Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Egr ve dpf iptali uzerine bir de yazilim oh ne guzel. Allah tadini aldirsin dostum.
Arac kac hp de suan?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah razı olsun dostum gerçekten sende satmaktan vazgecersen ilk yaptırman gereken işlem bu olsun keyfini direk ikiye katlıyorsun
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Mehmet Ulusoy

Zaten satmaktan vazgecersem tecrubelerinden faydalanicam izninle

ar.159

estagfurullah izin ne demek..
özel bir araban var umarım herşey yolunda gider satmak zorunda kalmazsın belki alfayı şu alfa tekstil işi kurtarır ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Abi güzel işler yapmışsın. En önemlisi hepsini ilk etapta hallettin.

ar.159

öbürkünde 6 ayda yaptım keyfini süremeden gitti bu sefer direk giriştin ne biliyorsam yaptım
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

öbürkünde 6 ayda yaptım keyfini süremeden gitti bu sefer direk giriştin ne biliyorsam yaptım
En iyisi abi. Artık kafan rahat bin inşallah. Allah kaza bela vermesin. Bunu 6 ayda satmazsın zaten. Tecrüben var bu sefer.

fevkalbeser12

Mehmet ali giu için istanbula gelirsem bi içine binmeden gitmem:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

Ne demek tabiki

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!

Mehmet Ulusoy

estagfurullah izin ne demek..
özel bir araban var umarım herşey yolunda gider satmak zorunda kalmazsın belki alfayı şu alfa tekstil işi kurtarır ;)

Insallah :) bakalim zaman herseyi netlestirecek. Zaten ilana filan da koymadim henuz. Bakalim kipirti bekliyoruz bi sekilde :)

Tesekkurler

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Turkay33

1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

schumi

Rotweiler

Güle güle kullan :)
Tek eksiğin var o da yolda.
Egsoz işin hariç hepsi şukela olmuş.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

muğlalı

Ne demek tabiki

Abi şu iç resimleride eklede gözümüz gönlümüz şenlensin biraz. :clover:

Muratözdemir

Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Siz üşenmeden yazmışsınız bize de üşenmeden okumak düşer :) Cidden İnsanin aradıgı alfada istedigi donanımların oldugu bi kombinasyona sahip olanı bulması ve satın alabilmesi baya baya normal araç sahiplerinin algılayamayacağı  bir haz ve mutluluk veriyor:) Duygularınıza eşlik ediyoruz yani.:)

ar.159

Bi teşekkür pozu atalım ;)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

Foruma bir süredir doğru düzgün giremiyordum. Okumadığım konulara bakıyorum tek tek,bu sebeple geç oldu biraz..  :)
Hayırlı,uğurlu olsun.Her işte bir hayır var işte,kazasız belasız.  :nazar: :nazar:

Utku

Yahu üstad şunun iç resimlerini koy artık, gözümüz şenlensin.Bırak kuaförü teybi, yapınca yine paylaşırsın.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

muğlalı

Bi teşekkür pozu atalım ;)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iç resimler için beklemedeyim :alfisti:

sarpgrey

Hayırlı olsun. .umarım gönlünüzce Kazasız belasız binersiniz..10 sayfayida tek tek okudum. Sizin gibi insanlar alfa virüsünü başka insanlarada yayiyor :)
Alfa 159 alfanin en özel araçlarından bir tanesi şahsen benim giulietta yi filan gözüm görmüyor 159 un yaninda ( giulietta sahipleri alinmasin :) )
Her zaman söylerim 159 gibi bir tasarım kolay kolay yapilmaz hatta alfa da bir daha böyle güzel ve kalıcı bir tasarimi birdaha zor yapar. İdda ediyorum 159 diye bir alfa piyasada olmasaydı ve 2015 de piyasaya surulseydi yine çok sevilirdi ve satilirdi..
Tekrar hayırlı olsun.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ar.159

tekrar teşekkürler dostlar...
bu virüs benim bünyede fazla tahribat yapıyor
bir arkadaşın dediği gibi etrafımdakileri rahatsız edecek kadar :D
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

bu arada önceki 159 umda yolda kalma tehlikelerini bile göze alarak araca shell nitrodan başka yakıt koymamıştım
bundada niyet aynıydı ve aynı istikrarla devam ediyordum
lakin tesadüf  ve belkide ihmal odurki haarmidere totalin orda artık ibre dibi görmüştü ve en yakın shell 15 km sonraydı riske girmedim aldım nu arada o istasyonunda totalin kendi istasyonu olduğunu yani bayii olmadığını öğrenmiş oldum
ve yine tesadüf odurki 2. seferde yine aynı noktada ibre dayandı ve ben yine totale girdim
3. de shelle yetecek kadar yakıtım vardı ama busefer isteyerek totale girdim ve böylelikle yaklaşık 2 depo total kullandım
sonuç olarak performansta artı birşey hissettiğimi söyleyemem ama ekside hissettiğimi söyleyemem lakin motor sesinde hissedilir derecede azalma olduğunu söyleyebilirim   :D
ve artık yeni istasyonunm total haramidere  ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!

master

Benden de +1.

Bugüne kadar Shell Nitro Plus dışında sadece yolda kalmamak için Total Excellium aldım, o da memnun etti :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

mythos

Bir ask hikayesi okudum resmen :) Masallah diyelim nazarimiz degmesin... Ben de iki sene once 3.2 159 almanin esiginden donmustum, Juliye nasip oldu alfacilik ama kalbim hep 159da kalacak eminim :)
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001