Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasiko

Hayırlı olsun. Çok şık ve can alıcı dokunuşlar olmuş.  Double fiyat nedir. Bilgi verirmisiniz?

ar.159

Cok teşekkürler daha oncede belirttiğim gibi burdan bir kez daha teşekkür edelim satın alma shipping ve gümrük islerinin hepsini Sağolsun @rotweiler Azmi bey halletti fiyat kaba taslak 600-650 USD civarında detayları fırsat bulursa Azmi verecektir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

Mehmet Ali ne güzel incelemişsin öyle sen. Benim bile alasım geldi.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

hasiko

You are not allowed to view links. Register or Login
Cok teşekkürler daha oncede belirttiğim gibi burdan bir kez daha teşekkür edelim satın alma shipping ve gümrük islerinin hepsini Sağolsun @rotweiler Azmi bey halletti fiyat kaba taslak 600-650 USD civarında detayları fırsat bulursa Azmi verecektir

Teşekkürler...

ar.159

Mehmet Ali ne güzel incelemişsin öyle sen. Benim bile alasım geldi.
inşallah Kemalim şu gui için gösterip gösterip vermedikleri ünite çıkar da alırsınız guinin kaderi değişir
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Beklenen doubledin incelemesi

Bir parçası daha yuklenemedi eksik konular var ama çektiğim sadece 2 Parca video 3 gb olunca cok uğraştırdı umarım beğenirsiniz

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login @yaman50
eksik kalan video

34 AV 0020 COMING SOON!!

francobaresi

Tek kelimeyle mukkemmel.  Tanitim cok iyi,  ufukta bize de gorundu bu double:) gule gule kullan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

ar.159

Inşallah beğenen tüm Arkadaşlarım tez zamanda da sahip olurlar
Sonuçta sistem Android tabanlı açık bir sistem olduğundan geliştirip güzel yerlere getirebiliriz.

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Bu arada Tanıtımı izleyen arkadaşların içinde mutlaka androidden anlayan vardır videoda bahsettigim sorunlar icin çözüm Önerileri olan ve ya alternatif Önerileri olan arkadaşlar var mi yani yok mu aramızda bir @androiddevoloper :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

qetu

Merhaba.Geri tuşu olayini ben de merak ettim. Play store da back button diye bir uygulama gordum. Uygulama her zaman ustte duracak sekilde sanal butonlar koyuyor ekrana. Sanirim istediginiz bu tarz birsey. Belki muadili daha şık uygulamalar da olabilir.

Logo icin ise free versiyonunu kurdum herhangi bir sorunla karsilasmadim fakat bendeki note2 masaustu yoneticisi olarak touchwiz kullaniyor. Sizdeki farkli bir uygulama, belki uyumsuzluk olabilir. Ek olarak launcherpro ile de denedim sorun goremedim. Isterseniz play store dan launcherpro yu indirip bir de onunla deneyin fakat masaustu duzeniniz degisecektir. Uygulamayi kurduktan sonra home butonuna bastiginizda launcherpro ya da sizdeki yuklu uygulama arasinda secim yapmanizi isteyecek. Varsayilan olarak secmeden denemek icin launcherpro yu secip logoyu test edebilirsiniz. Begenmezseniz normal bir uygulama gibi kaldirabilirsiniz.
Play store da launcher diye arattiginizda farkli gorsellikte uygulamalar da yer aliyor.

Ek olarak uygulama sonlandirmak icin menulerde ilerlemek yerine taskkiller tarzi bir program daha pratik olabilir.

Ayrica tanitim icin tesekkur ederim. Yazim icin kusura bakmayin:(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OzgurMR

Öyle güzel şeyler yapmışsınız ki, bilgim, becerim ve zamanım olmadığı için kahroldum resmen. Oralara yolum düştüğünde sizi ziyaret edip, oyalarken 159'ların plakalarını değiştirip Eskişehir'e kaçasım var.   :)
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Rotweiler

Tekrar hayırlı olsun Mehmet Ali.
İnceleme güzel. Beğenmene de sevindim. Sana göndermeden ben de test ettim zaten biliyorsun.
Bahsettiğin problemlerin büyük yüzdesi yazılım üzerinden halledilebilcek sorunlar. O yüzden sorun olarak görmene gerek yok.
Basit applicationlarla da halledilebilir. Zaten telefonda da anlattım sana.
Üniteyi almak isteyen arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olurum.
Tekrar güle güle kullan.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

koroglubrk

Cok beğendim başarılı uygulama olmus grafikler de gayet güzel hayırlı olsun  :yukari-ok:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Doğa Tosun

abi maşşallah içi çok güzel olmuş. Fakat sanırım bir tek ben sevmiyorum 159'a dabıl din takılmasını :) oraya en çok yakışan orjinal ekranı, o yoksa da orjinal teybi ve yuvarlak hatları
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ar.159

Tekrar hayırlı olsun Mehmet Ali.
İnceleme güzel. Beğenmene de sevindim. Sana göndermeden ben de test ettim zaten biliyorsun.
Bahsettiğin problemlerin büyük yüzdesi yazılım üzerinden halledilebilcek sorunlar. O yüzden sorun olarak görmene gerek yok.
Basit applicationlarla da halledilebilir. Zaten telefonda da anlattım sana.
Üniteyi almak isteyen arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olurum.
Tekrar güle güle kullan.
Azmi tekrar teşekkür ederim
Dediğin gibi çoğu yazılımla halledilebilecek Ufacık Şeyler
İşin kötüsü Android Derya deniz ben ise iOS cuyum ilk defa Android kullanıyorum o Yüzden sık sık yardımlarına/nıza ihtiyacım olacak.
Cihazı beğenmemek ise elde değil
Özetlemek gerekirse
Tam uyumlu görüntü
Üst kalite ses sistemi
Ve Sınırsız Android Dünya'sı daha nolsun yahu

Bu arada 600 USD lik cihazı gümrükten nasıl geçirdin hala anlamadım ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiğioplomololğöll
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

@ozgurMR @koroglubrk
Cok teşekkürler
@Doğa Tosun walla dostum bende orjinalin Ekranın tasarımının hastasıyım ama ne hikmetse hemen hemen tüm markaların orjinal görünümlü 2dini yapılırken alfada yok orjinalini de alırdım ama onun da içeriği berbat 2 yıl araştırıyorum bundan daha iyi maalesef yok standart teyp ise benim gözümde hilkat garibesi

34 AV 0020 COMING SOON!!

Rotweiler

Boşuna mı lojistikte çalıştık lan biz 2 sene. Geçirecem tabi.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ar.159

Bugun eksik kalan son HALKAMIZDA tamamlandı :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!

fevkalbeser12

İkinci fotoğrafa bittim Mehmet Ali. Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş. Nerden temin ettin jantı?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

İkinci fotoğrafa bittim Mehmet Ali. Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş. Nerden temin ettin jantı?
Bahçelievler'den aldık tr ye baya stok girmiş düşünürsen gondertiriz

34 AV 0020 COMING SOON!!

fevkalbeser12

Bahçelievler'den aldık tr ye baya stok girmiş düşünürsen gondertiriz

Peki maliyet nedir?
                         jeremy clarkson

francobaresi

Mukkemmel fotolar . Gule gule kullan:)

Cuore sportivo

erdinc147

:nazar: maşallah harika duruyor ateş ediyor adeta güle güle kullanın jantlar +1 :)

hi_cazz

Son halka mı? Marşpiyer göremiyorum güle güle kullan abi. Allah nazarlardan saklasın

muğlalı

abi çok güzel olmuş hayırlı olsun jantlar siyah mı gun metal mi