Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Son rutuşlara devam
Malum 159 larda aydınlatma her zaman tatmin edici olmuyor belli bir sure sonra lenslerin yenilenmesi gerekiyor ancak bu noktada başvurduğum arkadaş sahtekar çıkınca is basa düştü
Çoğunuz osramin night braker modelini duymuşsunuzdur iste osram şimdi bunu xenon a uyarlamis sonra bir kademe daha geliştirip unlimited serisini yapmış ve normal bir fardan %70 e yakın daha fazla aydınlatma %20 de mesafe artısı vaat ediyor farları Sağolsun hizirim canım kardeşim @Utku Almanya'da buldu ordan getirttik hemen değiştirdim ve bende gerçekten ise yaradı farı temizlenmemiş halinde bile böyleyse temizlenmiş hali efsane olacaktir
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Alfadanadam

Güle güle kullan hocam. Ben de mercekleri temizleyip osram nb kullanmakla xenon dönüşümü arasında kaldım. Muayeneye 1 seneden az kaldığı için sanırım ben de bu şekilde yapacağım.

Tapatalk

Utku

Allah bağışlasın iki evladın var, onlar bu kadar para yemiyodur.
Araba da ucuza kaçılan bi işlem yok maşalah.Üstüne de gırtlak dolusu donanım ve renk kombinasyonu.

Yok böyle bi 159 You are not allowed to view links. Register or Login kesinlikle abartmıyorum.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

rain man

Abi çok güzel olmuş. Aydınlatma bu haliyle bile güzel görünüyor.

Hevesin ve aldığın keyif hiç bitmesin abi :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Güle güle kullan hocam. Ben de mercekleri temizleyip osram nb kullanmakla xenon dönüşümü arasında kaldım. Muayeneye 1 seneden az kaldığı için sanırım ben de bu şekilde yapacağım.

Tapatalk
Tesekkür ederim hocam. Benimki zaten orjinal bixenon far sadece ampül değiştirdim dönüşüm yapmanızı çok tavsiye etmem muayenenin 1 yıla ineceğini duydum sıkıntı olur

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Allah bağışlasın iki evladın var, onlar bu kadar para yemiyodur.
Araba da ucuza kaçılan bi işlem yok maşalah.Üstüne de gırtlak dolusu donanım ve renk kombinasyonu.

Yok böyle bi 159 You are not allowed to view links. Register or Login kesinlikle abartmıyorum.
Walla Haklısın kardeşim ama bitti çok şükür artık aklıma gelen bi eksiği yok (ti marspiyel dışında:) )
Ne yaptıysakda senin yardımınla yaptık tekrar sağolasın

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Abi çok güzel olmuş. Aydınlatma bu haliyle bile güzel görünüyor.

Hevesin ve aldığın keyif hiç bitmesin abi :)
Çok teşekkürler

34 AV 0020 COMING SOON!!

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

FB10ur

Nokta atışı hareket olmuş,farlar temizlendikten sonra'ki fotoğraf daha çok ilgi uyandırdı :)
Emeğine cebine sağlık :)

Tolga033

Hayırlı olsun .  :clover:
Muayene otomobilde 1 yıl olursa,diğer araçlar  6 ayda bir olur o zaman . :S

ozoozo

Güle güle kullan abicim , aydınlatma gayet başarılı gibi görünüyor. Maşallah  :nazar: Kendi aracımla tatile çıkacağım demişsin bir başlıkta , istersen çıkmadan kaputa en dandiğinden veya ucuzundan bir kaput filmi çektir taş vs sıçradığın da iz kalmasın , aylardır uğraşıyorsun.

shadycome

ar.159

Cok Sağolun arkadaşlar
Özdemirim kaputun boyası film icin hala taze heleki adi bi film icin birde yollar artık eski yollar degil iyi maasaallah bende temkinli gidiyorum tas atma ihtimali varsa mesafeyi uzak tutuyorum tek sıkıntı sollamalar onada çare yok

34 AV 0020 COMING SOON!!

cAn16

Ooo gozlerim kamasti :)) masallah farlar pek bi hos olmus . 2015 - 159 on goruntusu kaldi . Onu da yaparsaniz , bizim buralardan gitme vaktimiz geldi demektir
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

erdem1904

Satılık hatta rezerve  :o  Bu kadar emek ve para harcayıp tam tadını çıkaracakken nasıl satabiliyorsunuz anlamıyorum :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Bide ben anlasam tüm emirleri bilirken cehennemde yanacağını bile bile günah işlemek gibi birşey

34 AV 0020 COMING SOON!!

francobaresi

Hayirlisi olsun, insan ayri bi uzuntu duyuyor, forumda ki 159lar iyiydik ya

Cuore sportivo

iceberg156

Malum sitede ilanı görünce bugün ben de şaşırdım.
Hayırlısı olması dileğiyle..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ar.159

İnsanoğlunun en büyük meziyeti imiş acıları unutmak bende unutmuşum gecen yıl 159 umu verirken ki acıyı arkasından bakan gözleri bugun birkez daha hatırladım tarifi zor bi duygu sanki Ömrünün geçtiği evden ayrılmak gibi yada yarın Sınavı'n olupta hiç çalışmamış olunca yaşanan his ne bilim futbolcu olupta ayağının kırılması gibi içini sıkan birşey
3 yıl diye yola çıkmıştık maalesef 10 ayda son buldu
Kısada olsa o 10 ayda ben ve ailem çok güzel günler yaşadık güzel Hatıralar uzun yollarımız oldu kimi zaman limitleri aştık kimi zaman ders verdik kimi zaman güzel bir şarkıyla usul usul gezindik velhasılı kelam tadı damağımızda kaldı
Ama yine yanlış yere gitmedi inşallah yeni sahibide çok güzel günler geçirir tekrar hayırlı uğurlu olsun Mustafa bey @congman ailenizle güzel Hatıralar yaşatsın hep
İnş guliada buluşmak üzere ;) Hoşçakal konum
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!

Alfadanadam

francobaresi

Hayirli olsun, bizimde cok sevdigimiz bir baslikti, burukluk yasamadik , kendi arabami gelistirmede hevesim kirilmadi dersem yalan olur, feyz aldigim basliklardandi.

Cuore sportivo

rain man

Forumda alfasına bakmasına özendiğim, okumaktan keyif aldığım 3-4 başlık var. Birisi de buydu. Hatta ilerde sizden almak istediğim bir 159'du :) Erken gitti.

Alana da satana da hayırlı olsun.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ar.159

Sağolun dostlar inş. Hayırlı olur

34 AV 0020 COMING SOON!!

blackgear

Mustafa Bey, ( You are not allowed to view links. Register or Login ) ağzınızın tadını biliyorsunuz  :yukari-ok: :) Allah kaza bela vermesin  :nazar: Ne yalan söyliyim, düşünmedim değil :)

Mehmet Ali Bey, size de hayırlı olsun diyelim :) Ankara temiz ve güzel bir 159' a daha sahip oldu böylelikle  :alfisti: Bakalım sizin yeni hareketiniz nasıl olacak? :)

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2