Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

misket

kaçağa göçeğe teşvik gibi oluyor en basitinden sigara, tamam bende sevmem yasaklarınıda sonuna kadar destekliyorum ama bu kadar fiyatına bindirme yapar iseniz avuç içinde çok sıktığınız hamur gibi parmak aralarından kaçıyor sonra büfecisi marketcisi seyyarı alayı 3TL'ye peynir ekmek gibi kaçak satıyor e bu memleketin etafı belli sen en iyi ihtimalle bu kaçak sigaranın %50'ni içeride yakalasan kaçan %50 bile deli para ve kayıp.

aynı şey yakıtta da geçerli etraf petrol kaynıyor işin göbeği denilebilecek bir konumdayız ama hala dünyanın en pahalı yakıtı bizde ha en ucuzu bizde olsunda demiyorum ama bir en boy oranı olmalı makul bir fiyatı olmalı ben Finlandiya nın komşusu olsam eyvallah diyeceğimde 10 senedir bir şekilde bu yakıt konusu çözülmeliydi.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

fatihmehmet

Bu milleti bu kadar keriz yerine koyan baska bir hükumet daha yok.

Millet benzine para verebilecek olsa LPG neden tercih etsin? Bunu da alın elimizden !

Bu zamlarla LPG'ninde hicbir avantajı kalmıyor. Benzin ile sürüp keyfimize bakmak var artık. En azından zevk alalım.
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

iskoc

Padişahım çok yaşa..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

dragut

Kaçakçılık olmasın da ne olsun? Memleketimi hepiniz bilirsiniz. Mazotun litresi 2,25'ten satılıyor. Ama içinde su, tiner vs ne ararsanız var. Geçen gün kuzenimin traktörü yanıyordu az kalsın.

Hadi biz vazgeçtik de ülkenin en mühim üreticiler çiftçiler ne yapacak bu durumda? Yazıklar olsun!

:duvar:  :duvar:

Galiba ilerde 2.0 benzinli alacağım bir tane. Sadece hafta sonları kullanacağım. Belki onu da yapmayıp sadece doya doya izleyeceğim. Geri kalan vakit tabana kuvvet yürüyeceğim.

"Alfa sevgisi"

misket

2-3 aydır benzinde kullanıyorum zaten, gerçi benimkisi günlük standart kullanım mesafesinin fazla olmayışı dolayısıyla benzin ile alacağım keyiften mahrum kalmamaktı şimdi mantıkende benzin oldu gibi.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Murad

Lpg kullanmamak için inatla direniyorum ama bu gidişle başka çare kalmayacak gibi.   >:(

Doğa Tosun

Böyle giderse 3 4 sene sonra benzin 8, mazot 6, lpg 5 lira.
cebimde 20 tl oluyor, diyorum bi geçerken mazot atayım. 20 liralik diyorum, pompayi arabaya takiyor, ve 4-5 saniye sürüyor. Pat! Bitti. 20 TL, 4 buçuk litre mazot. Teşekkürler padişahım.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Anıl

En son geçenlerde benzine-mazota yaptıkları bomba zamlardan sonra, vergi indirimi söylentisi başlamıştı ama maliye bakanımız bu işin imkansız olduğunu ve devletin en büyük gelir kapılarından birisi olduğunu söylemişti. Bu sene trafik cezalarında da bombalar yaşanacak,uçana kaçana ceza ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

evrenalpar

Allah'tan CR-V'ye tüp takmamışım da dizele geçmişim, Allah korumuş..  >:(
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login

Dizel sahiplerini de bekleyen süprizler var malesef.Çok düşünceliler, kimseyi unutmazlar.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

universeee

Dizel sahiplerini de bekleyen süprizler var malesef.Çok düşünceliler, kimseyi unutmazlar.
Şu anki arz talep dengesizliği yüzünden dizelin sonunun da iyi olmayacağını okumuştum geçtiğimiz haftalarda.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ByAKINCI

Bu sabah depoyu fulleyecektim 3.07 TL litre fiyatını görünce şok oldum :S sinirimden almadım benzinle geziyorum  :D
147 Blackline Red

sariertan

Yeni vergi sistemi ile dizellerin vergisi biraz daha artacak. Herhalde artan mazot fiyatı ve vergi sistemi ile biz gibi az km yapan insanlar için dizel çıkar yol olmayacak.

Alper

1 lira zorla yaktıracaklar varya.
Bu ne arkadaş
Benzine de mazota da gelir yakındır

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

erim

Tepki göstermedikçe böyle oluyor bizde sinirleniyoruz kızıyoruz ama okadar sonra yine kabullenip devam ediyoruz. Şu ülkede olabildiğince çok insan iki gün arabaya binmese akılları başlarına gelir...

Murad

Hafızam beni yanıltmıyorsa sanırım 2010 yada 2011 de Yunanistan'da olanları bir çoğumuz hatırlarız. İflas eşiğinde olan bir ülke, Avrupa birliğinden çıkartılma konumuna gelen bir ülke, Ve bu ülkenin hükümeti yakıta %15 oranında zam yapılacağını açıkladığında ortalık savaş alanına dönmüş, tepkiler çığ gibi büyümüş ve hükümet zammı geri çekmek zorunda kalmıştı.
Diğer bir daha yakın örnek ise bu yıl Brezilya da Toplu taşımaya zam yapacağını açıklayan hükümet zammı geri çekmek zorunda kaldı. Sebebi yüzbinlerce insanın meydanlara dökülmesi ayaklanması ve hep birlikte verdiği tepkiydi.
Petrol yataklarına en yakın ama yakıtı en pahalı kullanan ülkeyiz. Petrol yataklarına sittin km uzaklıkta ki ülkeler benzinin litresini 2,90-3,20 (TL bazlı konuşuyorum) kullanırken bizde 5 TL.
Aslında yapılacak şeyler çok basit ama işimize gelmiyor sonuçta popomuz rahata alışmış bir kere. :)
İyi uykular güzel Ülkem...

h.t

Vallahi hocam haklısınız.
Ben bu sene Alfamla 6bin km yol yaptım. Benzin fiyatlarından dolayı olabildiğince az biniyorum bu soyguncu devlete daha fazla para kaptıramam. Olabildiğince az yakan corsa veya lpg li stiloyla dolaşıyorum.
Konuyu siyasete çekmek istemiyorum ama bu kadar basiretsiz bir ekonomi yönetimi olursa olacağı bu. Daha da kötüye gidecek durum emin olun bu daha iyi günlerimiz

KAKIRMAN

Sağlam osurdular...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

tayfun

SATILIK 2005 ALFA 156
TAKAS  SADECE OPEL CORSA 1.3 ctdi ile>:(>:(

Murad

Benzin 10 lira da olsa Alfa'mdan vazgeçmem, bu durum sadece daha fazla kullanmamı etkiler ve beni alternatif yakıt arayışına sürükler.
Lütfen kimse siyasi algılamasın burada ki serzeniş bu durumu bize ve ülkemize hak gören tüm vicdansızlara. Geçmişten bugüne buna izin veren herkese.  Herkes 1 ay işe bisikletle gidip gelsin bakın neler oluyor.
Moğolların da dediği gibi ''birşey yapmalı''

tayfun

Abi senin qvatari yeni farkettim:))
Bende bu wv logosunun neisi var burda diyorum:)):)):))
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alfacan

Vay be iyikide lpg taktırmamışım diyorum şimdi hayal kırıklığına uğrardım  :kahve:

Herşey lüks olmaya başladı artık . 

FB10ur

Bizler burada sinirlenip kızdıkça hiç bir işe yaramıyor tepki koymadıkça hiç bir halt değişmez bu ülkede yakında seçim var bakalım neler değişiyor desek yine bir halt değişmeyecek çünkü sonuç aynı kalacak...

Aslında basit bir çözüm önerisi var bir dünya araba formu var hep birlikte ortaklaşa alınacak bir kararla tepki koyabilir en azından bir şeyler yaptık diyebiliriz..

Murad

Biz koyun olduktan sonra, bizi güdecek bir çoban mutlaka bulunur.
Önemli olan koyun değil, çoban olabilmek.
Milletin vekilleri yata dursunlar. Benim vekilimde yatsın, hepimiz uyuyalım nasıl olsa karpuz yata yata büyür :)

berkaykcr

Kendi cebinden verse ya o LPG litre parasını boyle kafasına göre zam yapabilir mı acaba !

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta