Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devirsever

You are not allowed to view links. Register or Login
En alttaki araç benim.Forumdan, sahipsiz değil. Neye göre yaramaz açıklayabilir misiniz?

+1  :yukari-ok:
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

alkar

Arkadaşlar aranızda bu aracı tanıyan bilen var mı?

Benim kuzeni de alfista yapcaz inşallah :)
Satan kişi 2014-2015 arasında İstanbul'da binmiş genelde ve anlattığı bakımların çoğunu orda yaptırmış.

Araç hakkında bilgisi ve yorumu olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ederim  :)

Eğer prensipte anlaşırsak da İzmir 3. Sanayi'de Alfa Milano Özkan Bey'e ve Metin Usta'ya göstericez.
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...
MK2 Giulietta 1.6 JTDm 105hp - Rosso
MK2 147 Distinctive 1,6 T-Spark - Jarama

erdem1904

Araç ön sağdan kazalı.  Ön panelin değişip değişmediğini sorun. Eğer değiştiyse 156-147 grubunun şasesi zayıf. Çok büyük ihtimal şasede de düzeltme de vardır. Ağır hasar kaydı da mevcut. Bu durumda yazılan rakama alırsanız satarken ciddi zarar edersiniz. 
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OğuzCanAlantor

Araç ön sağdan kazalı.  Ön panelin değişip değişmediğini sorun. Eğer değiştiyse 156-147 grubunun şasesi zayıf. Çok büyük ihtimal şasede de düzeltme de vardır. Ağır hasar kaydı da mevcut. Bu durumda yazılan rakama alırsanız satarken ciddi zarar edersiniz.
yazın 15 bin liraya satılmıştı

alkar

çok teşekkürler yorum için, aynen, araç baya hasarlı, o yüzden 2 farklı ustaya birden gösterip karşılıklı teyitlerini aldıktan sonra aldırmayı düşünüyorum kuzene. onun da parası anca buralara yettiği için mecburen bu tarz araçlara bakıyoruz.
yazılan tutardan aslında ciddi bi miktar aşağıya düşürmeyi planlıyorum, bakalım...

alkar

yazın 15 bin liraya satılmıştı

You are not allowed to view links. Register or Login bu araç değildi dimi yazın satılan?
Bu çocuk 2014'te aldım demiş çünkü...
Bu özelliklerde başka bi 147 miydi 15'e satılan?

berkke

Arkadaşım için düşündük tanıyan bilen varmıdır fiyat uygun

Sali

Aracı tanıyan, bilen var mı acaba?

cem meric

Arkadaşım için düşündük tanıyan bilen varmıdır fiyat uygun
Görüntü ben bitiğim diyor zaten.

Gtv bence cok cok cok tekrar yazıyorum çok  aşırı dikkatli alınıp kullanılması gereken bir araç.

17 ye bunu alsanız, kendi düşüncem bir 17 daha harcamanız olur üstüne

berkke

Görüntü ben bitiğim diyor zaten.

Gtv bence cok cok cok tekrar yazıyorum çok  aşırı dikkatli alınıp kullanılması gereken bir araç.

17 ye bunu alsanız, kendi düşüncem bir 17 daha harcamanız olur üstüne
O kadar kötümü hocam alıp 5 bin civarıda ağır bakım için harcansa saat gibi çalışır diye düşünmüştüm

master

O kadar kötümü hocam alıp 5 bin civarıda ağır bakım için harcansa saat gibi çalışır diye düşünmüştüm

Fotoğraflara bakılırsa bu GTV 5.000 TL'yi sadece "yürür" hale gelmek için yer. Ben bu arabanın, gerekli parçalar bulunabilirse, doğru düzgün bir hale gelmesi için masrafının 25-30.000 TL bandından aşağıda olacağını düşünmüyorum.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

berkke

Gtv hakkında duyduklarımdan sonra yeni arayışlar içindeyiz.Biraz canına okumuşlar, sağ marşipiyel yenisi bulunabilirmi?Orjinal direksiyon bulunurmu kozmetik olarak pek birşey yok gibi 12.5-13 gibi bir fiyata alıp 6-7 bin masrafla güzel birşey ortaya çıkar diye düşünüyorum

Akutt

Hayirli günler bir alfa askindan sonra tekrar bir alfa daha dusunuyorum ki arac sorgusundan sonra moralim bozuldu bir yardimci olursaniz sevinirim yada temiz bi alfa mk2 147 ariyorum 27 en son cikabilecegim fiyat
İLK SAHİBİNDEN BAKIMLI TERTEMİZ
İlan No: 375059935

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akutt

Kimse cevap vermiyor mu? İlla tanidik mi olunmasi lazim cevap verilmesi icin?

Kutay

evet
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Akutt

O zaman cevap vermeseydin daha iyiydi neyse sikinti yok

Kutay

O zaman cevap vermeseydin daha iyiydi neyse sikinti yok

Sorduğun soruya cevap verdim.  cevap vermemizi istemiyosan neden soru soruyosun?
Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Akutt

Cevap vermeniz icin ters konusmak gerekiyor konusuncada evet diye bir cevap veriyorsun sonrada konusuyorsun cevap vermeyebilirsin cokda lazim degil suandan sonra tanidigin degilim cevap vermene de gerek yok suan

cem meric

Şahsım adına cevap vereyim araç ile ilgili bir bilgiye sahip olmadığım için cevap veremiyorum.

Genel olarakta sorunun burada olduğunu düşünüyorum kişisel olarak algılamayın bence durumu sorduğunuz araç hakkında bilgisi olan kişi başlığı görmemiş olabilir bu tarz durumlarda başlığı yenilemenizi öneririm.

İnşallah dilediğinizce bir araç bularak gule gule kullanırsınız.

Akutt

Şahsım adına cevap vereyim araç ile ilgili bir bilgiye sahip olmadığım için cevap veremiyorum.

Genel olarakta sorunun burada olduğunu düşünüyorum kişisel olarak algılamayın bence durumu sorduğunuz araç hakkında bilgisi olan kişi başlığı görmemiş olabilir bu tarz durumlarda başlığı yenilemenizi öneririm.

İnşallah dilediğinizce bir araç bularak gule gule kullanırsınız.

Cok tesekkur ederim ilginden dolayi eyvallah

Kaan

Cevap vermeniz icin ters konusmak gerekiyor konusuncada evet diye bir cevap veriyorsun sonrada konusuyorsun cevap vermeyebilirsin cokda lazim degil suandan sonra tanidigin degilim cevap vermene de gerek yok suan

Çok da lazım değilse lütfen ortamı kirletmeyin. Cevap vermeyen üyelere trip atacağınıza kendi üslubunuza çeki düzen verseniz daha iyi olur. Forumdan cevap almak için illa tanıdık olunması gerekmiyor ancak sadece araba almak ve satmak için üye olup bir daha uğramayan yüzlerce kişiden biri olduğunuz için önyargı normal karşılanmalı. Keşke önce bir kendinizi tanıtıp öyle rica da bulunsaydınız. 
1 hayal
5 duyu
6.his

Akutt

Bilmedigime yorum yapacagima okumayi tercih ediyorum ben ön yargin sende kalsin sen yapma bence yardim olmazsin o kadar olur biter uzatmayin o zaman! İnsan gibi cevap veren arkadasa tesekkur edip nezaket gostermesini de kaynasmasini da bilirim boyle kendinizi tanitmaya gerek yok tesekkurler

Kutay

Çok da lazım değilse lütfen ortamı kirletmeyin. Cevap vermeyen üyelere trip atacağınıza kendi üslubunuza çeki düzen verseniz daha iyi olur. Forumdan cevap almak için illa tanıdık olunması gerekmiyor ancak sadece araba almak ve satmak için üye olup bir daha uğramayan yüzlerce kişiden biri olduğunuz için önyargı normal karşılanmalı. Keşke önce bir kendinizi tanıtıp öyle rica da bulunsaydınız. 
ek olarak ;
You are not allowed to view links. Register or Login  2 aylık üyesin 2 tane iletin var 1 inde aracı sormuşsun 2. sinde "illa tanıdık mı olmak lazım "demişsin.
Evet arkadaşım tanıdık olman lazım. Onun için önce kendini ve durumunu belirten bir yazı yaz. bizde nesin, necisin ne amaçla soruyorsun, bunları bilelim.
Israrla "kendimi tanıtmama gerek yok" diyosan da burda boş yapma.
Senin gibi yüzlerce insan var üye olup "şu arabayı tanıyan var mı"  diye yazıp cevap alamayan. Sende onlardan birisin.
Sana forum kurallarını oku dememdeki kasıt da buydu.
Nezaketi ve kaynaşmasını bilirim demen de ayrı bir ironi.

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

suqunet

buraya da 100 post sınır gelse iyi olacak gibi

Akutt

Tanitir misin dersin tanitirim bilmiyordum soylersin bende ona gore aciklarim ters ters konusup ön yargilarini kendine birak bence istersem 2 ay olmasi onemli degil burda bildigime de bilmedigime de yorum yapmak icin yapmaya gerek yok yakindan takip ediyorum zaten yardim istedim olay bu uzatmaya da gerek yok .