Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alperuzi

Bir iki gündür fiyatlarla oynuyor, 85 - 84 tü :D şimdi 72 olmuş :)

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Katılıyorum resimlerde temiz görünmüyor maalesef  :)

Aracı almak için 1-2 kez görüştüm araç sahibi olduğunu iddia eden arkadaşta saygı vs yok büyük ihtimalle bu araç şirkette patronlar vs birinin ilanını bu saygısız adam açmış  en sonunda tartıştım :)

Kurzuk

Arkadaşlar çok sevdiğim bir dostuma otomatik 156 SW arıyoruz. Evladiyelik alacak. Zaten şu anda Giulietta'sı var hanımı da ikna etmiş 156'ya. Şu ilandaki aracı bilen var mı?
SS MOTORS 2005 ALFA ROMEO 156 SW 2.0 JTS DISTINCTIVE SELESPEED
İlan No: 372841103
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ykilinc

Bu sw' larda hatta daha genel sorayim sedan + sw 156' larda isofix bağlantıları  var mi? Varsa kaç yılından beri var?

Ugur55

Arkadaş hem model yükseltti hem km azalttı. Benim gibi giu arayanlar dikkat
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Jakomo

Arkadaşlar çok sevdiğim bir dostuma otomatik 156 SW arıyoruz. Evladiyelik alacak. Zaten şu anda Giulietta'sı var hanımı da ikna etmiş 156'ya. Şu ilandaki aracı bilen var mı?
SS MOTORS 2005 ALFA ROMEO 156 SW 2.0 JTS DISTINCTIVE SELESPEED
İlan No: 372841103
Aracın 1 önceki sahibi çok yakınım, ondan sınraski de tanıdık
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

DcD-Semih

Kilometre gerçeği yansıtmıyor muhtemelen ama fikir beyan edebilecek olan var mıdır ? Uygun fiyata değerlendirilip ıvırını zıvırını toplamaya değer mi acaba ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

iskoc

Kilometre gerçeği yansıtmıyor muhtemelen ama fikir beyan edebilecek olan var mıdır ? Uygun fiyata değerlendirilip ıvırını zıvırını toplamaya değer mi acaba ?

Semih araç Twinspark değil 2.0 TB..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

DcD-Semih

Semih araç Twinspark değil 2.0 TB..
Tahmin ettim abi öyle olduğunu, belki bir ihtimal düzgündür dedim ama.

admin

Direksiyon'daki kaplamadan ve vites topuzunun duruşundan aslında genel durumu hakkında bilgi sahibi olmak mümkün!  :asagi-ok:
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

DcD-Semih

Direksiyon'daki kaplamadan ve vites topuzunun duruşundan aslında genel durumu hakkında bilgi sahibi olmak mümkün!  :asagi-ok:

O konuda haklısınız hocam.

Durum şu aslında, kardeşim askerde şuan ve 166 istiyordu hep. Ona verdiğim 145'ide 156 Sele yide hep bir 166 hevesiyle sattı. O gelene kadar ona derli toplu sayılabilecek bir tane alıp sağını solunu toparlayarak hazır etme gibi bir niyetim var. Mükemmel kondisyon aramıyorum ağır kazası belası olmasın yeter daha 9 ay var gelmesine elimden geleni yaparım düzenlemek için. Çok kullanmayacağı içinde Twin Spark olması elzem değil. Kısacası biraz para harcanabilecek haftasonundan haftasonuna binilecek bir 166 arıyorum bu aralar.

murat

O direksiyon sedef de kaplı olabilirdi  :'(
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Durum şu aslında, kardeşim askerde şuan ve 166 istiyordu hep. Ona verdiğim 145'ide 156 Sele yide hep bir 166 hevesiyle sattı. O gelene kadar ona derli toplu sayılabilecek bir tane alıp sağını solunu toparlayarak hazır etme gibi bir niyetim var. Mükemmel kondisyon aramıyorum ağır kazası belası olmasın yeter daha 9 ay var gelmesine elimden geleni yaparım düzenlemek için. Çok kullanmayacağı içinde Twin Spark olması elzem değil. Kısacası biraz para harcanabilecek haftasonundan haftasonuna binilecek bir 166 arıyorum bu aralar.

Keşke Türkiye'de böyle örnekler olabilseydi. Mükemmel durumda değil ama uğraşmalık. Yüksek döviz kuruna rağmen Türk parasına çevrilince bile güzel rakamlar.

halil

yukarıdaki linkte araç satılıktı.ilan görünmüyor ama üye arkadaş ile irtibata geçebilirsiniz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Kurzuk

Aracın 1 önceki sahibi çok yakınım, ondan sınraski de tanıdık
Teşekkür ederim bilgi için. Bu durumda araba hakkında sizden ve/veya onlardan detaylı bilgi almamız mümkün mü?
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ykilinc

Bilgi verebilecek olan var midir?

blackgear

Bilgi verebilecek olan var midir?

Araç hakkında yorum yapamam ama satıcılar için olumlu yorum yapabilirim, genel anlamda müşterileri memnun. Ben de önceki aracımı kendisinden almıştım.

ykilinc

Bizim de bir 147 alisverisimiz olmuştu ve alici arkadaşım alışverişten hala memnun...

Palikarnas

Merhaba Arkadaşlar, herkese iyi forumlar;

Kısaca anlatacak olursam, 32.000 Tl'lik bir bütçem var ve 156 düşünüyorum. Bundan önce hiç arabam olmadı ve eğer hayırlısı ile alırsam ilk arabam olacak. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?

İlk defa araç alacak olmamdan dolayı yeteri kadar bilgim yok ve bu konuda hak verirsiniz bir yanlış yapmakta istemiyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Kaan

Hoşgeldiniz. Sorunsuz bir 156 mk2 için şuan ki piyasa şartlarına göre bence yeterli bir bütçeniz var. Alfa Romeo ve 156 ile ilgili iyi-kötü bilgi edinmek istiyorsanız forumda arama yapıp eski konuları okuyarak 156 hakkında herşeye vakıf olabilirsiniz. Ben de bir 156 sahibiyim ve 4 senedir severek kullanıyorum. 156 fiyatına göre ülke piyasasında kullanabileceğiniz belki de en iyi sportif sedandır. İçinden deniz şortuyla da inseniz, takım elbise ile de inseniz kimse yadırgamaz. Bakım maliyetleri ve yürütmesi çok kolay bir modeldir ancak bu görüş sadece hırpalanmamış bir 156 için geçerlidir. Yoksa bir 156 parası harcasanızda büyük ihtimal ile adam etmeye yetmeyebilir. Forumda bir yandan vakit geçirip öğrenerek diğer yandan da ilanlardan temiz 156 bakarak kısa sürede istediğiniz gibi bulursunuz umarım.
1 hayal
5 duyu
6.his

Palikarnas

Hoşgeldiniz. Sorunsuz bir 156 mk2 için şuan ki piyasa şartlarına göre bence yeterli bir bütçeniz var. Alfa Romeo ve 156 ile ilgili iyi-kötü bilgi edinmek istiyorsanız forumda arama yapıp eski konuları okuyarak 156 hakkında herşeye vakıf olabilirsiniz. Ben de bir 156 sahibiyim ve 4 senedir severek kullanıyorum. 156 fiyatına göre ülke piyasasında kullanabileceğiniz belki de en iyi sportif sedandır. İçinden deniz şortuyla da inseniz, takım elbise ile de inseniz kimse yadırgamaz. Bakım maliyetleri ve yürütmesi çok kolay bir modeldir ancak bu görüş sadece hırpalanmamış bir 156 için geçerlidir. Yoksa bir 156 parası harcasanızda büyük ihtimal ile adam etmeye yetmeyebilir. Forumda bir yandan vakit geçirip öğrenerek diğer yandan da ilanlardan temiz 156 bakarak kısa sürede istediğiniz gibi bulursunuz umarım.
Kaan Bey Merhaba; ilginiz için teşekkür ederim.

admin

32.000 TL paranız varsa, en fazla 29.000 TL civarında bir 156'ya bakın. Çünkü bakımları ne kadar yapılmış olsa da alınca, gönül rahatlığı için triger, devirdaim, belki varyatör değişimi (veya bir çare olmasa da tamir takımı denilen kısa süreli bakım), akışkanların değişimi ve olası başka şeyler için kenarda para bulundurulması tavsiye edilmekte.

octinum

Merhaba Arkadaşlar, herkese iyi forumlar;

Kısaca anlatacak olursam, 32.000 Tl'lik bir bütçem var ve 156 düşünüyorum. Bundan önce hiç arabam olmadı ve eğer hayırlısı ile alırsam ilk arabam olacak. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?

İlk defa araç alacak olmamdan dolayı yeteri kadar bilgim yok ve bu konuda hak verirsiniz bir yanlış yapmakta istemiyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Hoşgeldiniz. Umarım sizi üzmeyecek bir model bulursunuz. 156'lar artık eskisinden çok düşük bütçelere hitap ediyor. Haliyle alacağınız 156'nın son parasıyla arabayı alıp, önemli bakım kalemlerine bile para harcamak istemeyecek bir sürücünün elinden geçmiş olma ihtimali artıyor. E36/E46 BMW 3'lerle benzer konumda bu açıdan.

Özel bir fırsat gelmediği sürece, forumda birkaç hafta geçirmenizi öneririm. Belki forumda bilinen bir araç da bu süreçte satılığa çıkar.

misket

Temiz görünüyor 94 2.0 Turbo abs çift airbag, bu modelde turbo idamesi külfetli olurmu?

*Birde bu vardı geçen yıl 01 AR 164 Adana'dan satılıktı, iç dış siyah üzerinde (sanırım orjinal zender) aksesuarları ile duruşu çok güzel bir Alfa idi şimdi Erdemli de ilanda hali de bu  :(

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

iskoc

Temiz görünüyor 94 2.0 Turbo abs çift airbag, bu modelde turbo idamesi külfetli olurmu?

*Birde bu vardı geçen yıl 01 AR 164 Adana'dan satılıktı, iç dış siyah üzerinde (sanırım orjinal zender) aksesuarları ile duruşu çok güzel bir Alfa idi şimdi Erdemli de ilanda hali de bu  :(

1.ilandaki 164 3.0 12V diye ilan girmişti geçtiğimiz aylarda.Şuan turbo yazıyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019