Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osmangirisen

You are not allowed to view links. Register or Login
Değerli forum sakinleri merhabalar. Uzun zamandır içimdeki aşkı platonik olarak yaşadığım 159'u sonunda satın alma arefesindeyim. Söz konusu aracı daha iyi tanımak , aklımdaki soru işaretlerini gidermek üzere aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür İstanbul'dan uzakta olmam sebebiyle sadece ilanı takip edebildiğim bir 159 ilanı buldum. Bu araç hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız varsa beni bilgilendirmesini rica ediyorum ;

Araca baktınız mı
159 jtdm q-tr 2008

Bachelor

Bu aracı bilen var mı?

teşekkürler
2008 GT SS

E.Ç.M. (MiTongin)

Bu aracı bilen var mı?

teşekkürler
valla en son kirmizi kaplama vardi üzerinde. Acikcasi cok apaci duruyordu  :asagi-ok: oncesinde oyle gozuken bir aracin son durumuna iyice bakmak lazim
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Bachelor

valla en son kirmizi kaplama vardi üzerinde. Acikcasi cok apaci duruyordu  :asagi-ok: oncesinde oyle gozuken bir aracin son durumuna iyice bakmak lazim

Çok teşekkür ederim
2008 GT SS

festar

Merhaba Alifstler , bu hayal ettiğim arabayı alabilmek için şartlarımı zorluyorum.Kötü bir araç alıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Alfa 147 1.6 bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Tanıyan bilen varsa yardımcı olabilirmi.

35oz41

Merhaba Alifstler , bu hayal ettiğim arabayı alabilmek için şartlarımı zorluyorum.Kötü bir araç alıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Alfa 147 1.6 bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Tanıyan bilen varsa yardımcı olabilirmi.
Öncelikle satıcısı güvenilir bir insan ararsanız herseyiyle aracı anlatacaktır gonlunuzdeki 147ye umarim kavusursunuz :)

osmangirisen

159 1.9 jtd otomatik 150 hp. Ancak int. İlanında bir araç için 2008 model 1.9 dizel otomatik fabrika çıkışı 150 kw 201 hp bilgisi var ruhsattada bu şekilde yazmaktaymış. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olablir mi
159 jtdm q-tr 2008

sbk0655

159 1.9 jtd otomatik 150 hp. Ancak int. İlanında bir araç için 2008 model 1.9 dizel otomatik fabrika çıkışı 150 kw 201 hp bilgisi var ruhsattada bu şekilde yazmaktaymış. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olablir mi
Benim ne gordugun ne de duydugum oyle bir motor yok.Muhtemelen emniyet ruhsat cukarirken 150 hp yanlislikla kw olarak yazmis.

osmangirisen

Benim ne gordugun ne de duydugum oyle bir motor yok.Muhtemelen emniyet ruhsat cukarirken 150 hp yanlislikla kw olarak yazmis.
Ustasıda bu bigiyi vermiş. Bende sizin gibi düşündüm de satıcının ilanı ve verdiği bilgi böyle, teşekkürler...
159 jtdm q-tr 2008

OnurCangir

Ustasıda bu bigiyi vermiş. Bende sizin gibi düşündüm de satıcının ilanı ve verdiği bilgi böyle, teşekkürler...

2.4 jtdmlerin verisi o sanirim. Yanlis yazilmis olsa gerek.

festar

fiyatı çok çok düşük geldi duyan bilen soran varmı ? You are not allowed to view links. Register or Login

DcD-Semih

Abiler benim 2.0lt 147 hevesim bitmek bilmedi, gözüme çarpan bir ilan var, fiyat da oldukça makul bilgisi olan var mı bu araçtan ?

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

tarr

Bu benim pert olan 147 büyük ihtimal. Konyadan birinin satın aldığını duymuştum ve KM'si tutuyor,
2 parça boya da tutuyor :).

bu da konusu:

Aman dikkat.

edit: son verilere göre benim eski 147 olduğu onaylandı.

Uurmayuk

Merhaba

Uzun süredir temiz 2 adet 159 arıyorduk. Biri otomatik biri manuel. Otomatik aracımızı aldık şükür müsait bi zamanda konusunu açacağız:) Birde bu aracı düşünüyoruz ama araç hakkında bilgisi olan var mı? 86.000km de 2008 dizel
İlan No: 342259662

Sent from my iPhone using Tapatalk

blackgear

Malumunuz GT' yi sattığım günden beri ilanlara bakıp duruyorum... Lakin kafama uygun birşey yok abicim. Her ilana girdiğimde, açık sekmeleri teker teker eliyorum, yine açık kalan sekmeler hep Alfa... Kopamıyorum...

Yine bazılarınızın malumu, 145 1.4 TS ile Alfa dünyasına adım atmıştım (Adım daha önceydi tabi ki ama kendi Alfam neticede)

Şu ilan bayağıdır dikkatimi çekiyor.

İlan sahibi ile görüştük, Alfa hakkında bilgi sahibi, düzgün bir insan. Ama araç İstanbul' da... Geldim baktım ettim derken sorun çıkabilir, yine de emin olmak için, tanıyan bilen varsa, (Aracı veya araç sahibini) bilgilendirebilir mi? Akşam hanımı da ikna edebilirsem, ciddi ciddi düşünüyorum.

Boya takıntım yok, araç komple temizlik boyalı imiş. Fotoğraflara bakılırsa denildiği gibi. Hasar kaydı çok büyük değil ve km muayene uyuşuyor.

halil

Malumunuz GT' yi sattığım günden beri ilanlara bakıp duruyorum... Lakin kafama uygun birşey yok abicim. Her ilana girdiğimde, açık sekmeleri teker teker eliyorum, yine açık kalan sekmeler hep Alfa... Kopamıyorum...

Yine bazılarınızın malumu, 145 1.4 TS ile Alfa dünyasına adım atmıştım (Adım daha önceydi tabi ki ama kendi Alfam neticede)

Şu ilan bayağıdır dikkatimi çekiyor.

İlan sahibi ile görüştük, Alfa hakkında bilgi sahibi, düzgün bir insan. Ama araç İstanbul' da... Geldim baktım ettim derken sorun çıkabilir, yine de emin olmak için, tanıyan bilen varsa, (Aracı veya araç sahibini) bilgilendirebilir mi? Akşam hanımı da ikna edebilirsem, ciddi ciddi düşünüyorum.

145 düşünüyorsan Serkan'ın (You are not allowed to view links. Register or Login) 145'e niye bakmıyorsun.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

blackgear

145 düşünüyorsan Serkan'ın (You are not allowed to view links. Register or Login) 145'e niye bakmıyorsun.

2.0 olduğu için :) Bir de bana kullanmalık bir araba lazım Halil Abi, bu arabayı kullandım ben, yürütmesi sorun değil. Hanım kullanacak, illa ki irili ufaklı çarpmaları olacak. Yoksa GT' yi de satmazdım ki, kıyamadığımdan sattım ben... Serkan abinin arabaya da kıyılmaz...

trk35

merhaba arkadaşlar.
bu ilandaki araç nasıldır sizce? Gören, bilen varsa yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

osmangirisen

merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.

En son kaporo aldık araç satıldı bilgisi vermişti satıcısı bende ilgilendim bu araçla 50 bin gibi verirse alınır bence temiz duruyo araç
159 jtdm q-tr 2008

Bachelor

Merhaba arkadaşlar; şu iki aracı bilen tanıyan var mıdır?

teşekkürler.

2008 GT SS

düşportacı

merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.

Arkadaşın dediği gibi geçen günlerde ' kapora alındı ' diye başlığı güncellemişti olmamış sanırım.Neden olmadı onu sorgulamak gerekir.Araç gayet diri ve düzgün duruyor trammerinde veya motor aksanında bir şey yoksa 51 - 52  bin e alınır gibi.

emreyunus

Arkadaşlar merhaba, ilk aracım olacak yaş 27. Kalp 159 çarpıyor ama maddi gücüm yetmiyor maalesef.
Bu aracı bilen tanıyan var mı ?
Jts'lerde lpg uyum sıkıntısı diye bir şey duydum.
Aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
Bir de bunun pazarlık payı nedir ? Hiç alışık olmadığım konular, sorularım çok amatör gelebilir, affola.

trk35

Arkadaşın dediği gibi geçen günlerde ' kapora alındı ' diye başlığı güncellemişti olmamış sanırım.Neden olmadı onu sorgulamak gerekir.Araç gayet diri ve düzgün duruyor trammerinde veya motor aksanında bir şey yoksa 51 - 52  bin e alınır gibi.

Bu renk çıplak gözle nasıl duruyor? Farklı şehirdeyim sıkıntı olmazsa gitmeyi düşünüyorum.

Arabada koltuk ısıtma yokmuş. Serviste taktırabilir miyim?

Teşekkürler.

Kaan

Arkadaşlar merhaba, ilk aracım olacak yaş 27. Kalp 159 çarpıyor ama maddi gücüm yetmiyor maalesef.
Bir de bunun pazarlık payı nedir ? Hiç alışık olmadığım konular, sorularım çok amatör gelebilir, affola.

Bu araç ts motorlu ve ts motorlar lpg'ye uyumludur.
1 hayal
5 duyu
6.his

halil

buradan fiyatları mukayese edebilirsiniz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A