Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar bu aracı büyük ihtimalle alacağım.  Salı günü ist.gelmeyi planlıyorum. Satıcı aracı istediğim servise goturebilecegimi soyledi. Araç Ataşehir de. Hangi servise goturmeliyim istanbul u hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carium'a götürebilirsiniz.Ben de 146'mı modenadan almıştım.Satıcı zaten orayı biliyor.Kolay gelsin.

dtmbk78

Teşekkür ederim.

nazamarya

Arkadaşlar bu aracı büyük ihtimalle alacağım.  Salı günü ist.gelmeyi planlıyorum. Satıcı aracı istediğim servise goturebilecegimi soyledi. Araç Ataşehir de. Hangi servise goturmeliyim istanbul u hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Ben de aracımı alırken Zeki ustaya göstermiştim. Daha sonra bakıma da oraya gitmiştim. Birkaç kez daha yolum düştü yardımcı oluyorlar. Bildiğim kadarıyla Modena yı tanıyorlar. Ama aralarında ticari olarak bağ var mı bilmiyorum. Umarım sizin için hayırlı olur.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

dtmbk78

İnşallah teşekkür ederim. Araca hiç lpg takılmamış olması, tramerinde büyük bir kaza olmaması ve araç içi kozmetigi açıkçası beni bu araca yöneltti. Ama yinede km sinin biraz yüksek oluşu  (205.000) beni düşündümüyor değil hani. Gerçi önceki aracım da  (wj gc4.7w8) yüksek km deydi bir problem yaşamadım.

Theillest

İnşallah teşekkür ederim. Araca hiç lpg takılmamış olması, tramerinde büyük bir kaza olmaması ve araç içi kozmetigi açıkçası beni bu araca yöneltti. Ama yinede km sinin biraz yüksek oluşu  (205.000) beni düşündümüyor değil hani. Gerçi önceki aracım da  (wj gc4.7w8) yüksek km deydi bir problem yaşamadım.

Şehir içinde veya bayandansa araba sıkıntı olabilir km :) şaka bi yana sürekli benzinde olması sizin için artı ama lpg taktırmak sizin için yakıttan baya tasarruf olur benzin fiyatları malum.Ts ler ömürlü motor bence düzgün kullanımla 400 bini rahat çıkarır bakımları düzgün olucak tabi.Hakkınızda hayırlısı olsun inş içinize sinen ve severek bineceğiniz bir araba olur.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

surgeon

Arabasını gerekli kullanım özelliklerine uygun kullanan kişiler için km çok önemli değildir. Km aldanmayın aracın km si yaşına göre uygun eğer o yaşta bir araca 70 bin km derlerse korkun ya km düşürülmüş yada araba uzunca bir süre yatmış demektir ki araba yatacağına düzgün binilmişse daha iyidir. Aksi hallerde ise keyif aracı gibi fiyat emin olun daha yüksek olacaktır. Aracı kesinlikle ustaya götürün check-up merkezlerine güvenmeyin zira yağ yakan arabanın motoru daha performanslı olur. Keyifle sürmeniz dileğiyle
palio 1.2 sl 2005 (2009-2010)
vectra cd oto. 1998 (2010-2011)
Megane ıı  privilege oto. 2008 (2011-2014)
corsa 1.4 gls 2000 (2012-2013)
Passat 1.4 tsı dsg 2010 (2014-2015)
Polo 1.4 tdı 2008 (2014-2014)
A3 1.6 oto. 2000 (2014-2014)
156 1.6 ts 2005 (2014-       )
Megane ıı privilege oto. 2008 (2015-2016)
C-ellysee 1.6 hdı 2014 (2016-2016)
Astra 1.6 cdtı oto. Sedan 2016 (2016-     )

seyit01

Selamlar,

İstanbul Kadıköy Bostancı Auto Store'da bulunan 159 jts - 34 EL 7319 bu aracı bilen var mı?

Uurmayuk

Hocam Merhaba,

Mümtaz Bey ile görüştünüz sanırım bende aracımı ondan satın aldım.
İyi niyetli güvenilir insanlar bir problem yaşamazsın satış esnasında.
Ama genel olarak araç alıp; görünür problemleri düzeltip satıyorlar, bu da araçlar hakkında detaylı bilgiye sahip olmadıklarını gösterir. ( tecrübeyle sabit.)
Bu bir problem mi dersen alıp satan insanlar, standart bir ticaret işleyişi.

Ama zeki ustaya götürme, araca çok yüzeysel bakıyor zaten Mümtaz Bey bütün işlerini ona yaptırıyor, birbirlerini tanıyorlar.
Ben aracımı alırken, 'bu araca 70 000 km ye kadar ben bakım yaptım, ağır bakımını da ben yaptım, triger falan ben değiştirdim, aracın hiçbir masrafı yok dedi yalan söylemiş ya da karıştırıyor. Kasnağımız dağıldı bir gün dolayısıyla trigere falan da bakıldı ağır bakım falan yapılmamış. bizde biniyoruz araca, gerçi bizde de hata var ama:)
2 ay içinde Ön takım komple bakımı hariç, dpf arızası, kasnak dağılımı gibi problemler yaşadık. Şuan araçta geç hızlanma problemi ve çözemediğimiz senkron bir ses var sorunlarda bitmedi yani.

Bence Zeki ustaya gösterme, geçiştirmelik cevaplar veriyor, zaten para bile almıyor. Herhangi bir experden randevu alarak aracın her yerine detaylı bir şekilde baktırıp objektif cevaplar almanızı öneririm.

Şimdiden hayırlı olsun.

dtmbk78

Hocam Merhaba,

Mümtaz Bey ile görüştünüz sanırım bende aracımı ondan satın aldım.
İyi niyetli güvenilir insanlar bir problem yaşamazsın satış esnasında.
Ama genel olarak araç alıp; görünür problemleri düzeltip satıyorlar, bu da araçlar hakkında detaylı bilgiye sahip olmadıklarını gösterir. ( tecrübeyle sabit.)
Bu bir problem mi dersen alıp satan insanlar, standart bir ticaret işleyişi.

Ama zeki ustaya götürme, araca çok yüzeysel bakıyor zaten Mümtaz Bey bütün işlerini ona yaptırıyor, birbirlerini tanıyorlar.
Ben aracımı alırken, 'bu araca 70 000 km ye kadar ben bakım yaptım, ağır bakımını da ben yaptım, triger falan ben değiştirdim, aracın hiçbir masrafı yok dedi yalan söylemiş ya da karıştırıyor. Kasnağımız dağıldı bir gün dolayısıyla trigere falan da bakıldı ağır bakım falan yapılmamış. bizde biniyoruz araca, gerçi bizde de hata var ama:)
2 ay içinde Ön takım komple bakımı hariç, dpf arızası, kasnak dağılımı gibi problemler yaşadık. Şuan araçta geç hızlanma problemi ve çözemediğimiz senkron bir ses var sorunlarda bitmedi yani.

Bence Zeki ustaya gösterme, geçiştirmelik cevaplar veriyor, zaten para bile almıyor. Herhangi bir experden randevu alarak aracın her yerine detaylı bir şekilde baktırıp objektif cevaplar almanızı öneririm.

Şimdiden hayırlı olsun.
Bilgilriniz için teşekkür ederim. Bugün Mumtaz beyle tekrar görüştüm  aracın trigeri 200 bin km de değişmiş  (araç 205 bin km) sadece yağ değişimi yapılacak ve binilecek dedi. Tabi yine bir servise göstereceğim.  Ataşehir tarafında nereye gostermem iyi olur.  İstanbulu ve alfa servislerini hiç bilmiyorum. Kismetse Çömez alfa cı olacağım 😆😆

35oz41

Yine Bostancı Sanayide Sportivo var.

krm1983

Sportivo' yu tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Yiğit Doğukan

326688911 ilan numaralı 35 FA 2233 PLAKALİ MİTO yu tanıyan var mı? 155 lik alıp tüp taktiricam.tramerde 750 ve 1200 cikiyormus.daha mesajla sormadim.yardimlariniz için teşekkürler

Baskı balata oldukça kötü durumda, viteste boşluk var, lastiklerde diş izi kalmamış ve allaha emanet gidiyor. Ayrıca kozmetik ile ilgili elden geçmesi gereken noktalar var. Açıkçası benim içime sinmedi ama herkes için kriter farklıdır.

ALP

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Düşünen varsa satılıktır aracımız.Kazasız değişensiz temiz eşimin arabasıdır 2013 57000 km 67.500 pazarlık payı vardır. Blue mee cam tavan çift çıkış.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

agucba

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Düşünen varsa satılıktır aracımız.Kazasız değişensiz temiz eşimin arabasıdır 2013 57000 km 67.500 pazarlık payı vardır. Blue mee cam tavan çift çıkış.

Alp Çalıkoğlu
Manuel vites mi TCT mi?

Agucba by Tapatalk

///////////////

ALP

Manuel vites mi TCT mi?

Agucba by Tapatalk
Araç dizel manuel yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

Alp Çalıkoğlu

agucba

Araç dizel manuel yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

Alp Çalıkoğlu
TCT olsaydı düşünebilirdik

Agucba by Tapatalk

///////////////

ALP

TCT olsaydı düşünebilirdik

Agucba by Tapatalk

Nasip diyelim

Alp Çalıkoğlu

agucba

Evet, nasip.

Agucba by Tapatalk

///////////////

nazamarya

Ben de 2014 ve üzerine geçiş yapmak istiyorum.

Cam tavan'ın 12.000TL fark yapmaması lazım. Ya birisi çok ucuz ya da birisi çok pahalı.

35oz41

Ben de 2014 ve üzerine geçiş yapmak istiyorum.

Cam tavan'ın 12.000TL fark yapmaması lazım. Ya birisi çok ucuz ya da birisi çok pahalı.

Neden 2014 ve üzerine geçiş yapmak istiyorsunuz biraz açıklarmısınız konuyu çok da dağıtmadan? Ben de Giu bakıyorum ancak 147 satilmadan davranmak zor, full donanimli 2014 uzeri bulmak oldukça güç ve 75-80 bin tl, 65-70 arasina 2013ler mevcut bu kadar fiyat farki 2014un hakkı mı? Mk1in ici daha cekici duruyor direksiyon hariç.

denizlion

34 GP 8008 MİTO 2010 1.6 DİZEL KIRMIZI BU ARACI BİLEN VARMI SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERECEK OLAN VS?

nazamarya

Neden 2014 ve üzerine geçiş yapmak istiyorsunuz biraz açıklarmısınız konuyu çok da dağıtmadan? Ben de Giu bakıyorum ancak 147 satilmadan davranmak zor, full donanimli 2014 uzeri bulmak oldukça güç ve 75-80 bin tl, 65-70 arasina 2013ler mevcut bu kadar fiyat farki 2014un hakkı mı? Mk1in ici daha cekici duruyor direksiyon hariç.

Giulietta TCT olarak ilk sürüş testini 2014 model ile yapmıştım. Ek donanımlar Blue me, Usb Aux, F1 vites, Otm kararan dikiz aynası, yağmur far sensörü oldukça keyifli gelmişti. İlk etapta tabi bu donanımları lüks gibi düşünüp hem tecrübe hem de aracı tanımak maksadıyla 2012 model Cam Tavan standart donanım almayı hedeflemiştim. 1 sene olacak yakıt dışında Giu gerçekten keyifli bir araç. Şuan başka araca bindiğimde zorluk yaşıyorum. O sesi o seriliği arıyorum.
Şuanda 2012 model Cam Tavan TCT 50.000km' ye kadar 61-62.000TL ye satılabilirliği var. Üste küçük eklemelerle hem model yükseltip hem de ek donanımlarla Giu ile devam etmek istiyorum.

Mesela şu araç beni çok düşündürüyor.

Ayrıca bugün ilana giren bir araç daha var

E.Ç.M. (MiTongin)

34 GP 8008 MİTO 2010 1.6 DİZEL KIRMIZI BU ARACI BİLEN VARMI SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERECEK OLAN VS?
formdan sevdiğimiz bir kardesimizin arabasıdır. Hatta bugün whatsapp grubundan yarin gidebilir diye mesaj attı. Sizmi alicaksiniz yoksa?
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

denizlion

formdan sevdiğimiz bir kardesimizin arabasıdır. Hatta bugün whatsapp grubundan yarin gidebilir diye mesaj attı. Sizmi alicaksiniz yoksa?

evet kısmetse ben alacağım.akşam niğdeden otobüsle istanbula .yarında devir teslim inş :D araç hakkında hep iyi referanslar aldım.inş hayırlısı olur

dtmbk78

Evet arkadaşlar Kısmetse cuma günü ist. Alfa modena daki mk1 1999 2.0 alfa 156 yı almaya gidecegim. Araç Ataşehir de oraya en yakın Bostancı sanayi varmış.  Bistanci da aracı gosterebilecegim hangi servis var. Servis önerilerinizi ogrenebilrmiyim. Hem alfa ya hemde istanbula yabancıyım  Teşekkürler