Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cany

You are not allowed to view links. Register or Login
Aracı biliyorum gerçekten temiz mükemmel durumda ama bir 156 için 38 bin TL verirmisiniz?

Şu an bu araç için oldukça istekliyim ve tam da dediğiniz gibi tek sorunsalımız 38bin..
Dostlarla hararetli tartışma içindeyiz. Benim gönlüm almaktan yana.. Ama bir benim gönlüm.. Çevremdeki bu konulara vakıf dostlarım almamam konusunda mutabıklar.. :(

Bandırmalı

İstenilen  rakam da 159  satmayı düşünürken 156 için  o rakamı görünce şaşırdım.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

nazamarya

Şu an bu araç için oldukça istekliyim ve tam da dediğiniz gibi tek sorunsalımız 38bin..
Dostlarla hararetli tartışma içindeyiz. Benim gönlüm almaktan yana.. Ama bir benim gönlüm.. Çevremdeki bu konulara vakıf dostlarım almamam konusunda mutabıklar.. :(

Sitenin en pahalı ve en düşük km'li aracı, boya değişen kaza yok denmiş. Temiz ve bakımlı görünüyor. Yurt dışı nedeniyle ciddi alıcılar için iyi bir indirim inşallah yapılır ve nasip olur  :)
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

cany

Sitenin en pahalı ve en düşük km'li aracı, boya değişen kaza yok denmiş. Temiz ve bakımlı görünüyor. Yurt dışı nedeniyle ciddi alıcılar için iyi bir indirim inşallah yapılır ve nasip olur  :)

Malesef fazla bir fiyat kırma taraftarı değil sahibi.. Ben araca takmış vaziyetteyim.. kısmet diyorum..

cany

İstenilen  rakam da 159  satmayı düşünürken 156 için  o rakamı görünce şaşırdım.

Şaşırılmıyacak gibi degil ama arabasının kıymetini bilen birinde olunca paha biçilemez olabiliyor :)

nazamarya

2016 ilk ikinci el dizel TCT ilana girdi. Fakat far yıkamayı göremedim. Standart değil miydi bi-xenon?
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Arac progression.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

vieri

Yeni giulietta yazısı bir kere daha gözüme battı.

harunk

Her modelin piyasasi artti da bi 159 un artmadi Ahmet abi
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

Sitsabaiesan

günaydın linkte malum sitede ilanı olan araç forumdan mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

ArinFırat

günaydın linkte malum sitede ilanı olan araç forumdan mı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

2009 olduğundan eminler mi acaba? 2009 model 159 ların koltuk formu ve jantları farklı.resimdeki koltuklar 2009 a ait [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucarozcan

Forumdan bir araçmi değilmi bilmiyorum ama. İçi dışı pırıl pırıl deyipde direksiyon simidi rengi kaçmış ve kolçak alt tripler kirli görünce ister istemez insan söyleniyor. Bu araç pırıl prılsa, temizi nasıl düşünemiyorum. Hoş bu dediklerim basit şeyler ama...
2009 model bir araba böyle ucuz olacağını sanmam. Yada birden çok problemi vardır diye düşünüyorum.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

devirsever

Hocam galeriden araba mi alinir. Sadece Alfa uzerine calisanlar mustesna.

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Sitsabaiesan

Sakin olun  :D haftalık pazar yoklaması yapıyorum sadece plaka tanıdık gelince bir sorayım dedim  forumdan bir araç galeriye düşerse üzülürüm zaten  ;)
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

ALP

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
İlgilenen varsa bir baksın duruyor mavişehirde izmirde temiz gibi.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

metci

Selamlar, Mersin'deki bu 159'u tanıyan bilen var mı?

ucarozcan

Selamlar, Mersin'deki bu 159'u tanıyan bilen var mı?
Bende Mersin'deyim de görmedim arabayı temiz bireye benziyor. Belki You are not allowed to view links. Register or Login görmüş olabilir.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

metci

Bende Mersin'deyim de görmedim arabayı temiz bireye benziyor. Belki You are not allowed to view links. Register or Login görmüş olabilir.
Teşekkürler, içime sinmesi için referans olabilecek birileri lazım. Uzak yol malum :)

cAn16

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bir türlü aktif olarak yazamıyorum . 156 -> 159 değişimi yapmayı planlıyorum. Aşağıdaki aracı (sorulduysa önceden affola , göremedim ) tanıyan eden var mıdır ?

Teşekkürler.  :alfisti:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bir türlü aktif olarak yazamıyorum . 156 -> 159 değişimi yapmayı planlıyorum. Aşağıdaki aracı (sorulduysa önceden affola , göremedim ) tanıyan eden var mıdır ?

merhabalar. Bu arac yakin zamanda konuşuldu. Biraz geriye dönük bulabilirsiniz sanirim ( orj ti degil diye muhabbeti geçmişti)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Gouki

Arkadaşlar merhaba,

cAn16

:alfisti:

o halde foruma geri kazandırabiliriz umarım :) Bilgi için teşekkürler.
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

salihyksk

Teşekkürler, içime sinmesi için referans olabilecek birileri lazım. Uzak yol malum :)

özelden konuşmuştuk araba çok temiz diri duruyor yakından sahibide temiz düzgün bir adam gibi. sağlam güvenilir ekspertiz yaptırabileceğiniz bir yerede yönlendirebilirim sizi

Mugetsu

özelden konuşmuştuk araba çok temiz diri duruyor yakından sahibide temiz düzgün bir adam gibi. sağlam güvenilir ekspertiz yaptırabileceğiniz bir yerede yönlendirebilirim sizi
İyi olur hocam, güvenilir ekspertiz için nereyi önerirsiniz?

salihyksk

İyi olur hocam, güvenilir ekspertiz için nereyi önerirsiniz?

şahin oto ekspertiz yazarsanız facebooka çıkar mersin diye gideceğiniz zaman söyleyin ben telefon açarım ilgilenirler