Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defrost

You are not allowed to view links. Register or Login

gt q2 enteresan geçmişi nedir acaba?

devirsever

Patlatmislar iste daha ne gecmisi olsun dostum   ilanda yazmislar acikca

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

devirsever

Pandizot al tak bin pasa pasa

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

erkan

İhaledeyken haberi gelmişti , ben uğraşamayacağım için teklif vermemiştim 28.500 e kapandı diye biliyorum.... motor ve ön takımda sorun yoksa ufak bir masrafla mi gibi binilir, yoksa 10bin net yer

OğuzCanAlantor

İhaledeyken haberi gelmişti , ben uğraşamayacağım için teklif vermemiştim 28.500 e kapandı diye biliyorum.... motor ve ön takımda sorun yoksa ufak bir masrafla mi gibi binilir, yoksa 10bin net yer

Bende ihalede gördüm İstanbuldaydı ve aracı tanıdığım için pert kaydı vs uğraşmadım. 26 bin civarı diye biliyorum ama vergisi vs 27 civarını bulmuştur.

devirsever

Peki airbaglerden nasil emin olunuyor aktif olarak calisacaklarindan?

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

defrost

Araç arkadan yemiş önden bir sıkıntısı yokmuş ama ön tarafta hiç düzgün durmuyor.

trk35

Merhaba arkadaşlar,
Yeni üyeyim 159 alma niyetim var. Aracı alarak tam bir şekilde aranıza katılmış olacağım. Bu aralar ilan takip etmekten başka bir şey yapmıyorum.

bu ilandaki araç nasıldır sizce? Gören, bilen varsa yorumlarını bekliyorum. Duruma göre önümüzdeki günlerde görmeye gideceğim.

Teşekkürler.

Bandırmalı

Sanırım kilometre takıntınız var. Bu rakamlardan çok daha düşük fiyata bilindik 159 mevcut.
Bu meblağı gözden çıkartacaksanız sözüm yok.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

trk35

Sanırım kilometre takıntınız var. Bu rakamlardan çok daha düşük fiyata bilindik 159 mevcut.
Bu meblağı gözden çıkartacaksanız sözüm yok.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

km değerini önemsiyorum. Titiz kullanılmış olup olmadığı benim için çok önemli. Araç fotoğraflarda öyle görünüyor.

ahmetali

km değerini önemsiyorum. Titiz kullanılmış olup olmadığı benim için çok önemli. Araç fotoğraflarda öyle görünüyor.

Öncelikle umarım gönlünüze göre bir 159 bulursunuz.

Resimdeki aracı ne yazık ki bilmiyorum. Ancak alacağınız aracın titiz kullanılmış olması sizin için çok önemli ise, forumda mevcut olan veya forumdaki arkadaşlarımız tarafından bilinen araçları değerlendirmenizi öneririm.

Kilometresinin düşük olması veya resimlerde detayların temiz görünmesi aracın titiz kullanıldığını garanti etmeyecektir.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

alperuzi

bir arkadaşa 20bin TL civarı alfa bakıyoruz, var mı tavsiyesi olan?

bu
ve bunu bulmuş:

e.ateskaya

Beyler bu araç epeydendir satılıkta ve satılmıyor km ve fiyatı süper var mı fikriniz, bilginiz?
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

salihyksk

sadece sol ön çamurlukta ufak bir boya olan 2014 sadece 50000 kmde bu araç için fiyat sizce düşük değilmi emsalleri 60 dan aşagı değil You are not allowed to view links. Register or Login

erdem1904

Fiyatı bence de uygun. Bu rakama galericilerin almamış olması ilginç ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

kalenderkarnaki

Arkadaşlar merhaba. Şu araç piyasanın çok üstünde fikrinizi almak istedim almak mantıklı olmaz gibi ama siz ne dersiniz? Fikir verirseniz sevinirim.

Yiğit Doğukan

İlan No: 280819474

Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu bu araca carium'da ekspertiz yaptırmayı planlıyorum. Plakası 16 LEH 53. Hasar kaydı çıkmıyor. Bu araçla ilgili fikirleriniz nelerdir? Daha önce geçmişini bilen var mıdır?

erkan

Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu bu araca carium'da ekspertiz yaptırmayı planlıyorum. Plakası 16 LEH 53. Hasar kaydı çıkmıyor. Bu araçla ilgili fikirleriniz nelerdir? Daha önce geçmişini bilen var mıdır?

6 ay önce aracımı sattığımda ben bakmıştım bu araca... dıştan baktım kapıyı açıp içine bakasım gelmedi  :p qv ye yakışmayacak şekilde bakımsız bir görüntüsü vardı aracın.... hala satılmamış ... alfista lık bir qv değil bence

Gouki

Yiğit selam, belki biliyorsundur uzun zamandır satışta bu qv. Bilgim yok ama görüşlerim şöyle; Benim mito'mda 45 bin km civarındaydı ama direksiyonu, vites topuzu bu kadar deforme olmamıştı. Sağ arka çamurluğu paslanmış, lastiği inik, ön tamponu ayrı eve çıkmış, grinin 50 tonunun vücut buluş hali gibi şöyle bir bakınca. Bu paralara sunroof'lu qv'nin çoktan satılmış olması gerekirdi. Bu şekilde kullanılan bir multiair'in sağlam olsa bile ne kadar daha sorun çıkarmayacağı da muamma. Para harcatır gibi duruyor açıkcası bu qv.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login  Grinin 50 tonu  :lol: :lol:

Yiğit Doğukan

6 ay önce aracımı sattığımda ben bakmıştım bu araca... dıştan baktım kapıyı açıp içine bakasım gelmedi  :p qv ye yakışmayacak şekilde bakımsız bir görüntüsü vardı aracın.... hala satılmamış ... alfista lık bir qv değil bence

Evet bakımsız olduğu kesin. Hatta hiç aklımda bu Mito yoktu ama yine de bi göstermekte fayda var dedik. Belkide ilk izlenimimde haklıydım. Boşa vakit kaybı olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yiğit Doğukan

Yiğit selam, belki biliyorsundur uzun zamandır satışta bu qv. Bilgim yok ama görüşlerim şöyle; Benim mito'mda 45 bin km civarındaydı ama direksiyonu, vites topuzu bu kadar deforme olmamıştı. Sağ arka çamurluğu paslanmış, lastiği inik, ön tamponu ayrı eve çıkmış, grinin 50 tonunun vücut buluş hali gibi şöyle bir bakınca. Bu paralara sunroof'lu qv'nin çoktan satılmış olması gerekirdi. Bu şekilde kullanılan bir multiair'in sağlam olsa bile ne kadar daha sorun çıkarmayacağı da muamma. Para harcatır gibi duruyor açıkcası bu qv.

Grinin elli tonu :))) özgün aslında aynı şeyleri düşünüyoruz. Qv olması ve rengi dolayısıyla bi ekspertizi hakediyor demiştim ama bunca soru işaretiyle bi araba almak ne kadar doğrudur düşünmek gerek... Geçmişi ve kimin kullandığı belli bir distin almak daha mantıklı geliyor.

Yiğit Doğukan

Peki 41-42.000 TL ye kadar ilanlardaki hangi Mito'yu öneriyorsunuz?

E.Ç.M. (MiTongin)

Peki 41-42.000 TL ye kadar ilanlardaki hangi Mito'yu öneriyorsunuz?

birileri MiTo ariyormus. Care Engin  :lol: saka bir yana çoğu MiTo ya hakimim. Bununla alakalida tek merak ettiğim tramer ( saseden ) degisen ve boya durumu. Araci gördüm ama 5 lirama kiyip mesaj atmadim bile  :lol: oncelikle sunu soyleyeyim 1 senedir ilanda! Satilmama sebebini cooook merak ediyorum. Benim *AlMAMA sebebim özel egzoz sistem idi  :o dizlerimin üstüne çöktüm ve ne görmeyeyim. Son susturucusu yok yaw. Bildiğin kesip atmışlar. Direk böğürüyor   :haydi: bütün trimleri yipranmis. Hele direksiyon elinde zimpara ile kullanılmış sanki. Difuzor! Evlere şenlik. Farin biri katarak olmuş. Arka camurluk sürtmüsler ve oylece yillanmaya bırakmışlar. Yaz yaz bitmiyor bak  :lol: hee su da var. gercekten motoru ve yürürü *iyidir. Kozmetik sorunlar hallolur. Bu paraya da qv binmiş olursunuz. Ben olsam bütçeniz 41 civari ise 155 lik versiyonlardan güzel birkac seçenek mevcut. Etrafımda çoğu insan MiTo bakmaya başladı. Sonunda hakettiği değere kavuşuyor bence  :yukari-ok:

Birkaç resim mevcuttu bende paylasayayim...

Nasil isteksiz cekmisim ki iki tane *düzgün foto vardi  :p
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

hannibal

Beyler bu araç epeydendir satılıkta ve satılmıyor km ve fiyatı süper var mı fikriniz, bilginiz?
10 binlik hasar kaydı üzerine bir de pert kaydı var. Ondan dolayı satılmıyordur.  :'(