Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bachelor

You are not allowed to view links. Register or Login
Güzel bir GT o You are not allowed to view links. Register or Login ile ben de görüşmüştüm 2015'te ama o zaman bütçe derdindeydim :))

Yarın daha önce 4 defa gt almış volkan beyle konuşucağım. onun da yardımı ve sizin önerilerinizle umarım hayalimde ki araca kavuşurum.. arkadaşın bahsettiği 34 tu plakalı araç yakışıklı görünüyor açıkçası.. 34 ra da bir 17 jantla harika durur. zaten tek eksiği o.. hayırlısı inşallah aranıza katılırım
2008 GT SS

Theillest

İlandan bakarak neyinden çekindiniz aracın anlamadım? mesela cemal ve zeki abinin eski aracı olan 34 tu xx plakalı araç benim bildiğim masrafsız alınacak gt lerden biri, bu arada buji değişimi yapılıp ,kurum temizliği yapılmış mı , konvektörler sağlam mı ? baskı balata, triger vs.... Boyadan çok bu konulara dikkat ederseniz ss gt konusunda üzülmezsiniz  :yukari-ok: alttaki resimde bonus olsun geçen yıldan

Bu kadar gtyi aynı anda görünce heyecanlandım :)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

erkan

Yarın daha önce 4 defa gt almış volkan beyle konuşucağım. onun da yardımı ve sizin önerilerinizle umarım hayalimde ki araca kavuşurum.. arkadaşın bahsettiği 34 tu plakalı araç yakışıklı görünüyor açıkçası.. 34 ra da bir 17 jantla harika durur. zaten tek eksiği o.. hayırlısı inşallah aranıza katılırım

Benim aracı forumdan birinin almasını çok istemiştim ama boyalı olduğu için  ;) forum içi tercih edilmedi herhalde... Doğru kapıyı çalacaksınız volkan ın tavsiye ettiği araçlarda olabilir hayırlısı olsun sizin için. Gt gerçekten fiyatının çok üstünde bir araç  :yukari-ok:

Bachelor

Benim aracı forumdan birinin almasını çok istemiştim ama boyalı olduğu için  ;) forum içi tercih edilmedi herhalde... Doğru kapıyı çalacaksınız volkan ın tavsiye ettiği araçlarda olabilir hayırlısı olsun sizin için. Gt gerçekten fiyatının çok üstünde bir araç  :yukari-ok:

inşallah üstadım.. sırf bu iş için yıllık izne çıktım.. muradıma kavuşurum inşallah.. sizin araç ilanda iken hergün açar bakardım lakin o sıralar maddi durum belirsizdi... şuan nerde kim bilir...
2008 GT SS

balesanist

Bir yıl GT aramış, şu anda ilanda olan araçların yarısını araştırmış, üç dört ayrı GT için İstanbul'a Ankara'ya hiç üşenmeden gitmiş biri olarak tek sözüm. GT arıyorsanız lütfen bütçe lafını kullanmayın. Tabii ki her arabanın bir değeri, piyasası var. Ama kasko bedeli 60k'larda olan bir arabadan bahsediyoruz. Eğer alacak, binecek ve mecbur kalmazsanız satmayacaksanız forum üyelerinden satılık olan 3 GT'ye de bakın. Gidin konuşun bence pişman olmazsınız. GT tüm geçmişi ve sahibi tanınmadan alınmamalı.

İlanım olduğu için pek müdahil olmak istemedim ama belirtmeden de geçemeyeceğim. GT öyle bir araç ki; baktıkça bir eksisini, baktıkça bir artısını görürsünüz. Ben aracımın Cumartesi öğle saatlerinde ilanını gördüm, Pazartesi satışını aldım çünkü Pazar noter kapalıydı Size göre artılar çoğunlukta zaten anladığım kadarıyla o halde alın aklınıza yatanı geçin. Emin olun pişman olmayacaksınız.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Bachelor

İlanım olduğu için pek müdahil olmak istemedim ama belirtmeden de geçemeyeceğim. GT öyle bir araç ki; baktıkça bir eksisini, baktıkça bir artısını görürsünüz. Ben aracımın Cumartesi öğle saatlerinde ilanını gördüm, Pazartesi satışını aldım çünkü Pazar noter kapalıydı Size göre artılar çoğunlukta zaten anladığım kadarıyla o halde alın aklınıza yatanı geçin. Emin olun pişman olmayacaksınız.

inşallah üstadım.. sizin aracıda gördüm sitede mahşallahı var.. manuel olmasaydı çoktan pazarlık için aramıştım sizi.. yinede aklımdasınız..hayırlısı inşallah.
2008 GT SS

devirsever

Alfistiden yada alfisti bulamazsaniz maddi durumu yerinde olan bir kullanicidan ve pahali olani, mumkunse sahiplik ve bakim gecmisi takip edilebileni alin. Giderde ucuz diye bilinmedik birinden alirsaniz ya motorun olmadik yerlerinden silikon cikar yada ss sanziman ise robotunu alir mutfak robotu yapmak durumunda kalabilirsiniz Bence cok guzel gtler var ilanlarda, hem temiz ve aksesuarli olanlar var hemde f/p olarak guzel kazali olanlar mevcut. Ne kadar ekmek o kadar kofte sozu cuk diye oturuyor.

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Bachelor

Serkan beyin 34 tu xxxx plakalı aracı için aradım fakat çarşamba gününe söz verilmiş.. kısmet diyelim..
2008 GT SS

trk35

Merhaba arkadaşlar ilandaki aracı bileniniz var mı?

SAHİBİNDEN TEMİZ SORUNSUZ ALFA ROMEO
İlan No: 335900843

tarr

Bu 156yı ustaya göstermiştim 1-2 hafta önce
İlanda yazıldığı gibi iç tarafta oldukça bakımlı. motoru yürüyeni selespeedi (6-7bin devirde manuel denedim en ufak tekleme yok demişti usta) oldukça temizdi. İçeride herhangi bir tıkırtı yoktu.

Kozmetik açıdan ise biraz problemliydi, tavanda, ön kaputta ufak tefek güneş yanıkları ve tavan ve camın birleştiği yerde tavanda aşınmalar mevcuttu. Anahtarının uzaktan kumanda fonksiyonu çalışmıyordu. ki bunlar fiyatı düşününce vazgeçme nedenlerim oldu.

Sol kapı değişmiş, en büyük kaza olarak, soldaki diğer parçalarda da boya mevcuttu. sağda da çok kalın olmamakla birlikte yer yer boya mevcuttu. tramerde 2-3 bin tl aralığında bir şey çıkmıştı. Direklerde şasede herhangi bir oynama yoktu.

Bilginize

Bachelor

İzmirden bu aracı bilen tanıyan var mı? veya servis hakkında bilgisi olan?
2008 GT SS

Kurzuk

Bu araba benim 2015'te Ankara'da baktırdığım aslında ilk sahibi Adana'lı olan ve plakası da 01 GT 380 olan GT. Çok bakımlı temiz 60k km de idi o zaman selespeed pompasında bir sorun vardı. Akota 4000 tl masrafı var dedi ben de bu sorun çıkınca paylaşalım masrafı dedim sahibine yanaşmadı. Sonra kendileri tamir edip arabayı 42k'ya sattılar Gaziantep'e oradan da İzmir'e geldi. Ben baktığımda sadece arka tamponda boya vardı. Bence alınacaksa ss'e öncelikle baktırılmalı.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Bachelor

Bu araba benim 2015'te Ankara'da baktırdığım aslında ilk sahibi Adana'lı olan ve plakası da 01 GT 380 olan GT. Çok bakımlı temiz 60k km de idi o zaman selespeed pompasında bir sorun vardı. Akota 4000 tl masrafı var dedi ben de bu sorun çıkınca paylaşalım masrafı dedim sahibine yanaşmadı. Sonra kendileri tamir edip arabayı 42k'ya sattılar Gaziantep'e oradan da İzmir'e geldi. Ben baktığımda sadece arka tamponda boya vardı. Bence alınacaksa ss'e öncelikle baktırılmalı.

Teşekkür ederim üstadım.. iyi ki siz varsınız.
2008 GT SS

coyote

Merhaba arkadaşlar ilandaki aracı bileniniz var mı?

SAHİBİNDEN TEMİZ SORUNSUZ ALFA ROMEO
İlan No: 335900843

Aracı tanımıyorum. Benim şahsi görüşüm, bir araç ilanında "Yer Uçağı" gibi amiyane tabirler varsa, ilanın gerisini okumadan çıkmak, en hayırlı harekettir.

OğuzCanAlantor

Aracı tanımıyorum. Benim şahsi görüşüm, bir araç ilanında "Yer Uçağı" gibi amiyane tabirler varsa, ilanın gerisini okumadan çıkmak, en hayırlı harekettir.

Sağ sis farın içinde bir canlı yaşıyor heralde :) pislikten sap sarı olmuş , jantlar , logolar filan hiç 130 bin kmde değil gibi

francobaresi

Sağ sis farın içinde bir canlı yaşıyor heralde :) pislikten sap sarı olmuş , jantlar , logolar filan hiç 130 bin kmde değil gibi
koltuklarda baya hirpalanmis

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

OnurCangir

Burak Bey araç hakkında bilgisini paylaşmış, ben de servis hakkında bilgi paylaşayım. Forumda da aratırsanız zaten yeteri kadar bilgi sahibi olursunuz. Bilinen, hakkında şikayete rastlamadığım, kendi 156 selespeed aracımı da 2 senedir götürdüğüm servistir. Aracı satan kişi de Özgür Usta, ben de kendisindan oldukça memnunum, iyi bir usta olduğu kadar iyi de bir esnaftır. GT'yi de gördüm serviste ama araç konusunda düşük km'li olması dışında bilgi sahibi değilim. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

OğuzCanAlantor

Fiyat çok fazla bu fiyatlara daha düzgün , bi xenon filan olan araç alırnısınız hatta kmsi düşük , full araç olan üyemiz var aracı satılık. You are not allowed to view links. Register or Login

blackgear

Fiyat çok fazla bu fiyatlara daha düzgün , bi xenon filan olan araç alırnısınız hatta kmsi düşük , full araç olan üyemiz var aracı satılık. You are not allowed to view links. Register or Login

Gün sonu itibari ile aracım satılmıştır :) İlginiz için teşekkürler. Yönlendirme için ayrıca teşekkür ederim Oğuzcan. Ne yazık ki site dışından bir arkadaşa gitti, foruma üye olmuş gerçi. Selamlar...

OğuzCanAlantor

Gün sonu itibari ile aracım satılmıştır :) İlginiz için teşekkürler. Yönlendirme için ayrıca teşekkür ederim Oğuzcan. Ne yazık ki site dışından bir arkadaşa gitti, foruma üye olmuş gerçi. Selamlar...

Rica Ederim abicim maşallah güzel makineydi

NOVA

Arkadaşlar merhaba ,
Aylardır alfa romeo 159 araçları inceliyor ve özelliklerini her türlü forum ve yazıda okuyordum. Hemen hemen tüm konuların içinde sizlerden ve bu grupdan bahsedilince üye olmayı istedim. Bunca zaman 159 u inceledikten sonra mevcuttaki aracımı biraz zararla satarak aşağıdaki aracı almaya karar verdim . Bir alfisti olmak istiyorum inşaallah. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Yada bu araç için dikkat etmem , kontrol esnasında baktırmam gereken noktalar neresidir ? Araç istanbul da ve ben antalya da yaşıyorum , İstanbul da aracı güven ile gösterebileceğim doğru sonuçlar alabileceğim , tavsiye edebileceğiniz servis var mıdır ?

Saygılarımla
Barış TOKER
0 536 338 04 24

agucba

Hoşgeldiniz.
Sorduğunuz soruların yanıtları forumumuzda fazlası ile mevcut. İsterseniz önce onları bir okuyun.

Agucba by Tapatalk

///////////////

osmangirisen

Araç güzel görünüyo son fiyat ne aldınız
159 jtdm q-tr 2008

ArinFırat

Aynen katılıyorum. Yer uçağı, hız makinesi vb terimler arabanın sahibinin karakterini az çok yansıtıyor ve uzak durulması gereken araç ve apaçi kategorisine giriyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

coyote

Aynen katılıyorum. Yer uçağı, hız makinesi vb terimler arabanın sahibinin karakterini az çok yansıtıyor ve uzak durulması gereken araç ve apaçi kategorisine giriyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bunların "Aşırı ilgiden sıkılacaksınız" versiyonları var :)