Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Cok degil birkac ay once Ankara dan satilik ilani vardi , genel hatlari ile duzgun durmakta.Bu kadar kida surede neden tekrar satiliyor sormak lazim.
vatandaşın demesi aracı almış,bakım falan 2000 tl civarı harcamada yapmış,iş makinası alacakmış v.s v.s .araç güzel gözüküyo fotolardan,kayınçım sordu bende git al düzgün duruyor dedim,kendisi bilir artık :)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

EHY

Zaman ayırıp bilgi veren herkese teşekkürler şuan ki aracım satılık satılınca ozaman kayhan beyin aracından başlayarak araçları inceleyeceğim  :alfisti:

ArtemiS

295490391

Bu kimin ki forum dan mı, eğer değilse, bence hemen gelmeli,getirilmeli...Çok güzelmiş.

First_Alfa

Arkadaşlar herkese merhaba. Adım Polat ve foruma yeni oldum. Umarım doğru yerde yazıyorum. Değilse affola.

Halı hazırda 2002 1.6 Corolla'm var araba deyim yerindeyse sanayi düşmanı ve benzin koy git ve çok memnunun. Anlayacağınız masrafsız. Bakımlarını her şeyini düzenli yaptırıyorum ve aracıma gözüm gibi bakıyorum.

Gelelim asıl konuya. Aracım artık 15 sene dolduğu için Alfa Romeo Guiletta ya merak sardım. Eşim ve oğlum da değişiklik olsun diye Giulietta istiyorlar. Gecen ay tertemiz ve 32.000 km de 51.000 Liraya 1.4 170 bg Giu' yı kılpayı kaçırdım. ( Gözümün önünde benden evvel giden bir Alfa sever aldı ) Satıcı arkadaşı belki tanıyanlarınız bilir. Kadıköyde Alfa Romeo Veloce :) Arkadaş gayet ilgiliydi ve bana, elimize sık sık böyle temiz arabalar geçiyor, sabredersen yakın zamanda benzeri gelirse haber verip sana ayırırız dedi. Büyük gün geldi çattı :) Dün altta ki linkte gördüğünüz araba için beni aradı. Yarın kısmetse aracı görmeye gideceğim ve araba da bir sıkıntı yoksa Eksper için Özel Alfa Romeo servisine götüreceğim (Satıcıya her ne kadar güvensemde içimde şüphe kalmasın istiyorum.

Aracın 5664 sorgusunu yaptırdım ve 2 adet kaza 1687 ve 1194 TL çıktı. Arkadaş bana gerçi bunu söylemişti o açıdan sıkıntı yok.

Sizlerin fikri nedir. Ben şahsen 1.4 170 beygir ve az daha km olanı düşünüyordum. 120 hp distinctive ve 170 hp MA distinctive arasında fark yok sanırım. 120 hp satan pek yok. Çoğunlukla 170 hp olanı satılıyor. Buraya üye olmadan evvel nette Giulietta hakkında dünya kadar yorum okudum. Parçası yok, çok pahalı olan mı dersiniz, çok yakıyor diyen mi dersiniz. 2.eli zayıf elinde kalır diyen mi dersiniz. Ne ararsanız var. Ama ben sanayide ki 2 özel alfa servisine gittim ve öyle birşey yok hep millet Alfa Romeo markasına önyargılı yanaşıyor dedi. Bende normal periyodik yıllık bakımlar ne kadar diye sordum. Fiyatlar o kadar da pahalı gelmedi açıkcası. O açıdan bende bir Alfa Romeo kullanmak istiyorum. Giuletta'nın içine oturdum ve insana güven veriyor. O iki adet kazanın da ciddi birşey olamayacağını düşünüyorum. Sizce ? Giu 120 hp olan işimi görürmü, yoksa biraz daha sabredip 170 hp olanda mı karar kılayım ? Kronik hastalıklar varmıdır ?Kararsız kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama aklımda olan herşeyi yazayım dedim :)

Not.: Araç çoğunlukla hafta arası yakın mesafe kullanılacak. Hafta sonunda gezmek için biraz daha uzak mesafe. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

engin uzun

Arkadaşlar herkese merhaba. Adım Polat ve foruma yeni oldum. Umarım doğru yerde yazıyorum. Değilse affola.

Halı hazırda 2002 1.6 Corolla'm var araba deyim yerindeyse sanayi düşmanı ve benzin koy git ve çok memnunun. Anlayacağınız masrafsız. Bakımlarını her şeyini düzenli yaptırıyorum ve aracıma gözüm gibi bakıyorum.

Gelelim asıl konuya. Aracım artık 15 sene dolduğu için Alfa Romeo Guiletta ya merak sardım. Eşim ve oğlum da değişiklik olsun diye Giulietta istiyorlar. Gecen ay tertemiz ve 32.000 km de 51.000 Liraya 1.4 170 bg Giu' yı kılpayı kaçırdım. ( Gözümün önünde benden evvel giden bir Alfa sever aldı ) Satıcı arkadaşı belki tanıyanlarınız bilir. Kadıköyde Alfa Romeo Veloce :) Arkadaş gayet ilgiliydi ve bana, elimize sık sık böyle temiz arabalar geçiyor, sabredersen yakın zamanda benzeri gelirse haber verip sana ayırırız dedi. Büyük gün geldi çattı :) Dün altta ki linkte gördüğünüz araba için beni aradı. Yarın kısmetse aracı görmeye gideceğim ve araba da bir sıkıntı yoksa Eksper için Özel Alfa Romeo servisine götüreceğim (Satıcıya her ne kadar güvensemde içimde şüphe kalmasın istiyorum.

Aracın 5664 sorgusunu yaptırdım ve 2 adet kaza 1687 ve 1194 TL çıktı. Arkadaş bana gerçi bunu söylemişti o açıdan sıkıntı yok.

Sizlerin fikri nedir. Ben şahsen 1.4 170 beygir ve az daha km olanı düşünüyordum. 120 hp distinctive ve 170 hp MA distinctive arasında fark yok sanırım. 120 hp satan pek yok. Çoğunlukla 170 hp olanı satılıyor. Buraya üye olmadan evvel nette Giulietta hakkında dünya kadar yorum okudum. Parçası yok, çok pahalı olan mı dersiniz, çok yakıyor diyen mi dersiniz. 2.eli zayıf elinde kalır diyen mi dersiniz. Ne ararsanız var. Ama ben sanayide ki 2 özel alfa servisine gittim ve öyle birşey yok hep millet Alfa Romeo markasına önyargılı yanaşıyor dedi. Bende normal periyodik yıllık bakımlar ne kadar diye sordum. Fiyatlar o kadar da pahalı gelmedi açıkcası. O açıdan bende bir Alfa Romeo kullanmak istiyorum. Giuletta'nın içine oturdum ve insana güven veriyor. O iki adet kazanın da ciddi birşey olamayacağını düşünüyorum. Sizce ? Giu 120 hp olan işimi görürmü, yoksa biraz daha sabredip 170 hp olanda mı karar kılayım ? Kronik hastalıklar varmıdır ?Kararsız kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama aklımda olan herşeyi yazayım dedim :)

Not.: Araç çoğunlukla hafta arası yakın mesafe kullanılacak. Hafta sonunda gezmek için biraz daha uzak mesafe. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

120 lik kullanan pek yoktur.Sanırım 2-3 kişi, biri de benim..Bendim daha doğrusu...:)öyle süper bir performans takıntım yoktu benim..Ta ki aracın içine oturup D konumunda aracı kullanana kadar..Onu görünce insan acaba 170 lik D de nasıl gider demeden edemiyor..Yaklasık aracı 1 yıl kadar standart kullandıktan sonra yazılımla 150 ye cıkarttırdım.Gayet de güzel oldu..Ama yinede ciddi bi aciliyet yoksa az daha sabredin..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

First_Alfa

Arabanın fiyati beni çok cezbetti. 2 ay evvel nerdeyse 50.000  liraya 0 hyundai i20 aliyordum. Forumlari okuyunca hyundaiden hemen uzaklaştim.onunla bu nun fiyatini kiyaslayinca bu bedava gibi 😀zaten satıci arkadaş istersen bununla başla ileride 1-2 sene sonra getir araci 170 hp olanla takas yaparız dedi. Tabi üstune para ekleyip. Sizce ?

devirsever

120lik sanirim sadece lpg acisindan daha uyumlu olur, daha az teknolojik motor, multiair unitesi yok yani daha az basiniz agrir, motor tjet fiatlarla ayni oldugu icin mekanik ustasi yonunden sikinti cekmezsiniz. Ama ben olsam 3e 5e bakmak 170lik gui alirim, 40% guc farki az degil :-)

Sent from my GT 3.2 V6 using Tapatalk

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

derenuysal

Merhaba,

Diesel MiTo arıyorum arkadaşlar.
Aşağıdaki araçları tanıyan, bilen var mıdır? Varsa bilgi verirseniz sevinirim.

2011 Özel Renk Alfa Romeo Mito 1.6 JTD
İlan No: 294805220

Ilk sahibinden AlfaRomeo Mito
İlan No: 296190336
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Plus

First_Alfa

120 lik olanda turbo mu peki ? ben don
anim acisindan 170 olaninla bir fark görmedim. ayrica bunda ilave olarak ekstra sp3 paket varmiş.

alfaadana

120 lik olanda turbo mu peki ? ben don
anim acisindan 170 olaninla bir fark görmedim. ayrica bunda ilave olarak ekstra sp3 paket varmiş.
merhabalar 170 hp sahibiyim bende 120 likle arasında performans açısından dağlar kadar fark var 170 liğe lpg takılmıyor riskli bence 120 liğe takılıyor benzinde 120 likte 170 likte aynı yakıyor çünkü kasa 1500 kg ya yakın bunu bilen alfistilerde zaten 120 liğe ilgi göstermediler piyasası zayıf giuliettanın en çok satan modelidir 170 lik olan tercih sizin volkan veloce bu işi temiz dürüst olarak yapan ender insanlardan, selamımı söyleyin (tuncer k.maraş) araçları temizdir...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

First_Alfa

Selaminini iletirim ☺arabaları gercekten temiz ve kendileride insana güven veriyor zaten. Ne at hirsızı tipli satıcilar gordüm.😆 Benim yakitla ilgili sorunum olmaz. Alisim 1.6 benzinli aracimdan. Lpg falan zaten taktirmam.cevaplariniz ve ilginiz icin de teşekkurler

devirsever

Evet turbo, fiat bravo sportlarda 150 beygirligide var. Normal bravolar ve grande puntolar 120hp.

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

devirsever

Yazilim, turbo ve intercooler olarak bir veya birkacinda fark vardir muhakkak

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

devirsever

Multiair yuzde 10 guc artisi ve yuzde 10 yakit ekonomisi sagliyor

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

Gouki

Bakımları aksatılmamış yazıyor ama triger falan ne alemde bir sormak lazım, zamanı gelmiş çünkü.

agucba

120 BG'lik olanların tutulmaması gibi bir durum yok aslında. Avrupa'da gayet de iyi satıyorlar, hatta 1,4 TB'nin 105 BG olanları bile var. Her kesimden alıcıya hitap edecek çeşitlilik var. Sadece Türk insanı çok hızlı sürücü olduğundan, örnek olarak İstanbul trafiğinde ortalama 15 km/s ile ilerlerken bile hep daha güçlüsünü arzu ettiğinden, 170 BG'lik daha fazla. Gerçi bunda biraz distribütörün 120'likleri çok fazla getirmemesinin de etkisi var.

///////////////

devirsever

120 BG'lik olanların tutulmaması gibi bir durum yok aslında. Avrupa'da gayet de iyi satıyorlar, hatta 1,4 TB'nin 105 BG olanları bile var. Her kesimden alıcıya hitap edecek çeşitlilik var. Sadece Türk insanı çok hızlı sürücü olduğundan, örnek olarak İstanbul trafiğinde ortalama 15 km/s ile ilerlerken bile hep daha güçlüsünü arzu ettiğinden, 170 BG'lik daha fazla. Gerçi bunda biraz distribütörün 120'likleri çok fazla getirmemesinin de etkisi var.
Ne kadar ekmek o kadar kofte diyelim sakin kullanacak olan az ekmek az kofte yiyerek daha az oder

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

First_Alfa

Bakımları aksatılmamış yazıyor ama triger falan ne alemde bir sormak lazım, zamanı gelmiş çünkü.

Tekrar merhaba. Bugün Veloce' ye gidip aracı yakından inceledim. Geçen ay kaçırdığım 51.000 liralık 170 bg  Giulietta kadar bakımlı değildi. O neredeyse sıfır kadar temizdi. Bunun ön sağ çamurlukda birkaç sürtme izleri vs. Sağ ön ve sağ arka kapısında ufak lokal boya vardı. Büyük kazası yoktu. ve içi temizdi. Bostancı Sportivo'ya gittik ve Yılmaz Ustaya eksper yaptırdık. Bilgisayarlı falan. Arabanın her yerine baktı lokal boyaları o da teyit etti ve araç iyi durumda, alınabilir deyip ok verdi :) Dediğiniz gibi triger değişecek 180 TL miş (+işçilik) ve periyodik bakım yapılacak. En son bakımı yapılmamış. Yağı az ver kirli idi. Lastikler 2015. Ama daha fazla beklememek ve bir an evvel Alfa'ya binebilmek için kaporamızı verdik ve anlaştık :) İnşallah Alfa aldığıma pişman olmam ve bunu 1-2 yıl kullandıktan sonra model yükseltirim.

metci

Selamlar arkadaşlar...
Otomatik siyah 159 almak istiyorum.
İzmir'de olan varsa şu aracı bilen, tanıyan var mı?

İzmir Alfa Milano servisindeymiş. Servisi de tanımıyorum bu aracı da... Yardım edebilecek varsa çok sevinirim...

ucarozcan

Bu aracı valenco daki QV değil mi? 10bin tl eklenmiş üstüne.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Bu aracı valenco daki QV değil mi? 10bin tl eklenmiş üstüne.

Xperia Z3
100 bine gitmis diye biliyorum. 17 koymus oluyo :)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ALP

Koyan koyana

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

Aşmış

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
Arkada duran 147 de bu sanırım: :)
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
Arkada duran 147 de bu sanırım: :)

Güzel yakalamışsın.
Adam üşenmiş resim çekmeye veloce deki resimlerle ilan açmış.
Kısa sürede bu kadar kar diliyorsa bizde al sat işine girelim.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Aşmış

Güzel yakalamışsın.
Adam üşenmiş resim çekmeye veloce deki resimlerle ilan açmış.
Kısa sürede bu kadar kar diliyorsa bizde al sat işine girelim.

Xperia Z3

Olaylar olaylar. :)
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.