Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihankardes

You are not allowed to view links. Register or Login
sahibini tanırım gayet samimi bir arkadaş mito yu hem satmak hem de takaslamak istiyor geniş bir aile aracı için onun haricinde birbirimizin araçlarına niyetlenmiştik ama olmadı ... adanaya gidecektim hatta kendisi takaslayacagımız gün bana dönüş yapmamıştı başkasına nasip oldu aracım

Mito dusunuyorum ben de bu araca cok baktim bakarken de dibim dustu tabi :)
deri koltukler efsane, ama tavandaki kaplama canimi skti.
tavanda boya vs olup olmadigini olcmek icin bunu sokturmek lazim, adama da abi olcum olcak sokelim diyemeyiz elbette.

Ama tanidiginiz olmasina sevindim. belki fiyat konusunda biseyler yapar mi acaba  :'(

alfacos

Merhaba,

Şu ilandaki araç hakkında bilgisi olan veya yorum yapmak isteyen var mıdır :)

2004 147 distinctive 1.6 ts
2009 159 distinctive plus 1.9jtdm
2009 147 collezione 1.6 ts
2008 159 distinctive plus 1.9jtdm Rosso

Akif3816

Arkadaşlar öncelikle tüm alfistilere merhabalar.Kısmetse Yakın Zamanda 159 almayı düşünüyorum 2-3 ay kadar sonra.Malum içimde ki o heyecan bir türlü eksilmiyor.Daha zamanım olmasına rağmen şimdiden araştırmaya başladım.Sahibindende aşağıdaki aracı buldum ve günde en az on kere açıp ilana tekrar tekrar kontrol ediyorum.İnşallah ben alana kadar 2-3 ay daha satılmaz ve benim olur diye dua ediyorum.Bu aracı tanıyan var mı? Fiyatı nasıl sizce?Yetkili servis bakımlıymış.düşük km 159 bulmak zor  malum.Bu araç olmasada 100 bini henüz geçmiş bulurum herhalde.100-130 bin civarı bir 159 alsam 2008 ve üstü beni üzer mi?Alırken nelere dikkat etmeliyim?Bu km lerde ne gibi masraflar çıkarır.Tecrübeli arkadaşların Her türlü bilgisine ihtiyacım var.Aydınlatır ve tecrübelerinizi aktarırsınız sevinirim.Şimdiden teşekkürler herkese.

BARON PLAZA'Dan 2009 ALFA ROMEO 1.9 JTD DİSTİNCTİVE PLUS TAM FUL
İlan No: 268709356

saskuran

64000 biraz cok degilmi ?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akif3816

Evet fiyat biraz yüksek ama belli bir indirim olacak görüştüm.Sizce aracın ederi nedir.?acil cvp bekliyorum fiyat-km- model endeksi makul mü sizce .nelere dikkat etmeliyim aracı değerlendirirken?

Turkay33

Merhaba,

Şu ilandaki araç hakkında bilgisi olan veya yorum yapmak isteyen var mıdır :)

araç çok hoş duruyor lakin ,bence fiyat mk 1.5 için yüksek  :clover:
1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

muğlalı

Arkadaşlar öncelikle tüm alfistilere merhabalar.Kısmetse Yakın Zaman da 159 almayı düşünüyorum 2-3 ay kadar sonra.Malum içimde ki o heyecan bir türlü eksilmiyor.Daha zamanım olmasına rağmen şimdiden araştırmaya başladım.Sahibindende aşağıdaki aracı buldum ve günde en az on kere açıp ilana tekrar tekrar kontrol ediyorum.İnşallah ben alana kadar 2-3 ay daha satılmaz ve benim olur diye dua ediyorum.Bu aracı tanıyan var mı? Fiyatı nasıl sizce?Yetkili servis bakımlıymış.düşük km 159 bulmak zor  malum.Bu araç olmasada 100 bini henüz geçmiş bulurum herhalde.100-130 bin civarı bir 159 alsam 2008 ve üstü beni üzer mi?Alırken nelere dikkat etmeliyim?Bu km lerde ne gibi masraflar çıkarır.Tecrübeli arkadaşların Her türlü bilgisine ihtiyacım var.Aydınlatır ve tecrübelerinizi aktarırsınız sevinirim.Şimdiden teşekkürler herkese.

BARON PLAZA'Dan 2009 ALFA ROMEO 1.9 JTD DİSTİNCTİVE PLUS TAM FUL
İlan No: 268709356
Araç donanım olarak dolu 64 den pazarlıkla 60-61 gibi alınabilir    yakın zamanda 4-5 tane 159 2009-2010 60 lı rakamlardan satıldı fiyat kıyaslaması yaparken donanıma dikkat edin 159 boş donanımla çok tat vermez, birde 2009 model diye yüksek fiyat isteyen var bu araç hem boş boş hem makyajlı değil You are not allowed to view links. Register or Login 

ku2

Beyler ofisten arkadaşımın aracı..

2009 159 Distinctive, 1.9 Jtdm, Otomatik, İlk El

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

judge_85

Arkadaşlar selamlar,

bu araca bakan oldu mu? bilgisi olan arkadaş var mıdır?
Bu bütçe sınırları içerisinde, hatta biraz daha aşağıda bir araç bakıyorum.

276833680
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

coyote

Arkadaşlar selamlar,

bu araca bakan oldu mu? bilgisi olan arkadaş var mıdır?
Bu bütçe sınırları içerisinde, hatta biraz daha aşağıda bir araç bakıyorum.

276833680

Aynı aracın 2001 model 95000km olanını ben kullanıyorum. Bizim araç öyle hafta bir filan kullanılmıyor, her gün kullanılıyor. Bizim 95000 km'deki mütevazi aracımızın koltukları, abartısız bayiden çıktığı günki gibi durmasına rağmen, 85000 km'deki kolleksiyonluk aracın koltuklarındaki aşınma ve sonrasındaki parlatma çalışmaları beni şaşırttı.

ku2

Hocam araç eşsiz temizlikte yazılmış ama plakası kapanmış, anlam veremedim.

Aracın ilk sahibi..Düzenli servise gitmiş. Kayıtları olan bir araç.
Adam plakasını göstermek istemeyebilir..Ne var bunda..?
Arayın konuşun..Titiz adamdır. Çok indirim yapmaz.
Aracı görün derim.

--

Sercan Keklik

plakalardan ev adreslerıne kadar bulunabılıyor arkadaşlar kapatması normal anormal degıl
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

tayfun

Beyler geçen haftalar Ankara'dan ilanda olan 2004,mk2  2.0 ts 166'nın akibetini bilen varmı?  Sahibi ile görüşüyorduk fakat numarasını kayıt etmedim. Aracımı satamadığım için almak nasip olmadı ve araç şu an ilanda yok. Acaba satıldımı yada ilan süresimi dolduda tekrarlamadılar bilemiyorum. Satılmadığını ve forum'dan bir arkadaşımın ilandan beyefendi'nin telefon numarasını kayıt etmiş olmasını ümit ediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ArinFırat

Beyler geçen haftalar Ankara'dan ilanda olan 2004,mk2  2.0 ts 166'nın akibetini bilen varmı?  Sahibi ile görüşüyorduk fakat numarasını kayıt etmedim. Aracımı satamadığım için almak nasip olmadı ve araç şu an ilanda yok. Acaba satıldımı yada ilan süresimi dolduda tekrarlamadılar bilemiyorum. Satılmadığını ve forum'dan bir arkadaşımın ilandan beyefendi'nin telefon numarasını kayıt etmiş olmasını ümit ediyorum.

Malum sitede ilan süresi max. 1 ay..sonrası için para istiyor,muhtemelen benim gibi para verip yenilemeyip,ilanını diğer siteye kaydırmış olabilir.bu durumlar için sizlere tavsiyem,ilan yayındayken sahibine msj atın,ilanı kalksa dahi msjlarınızda kayıtlı olduğu için tlfon noya ve ismine rahatça ulaşabilirsiniz.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustapha33

Mantıklı

tayfun

O parayı ben iki ay üst üste verdim hatta kalın yazı ve tarih yenilemek için ayriyetten yine para verdim. Cepten para çıkıyor ama şu keyfe keder aç satıcılardan kurtuluruz en azından.
Teşekkür ederim.

ihsany

Sahibindende son bir kaç ayda birşey değişmedi ise, ilan süresi dolduktan sonra aynı ilanı ücret ödemeden 1 ay daha uzatabiliyorsunuz. Hatta bitince tekrar uzatabiliyorsunuz. Giulietta mı satarken 2 kere ücret ödemeden ilanı yenilemiştim. İlan çıkarsanız ve ücret ödemek istemezseniz bunu deneyebilirsiniz.

Edit: İmla
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

tayfun

Sahibindende son bir kaç ayda birşey değişmedi ise, ilan süresi dolduktan sonra aynı ilanı ücret ödemeden 1 ay daha uzatabiliyorsunuz. Hatta bitince tekrar uzatabiliyorsunuz. Giulietta mı satarken 2 kere ücret ödemeden ilanı yenilemiştim. İlan çıkarsanız ve ücret ödemek istemezseniz bunu deneyebilirsiniz.

Edit: İmla
Malesef artık ilk bir ay ücretsiz, ikinci ve sonraki aylar için ücret ödeniyor.

teacher

Öncelikle hepinize selamlar. Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında bilgisi ya da yorumu olan var mı acaba?

sbk0655

Öncelikle hepinize selamlar. Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında bilgisi ya da yorumu olan var mı acaba?
Satici Oguz can forumumuza uye arayip detayli bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.

ku2

Güncel

MANUEL, 2.0 TFSI, 200 BG, QUATTRO, S-LINE, KAZA BOYA YOK
İlan No: 268521798
--

cem meric

Güncel

MANUEL, 2.0 TFSI, 200 BG, QUATTRO, S-LINE, KAZA BOYA YOK
İlan No: 268521798

Temiz araç satılmıyor Abi,

Nerede patlak çatlak hemen el değiştiriyor.

ALP

Temiz araç satılmıyor Abi,

Nerede patlak çatlak hemen el değiştiriyor.

Aynen öle.
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

ku2

Valla öyle Cem..
Enteresan bir durum. A4 hemen gider diyordum..Manuel olması çok büyük avantaj.
--

cem meric

Valla öyle Cem..
Enteresan bir durum. A4 hemen gider diyordum..Manuel olması çok büyük avantaj.
Piyasa genelinde şuan var durgunluk,
Tedirgin insanlar Avmler dahi iş yapmıyor.
Ki biz son kullanıcıya satis yaptırıyoruz,
3000 4000 vermeye korkar oldu Vatandaş.
Yarın ne olacağız kimse ön göremeyince alışverişi kesiyor doğal olarak...