Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar bu malüm kişi ve araç sağolsun beni alfadan uzaklaştırmak için büyük bir sebep oldu. İçimdeki tutku bitmedi belki ama şu aralar ağzım yandığı için uzak duruyorum. Aracın detaylıca konusunu konuştuk zaten SAĞOLSUN ADMİNLER ARKADAŞIN AVUKATLIĞINA soyundukları için yazma fırsatı vermediler bana. Kimseyi karalamak amacında değilim lakin başım çokça yandığı için kesinlikle bu araçtan uzak durun ki bu şahıs insanları dolandırmanın ne demek olduğunu anlasın. 32.500 fiyatı vardı bu aracın biz 29.000 a anlaşmıştır ve çıkan masrafları tek tek yazmıştım. çıkan masrafları düşerse alacağımı söyledim kabul etmedim kaçarcasına uzaklaştı oradan. ve bana 29.000 dan bir kuruş aşşağı vermem yakarım binerim yine de vermem demişti. bir anda bu kadar fiyat düşen araçtaki sorunları anlamak çokta zor değil. Yine söylüyorum KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE uzak durun bu şahıstan.

Bizim kimsenin avukatlığını üstlendiğimiz yok. Eğer okuma yazmanız var ise, ki buraya yazdığınıza göre var, mesaj içerisinde yazılanları görebilirsiniz. Size bunu özel mesaj ile verdiğimiz cevapta da belirtmeye çalıştık. Okur yazar olmanıza karşın eğer Türkçe anlamıyorsanız, anlamanız için tekrar edelim.

Sizin açmış olduğunuz konuda başkaları tarafından da ithamlar olduğundan, konuyu kapattık. Eğer yazılanlar haricinde yazmak veya söylemek istediğiniz bir şey varsa da bunu bize bildirin, biz de size yardımcı olalım dedik. Bu hem sizin hem de aracı satmaya çalışan Avşar Bey için geçerli.

"SAĞOLSUN ADMİNLER ARKADAŞIN AVUKATLIĞINA soyundukları için yazma fırsatı vermediler bana" gibi saçma sapan şeyler yazarak bizleri itham altında bırakmayın. Dört tane mesajınız var, hepsi de sadece bu konu ile ilgili. Burada başkalarının iyiliğinden çok kendi menfaatinizi düşündüğünüz durumu ortaya çıkıyor. Bu şekilde devam etmeyiniz!

İnsanlar ellerindeki malı istedikleri fiyata satarlar, ister çok ister az. Bahse konu olan aracı sahibi isterse bedava verir, sizi niye ilgilendiriyor ki! Demek acil satmak gibi zorunluluk var ki bu kadar düşmüş. Fiyat düşürmenin aracın mekaniği ve başka şeylerle ne alakası var?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ali kaynak

Arkadaşlar bu malüm kişi ve araç sağolsun beni alfadan uzaklaştırmak için büyük bir sebep oldu. İçimdeki tutku bitmedi belki ama şu aralar ağzım yandığı için uzak duruyorum. Aracın detaylıca konusunu konuştuk zaten SAĞOLSUN ADMİNLER ARKADAŞIN AVUKATLIĞINA soyundukları için yazma fırsatı vermediler bana. Kimseyi karalamak amacında değilim lakin başım çokça yandığı için kesinlikle bu araçtan uzak durun ki bu şahıs insanları dolandırmanın ne demek olduğunu anlasın. 32.500 fiyatı vardı bu aracın biz 29.000 a anlaşmıştır ve çıkan masrafları tek tek yazmıştım. çıkan masrafları düşerse alacağımı söyledim kabul etmedim kaçarcasına uzaklaştı oradan. ve bana 29.000 dan bir kuruş aşşağı vermem yakarım binerim yine de vermem demişti. bir anda bu kadar fiyat düşen araçtaki sorunları anlamak çokta zor değil. Yine söylüyorum KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE uzak durun bu şahıstan.
Araç sahibi sizi nasıl dolandırdı ?ne kadar alacağınız var
Lancia delta III

Sercan Keklik

Bizim kimsenin avukatlığını üstlendiğimiz yok. Eğer okuma yazmanız var ise, ki buraya yazdığınıza göre var, mesaj içerisinde yazılanları görebilirsiniz. Size bunu özel mesaj ile verdiğimiz cevapta da belirtmeye çalıştık. Okur yazar olmanıza karşın eğer Türkçe anlamıyorsanız, anlamanız için tekrar edelim.

Sizin açmış olduğunuz konuda başkaları tarafından da ithamlar olduğundan, konuyu kapattık. Eğer yazılanlar haricinde yazmak veya söylemek istediğiniz bir şey varsa da bunu bize bildirin, biz de size yardımcı olalım dedik. Bu hem sizin hem de aracı satmaya çalışan Avşar Bey için geçerli.

"SAĞOLSUN ADMİNLER ARKADAŞIN AVUKATLIĞINA soyundukları için yazma fırsatı vermediler bana" gibi saçma sapan şeyler yazarak bizleri itham altında bırakmayın. Dört tane mesajınız var, hepsi de sadece bu konu ile ilgili. Burada başkalarının iyiliğinden çok kendi menfaatinizi düşündüğünüz durumu ortaya çıkıyor. Bu şekilde devam etmeyiniz!

İnsanlar ellerindeki malı istedikleri fiyata satarlar, ister çok ister az. Bahse konu olan aracı sahibi isterse bedava verir, sizi niye ilgilendiriyor ki! Demek acil satmak gibi zorunluluk var ki bu kadar düşmüş. Fiyat düşürmenin aracın mekaniği ve başka şeylerle ne alakası var?

bence üyelik girişlerine 6 ay okuma süresi yazmama hakkımı tanınsa? çünkü son zamanlarda hep benzeri konular geliyor.

ilk mesaj dolandırldım, ilk mesaj alfistiden araba arıyorum, ilk mesaj şunu arıyorum bunu arıyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

emreyilik

Beyler şu 159 hakkında görüşleriniz neler km çok iyi sadece progression olması kötü gibi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

Theillest

Beyler şu 159 hakkında görüşleriniz neler km çok iyi sadece progression olması kötü gibi

Km orjinal ise gayet iyi değişen olmamasıda artısı ama kötü yanıda baya boş araç.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

octinum

bence üyelik girişlerine 6 ay okuma süresi yazmama hakkımı tanınsa? çünkü son zamanlarda hep benzeri konular geliyor.

ilk mesaj dolandırldım, ilk mesaj alfistiden araba arıyorum, ilk mesaj şunu arıyorum bunu arıyorum

E ama ben de öyle girmiştim hemen hemen? :) Üye girdiği zaman kendini tanıtabilmeli, onun için de mecburen yazabilmesi gerekiyor. Üyeler olarak bu tip mesajlara polemiğe girmeyecek şekilde yanıt verebiliriz.

ylmz.mrtcn takma adlı üyenin yaptığı terbiyeye pek sığmıyor. Açtığı konuda öncelikle iyi niyet diye, bir de lakabımın altında moderatör yazdığı için yorum yapmamıştım ama belli ki Türk Alfisti topluluğuyla bir şey paylaşmak filan umurunda değil, tek derdi gelip kendi kişisel meselesi için tepki toplamak. Bizim camiada çoğunluk birbirini bilir zaten, kimse de ciddiye almamıştır.

emreyilik

Km orjinal ise gayet iyi değişen olmamasıda artısı ama kötü yanıda baya boş araç.

Evet çok boş ama km gerçek ise beni cezbetti. Biraz masraf ederek boş görünümden kurtarılabilir mı?

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

Theillest

Evet çok boş ama km gerçek ise beni cezbetti. Biraz masraf ederek boş görünümden kurtarılabilir mı?

Para harcansa neden olmasın hocam ama beklentiniz ne deri koltuk yapılır bose li 159 az ama güzel bir multimedia ekran ve hoş akustik bir sistem geri görüş kamerası vs yapılır ti jant şahane olur misal kısacası sunroff hariç yapılabilir para harcansa, tabi motorunun ve mekaniğin düzgün ve temiz oldugu için diyorum yoksa oncelik onlar :)

umitkilic

bose dahil en dolu 159 a sahibim.aracım 215 binde ve ederi yaklaşık olarak bu ilandakiyle aynıdır diye tahmin ediyorum.alıcı olsam ve bütçem bu kadar olsa dolu ama çok km li arabadansa boş ama az.kullanılmışı tercih ederim.tabii ki düzgün kullanılmış olması şartıyla.(bkz.start tuşu,vites topuzu vs)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cool21

Hayırlı aksamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizden bir araç hakkında bilgi almak istiyorum 34 tz 8882 plaklı alfa romeo gt arac onur beydedı satmıs onur bey ben alamaya nıyetlenmiştim şimdş yeni sahibine ulaşmaya çalısıyorum bulamıyorum araç sahibini tanıyalanlar benimle iletişime geçerse cok sevınırım simdiden tesekkurler.

ertu.trn

Arkadaşlar bu araç nasıl sizce ? Hakkında bilgisi olan var mı? Fiyat olarak nasıl ?

ibrahim

ilandaki 159 hakkında bilgisi olan var mı ? pazarlık halindeyim.

Bf5580

You are not allowed to view links. Register or Login bu aracı bilen var mi aranızda acaba ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düşportacı

You are not allowed to view links. Register or Login bu aracı bilen var mi aranızda acaba ?

10 bin TL daha çıkabilirseniz şayet makyajlı kasa ,beyaz renk ,sunrooflu ve en önemlisi boyasız orijinal 159 verebilirim.

erdem1904

10 bin TL daha çıkabilirseniz şayet makyajlı kasa ,beyaz renk ,sunrooflu ve en önemlisi boyasız orijinal 159 verebilirim.

İyi teklif  :yukari-ok:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

düşportacı

km bilgisi nedir ?
194.000 km de şuan.170.000 km ye kadar yetkili servis bakımlı sonrası alfin bakımlı.guncel hiç bir bakım ve masrafı yok

düşportacı

İyi teklif  :yukari-ok:

Sorgulanan araca göre müthiş bir teklif haklisiniz ;)

Bf5580

Sagolun hocam durumum o kadar yok maalesef bir de siyah düşünüyorum teşekkür ederim.

srkngr

Uzun zamandır temiz bir 156 aramaktayım. Linkteki aracı gidip gördüm. Sahibi en ufak çiziği vs kaskodan yaptırmış 6 hasar kaydı var. Toplam 4000 küsür. Aracı A&R Alfa ya götürüyormuş. Harun usta ile görüştüm. Gayet temiz bir araba dedi. Baskı balata geçen hafta değişmiş. Triger,varyatör vs 30000 km önce değişmiş.

Şimdi arkadaşlar sahibi piyasasına göre malum biraz yüksek istiyor. Son 340000tl dedi. Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Sizce bu araca bu para verilir mi? Yoksa bakmaya devam mı edeyim?

OğuzCanAlantor

Uzun zamandır temiz bir 156 aramaktayım. Linkteki aracı gidip gördüm. Sahibi en ufak çiziği vs kaskodan yaptırmış 6 hasar kaydı var. Toplam 4000 küsür. Aracı A&R Alfa ya götürüyormuş. Harun usta ile görüştüm. Gayet temiz bir araba dedi. Baskı balata geçen hafta değişmiş. Triger,varyatör vs 30000 km önce değişmiş.

Şimdi arkadaşlar sahibi piyasasına göre malum biraz yüksek istiyor. Son 340000tl dedi. Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Sizce bu araca bu para verilir mi? Yoksa bakmaya devam mı edeyim?

Fiyat çok fazla

defrost

O paraya en temizinden en dolusundan (deri, bose, sunroof, xenon) 2.0 selespeed alınır

156 lar almış başını gidiyor ama 159 lara hala pahalı diyenler var

Theillest

Bomboş bi 156 ne kadar keyif verir acıkcası ben almazdım ki fiyat cok fazla.

legolas

Merhaba,

Aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mı?

Alfadanadam

Merhaba,

Aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mı?

Bir dönem Mehmet Taşanyürek'teydi bu 166. Önden kazası vardı diye kalmış aklımda. Güncel durumu hakkında Carium Zeki Usta'yı arayabilirsiniz. Bakımlar için oraya gidiyormuş.

legolas

Bir dönem Mehmet Taşanyürek'teydi bu 166. Önden kazası vardı diye kalmış aklımda. Güncel durumu hakkında Carium Zeki Usta'yı arayabilirsiniz. Bakımlar için oraya gidiyormuş.

Teşekkür ederim.