Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Storm13

You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Dönem dönem ilan yayından kaldırılıyor da, geçenlerde yeniden yayına konmuş. Makyajlı+beyaz+sunroof seçeneğinin çok az olduğu bu sıralar, bu aracın alternatifi yok gibi.

murat

Arkadaşlar Anadolu yakasında bildiğiniz alfalardan çok iyi anlayan bir usta varmı bi araç var almak istiyorum experte sokmadan sadece isin ehli neyi varsa yoksa.soylesin istiyorum çok acil iletimise geçerseniz sevinirim.simdden teşekkür ederim

Ben Otorapor'a gitmenizi öneririm  ;)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ibrahim_77

Arkadaşlar ilandaki 146 ile ilgili bilgi sahibi olan var ise paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.

KaanT

Arkadaşlar merhaba, eski bir Alfa tutkunuyum. Özenle baktığım 146 boxer'ımı sürekli şirket aracı kullanmam nedeniyle, kullanamadığım için satmıştım. İş/sektör değiştirdim, uzun zamandır başladım 156 bakmaya, bu vesileyle de belirli bir süre önce aranıza katıldım.
(Daha önce neden bu platformda olmadığım için şaşıyor , kendime kızıyorum..!)

Forumu gezdim bilgi edinmeye çalıştım. 2. el alım/satım başlığına baktım Alfisti arkadaşlarımızda neler vardır diye ve hala bakınıyorum...

Malum siteye her fırsatta girip bakmaktan artık gözlerim kanayacak diyebilirim. Fiyatların değişkenliği de kafamı karıştırdı. 156 2.0 Selespeed arıyorum ama çok fazla bilgim yok, bütçem de kısıtlı. O yüzden ilk etapta üzmeyecek, temiz ve bakımlı ; bütçemi de yormayacak bir 156 bakmaktayım. Malum sitede de 156 SS sayısı belli...

Gönül isterdi ki ilk yazımı direk "yardım yardım" diyerek yazmasaydım da yeni aracımla ben geldim diyerek katılsaydım... :(

Fakat yardımlarınıza ihtiyacım var.

Şimdiye kadar bazı araçların ilanları açıldı kapandı. Şu 3 araç benim dikkatimi çekti. Var mıdır bilginiz, yorumunuz???

Her yorumunuz , yardımınız benim için altın değerindedir..!!

Teşekkürler şimdiden...

Bunlar Alfa Modena'da , yazılanlardan başka herhangi bir bilgim yok.

Diğeri de :

yine yazılan kadar bilgim var , iletişime geçmedim.

cem meric

Merhaba

Araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Yorumlarınızı da rica ederim, bir tanıdığımız için soruyoruz.

Kendi fikrim bitik, beğenmedim ama belki kalbi temizdir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaanT

Arkadaşlar merhaba, eski bir Alfa tutkunuyum. Özenle baktığım 146 boxer'ımı sürekli şirket aracı kullanmam nedeniyle, kullanamadığım için satmıştım. İş/sektör değiştirdim, uzun zamandır başladım 156 bakmaya, bu vesileyle de belirli bir süre önce aranıza katıldım.
(Daha önce neden bu platformda olmadığım için şaşıyor , kendime kızıyorum..!)

Forumu gezdim bilgi edinmeye çalıştım. 2. el alım/satım başlığına baktım Alfisti arkadaşlarımızda neler vardır diye ve hala bakınıyorum...

Malum siteye her fırsatta girip bakmaktan artık gözlerim kanayacak diyebilirim. Fiyatların değişkenliği de kafamı karıştırdı. 156 2.0 Selespeed arıyorum ama çok fazla bilgim yok, bütçem de kısıtlı. O yüzden ilk etapta üzmeyecek, temiz ve bakımlı ; bütçemi de yormayacak bir 156 bakmaktayım. Malum sitede de 156 SS sayısı belli...

Gönül isterdi ki ilk yazımı direk "yardım yardım" diyerek yazmasaydım da yeni aracımla ben geldim diyerek katılsaydım... :(

Fakat yardımlarınıza ihtiyacım var.

Şimdiye kadar bazı araçların ilanları açıldı kapandı. Şu 3 araç benim dikkatimi çekti. Var mıdır bilginiz, yorumunuz???

Her yorumunuz , yardımınız benim için altın değerindedir..!!

Teşekkürler şimdiden...

Bunlar Alfa Modena'da , yazılanlardan başka herhangi bir bilgim yok.

Diğeri de :

yine yazılan kadar bilgim var , iletişime geçmedim.

Arkadaşlar selam, bugun birkaç görüşme yaptım :kahve:  Benden başka ilgilenenler varsa diye ekleyeyim dedim.

İlk ilan:
2005-siyah olan ; Önden kazalı, sol ön ve kaput değişmiş , sağ ön sök-tak. Şase işlem görmüş.
2004-mavi olan ; 3 parça boya , kaza değişen yok , şase motor işlem yok , temiz olduğu söyleniyor....
_____________________________________________________________________________________________

Bu araçla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim... İyi günler

s.emre

Bir fikri olan veya aracı bilen var mı? Alınır mı sizce?
Eskişehirspor..

OğuzCanAlantor

En son 4-5 yıl önce görmüştüm o zamanlar kaza yapana kadar temizdi. Önden kazası olması lazım hatta airbag açılmıştı. Zaten aracın ön konsoluna bakarsanız dalga dalga tamir yapılmış. Servisimizin kayıtlarına baktım 2012 yılında 110 bin kmde gelmiş.

Eski plakasıda : 41 D 6767

s.emre

En son 4-5 yıl önce görmüştüm o zamanlar kaza yapana kadar temizdi. Önden kazası olması lazım hatta airbag açılmıştı. Zaten aracın ön konsoluna bakarsanız dalga dalga tamir yapılmış. Servisimizin kayıtlarına baktım 2012 yılında 110 bin kmde gelmiş.

Eski plakasıda : 41 D 6767

İlginiz için çok teşekkür ederim.. Yıllardır hep bir Alfa'ya binmek istiyorum.. Ama bütçe gereği daha temiz, üst model 159 bakamıyorum.. Çok da kararsızım, böyle bir araç bana çok sıkıntı yaşatır mı bilemiyorum.. Yani 40-50 bin TL  arasında otomatik bir 159 beni çok üzer mi acaba?

Galerici bu aracı 42 bin TL ye çıkardı satışa, 46 yaptı şimdi 40 a düşmüş..
Eskişehirspor..

OğuzCanAlantor

İlginiz için çok teşekkür ederim.. Yıllardır hep bir Alfa'ya binmek istiyorum.. Ama bütçe gereği daha temiz, üst model 159 bakamıyorum.. Çok da kararsızım, böyle bir araç bana çok sıkıntı yaşatır mı bilemiyorum.. Yani 40-50 bin TL  arasında otomatik bir 159 beni çok üzer mi acaba?

Galerici bu aracı 42 bin TL ye çıkardı satışa, 46 yaptı şimdi 40 a düşmüş..

Airbag açmış bir araç yapılmış geri takılmış böyle bir araç alınmaz allah korusun kaza yapsanız airbagın açılıp açılmayacağı belli değil

devirsever

Trabzondaki 147 q2,sanirim daha once forumdaydi. Tavsiye edilirmi?

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ykilinc

Tanıyan bilen var midir?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

Tanıyan bilen var midir?

159 cok guzelmis, bunu alin siz,zaten 2 alfa ayni evde sikinti, gtv yide bana satin  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ykilinc

159 cok guzelmis, bunu alin siz,zaten 2 alfa ayni evde sikinti, gtv yide bana satin  :D
Ayrica fiyat konusunda ne diyorsunuz sunroof yok elektrikli koltuk yok.  Km düşük. Orjinal duruyor. 159 piyasasina hakim değilim.

Gtv yanina arkadaş bekliyor. Ufak tefek eksiklerini, keyfe keder işleri de yaz basinda giderdim. Şimdilik satma niyetim yok. Ama ileride hayat ne getirir belli olmaz tabi.

salihyksk

bence fiyatı yılına ve km sine göre gayet iyi pazarlık payıda varsa alınırr

OğuzCanAlantor

Tanıyan bilen var midir?

1-2 kere servise gelmişti en son gördüğümde aks ve triger masrafı vardı.

ykilinc

1-2 kere servise gelmişti en son gördüğümde aks ve triger masrafı vardı.
Teşekkürler. Peki bu arac gercekten distinctive plus modeli mi?

akıllı

Abi makyajlı kasalarda sanırım öyle geçiyor. Tek paket var. Far, sunroof, elektrikli koltuk, bose opsiyonel.
Ben müsait olunca sana kataloğu çeker gönderirim. Gerçi bir konuya yüklemiştim ama emin değilim neresi.

ykilinc

Abi makyajlı kasalarda sanırım öyle geçiyor. Tek paket var. Far, sunroof, elektrikli koltuk, bose opsiyonel.
Ben müsait olunca sana kataloğu çeker gönderirim. Gerçi bir konuya yüklemiştim ama emin değilim neresi.
Eyvallah Mustafa, Bluetooth vs yok yazmış ondan merak ettim.

akıllı

Abi blue&me olması lazım. Dolayısıyla blıetooth olması lazım. Torpidoda usb de var. Müsait zamanın olursa beklerim bu arada. Donanımlarımız aynı bu araçla. Sahibinin haberi yoksa bilmem.

akıllı

@ykilinc buyur abi. Benim araç ruhsatta 2011 ama eper de '10 gözüküyor. Ona göre. Selamlar[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

halil

evet. distintive plus versiyonu .bluetooth distintive de olsa ,plus versiyon da olsa opsiyonel.deri döşeme,ön park mesafe,17" jant,bi xenon far ve far yıkama ,alaşım jantlı stepne,ilave ısıtma ünitesi (dizel araçlar için) plus versiyonda standart.

You are not allowed to view links. Register or Login/www.alfaromeo.com.tr:80/pages/159_don03.html
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ykilinc

@ykilinc buyur abi. Benim araç ruhsatta 2011 ama eper de '10 gözüküyor. Ona göre. Selamlar[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Eyvallah.

@halil, @akilli şimdi anlaşıldı, teşekkürler

Corleone

Bu arac airbag açacak sekilde kaza yapmis. Bırde motor blogunda catlak varmis su kaciriyormus.Bende ici kirmizi 159 ararken dikkatimi cekmisti. Facebookda 2.el alfa sayfasnda eski sahibi söyledigim bilgileri yazmiştı.Sanirim 24bin liraya satilmiş

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umitkilic

Kardeşim için ilk arabası olacak küçük, otomatik bir araba arıyorum. Tabii ki ilk baktığım mito oldu ama bütçe 40 bin civarı.ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi