Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xdriver

Arkadaşlar ilgimi çeken diğer ilanları da paylaşıyorum;

1-) You are not allowed to view links. Register or Login

Bu araç hakkında herhangi bir bilgim yok ama görünüş olarak pek temiz değil gibi geldi bana.

2-) You are not allowed to view links. Register or Login

Araç güzel duruyor km si oldukça düşük fakat önden kazası var. Kaput ve ön far değişmiş. Kaputun ucu kırıldığından dolayı serviste değişim yapmışlar. 3700 TL hasar kaydı var.

3-) You are not allowed to view links. Register or Login

Bu araçta km olarak oldukça düşük fakat aracın 14 bin lira hasar kaydı mevcut.

4-) You are not allowed to view links. Register or Login

Bu aracında km si düşük fiyat olarak 38 bine verebilirim dedi. Sahibi araca özenle bakıyor fakat aracın kaputuna ilk sahibindeyken birşey düştüğünden dolayı kaputun ve ön tamponun boyandığını söyledi. Bundan dolayıda 2000 TL hasar kaydı mevcutmuş. Bu fiyata değer mi bilmiyorum.

a-y-k-u-t

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar ilgimi çeken diğer ilanları da paylaşıyorum;

1-) You are not allowed to view links. Register or Login

Bu araç hakkında herhangi bir bilgim yok ama görünüş olarak pek temiz değil gibi geldi bana.

2-) You are not allowed to view links. Register or Login

Araç güzel duruyor km si oldukça düşük fakat önden kazası var. Kaput ve ön far değişmiş. Kaputun ucu kırıldığından dolayı serviste değişim yapmışlar. 3700 TL hasar kaydı var.

3-) You are not allowed to view links. Register or Login

Bu araçta km olarak oldukça düşük fakat aracın 14 bin lira hasar kaydı mevcut.

4-) You are not allowed to view links. Register or Login

Bu aracında km si düşük fiyat olarak 38 bine verebilirim dedi. Sahibi araca özenle bakıyor fakat aracın kaputuna ilk sahibindeyken birşey düştüğünden dolayı kaputun ve ön tamponun boyandığını söyledi. Bundan dolayıda 2000 TL hasar kaydı mevcutmuş. Bu fiyata değer mi bilmiyorum.

illa ki o fiyatları verip 147 ye binmek istiyorum diyorsan verdiğim linkte ki aracı incele,hepsinden iyi gibi geldi bana...
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

xdriver

illa ki o fiyatları verip 147 ye binmek istiyorum diyorsan verdiğim linkte ki aracı incele,hepsinden iyi gibi geldi bana...

Hocam linkteki araç gerçekten güzel. Fakat bütçemi aşıyor. 4 numaralı linkteki ilan 38 bine düştüğü için bir nebze olsun zorlamaya değer mi diye koydum. Yoksa 35 ve üstü bütçemin üzerinde.

erim

Hocam linkteki araç gerçekten güzel. Fakat bütçemi aşıyor. 4 numaralı linkteki ilan 38 bine düştüğü için bir nebze olsun zorlamaya değer mi diye koydum. Yoksa 35 ve üstü bütçemin üzerinde.

dediğiniz fiyatı aşmayın zaten  :yukari-ok:

fsencamlar

Arkadaşlar merhaba ;
Aşağıdaki aracı almayı düşünüyorum.

fsencamlar

Birde bu araç var

ikisinden birini almayı artık düşünüyorum . sizce hangisi ? görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

paslicivata

merhabalar bu aracı bilen var mıdır? 3-4 ay önce izmir milanodan ilk sahibinden aldığını söyledi. görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

defrost

Arkadaşlar merhaba ;

Şimdi üstteki araç bağcılar galeride olan araç kafadan dikkat etmek gerek.
Siyah olan ise yazılanlara göre iyi fakat kozmetik olarak iyi durmuyor tabi yakından görmek lazım

coyote

Arkadaşlar merhaba ;

Bir 156 kullanıcısı olarak, her iki aracın da pek düzgün durmadığını söyleyebilirim.

fsencamlar

You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login yorumlarınız için teşekkür ederim. Galerideki 156 için ARAÇTA DARBE DEĞİŞEN KAZA YOK demiş fakat sorguladığımda 13.950 ve 679 çarpma diye iki kaydı var. Bende dediğiniz gibi iki araçtan da vazgeçtim.  Malesef 2004-2005 içinde çok fazla seçenek de yok.

alrem2510

merhabalar bu aracı bilen var mıdır? 3-4 ay önce izmir milanodan ilk sahibinden aldığını söyledi. görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam bende konusmustum o arac icin. 58.5 la baslamisti fiyatlandirmaya. Bana en son 58 olur. Bi kac eksikleri var kozmetik olarak onlari ya yaptiririm yada fiyattan duseriz demisti. Bunlarda 500 anca tutar demisti.
En son 53.250 yazdigini gordum ilanda. Arkadasin ya cok acelesi var dedigi gibi ya da baska sey..
Ilk aradigimda 58.5 dan 58 e degilde, 55 falan deseydi alacaktim. 53.250 ye dustugunde esim cok israr etti alalim diye. Ama sirf bana 5 bin kafadan fazla soyledi diye inatlasip almadim. Sonucta serbest piyasa.. ama bende daha yeni giuliettami sattim malum siteden. Bir son fiyat belirledim. Arayan herkese de ayni fiyati soyledim son olarak. Alan arkadas il disindan gelecekti ve cok hevesliydi ilk alfasi olacakti onada son 500 daha indirdim ve sattim.
Buyuk ihtimal 159 da 52-53 e satilmistir. Uygun mu fiyati cok uygun bence..deli gibi 159 arasamda ben almadimm..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hsynbyt35

Hocam bende konusmustum o arac icin. 58.5 la baslamisti fiyatlandirmaya. Bana en son 58 olur. Bi kac eksikleri var kozmetik olarak onlari ya yaptiririm yada fiyattan duseriz demisti. Bunlarda 500 anca tutar demisti.
En son 53.250 yazdigini gordum ilanda. Arkadasin ya cok acelesi var dedigi gibi ya da baska sey..
Ilk aradigimda 58.5 dan 58 e degilde, 55 falan deseydi alacaktim. 53.250 ye dustugunde esim cok israr etti alalim diye. Ama sirf bana 5 bin kafadan fazla soyledi diye inatlasip almadim. Sonucta serbest piyasa.. ama bende daha yeni giuliettami sattim malum siteden. Bir son fiyat belirledim. Arayan herkese de ayni fiyati soyledim son olarak. Alan arkadas il disindan gelecekti ve cok hevesliydi ilk alfasi olacakti onada son 500 daha indirdim ve sattim.
Buyuk ihtimal 159 da 52-53 e satilmistir. Uygun mu fiyati cok uygun bence..deli gibi 159 arasamda ben almadimm..

merhaba. araç sahibi bendim. her şeyi açıkça yazmıştım oysa ki ama sizde haklısınız insanoğlu çiğ süt emmiş dolandırılmaktan hep korkar oldu. Aracım için 58 istiyordum ama ilanda da yazdığım gibi ev almak için koymuştum. kapora verdim 1 hafta bekle dedim. en yüksek fiyatı değerlendiririm diye sürekli söyledim. 58 yazdığımda 52 veririm telefonumu kaydet diyen bir arkadaşa dün sattım. satışı pazartesi vereceğim nasipse. çok daha fazla edecek gerçekten masrafsız bir araçtı. umarım memnun olur. Keşke gerçekten 55 e alsaydınız ikimizin de işi görülseydi. ama 55 teklif eden olmadı. evin 120bini krediyle alan biri olarak 3bin lira bile ilaç gelirdi. ne diyeyim sağlık olsun.

alrem2510

merhaba. araç sahibi bendim. her şeyi açıkça yazmıştım oysa ki ama sizde haklısınız insanoğlu çiğ süt emmiş dolandırılmaktan hep korkar oldu. Aracım için 58 istiyordum ama ilanda da yazdığım gibi ev almak için koymuştum. kapora verdim 1 hafta bekle dedim. en yüksek fiyatı değerlendiririm diye sürekli söyledim. 58 yazdığımda 52 veririm telefonumu kaydet diyen bir arkadaşa dün sattım. satışı pazartesi vereceğim nasipse. çok daha fazla edecek gerçekten masrafsız bir araçtı. umarım memnun olur. Keşke gerçekten 55 e alsaydınız ikimizin de işi görülseydi. ama 55 teklif eden olmadı. evin 120bini krediyle alan biri olarak 3bin lira bile ilaç gelirdi. ne diyeyim sağlık olsun.
Merhaba hayirli olsun satmissiniz.  Uzatmaya da gerek yok.Artik bundan sonra ki konusmalar havada kalir. Ama ben sizi yada bi baskasini dolandiricilikla da itham etmedim etmemde.(gercekten cok aceleniz olabilecegini de yazdim)
Ben fiyatlandirma seklinin bana uygun olmadigini( baskasina uygun gelebilir ) belirttim.
Tekrar hayirli olsun. Hayatta yasadiklarimiz hepimiz icin tecrube..

hsynbyt35

Merhaba hayirli olsun satmissiniz.  Uzatmaya da gerek yok.Artik bundan sonra ki konusmalar havada kalir. Ama ben sizi yada bi baskasini dolandiricilikla da itham etmedim etmemde.(gercekten cok aceleniz olabilecegini de yazdim)
Ben fiyatlandirma seklinin bana uygun olmadigini( baskasina uygun gelebilir ) belirttim.
Tekrar hayirli olsun. Hayatta yasadiklarimiz hepimiz icin tecrube..

Estafirullah uzatmak için demedim. İnsanların 3 kuruş için km düşürmelerden tutun kazalı aracı az boyalı diye sattıklarına hepimiz şahit olduk o yüzden insanların gözü korkuyor dolandırılmaktan dedim. Acele etme sebebim de; evi yaklaşık 30 bin indirimli aldım ama sonuçta para bu aracımdan çok zarar etmek istemedim ne kadar fazlaya satarsam kardır mantığı düşündüm. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde bulursunuz temiz bir araç. Hoşçakal alfisti ailesi

fsencamlar

Arkadaşlar tekrar selamlar
Görüş ve önerilerinize ihtiyacım var kafam çok karışık alttaki araçlar için görüş ve önerilerinizi iletirseniz sevinirim.

Bu araç mk 1.5

Yoksa tüm imkanları zorlayıp

böyle bir araç mı almak mantıklı. Önerilerinize ihtiyacım ver . Cevap veren herkese şimdiden teşekküler.

OğuzCanAlantor

Görüş ve önerilerinize ihtiyacım var kafam çok karışık alttaki araçlar için görüş ve önerilerinizi iletirseniz sevinirim.

Bu araç mk 1.5

böyle bir araç mı almak mantıklı. Önerilerinize ihtiyacım ver . Cevap veren herkese şimdiden teşekküler.

36 bin tl alıcağınız 159 çok para harcatır

xdriver

Arkadaşlar ufak tefek hasarlardan dolayı 2-3 parça boyası olan bir 147, satmak istediğimiz zaman bizi çok yorar mı ?
Bulduğum bir araç var, içi dışı çok temiz, araç 2. sahibinde, km düşük, bakımları tam ustasından bizzat öğrendim. Sizce alınır mı ?

admin

Arkadaşlar ufak tefek hasarlardan dolayı 2-3 parça boyası olan bir 147, satmak istediğimiz zaman bizi çok yorar mı ?
Bulduğum bir araç var, içi dışı çok temiz, araç 2. sahibinde, km düşük, bakımları tam ustasından bizzat öğrendim. Sizce alınır mı ?

Hasarların boyutu önemlidir. Ufak ezik veya çizilmelerden dolayı ise, sıkıntı olmayacaktır.
Bu arada nasıl ki siz 2-3 parça boyası olan bir otomobil almayı düşünüyorsanız, satmayı düşündüğünüzde sizin gibi 2-3 parçalı boyası olan otomobil alacak olan başkaları çıkacaktır muhtemelen.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

GKHN159

Bu araç mk 1.5

Merhabalar, bu 159 ilanını haziran ayı başından temmuz sonuna kadar görmüştüm eşim e araba bakarken, hatta bir resimde komple motor blogu sökülmüş halde idi bilginize, almayı düşünür iseniz mutlaka sıkı bir kontrolden gecirmenizi tavsiye ederim.

GKHN159

Arkadaşlar, linkteki iki aracı araştırıyorum şuan. Alttaki 33.500 liraya inmişti. Araç temiz fakat 147'nin en boş paketi sanırım.
Diğeri Blackline modeli, fakat hasar kaydı ve boya var araçta.
Her ikisinin de km'si eşit sayılır.

Sizce hangisi daha iyidir ?

Merhabalar, nereden bakarsanız bakın  kesinlikle blackline derim.

xdriver

Merhabalar, nereden bakarsanız bakın  kesinlikle blackline derim.

Hocam Blackline'nı araştırdım ayrıntılı resimler istedim, fakat araç pek temiz görünmüyor.
Yıpranmış duruyor.

fsencamlar

Merhabalar, bu 159 ilanını haziran ayı başından temmuz sonuna kadar görmüştüm eşim e araba bakarken, hatta bir resimde komple motor blogu sökülmüş halde idi bilginize, almayı düşünür iseniz mutlaka sıkı bir kontrolden gecirmenizi tavsiye ederim.

Motoru komple yeni yaptırdığını söyledi telefonda. Kaput ve kapılardan biri değişikmiş masrafsız dedi. Ama benim kafama tek egzos olması takıldı standart 159 ların hepsi çift egzos değil mi ?

salihyksk

Motoru komple yeni yaptırdığını söyledi telefonda. Kaput ve kapılardan biri değişikmiş masrafsız dedi. Ama benim kafama tek egzos olması takıldı standart 159 ların hepsi çift egzos değil mi ?

standart 159 ların hepsi tek egzozdur dışardaki 159 ların %90 ı çift egzoz oldugu için siz öyle sanıyorsunuz doğal olarak :)

fsencamlar

standart 159 ların hepsi tek egzozdur dışardaki 159 ların %90 ı çift egzoz oldugu için siz öyle sanıyorsunuz doğal olarak :)

Teşekkür ederim dediğiniz gibi gördüklerimin hepsi çift olunca bende standart zannetmiştim :)

Storm13

Sadece TI paketlerin fabrikasyon çift egzoz olduğunu biliyorum, gerçi orjinal TI paketler de çok nadir ülkemizde