Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Fotoğraflar görünüyor mu bilmiyorum ama ben bu kazayı sadece sağ far ve çamurluk boyandı olarak biliyordum. Arkadaş ta öyle biliyormuş sanırım tampon plastik diye önemsememiş ki önemli değil aslında..
resimler görünmüyor ancak otomobil alışverişlerinde tamponlar plastik olduğu için boyanmış veya değişmiş olması pek dert edilmez

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drheracles

resimler görünmüyor ancak otomobil alışverişlerinde tamponlar plastik olduğu için boyanmış veya değişmiş olması pek dert edilmez

Yanlış anlaşıldım sanırım..Sorun tampon değil zaten hocam radyatör, ön cam değişimi(şase oynadı diye düşünen bir arkadaşım oldu önden duvara çarpma niteliğinde bir kaza) , motor korumaları ve tampon demirleri motor alt koruma vb .. Ve fotoğrafını koyamadığım bir diğer kaza

Spider916

Değerli arkadaşlar ;

Aşağıdaki aracı tanıyan ve bilgi sahibi olan varmı ?

Teşekkürler
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

admin

Güzel ve uyumlu bir egzoz ucu ile ayak dayamanın daha düzgün montajı ile fotoğraflardan güzel görünüyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

a-y-k-u-t

ikisi arasında tercihiniz hangisinden yana olur?
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

vieri

Üstteki olurdu ama, Bu Hasar kaydına bu fiyat çok fazla. ;)

fsencamlar

Arkadaşlar merhaba;

Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim. 3000 lira civarında hasar kaydı varmış. Onunda ön tampon boyanmış ondan dolayı olduğu söyleniyor.

a-y-k-u-t

ilanı sonuna kadar okumamışım emre :D

halil

Arkadaşlar merhaba;

Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim. 3000 lira civarında hasar kaydı varmış. Onunda ön tampon boyanmış ondan dolayı olduğu söyleniyor.

3000 tl tampon boyamak için çok para.başkaca hasarı da vardır mutlaka.iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

jcruelf

ikisi arasında tercihiniz hangisinden yana olur?

ben beyazı alırdım net. lpg yi de kendim takardım ihtiyaç dahilinde. tabi bunları iki aracın eş hasar kayıtları olarak değerlendirince söyledim.
159 jtdm dist. plus !

a-y-k-u-t

ben beyazı alırdım net. lpg yi de kendim takardım ihtiyaç dahilinde. tabi bunları iki aracın eş hasar kayıtları olarak değerlendirince söyledim.

hasar kaydı çok,iki araçtan da vaz geçildi  :(

drheracles

herkese iyi geceler.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. bu 2 araç hakkında görüş belirtirseniz çok sevinirim fiyatları kaç olursa alınabilir sizce ? veya alınmaz mı?

OğuzCanAlantor

herkese iyi geceler.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. bu 2 araç hakkında görüş belirtirseniz çok sevinirim fiyatları kaç olursa alınabilir sizce ? veya alınmaz mı?

Beyaz olan araç sanırım 4-5 Aydır ilanda fiyatı eskiden 57 bin tl civarıydı o zamanda satılmadı.

Siyah olan araç epey temiz duruyor rakam olarak aşağıya çekilirse siyahı alın beyazdan uzak durun derim .

admin

Fotoğraflara ve km'ye bakılacak olursa siyah olanı daha albenili.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

drheracles

Teşekkürr ederim fiyatta düşmesini rica ettim, bekliyoruz :)

xdriver

Arkadaslar bu araci bileniniz var mi ? Gidip gordum temiz bir arac fakat birde sizlere danismak istedim.

drheracles

selamlar 2012 giu lar için progression plus ve distinctive donanım farkları jantlar hız sabitleme ve süspansiyondan başka ayrım var mıdır ? motor vb fark yok sanırım ama çok farklı şeyler söyleniyor sitede net bir şey bulamadım. teşekkürler

drheracles

selamlar 2012 giu lar için progression plus ve distinctive donanım farkları jantlar hız sabitleme ve süspansiyondan başka ayrım var mıdır ? motor vb fark yok sanırım ama çok farklı şeyler söyleniyor sitede net bir şey bulamadım. teşekkürler
şöyle bir şey buldum .. baya bir fark var gibi

ArinFırat

hocam hala gönlünüze göre bulamadınız mı? ben siz ararken 1 159 sattım 2 giulietta aldım..bence filtreleme seçeneklerinizi biraz esnek tutarsanız içinize sinecek nir model rahatlıkla bulabilirsiniz.

drheracles

hocam hala gönlünüze göre bulamadınız mı? ben siz ararken 1 159 sattım 2 giulietta aldım..bence filtreleme seçeneklerinizi biraz esnek tutarsanız içinize sinecek nir model rahatlıkla bulabilirsiniz.

hala bulamadım hocam sahibinden e geçen hafta 3-5 ilan anca düştü . otomatik vites olmazsa olmazım. sunroof istiyordum o da yok artık :) eledim de eledim. progresion plus denk geldi ona da bomboş yazmışlar artık sınırlarımı zorluyorum anlayacağınız ..

xdriver

Arkadaşlar, uzun bir arayış sonucunda istediğim temizlikte bir 147 bulamadım. Bulsamda, fiyat olarak bütçemi zorladı.
Bunun sonucunda da 20-27 bin aralığında mk1 veya mk2 kasa bir 147 alma kararı aldım. Şuan evimin önünde bir adet mk1 kasa 2003 model 147 var. Araca baktım, yapılması gereken bazı şeyler var. Gidiş olarak güzeldi. Hoşuma gitti. Fakat aracım hasar kaydı fazla. Fiyat olarak 20 bin istiyor. Araç donanım olarak sunroof hariç full. Bose ses sistemi, deri döşeme gibi artıları var. Tek sıkıntı yüksek km ve yüksek hasar kaydı olması.

İlk aracım olacak. Alfa markasını da ilk aracımla tanıyacağım. İlk önce hem markayı tanımak için hemde alfalar konusunda acemiliğimi atma adına bu fiyata böyle bir araç alınır mı ?

hkmtctnky

Arkadaşlar, uzun bir arayış sonucunda istediğim temizlikte bir 147 bulamadım. Bulsamda, fiyat olarak bütçemi zorladı.
Bunun sonucunda da 20-27 bin aralığında mk1 veya mk2 kasa bir 147 alma kararı aldım. Şuan evimin önünde bir adet mk1 kasa 2003 model 147 var. Araca baktım, yapılması gereken bazı şeyler var. Gidiş olarak güzeldi. Hoşuma gitti. Fakat aracım hasar kaydı fazla. Fiyat olarak 20 bin istiyor. Araç donanım olarak sunroof hariç full. Bose ses sistemi, deri döşeme gibi artıları var. Tek sıkıntı yüksek km ve yüksek hasar kaydı olması.

İlk aracım olacak. Alfa markasını da ilk aracımla tanıyacağım. İlk önce hem markayı tanımak için hemde alfalar konusunda acemiliğimi atma adına bu fiyata böyle bir araç alınır mı ?
20 bin e verilen deri + bose 147 de sıkıntı çoktur bence Serhat. Kusursuz yapayım binmelik olsun derken çok güzel para yiyor 147. Mk2 parasına gelmesin sonra. Alfa'dan değil arabadan bile soğutur komple 
26-27 ye ufak hasar kayıtlı bakımlı 180-200 bin civarı mk2 ler düşüyor ara ara, yada temiz mk1 2005 ler falan bulunabiliyor. Acele etme biraz daha araştır derim.
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

xdriver

20 bin e verilen deri + bose 147 de sıkıntı çoktur bence Serhat. Kusursuz yapayım binmelik olsun derken çok güzel para yiyor 147. Mk2 parasına gelmesin sonra. Alfa'dan değil arabadan bile soğutur komple 
26-27 ye ufak hasar kayıtlı bakımlı 180-200 bin civarı mk2 ler düşüyor ara ara, yada temiz mk1 2005 ler falan bulunabiliyor. Acele etme biraz daha araştır derim.

Önerin için teşekkür ederim Hikmet. Aynen araştırmaya devam ediyorum. 20-25 bin bandında birşeyler bakıyorum artık. Sorun çıksada içim yanmıyacak cinsten :) Önceliğim forumdan bulmak. Burada ki araçların en azından geçmişi belli oluyor.

Ali Jea

Arkadaşlar merhaba benim 156 gidici gibi. Otomatiğe geçmek  istiyorum  bu araç hakkında bilgisi  olan var mı You are not allowed to view links. Register or Login

Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xdriver

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Daha önce site içinde kullanılmış olabilir mi ?