Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuncay Nergis

You are not allowed to view links. Register or Login

Dentist

Bence ümitlenmemek gerek.Nasıl olsa aralarında bir şekilde anlaşırlar üç aşağı beş yukarı...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

erdem1904

devlet en kısa zaman da indirim kadar vergi ekleyip fiyatı eski haline getirir...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

canunal

bu gece lpg zammı geliyormuş

naxos

Valla şehir içinde bende 100 tl ile 500 km rahat gidiyorum artık
ama sağ ayagıma sahip olmak şartıyla.))
En son 51 litre alıp depoyu doldurdum,ısık yenı yanmıştı gecen gun ısık yandıgında km baktım 880 km yol almışım ama yarı şehir içi yarı şehir dısı kullanım ve son ceyrek depoda motoru baymamak ıcın bırazda basmıştım..
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

emin

abi ayağa hakim olamıyoruz, bizim ayağa çip taktırsak? 400-450 kmde depo bitiyor delik midir nedir?
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Tuncay Nergis

quote:

Valla şehir içinde bende 100 tl ile 500 km rahat gidiyorum artık
ama sağ ayagıma sahip olmak şartıyla.))
En son 51 litre alıp depoyu doldurdum,ısık yenı yanmıştı gecen gun ısık yandıgında km baktım 880 km yol almışım ama yarı şehir içi yarı şehir dısı kullanım ve son ceyrek depoda motoru baymamak ıcın bırazda basmıştım..

100tl ile 500km mi? Biz 50 liralık doldursak deponun dibini ıslatmadığı gibi, bir de 100km anca gidiyoruz

Ertaco

Arkadaşlar, nihayet beklenen indirimler gelmeye başladı. Eğer kurlarda ciddi bir değişim olmazsa bu akşam Motorin'e pompada %1,5-2 arasında indirim bekliyoruz.
Ancak Tüpraşın duruşu da önemli. Kur dalgalanmasını bahane edebilir. Ancak uluslararası piyasada Motorin 70-75$'a kadar düştü. Bugüne kadar indirim yapılmamasının sebebi dövizdeki ciddi yükselişdi.

Sportivo

Kur 1.75 olmuş olsada varil fiyatı 80 $ /ton . Kuru muru bahane etmeden indirim yapılmalı. Yapmazlarsa alenen öpülmekteyiz demektir.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

dnr1

50 tl ışıgı söndürmüyo...
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

Ertaco

Arkadaslar, egitimdeyim., bu sebeble ayrintili bilgim olmamasina ragmen, bu geceyarisindan gecerli beklenmeyen bir motorin zammi var.

Motorin kullanan arkadaslara duyurulur

A.S.GÜMÜŞ

Benzine indirim diye bir başlık ne zaman açacağız ?

07 DH 800

Murat Sağlam

quote:

Benzine indirim diye bir başlık ne zaman açacağız ?

öyle bişey olmayacak ne yazıkki

Ertaco

quote:
öyle bişey olmayacak ne yazıkki

Görünen o ki Murat arkadaşımız haklı çıkıyor. Benzinli Alfa kullanan arkadaşlar, size bayram sonrası hediyesi geliyor :( .. Benzine bu gece itibari ile %2,5-3 arasında bir zam beklentisi var.

Yollar bu bayram yine kan gölüne döndü. Özellikle tatilden dönecek arkadaşlar...Gaz pedalına basarken önce kaza ihtimalini, sonrasında ise benzin zammını düşünerek dikkatli olun lütfen.

Ertaco

Sanırım $ daki düşüş ve bayram tatilinin kamu kuruluşlarında devam etmesi sebebi ile beklenen zam yapılmadı. En azından Pazartesi akşamına kadar rahatca dolaşabiliriz.
Ancak tatilden dönüş yolunda pedallara dikkat tavsiyem devam etmekte. Bunun benzin zammı ile ilgisi yok. Bugün öğlen maalesef çok sevdiğimiz bir abimizin oğlunun ve 4 yaşındaki torununun cenazesine gittim. Bu son trafik kazası cenazesi olsun lütfen.

Tuncay Nergis

quote:

Sanırım $ daki düşüş ve bayram tatilinin kamu kuruluşlarında devam etmesi sebebi ile beklenen zam yapılmadı. En azından Pazartesi akşamına kadar rahatca dolaşabiliriz.
Ancak tatilden dönüş yolunda pedallara dikkat tavsiyem devam etmekte. Bunun benzin zammı ile ilgisi yok. Bugün öğlen maalesef çok sevdiğimiz bir abimizin oğlunun ve 4 yaşındaki torununun cenazesine gittim. Bu son trafik kazası cenazesi olsun lütfen.

Başın sağolsun Ertaç abi.. Benzin haberi de iyi oldu.

Ertaco

quote:
Başın sağolsun Ertaç abi

Teşekkürler.

Bugün Suadiye taraflarında yemekte olacağım. Akşam buluşma filan olursa bana mutlaka haber verin. Çoluk çocuk geliriz

Sportivo

Başınız sağolsun.

Eğer ham petrol fiyatı yeniden 100 $ bandına gelir ise bu 1,75 USD kuru ile bizim pompa fiyatı 4.70 TL'leri bulur.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Ertaco

quote:
Başınız sağolsun.

Teşekkürler. Dün akşama kadar bayram süresince oluşan kazalarda 168 kişi vefat etmiş. ABD nin Irak kuşatmasında kaç kişi ölmüştü, .. Resmen bi savaş kaybı kadar insanımız vefat etmiş.

Bu arada esas konumuza geri dönelim. Benzine %2 civarı zam beklentisi devam ediyor. Kesin sonuçları ofisde olursam saat 16:30 - 17:00 arası yayınlarım .

Ertaco

Arkadaşlar, Benzine Otomatik Fiyatlandırma sistemine göre Cuma yapılması gereken zam bu gece itibari ile yürürlüğe giriyor.  İkmaldeki arkadaşlardan henüz rakamlar gelmedi, ama tahminim zammın %2 civarı olacağı.

Alfadanadam

Temassız özellikli World kartımla doldurayım hemen bu akşam :)

Konuyla alakasız not olarak: Temassız özellikli World card ile yaptığınız 200 liraya kadar "temassız" alışverişleriniz karşılığında ay başında Yapı Kredi, kart hesabınıza direk 50 TL yatırıyor. Her istasyonda yok belki ama biraz araştırmayla bulursunuz diye tahmin ediyorum.
Özellikle benim gibi ayda ortalama 1 depo harcayan benim gibiler için resmen %25 ucuz yakıt demek oluyor bu :)

Konuyla ilgili donanımhaber'in forum sayfalarında uzun zamandır devam eden bir konu mevcut. Temassız olayını oradakiler genellikle yakıt ile ilgili kullandıkları için aklıma geliverdi :)

Alper

bende yapı kredi ile alış veriş yapıyordum 4 benzin alışverişine 1 tanesi bedava diyordu :D
bende 4 tane 100 tl yaptım :D 1 i bedava :D
süper birşeydi şimdide sürüyor mu bilmiyorum ama bu sayede aracım artık hep full :D
her 100 km de bir fullüyorum ve ne yaktığını görüyorum.
Buarada geçen gün fulledim tekrar 32 lira aldı şaşırdım klima açık 90-110 bi arada 150 gittim ama 3-4 km falandı o
75 km falan şehir dışı 25 km de şehir içi ama şoklardayım 101.3 km de tekrar fulledim ve ilk attığında değil 2 attığında tabanca bıraktırırım pompacıya o bile şaştı abi sen çok az aldın bu sefer dedi :D
bu eksozu değiştirdim değiştireli az yakmaya başladı benim otomobilim çözümleyemiyorum remus daha çok yaktıracak diye tırsarken :D
ya eski orj olan egsozumun içi çok doluydu yada ben ayağıma çok hakimim bu ara :D

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeniden zam geldi 1 günlük indirim sonrası... hiç şaşırdık mı hayır? Offffffff nasıl bir ülke yönetim anlayışı bu!
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Ertaco

Yok canım, Gazetelerin densizliği bu. Düzelttiler haber. Ne yapsınlar, onlarda alışkın değil

Ertaco

Arkadaşlar, Maalesef bu işler bööle. Bir hafta indirim, sonraki hafta zam. Araçlarında benzin kullanan arkadaşlar, indirim sevinciniz maalesef kısa sürdü bu sefer.

Bu gece yarısı itibari ile benzinlerde %2-%2,5 zam beklentisi var. Motorin de henüz bir değişiklik yok.