Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Körfez Pisti'nde MIT05 Buluşması 6 Mayıs Pazar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

kötü haber reiz sabah sabah nabiciiiiz orda =)
motorla mı gelsem diye düşünmüyor değilim ama e-5ten giderim öyle bir durum olursa.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

emin

Sabahtan gelicek arkadaşlar için buluşma noktası olarak Tem Dudullu gişeleri geçtikten yaklasık 20km sonra sağ tarafta Mehmetçik Vakfı Dinlenme Tesislerinde(OPET istasyonu)

saat 07:45'te buluşup 8:00'de Körfez'e doğru hareket edicez..Sabahtan gelicek olanlar En geç 7:45'te Opet'te olsunlar. Sonradan gelecekler için Tribünde buluşuruz.

Mehmetçi Vakfına gelmek için: Tem'de Via Port'u geçtikten sonra ilk sapak Kurtköy sapağını geçiniz ilerideki Orhanlı-Sabiha Gökçen sapagınıda geçtikten bir kaç km sonra sağ tarfta park alanı ve Opet tabelalarından içeri giriniz-->

Arkadaşlar Fatihi önden yolluyoruz, biz saat 9'a doğru orada olacak şekilde kendimizi ayarlıyoruz. Çekirdek kadro 5-6 kişi opette buluşacağız eklenmek isteyen eklensin, geri kalanlar yolda yakalayabilirler.

Herhangi bir problemde yapabileceğim birşey olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.

0535 247 90 33

Yarın görüşmek üzere.

tugrul

Şöyle bir haber var Avrupa yakasından gelecekler için sıkıntı olabilir mi emin olamadım

You are not allowed to view links. Register or Login
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

emin

Abicim bu nedir ya haftasonları istanbul felç. Vallahi iyi hatırlatmışsın. Sana haber verememiştim. yeni buluşma saatinden haberin var sanırım. telefonun ben de yok abi. yarın görüşürüz.

tugrul

Ben her türlü gelirim de benim esas uğraştığım konu Yaloda'dan 07.00 feribotu ile Pendik iskelesine gelecek bir kırmızı "GT" var, onu OPET e yetiştirmek arzusundayım:) Bakalım nasıl olacak...
Senin telefonu kayıt ettim problem olursa haber veririm, OPET ten çıkmadan km ni sıfırlarsan arayan olursa kaçıncı km de olduğunu söylersin ona göre gaza basar:)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

emin

tamamdır abicim, ucu ucuna yetişecek gibiyse bekler beraber geçeriz, opette ufak çaplı bir muhabbet döndürür fotoğraf çekeriz o arada telefonlaşırız.

Alper

Fatihcim sana başarılar yarın dikkatli kullan, derece yapıcam diye de fazla zorlama zevkine var işin yeterli.
Arkadaşlar sizlere de iyi eğlenceler.
Bol fotolarınızı bekliyoruz.
Babamın dayısı vefat etti şimdi oradan geldim yarın öğlen namazından sonra kaldırılacak bunun için gelemiyorum çok gelmek istiyordum hatta bugünden istanbula gelmiştim Alfamla sabah daha erken kalkıp sisli havada silivriden geçmemek için fakat akşam üzeri haber geldi dönmek zorunda kaldım Çorluya acil olarak.

emin

Başınız sağ olsun Alper.

Fatihob

Başınız sağolsun Alper.Teşekkür ederim

Karşıdan gelicekler Tugrul abini yazdıgı gibi köprüdeki yürüyüş saatlerine dikkat etsinler.

..

Alper

Sağolun arkadaşlar ne diyelim dostlar sağolsun.

Murat Sağlam

gelemeyebilirim..öglen işim çıktı
sabah ola hayır ola..
başarılar...

Fatihob

Teşekkürler Murat abi

Register or Login" border=0>

Kapı nımarası ve eşleşmeler
..

Fatihob

Benle eşleşen İbiza:)

Not:Yarın piste ilk grubta çıkıyorum.2. arabayım..Gerçi yazdım buraya ama yarın gelenlerden burayı kim okurki bu saaten sonra

Edited by - Fatihob on 06/05/2012  01:17:01
..

fevkalbeser12

Yersin sen bu ibizayı Fatih:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Eee ne oldu? Nasıl geçti buluşma? Büyük bir heyecanla beklemekteyim:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

emin

ihsany

Herşey çok güzel görünüyor, müthiş bi organizasyon olmuş
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

obasar

gerçekten söylenebilecek hiçbir şey yok.
çok muhteşem görünüyor... aksilik çıkıpta eşim rahatsızlanmasaydı oradaydım...
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

KAKIRMAN

Sağlam bir ekip sağlam makinalar. Daha ne diyeyim. Ben de dün Ağva çıkışlarında yeşillikler içinde akan derede  balık avlıyordum.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alfadanadam

Güzel bir gün geçirmişsiniz belli ki :) Maaşallah hepsine :)

ku2

Güzel bir gündü.. Fatih'e tebrikler.. Bence çok güzel gitti. 1 dk. iyi bir derece..hem de ilk seferi için. Bundan sonra katılırsa, daha altına iner diye düşünüyorum...

Toplam git-gel 700 küsür km yol yaptım o gün.. Sabah 6'da yola çıktım..ve tesadüfi bir şekilde körfez gişelerinden çıktıktan sonra ilk ışıkta beklerken istanbul tayfası ile karşılaştım.. Gayet güzel oldu.. Harika bir gündü..
:))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

depeche101

Çok güzel bir gün oldu gerçekten. Fatih'in performansı süperdi . Pilotumuza ilgi alaka sonsuzdu . Bir dediği iki edilmedi , servis süperdi.

antihero

Bravo Fatih, kesin güzel bir gün olmuştur:)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

enginkablan

Çok güzel olmuş video var mı?
Eski araç: Giulietta 1.4 TB
120HP Distinctive

Fatihob

Herkese çok teşekkür ederim..Pit ekibim bana çok iyi baktılar Aşırı zevkli bişiydi piste turlamak.Ağzım kulaklarımdaydı dönüş yolu resmen ızdırap oldu.Özgünce istediğiniz kadar basıp istediğiniz gibi viraja giriyorsunuz.Yoldan çıksanız bile bariyerden önce lastikler varki bayaa mesafe var onlara o zamana kadar toplıyabiliyorsunuz o yüzden hep kendinizi gvende hissediyorsunuz ve ne baskasına nede kendinize zarar verme gibi bişi olmuyor virajların keyfini çıkarıyorunuz..O gün 2 araba lastiklere çarptı biri pist için yapılıs E30..Diğeride yeni kasa Type-R..
Düzlük çıkısı çok hızlıyıd kontrolu kaybetti biraz toplamaya çalıştı olmadı 20-30 gibi lastiklere sağ yandan çarptı..Sadece bi kaç çızık ve ufak göküklük vardı..Yani ne sürücüde nede arabaya büyük bişi olmadı..pistin güvenli yanıda bu virajlarda kontrol gitse bile hemen arkasında bariyer yok:) Son seansta bende çıktım sağlam şekilde yoldan otobanda olsam bariyerdeydim ama piste toprakta gidip tekrar yola girdim

Haziran'da olursa tekrar katılıyorum böyle bir zevki 50hp arabam olsa kaçırmam..Önemli olan zaman değil sadece o rahatlıkla arabanın tadını çıkarmam..Gerçekten anlatamam çok zevkli bişi..
Arabamda pist sonrası masraf 0 lira Pite gidip baktıgımızda lastikten bitmiş gibi duruyordu ama tozlarını silince baktım sadece ön sol lastiğim az bişi dışarıdan yemiş öyle fazla bişi yok..Lastiğimin dişleri piste girdiğimden hafif daha az(Lastiklerim 3 senelik sertleşmiş olabilir die az gitmiş olabilir) Fren balatalarımda hiç bişi yok daha kolay kolay bitmez.Daha bu şekilde bir pist gününe daha katılırım.

Videolar iç çekim
Kotası olanlar dikkat etsin eğer 720p izlenirse ilk video 1.2gb 2. video 600mb..Tabi 480p görüntüde boyutlar bayaa düşer.İyi izlemeler

İlk seans..İlk çıkısım piste en iyi zamanım 3. veya 4. turda 1.01.6xx (Pitten çıktıgım ilk yavas tur ısınma turu.O 1. tur sayılmıyor.Düzlüğe geldikten sonra ilk tur başlıyor)

3. Seans çıkısım..En iyi turum burda geldi. 1.00.161 1. turda yaptım.. (Isınma turundan sonraki tur.Videoya göre 1:55'ten sonraki tur)

Edited by - Fatihob on 07/05/2012  13:49:11
..