Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İstanbul Auto Show 2012

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Fatih Altaylı da birkaç satır Alfa Romeo'dan bahsetmiş "Alfa Romeo'da şimdiden efsane olan 8C'nin yavrusu 4C çok dikkat çekiciydi. Paranız varsa satılmaya başlanınca alın, belli ki klasik olacak." demiş.

Acun almış ya...F12yi :))
vay be.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

asklepios

Geçenlerde 1 günlüğüne Münih'teydim. BMW Welt'e gitme fırsatı buldum. Bir alfisti gözüyle BMW'lerin arasında cirit attım. 640 ve M6 dahil 1'den 7'ye kadar ne kadar BMW -Mini varsa koltuğuna bindim. M6'nın Almanya satış fiyatı 145.000 Euro'ydu. Gerçekten müthiş ihtişamlı bir araç. Türkiye'de ne kadar bilmiyorum ama heralde bir 300.000 Euro'ya yakındır. Zaten Almanya'daki gelir seviyesini ve satınalma gücü açısından bakınca 145.000 Euro o klastaki bir araba için para değil. Etkilendim mi evet gayet etkilendim, zaten etkilenmemek mümkün değil, ama yine de BMW almam :) BMW artık işi otomatiğe bağlamış. Yeni bir model ve varyasyon oluşturmak BMW açısından çok kolay bir proses/süreç izlenimi verdi bana ordaki ortam. Platformlar belli , genel tasarım çizgisi belli, bunun yanına bas donanımı,elektroniği, motoru al sana yeni model. Bizim Alfa'nın ürün gamı açısından BMW ile rekabet etmesi falan mümkün değil. Bizimkiler bir Giulietta'yı uzatıp sedan çıkartamadı 3 senedir. Halbuki BMW takmıyor bunu yapıyor, hatta 5 kasa GT gibi abuk subuk bile görünse piyasaya modeli basıyor. Alfa artık otomotiv dünyasının hot couture terzi işi markası haline geldi sanki. Özel kesim çok güzel tasarımlı modeller çıkartıyor,sınırlı sayıda.

"hot couture" dediğimiz mallarda işçilik ve kalite üst düzeydir...ha 8C ve 4C için diyorsanız,görmedim,bilemem...

SertackeS

bi zamanlar böyle uyduruk yarışmalar yapmazlardı. direkt adresimize vip davetiye yollarlardı. biz de alfa sahibi olmanın ayrıcalığı diye eşe dosta anlatırdık. çok da uzun bir süre önce değildi. ALFAROMEOyu da FIAT yaptınız rezil adamlar.
|
|
v

Auto Show 2012'ye davetiye kazanan İlk 20 belli oldu!

İlk 20'ye girip ödül kazanan takipçilerimizin listesini You are not allowed to view links. Register or Login adresinden görebilirsiniz.
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

Sercan Keklik

Bu mesajı 10 kişiye gönder yoksa auto show a giremiceksin =)

Bugun gelen varsa ulaşsın bana şımarık cocuk arabalarına bakmaya gidiyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Şımarık cocuk olarak fuarı hıc begenmedım bi rolls royce yoktu mesela.. Bi Cadillac Eksikti... Saab yoktu..  Hennessey yoktu..

bende Şımarık cocuk olarak Audi BMW mercedes porsche ferrari lamborghini maserati baktım cıktım.

İpini koparan gelmiş...
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

emin

Okan abi kapıdan aldıgı gibi beni 4c'nin yanına ***ürdü bian nefesim kesildi. İlk görüşte çok heycan vericiydi. Fotolardakinden kat ve kat güzel duruyor tabii pahalıda. 70-80k?'dan aşşağı gelmez gibi.

Pampa bugun bile çok doluydu h.sonlarını düşenemiyorum.

M6 ayrı bişi elimde Alfa katologu olmasa Aşk 3 harftir diye bağaracaktım az kalsın:)

ben gitmiyorum abi, 11 de açılıyormuş kapı iki araba göreceğim diye bütün pazarı yakamam. Uyuyacağım, daha erken olsaydı erkenden giderdim. akşamları kaça kadar açık acaba?

alfa ve haute couture =) hadi dışarıdan tasarım harika ona bişey diyemiyorum. poltrona frau deri koltukları ve daha tok bir kokpiti olan 8c'ye de lafım yok ama iç tasarım konusunda çok da başarılı değil bence alfa. bmw bence daha başarılı pek çok konuda olduğu gibi.
Bugün Türkiye gibi bir memlekette, sedan 1.6 ve altı otomobil sunamıyorsunuz piyasaya hem de fiatın bu gamda ürünü bulunmuyorken (lineadan üstün birşey sunarlardı deneselerdi belki diye geldi bu eleştiri, dart falan ona bile razıyım =))
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

bado

çarşamba gidicem ben kısmetse...
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

emin

çarşamba gidicem ben kısmetse...
akşam mı gideceksin kaç gibi gidersin abi bir de akşam kaça kadar açık? Çarşamba kavacık ofiste olursam iş çıkışı basıp gitsem mi diyorum. bmw 1 ve mercedes a bakasım var. bir de 4c göreyim.

bado

emin hafta içi 12/21 saatleri arası açık.
işte öğlen 1-2 gibi giderim kısmetse ben gelirsen görüşelim.. bende a sersini detaylı incelemek istiyorum dün gece gördüm aşık olunası bir araç.. dıştan ama içten nasıl bilemem tek kötü gelen tarafı cam aralığı çok dar. küçük bırakmışlar cam boyunu.. bi gersi vites ışığı var :) bütün feneri aydınlattı akşam  ;D
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Murat Sağlam

pazartesi gelen varmı arkadaşlar...
oradayım...beklerim... ;)

emin

pazartesi gelemem, bugün bizim kuzen eşi ve çocuğuyla gitmiş iki standttan sonra çıkıp gitmişler, bir yandan trafik bir yandan kalabalık. lanet ediyordu. Bir daha gitmeyeceğim diye, ben gidemedim hala akşam erken bitiyormuş. valla 70-80 lira benzin yakmaya değmez gitmiyorum. Araba alacağım zaman gezeriz bayileri napalım.

Murat Sağlam

pazartesi gelemem, bugün bizim kuzen eşi ve çocuğuyla gitmiş iki standttan sonra çıkıp gitmişler, bir yandan trafik bir yandan kalabalık. lanet ediyordu. Bir daha gitmeyeceğim diye, ben gidemedim hala akşam erken bitiyormuş. valla 70-80 lira benzin yakmaya değmez gitmiyorum. Araba alacağım zaman gezeriz bayileri napalım.
araçsız gel emin
...araç almaya degil ,göz banyosu yapmaya gidiyoruz... :P

emin

abi evime 70km işe 40-45, bunun bir de dönüşü var. kısmet değilmiş bu sene.
Cenevre'deki fuarı çok merak ediyorum bir sene denk getirip sırf ortamı görmeye gideceğim, sokakları zaten her zaman fuar gibi orası ayrı..

evrenalpar

Ben de 15:00-16:00 gibi yarın gidebilirim.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Murat Sağlam

ara beni evren
05323342399

evrenalpar

ara beni evren
05323342399

Ok'dir patron gidersem ararım vardığımda..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Alfadanadam

4C diye gelen şey oyuncak olduğu için kapısını açmıyorlar, aslında daha doğrusu açamıyorlar çünklü açılmıyor yürümüyor :)
Tırdan indirip getirene kadar canları çıkmış. Kapısı açılsa direksiyonu çevirirdik bari dediler :)

Alper

4C diye gelen şey oyuncak olduğu için kapısını açmıyorlar, aslında daha doğrusu açamıyorlar çünklü açılmıyor yürümüyor :)
Tırdan indirip getirene kadar canları çıkmış. Kapısı açılsa direksiyonu çevirirdik bari dediler :)

Aynen öyle abi kapılar kapalı motor yok yalandan görüntüler işte :)

Yanına geçtim dokundum hissettim ama direksiyona oturup temas edemedikten sonra etki etmiyor çokta fazla.

mahoretti

demeyin öyle be... onun ruhu yeter  :-*

depeche101

Hocam çizmişler zaten güzelliği  :-[

mahoretti

Pazar günü İzmir'den oğlumla beraber gidicez sırf 4C yi görmek için.... birde bugatti.... birde maserati.... birde  :-* :-* :-* :-* :-*

Gouki

Okan abi belgelemeseydin bizimkiler Maslak'ta boyatıp öyle gönderirlerdi 4c'yi :)

agucba

Sağ kapısı da eğreti duruyordu biraz.  :o

///////////////

sp4rc0

ön ızgarası çok güzelmiş..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Hatırlarsanız 8C'de fuara geldiğinde ön taraftaki çekme halatı yuvası milletin gözüne takılmıştı,sanayi işi tel ızgarayı delik şeklinde kesmişlerdi sanki.
Buraya gelene kadar kaç fuar gezmiştir bu 4C kimbilir,aracın içine herhalde karar veremediler,prototipteki gibi olsa iyi de,üretime geçerken giulietta kontrol paneli kullanırlarsa şaşırmam :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB