Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Almak İstiyorum - Alındı !

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfacan

Merhabalar , Ben Caner  ve foruma yeni katıldım  :)

Hayalini kurduğum Alfayı bu aylarda düşen kredi faizlerinden yararlanarak almak istiyorum ..  Ve araç almak içinde  en iyi adresin burası olduğu aşikar ..

You are not allowed to view links. Register or Login

ilandakine benzer ilk kasa 156 , Alfaya başlangıç için ideal gibi . . Aslında 147 düşünüyorumda şimdilik bütçeyi aşar gibi geliyor . Max. 13 - 14 bin e sorunsuz , en azından süpriz masraf çıkartmayacak Alfa arıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ..

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz Caner bey.

alfacan

teşekkür ederim hoşbulduk..

Alper

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz ama Alfayı çoktan aldınız galiba, ilan kalkmış :)

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

147BLACK

Geçen cmt günü bir öğrencimin velisi aradı ve komşularının 99 model 2.0 156'sı olduğunu ve satmak istediklerini fakat  başaramadıklarını söyledi. Benden yardım istediler. Aracı bu hafta sonu görme şansım var.
12bin tl'ye bırakacaklarmış. Sahibi askerdeymiş ve vekaletini bırakmış satış için. 12bin tl gayet iyi bir rakam ama aracın durumu ile ilgili şimdilik bilgim yok. İlgilenirseniz araç Ankara-Çayyolu'nda. Bilgi alabilirim daha fazla.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

alfacan

Aramıza hoşgeldiniz ama Alfayı çoktan aldınız galiba, ilan kalkmış :)

arabayı satmış olabilirler  ;D

Geçen cmt günü bir öğrencimin velisi aradı ve komşularının 99 model 2.0 156'sı olduğunu ve satmak istediklerini fakat  başaramadıklarını söyledi. Benden yardım istediler. Aracı bu hafta sonu görme şansım var.
12bin tl'ye bırakacaklarmış. Sahibi askerdeymiş ve vekaletini bırakmış satış için. 12bin tl gayet iyi bir rakam ama aracın durumu ile ilgili şimdilik bilgim yok. İlgilenirseniz araç Ankara-Çayyolu'nda. Bilgi alabilirim daha fazla.

1.6 ideal fakat 2.0 motor da olsa  fiyat uygun geldi ve alınabilir fakat aracın durumu hakkında bilgi alsanızda ankaraya gitmem zor olur .. istanbulda yaşıyorum ve sürekli işteyim ..

Anıl

2.0 yakıt tüketimi bakımından 1.6 ile çok farklı değil,vergi derseniz 99 model seneye bir alt dilime düşecek toplam 250küsür TL vergi vereceksiniz,yani atla deve bir fark olmayacak 1.6 ile! Ben olsam 2.0 bakardım,hem donanımı daha iyi hem de performansı...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

1.6 ile 2.0'lar arasında yalıtım farkı bile var :)

alfacan

bugün ilanlarda gezinirken gözüme çarptı ..

2 kapılı 147 .. sahibiyle konuştum güzel ikramda bulunurum dedi .. 99 mod. 156 almak yerine 2003 147 almak daha mantıklı sanırım . 2 kapı beni bozmaz hatta garaja girer çıkarken daha rahat ederim diye düşünüyorum ..

Yalnız 2 kapı olmasıda zor satılacağı anlamına geliyor (şahsi görüşüm)

murat1oglu

13 14000'E ALACAĞINIZ 156 MK1 SİZİ ÜZEBİLİR DİKKAT EDİN DERİM.

alfacan

tekrardan merhaba ,

bugün bahsettiğim 147 coupe yi görmeye gittim ... Kazasız masrafsız demesine rağmen aracın sağ çamurluk üstünde yumruk büyüklüğünde göçük var .. ön tampon yere sürtmüş hafif çatlak ... iç kısımda sigara yanıkları var ve kol dayamanın kumaşı aşınmış ..

salıncak burçları değişicek dendi ve  araç 140 binde fakat hafif üflemesi var 2 bin devirde üst kapaktan çok hafif yağ attı ..

öte yandan en dikkat çekici durumda varyatör ü sordum radyatör mü dedi , tekrar sordum ne olduğunu bilmiyorum dedi ... bende üstelemedim . :-\

herşeyden geçtim kaporta masrafı yok kazasız demesine rağmen arabanın yanına gittiğimde gördüklerim biraz hayal kırıklığına uğrattı.. (bizimkilerin alfa alma baskısı olmasıda cabası tabi .. )

sanırım araştırmaya devam edicem ..

ismet

merhaba, hoşgeldiniz..

hayallerinizdeki aracı bulmak için yılmadan aramaya devam.! :) elindeki aracı çıkartabilmek için bu tür sahtekarlıklar oluyor maalesef ama bu durum sadece alfa'ya özgü değil. herhangi bir araç için kazasızdır ilanını sorgulattığınızda pert kaydını görebilirsiniz.. bu tür problemlerin önüne geçebilmek için, kimsenin zamanının yememek adına, araçta olan artı şeylerden çok, problem gördüklerimi yazıyorum ki arayan sadece almak için arasın :) size tavsiyem, güvenebileceğiniz bir araç bulana kadar ısrarla aramaya devam edin..

ha bir de, kenara 1-2 bin lira koyarsanız hiç fena olmaz. tüm limitinizi harcayıp da sonra masrafla karşılaşırsanız biraz sıkıntı olabiliyor. hele eski model araçlarda bu ihtimal daha da yüksek. bu konuya da dikkat ederseniz iyi olur çünkü bu hatayı kendim yapmıştım daha önce ve hiç de hoş olmuyor daha sonra :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

alfacan

bu gibi alfacılar yüzünden gününüz berbat olabilir .. Adamla dün konuştum bugüne saat aldım , istanbul trafiğini aşıp karşıdan pendiğe geldim ama adam telefona cevap vermez oldu .. Böyle adilik varmıdır arkadaş ? Madem satmıcaksın arabanı neden randevu veriyosun insanların zamanını çalışıyosun .

ismet

moralinizi bozmayın.. gönlünüze yatan bir alfa bulana kadar aramaya devam :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

fevkalbeser12

Bence gidin direk dragut nickli arkadaşın alfasını alın. Uzaklarda aramayın:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dragut

Kemal hocam araca bir süre daha binmek kısmetmiş. Cumartesi neredeyse tüm ağır bakımları yapıldı. Bu haftasonu Ankara'dan almaya geleceğim kızımı :)

"Alfa sevgisi"

fevkalbeser12

Kemal hocam araca bir süre daha binmek kısmetmiş. Cumartesi neredeyse tüm ağır bakımları yapıldı. Bu haftasonu Ankara'dan almaya geleceğim kızımı :)
E o zaman hayırlısı olsun:)
                         jeremy clarkson

dragut

Teşekkür ederim:)  Ama 147 almak isteyenler yine de bana ulaşabilirler.
"Alfa sevgisi"

alfacan

alfacan

alfacan

Merhaba tekrardan , 1 saat kadar önce k.yalı birmot da bu araca bakmaya gittim ..

bi kaç ufak masrafı var. ( depo kapağının dili kırılmış , el freni basma klipsi hafif oynuyor , şöför kapısı camı biraz sıkıntılı açılıp kapanıyor , saol arka kapının içten açma tutamağı kırık , ön camın sol köşesinde hafif seal kalkması var . .  bi kaç çizik vs de mevcut  .  )

Aracın test sürüşünde hissettiğim sorunu sağa sola dönüşlerde sağ tekerdeki ''takır takır '' sesiydi .. Aks başının değişmesiyle sorun gider dedi ..

Kısaca bu araç ne kadar masrafla sorunsuz olur dedim 1 milyarı aşmaz dedi ..

Arkadaşlar vericeğiniz cevaplar çok önemli yarın satıcıyla ciddi görüşüp karara bağlayabilirim ..

teşekkürler

Musty

Alfadanadam

Alır almaz jant masrafınız olacak bir kere. Ayrıca bahsettiğiniz ses aks kafası da olabilir salıncak aksam da. Satıcı Birmot değil mi? Tespit ettiklerinizin tamir edilip teslim etmelerini teklif edin :)