Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Almak İstiyorum - Alındı !

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login
kapı kolu yok. biraz  masraf edersen güzel araba..

evet benimde gözüme ilk o çarptı .. Brc tüp te var . km si de nispeten düşük .. Yarın gidip bakıyım bu arabaya ..

düzeltme : aracın arkadan görünüşünde tavanı yamuk mu görünüyor yoksa bana mı öyle geliyor  ;)

Gouki

Arka tamponunun ayarsızlığından öyle görünüyor olabilir. Çıkma krom kol 100 lira. Ön sol kapının alt tarafındaki çizgi de bir garip sanki alttan bir yere çarpmış gibi. Bu araba için paradan ziyade baya sabır ve zamana ihtiyaç var.

alfacan

Arka tamponunun ayarsızlığından öyle görünüyor olabilir. Çıkma krom kol 100 lira. Ön sol kapının alt tarafındaki çizgi de bir garip sanki alttan bir yere çarpmış gibi. Bu araba için paradan ziyade baya sabır ve zamana ihtiyaç var.

Kısmetse yarın bakmaya gidicem arabayı  .. Söylendiğine göre alt takım kayışlar filtreler vs değişmiş .. Tabikide aracı expertize sokmayı teklif edicem .. Duruma göre pazarlıkta yapıcam ..

Artık donanım , sunroof , bose v.s. bunlardan geçtim ... Ara ara ara ara ara , yıprandım

alfacan

dün bu araba için beylikdüzünü arşınladım .. şöyle söyliyim , şahsi düşüncem , arabaya 5 milyar masraf edilse zor düzelir gibi ..

bugün @FB10ur unda önerisiyle bostancı alfabayrak a gittim arkadaşla ..

benim baktığım araba  ;

arkadaşımın baktığı araba  ;

az önce baktım 4 adet hasar kaydı çıktı benim baktığım araçta .. en yükseği 1.500 lira en düşüğü 400 lira ..

Belki araç konsinye olduğundan incelememişlerdir dedim ama arkadaşın baktığı arabanında ön tampon değişmiş çamurlukta düzeltme varmış .. Bunu kendisi söyledi fakat ilanda kazasız yazıyordu  :-X

19 bin lira teklif ettim , araç sahibine danışıcağını söyledi galeri sahibi .. Bugün yarın haber verirler sanırım ..

Bugünde daha önceden 19 lira teklif ettim selespeed aracın sahibi aradı .. Yarında bu arabayı bakmaya giderim sanırım ..

bakımlarını maslak milano da yaptırmış .. ilk sahibi bilmem ne bakanının kız yiğeniymiş ...

agucba

Kazasız, hasarsız otomobil bulunması çok. Hele ki yaşı geçmiş olanlarda. O yüzden çok da takıntılı olmamak gerek diye düşünüyorum. Diyelim ki hasarsız ama sahibi çok istiyor bu sebeple. Bu kez de o kadar etmez deniliyor.

///////////////

ismet

kişisel yorumlarım şöyle;

Alıntı YapYou are not allowed to view links. Register or Login

bu araçtan uzak dururdum ki zaten 5bin lira masrafı var

bu hoş duruyor. 19a düşerlerse olabilir. sunroof da varmış. bakımları ve eksikleri neler onları öğrenmek lazım. renk atması filan yoksa rengi de çok güzel. kazalar da sorun değil. hele 1500 lira ve 400 arasıysa önemsiz. bir tampon değişiyor yetkili servis 500-1000 lira arası para alıyor. yani hasarın miktarından ziyade hasarın ne olduğu önemli.

22'den 19'a düşmesi bende direkt olarak "kazıklayacak adam aradım ama bulamadım o yüzden mecburen 19a bırakıcam" izlenimi uyandırdı. öyle olmayabilir de tabii ama ben biraz kıllandım. bir de selespeed ile ilgili burada yüzlerce yorum var. onları okumanı tavsiye ederim. tamam selespeed kullanmanın zevki apayrı olabilir ama kısıtlı bütçen varsa, o riske girmemek gerekir diye düşünüyorum.

diğer düşündüğüm şeyleri zaten biliyorsun. bu arada kupa listesinde adını görmedim. araba olmadan kupa almam mı diyorsun :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

alfacan

diğer düşündüğüm şeyleri zaten biliyorsun. bu arada kupa listesinde adını görmedim. araba olmadan kupa almam mı diyorsun :)

Arabayı alıyım kupa siparişi vericem  :alfisti:

callisto

Merhaba Arkadaşlar;

Adım Turgay, ben de Caner Bey gibi yana yakıla Alfa Romeo arıyorum. Gerçi o benden daha avantajlı, ben İstanbul'dan uzaktayım. Mümkün mertebe haftada bir araç düşüyor ilanlara, onlara bakıyorum. Benim şöyle bir sorum olacak. Uzaktan bir arkadaşım yeni evlendi, aracını satmaya çalışıyor ama kabul edersiniz ki hemen müşteri bulunmuyor. Aracı 147 2.0 Distinctive 2009 model. En dolusu diyordu. 26000 liraya geçen sene almıştı. Aracın resimlerini paylaşamıyorum ama aracı çok temiz kullandığını ve kazası olmadığını biliyorum. Araç 97000 kmde. Sizce 2000 motorlar nasıl? 1.6 lar daha çok tutuluyor diye biliyorum. Artı, araca geçen sene 2000 liraya kaliteli bir tüp taktırmıştı.  Teşekkürler.

ismet

araçla ilgili birçok detay var ancak çoğunu yazmamışsınız.

2.0 demişsiniz, selespeed olsa gerek (147lerde manuel vites 2.0 var mı bilmiyorum). distinctive olması güzel. ekstra olarak sunroof, deri koltuk, lpg, bose ses sistemi, body-kit, jant+lastik v.b. aksesuarlar olabiliyor. bunları bilmeden bir şey demek zor.

bakımları da çok önemli. eğer arkadaşınız yaptırmadıysa ağır bakımları da yaklaşıyordur ki bu da size 1500-2000 lira arası ek masraf demek.

1.6 daha çok tutuluyor çünkü 2.0 selespeed viteslerin arıza çıkarma olasılığı yüksek. arıza çıkınca da sağlam bir para çıkıyor cepten maalesef. manuel viteslerinde sorun yok. bir de yurdumuzda biliyorsunuz vergi ödemeleri çok adaletsiz. 1.6ların bir başka tutulma sebebi de bu.

lpg varmış, bu güzel. ruhsata işletmişse de sorun kalmıyor. gerçi lpg ilerki zamanlarda sorun çıkartabilir bakımları yapılmazsa. ona da dikkat etmek gerek.

kısacası, detayları bilmeden bir şey demek yanlış olur...

callisto

Çok teşekkürler L3v1@th@n Bey. Evet kesinlikle ön inceleme yapılmadan buradan konuşmak yanlış olur. Ben arabayı ayrıntılarıyla inceleyip tekrar sorarım. Bu arada cahilliğimden soruyorum bahsettiğiniz selespeed viteslerde bu direksiyondaki button arızalanınca normal orta konsol vites de mi çalışmıyor?

ismet

bahsettiğiniz şeyle ilgili bir bilgim yok ancak forumda "ara" seçeneğine selespeed yazarsanız, selespeed ile ilgili birçok konuyu bulup okuyabilirsiniz. böylece sorduğunuz veya aklınıza gelen-gelmeyen her şeyi öğrenebilirsiniz..

callisto

bahsettiğiniz şeyle ilgili bir bilgim yok ancak forumda "ara" seçeneğine selespeed yazarsanız, selespeed ile ilgili birçok konuyu bulup okuyabilirsiniz. böylece sorduğunuz veya aklınıza gelen-gelmeyen her şeyi öğrenebilirsiniz..

Teşekkürler.

Alfadanadam

Çok teşekkürler L3v1@th@n Bey. Evet kesinlikle ön inceleme yapılmadan buradan konuşmak yanlış olur. Ben arabayı ayrıntılarıyla inceleyip tekrar sorarım. Bu arada cahilliğimden soruyorum bahsettiğiniz selespeed viteslerde bu direksiyondaki button arızalanınca normal orta konsol vites de mi çalışmıyor?

Bahsedilen arıza buton arızası değil. Zaten o butonun arızalandığını da duymadım ben hiç. Dünyada seri üretim olarak üretilmiş ilk otomatikleştirilmiş şanzımandır Selespeed. İlk olmanın getirdiği bazı dezavantajlar sebebiyle oluşabilecek arızalardan bahsediliyor. İlla arızalanır diye bir kaide yok ayrıca.

ismet

Alıntı YapBahsedilen arıza buton arızası değil. Zaten o butonun arızalandığını da duymadım ben hiç. Dünyada seri üretim olarak üretilmiş ilk otomatikleştirilmiş şanzımandır Selespeed. İlk olmanın getirdiği bazı dezavantajlar sebebiyle oluşabilecek arızalardan bahsediliyor. İlla arızalanır diye bir kaide yok ayrıca.

ben de öyle düşünmüştüm ama emin olmadan bilgi vermek istemedim :yukari-ok:

Alper

Selespeed ile ilgili an itibari ile 170 bin km ye geldim ve hiçbir sorunum yok olmadı da diyebilirim :)

callisto

Bugün arkadaşla görüştüm, neredeyse satmaktan vazgeçmiş gibiydi. Biraz bekle dedi. Bu aşktır galiba, adam ayrılamıyor arabasından. :)

ismet

kimisi aşk diyor, kimisi de alfa virüsü :) hangisi olursa olsun, bir kez kapıldın mı bir daha kurtulmak neredeyse imkansız :)

alfacan

kimisi aşk diyor, kimisi de alfa virüsü :) hangisi olursa olsun, bir kez kapıldın mı bir daha kurtulmak neredeyse imkansız :)

:alfisti:

Bugün aracı aldım . Herkese kazasız - belasız sürüşler diliyorum ..

callisto

Caner Bey, aldığınız araç hakkında bilgi verebilir misiniz?

ismet

hayırlı uğurlu olsun  :nazar:

Alfadanadam

:alfisti:

Bugün aracı aldım . Herkese kazasız - belasız sürüşler diliyorum ..

Hadi bakalım hayırlısı. En kısa zamanda detay bekliyoruz :)

FB10ur

Kardeşim tekrar kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun..

alfacan

Kardeşim tekrar kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun..

Teşekkürler Onur , tekrar tekrar  :)

Gouki

Caner bey hayırlı olsun. :clover:

Onur kardeşim helal olsun. :alfisti:

alfacan

Caner bey hayırlı olsun. :clover:

Onur kardeşim helal olsun. :alfisti:

Teşekkürler efendim  :nazar: