Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ücretsiz logo yenilemesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

yani servisin olduğu 8 il haricinde diğer 73 ilde bulunan alfa sahipleri yine altın gibi sararmış amblemlerle devam edecekler..uzaktan bakınca cumhuriyet altını gibi koca bi yuvarlak duran amblemler var :-) haksızlık ama

delimai

You are not allowed to view links. Register or Login
yani servisin olduğu 8 il haricinde diğer 73 ilde bulunan alfa sahipleri yine altın gibi sararmış amblemlerle devam edecekler..uzaktan bakınca cumhuriyet altını gibi koca bi yuvarlak duran amblemler var :-) haksızlık ama
:yukari-ok:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Kutay

Ankara İçin C.tesi logo değişimine gidecekler olursa saati ayarlayıp toplu halde akotaya You are not allowed to view links. Register or Login buluşma tadında birşey olur.
Toplu halde gidip oğlan bizim kız bizim yapabiliriz.  :haydi:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Sercan Keklik

Logo değişimleri ön/arka ayrımı gözetmeksizin ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Yalnızca logoların solma durumlarına bakılıyor. Aşırı deformasyon olan logolar, araçların şasi numarasından tespit edilerek ilgili ustaya teslim ediliyor. Stokta olmayan logolar araç bilgileri alınarak sipariş geçiliyor. Stoğa alındıktan sonra müşteriler geri çağrılıyor. Pek çok modelin logosu birbiriyle ortaktır. Bu modelleri aşağıda sıralıyorum;

145/146/155/156/164/166/GTV ön logo referansları ortak
145/146/155/156/166 arka logo referansları ortak,
164 arka logo kompledir,
33/75 ön/arka logo aynıdır,

2000-2002 ve sonrası:
147/156 ön arka logolar ortak,
GT ön logo kaput üzerine denk gelen nikelaj parçayla birliktedir, arka logo birinci nesil 147 arka logo ile ortaktır.

Nuova Spider/Brera Coupe ön logo ve arka logo referansları birbiriyle ortak, ancak bu iki model ile birlikte GTV'nin kampanya dahilinde olmadığını biliyorum. 15 Nisan'a dek sürecek kampanyayı kaçırmayın. Israrla bayinize telefon ediniz.

Nuova Spider zengin işi demişler dahil etmemişlerr..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alper

Logo değişimleri ön/arka ayrımı gözetmeksizin ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Yalnızca logoların solma durumlarına bakılıyor. Aşırı deformasyon olan logolar, araçların şasi numarasından tespit edilerek ilgili ustaya teslim ediliyor. Stokta olmayan logolar araç bilgileri alınarak sipariş geçiliyor. Stoğa alındıktan sonra müşteriler geri çağrılıyor. Pek çok modelin logosu birbiriyle ortaktır. Bu modelleri aşağıda sıralıyorum;

145/146/155/156/164/166/GTV ön logo referansları ortak
145/146/155/156/166 arka logo referansları ortak,
164 arka logo kompledir,
33/75 ön/arka logo aynıdır,

2000-2002 ve sonrası:
147/156 ön arka logolar ortak,
GT ön logo kaput üzerine denk gelen nikelaj parçayla birliktedir, arka logo birinci nesil 147 arka logo ile ortaktır.

Nuova Spider/Brera Coupe ön logo ve arka logo referansları birbiriyle ortak, ancak bu iki model ile birlikte GTV'nin kampanya dahilinde olmadığını biliyorum. 15 Nisan'a dek sürecek kampanyayı kaçırmayın. Israrla bayinize telefon ediniz.

Zaten aslında 147 ve 156 için gibi bir bilgi almıştım ben :) ama esnemeye müsait gibi geldi bana :)

Gouki

cem meric

Ankara İçin C.tesi logo değişimine gidecekler olursa saati ayarlayıp toplu halde akotaya You are not allowed to view links. Register or Login buluşma tadında birşey olur.
Toplu halde gidip oğlan bizim kız bizim yapabiliriz.  :haydi:

Ben perşembe akota'ya uğruycam bugün aradım konuştuk telefonda,

Eski logo'lar bizde kalıyor dendi bu arada eski logoları vermiyorlarmış   >:D

tugrul

Benim logolar yeni, zaten her yeri yeni ya...
Kırk yılda bir işe yarar bir şey yaptılar onunda bana faydası olmadı  :))

Satılık ilanını da kaldırdım zaten. Dursun biraz daha, ilanla falan satılacak araba değil zaten bu...

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Emre Sezen

Satılık ilanını da kaldırdım zaten. Dursun biraz daha, ilanla falan satılacak araba değil zaten bu...

bugün aldığım iki güzel haberden biri  :rock: :rock: :rock:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

cem meric

Bende sırf ufak tefek deformeleri var diye değiştiricem ama benden önce birileri değiştirsin diye bekliyorum yamuk birşey olmasın diye  :D

Anıl

Bugün telefon ettim,listeye eklediler ama modelden bir haber olduklarından,oraya gelmemi istediler, armaları inceleyeceklermiş yanlış sipariş gelmesin diye.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

tugrul

Bizim arkadaşlardan biri gitmiş 156 ile, direk değiştirmişler buluşmada konuştuk, şaşırdım bende:)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Alper

Benimkini de değiştireceklerdi ama MK2 için olanlar varmış
onları değiştirdiler mesela Bahadırın arkadaşı gelmişti
Ama Mk1 için çarşambaya gün verdiler bana siparişin gelmesi için

fevkalbeser12

Bugün telefon ettim,listeye eklediler ama modelden bir haber olduklarından,oraya gelmemi istediler, armaları inceleyeceklermiş yanlış sipariş gelmesin diye.
Çok yetkili servis ya bunlar:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Çooook yetkililer,servis müdürü modeli anlamayınca GiresunTrabzonVan diye kodladım, o da not aldı,ellerine düşsek Allah'a emanetiz :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ATA

Yarın Candoğan ile Enriko'ya çökmeyi planlıyoruz =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

alfacan

benim ön logoda biraz çizik var değiştirirlermi dersiniz ?  :)

Onur ÖZTÜRK

benim ön logoda biraz çizik var değiştirirlermi dersiniz ?  :)

Seni bilmemde benimkiler kesin değişir  :D
                                                                                                                           Stile Italiano

Calibra

Bu formu doldurmamız gerekiyor muymuş değişim için? Veri paylaşım muhabbetine iyice uyuz olmaya başladım da...

Bu arada benim ön logoyu acaba 2008 sonrası saten görünümlü logo ile değiştirirler mi? :) Onlar logoyu yenilesinler ben de ızgaraları alayım madem %20 indirim varmış. Sonra saten ayna kapakları falan derken bir revizyon yapmış oluruz :)

Alper bence direk git Zincirlikuyu ile görüş :) benden de selam söyle Ramazan'a :)

Abi ayaklarım da geri geri gidiyor Zincirlikuyu Birmot deyince yahu :)
C.tesi bi uğriyim.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

R134a

Hakikaten öyle mi düşünmüşler bilemiyorum. Nuova Spider/Brera Coupe ve GTV'yi neden müşteri kayıt formu seçeneklerine almadıklarını öğrenmemiz gerekiyor. Muhtemelen, Spider ile Brera'yı 159 şablonu üzerinde üretilen modeller olarak gördükleri için olabilir. Net bilgi aldığım taktirde ilk olarak sizlerle paylaşacağım.

Abi ayaklarım da geri geri gidiyor Zincirlikuyu Birmot deyince yahu :)
C.tesi bi uğriyim.

Neden ayaklarınız geri gidiyor?

AlperMusa sizin logo Çarşamba geliyor. Gelir gelmez telefon edip, sizi davet ederiz.

Gouki

Kerem bey iyi akşamlar, logolarımızın durumu iyi olsa bile değiştirebiliyor muyuz ?

KAKIRMAN

Ben başvuruyu yapmıştım lakin seçtiğim servis dışında bir servise yolum düşerse değişim gerçekleşir mi acep. Sağlık olsun...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

R134a

Kerem bey iyi akşamlar, logolarımızın durumu iyi olsa bile değiştirebiliyor muyuz ?

İyi durumda olan logo diye birşey söz konusu değildir. Sonuç itibariyle hepsi deforme olmuştur. Ancak, takdir edersiniz evvela kontrolü yapılıyor. Gözle görülen bariz solma var ise; değişimi hemen yapılıyor. Bazı durumlarda fotoğrafı çekilip, yöneticilere mail atılmak suretiyle onay alınıyor. Alfa Romeo yöneticileri logoların geri toplanmasını bizzat istiyorlar. Bu sebeple iyi durumda olan logoları da değişmemiz mümkün olmayabiliyor. Misal alttaki gibi griye dönmüş logolara bile rastladık. Spesifik durumlarda bahsettiğim gibi onay gerekebiliyor.

ikesen

abi ben alfa ya mail atmıştım mardinden kalkıp taa antep e mi gidicem diye. bana söyledikleri aynen şu: sizin gibi servislerimizden uzak araç sahipleri için kampanyayı uzatmayı ve gelen talepler doğrultusunda sadece logo değişimi için fiat servisleri ile anlaşılarak sizleri mağdur etmemeyi planlıyoruz. biz size mardinden diye not aldık. sitemizden duyuru yapılacak dediler. abi sende istersen bi mail atta olmazsa belki diyarbakırlar anlaşırlar. ben gelirim diyarbakıra.  :D

Gouki

Kerem bey cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu arada aramıza hoşgeldiniz.