Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 147 17'' 8C veya GTA Jantı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfacan

Merhaba ,

17 inç orjinal renginde replika veya orjinal ki replikası az bulunan bi model  :) , super sport jant arıyorum . Taksit , kredi kart opsiyonlu daha güzel olur tabikide ..

edit : 8c veya gta jantı da olabilir

Teşekkürler  :alfisti:

tunerviper

Ata'da var jantlardan satıyor. Üzerinde çok az kullanılmış Pirelli P-zero lastakler ile 1400 tl istiyordu. Görünce kendisi yazar.
Turbo Twin Spark

Volkey

Aynen Ata'ya ulaş... Benim de aklıma direkt o geldi. Senin işini o çözecektir...

alfacan

Evet , daha onceden Ata ya ulasmistim , fakat kendisinde siyaha boyanmis jantlar var ben orjinal renginde istiyorum ...

Volkey

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet , daha onceden Ata ya ulasmistim , fakat kendisinde siyaha boyanmis jantlar var ben orjinal renginde istiyorum ...

Valla bu kadar bulunmaz bir jantı buluyorsun, siyaha boyanmış diyorsun... Alır sen de orjinal rengine boyatırsın bunda birşey yok. Ayrıca sanılanın aksine bu jantların replikası Türkiye'ye hiç gelmedi diye biliyorum. Bulmuşken almazsan bir daha bulamazsın benden söylemesi...

Alper

Ercan siyaha boyanmis cok daha iyi senin icin.
Tavanida siyaha kaplariz.
Gercekten guzel olur eminol.
Bence kacirma bunu

alfacan

Bence kacirma bunu

Ağbi bakıyorum fakat yakıştıramıyorum pek siyahı ... Tavan için siyah güzel olabilir fakat jantlar orjinal renk te olsa daha iyi olur . Orjinal renge boyatması en az 250 tl  :asagi-ok:

Alper

Bence kacirma bunu

Ağbi bakıyorum fakat yakıştıramıyorum pek siyahı ... Tavan için siyah güzel olabilir fakat jantlar orjinal renk te olsa daha iyi olur . Orjinal renge boyatması en az 250 tl  :asagi-ok:

Oğlum bak şopla :)
Ciddi beğeneceksin :)

tugrul

Ata'nın jantlardan bahsetmiyor musunuz? Tam siyah değil ki gun metal değil mi onlar?
Kırmızıda da güzel duruyor, zaten bulmak mümkün olmaz ki kolay kolay.
Üstündeki lastikler ile orjinal jantlar o fiyata iyi bence.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

alfacan

Kredi karti olayi ni yapamiyo ATA .. ordan kargo ile gelmeside ayri bi sorun malesef  :(

Alper

Kredi karti olayi ni yapamiyo ATA .. ordan kargo ile gelmeside ayri bi sorun malesef  :(
Kredi kartı olayını sanal pazar yada sahibinden satış ile çözersin ki 20 TL falan fark alır.
Kargoyu da bana yollarsın olmadı :) koca egzoz 18 TL tuttu.
Benim jantlar da 40 falan tutmuştu 4 jant 4 lastik :)

Anıl

Ata'nın jantlar gerçekten temiz ve güzel,üzerindeki lastiklerde iyi!Bu arada jantlar siyah değil füme gibi bir renk,bence kırmızıya çok güzel olur.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

alfacan

Bakıyım kendisi resim atıcaktı , unuttu sanırım  :)

Emre Sezen

Bakıyım kendisi resim atıcaktı , unuttu sanırım  :)

bende var  :D

ata almadan önce sanayide görmüştüm, kızmaz umarım,  :p

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

ATA

Yok be Emre niye kızayım ya =) sağolasın.
Kirli hali böyle ancak temizken jantlar siyah değil gunmetal denilen füme renkte. Sonuçta ikinciel bir ürün satıcam satarsam, kredi kartı olayına nasıl girebilirim ki, sonuçta ticaretle uğraşan birisi değilim. sanalpazar vs bilen birisi yardımcı olursa benim için sorun olmaz... Ben bunları satıp 15"'lere lastik alıcam yoksa bu şekilde de kullanırım üzerinde ciddi güzel lastikler var çünkü. Şehirdışındaydım daha yeni geldim resimleri gün ışığında çekeyim diyorum temizledikten sonra.
Bu arada kendi jantlarımıda ben istanbul'dan kargo ile almıştım, hiçde dert etmemiştim alırken bir günde kapıma kadar geldi ;)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

mahoretti

Aslinda ata'nin jantlarina ben niyetlenmistim, ayni modeldeki orj renkli jantımla degistirmeyi... ama bu renk benim araca gitmez diye dusundum. Kirmizi olsaydi alfam, hic kacirmazdim.

alfacan

Aslinda ata'nin jantlarina ben niyetlenmistim, ayni modeldeki orj renkli jantımla degistirmeyi... ama bu renk benim araca gitmez diye dusundum. Kirmizi olsaydi alfam, hic kacirmazdim.

sizin jantlara talip olabilirim  :)

Kutay

Yeni konu açmayayım
Eğer GTA jantı olan varsa bende talip olabilirim.

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

wolkanku

hadi hayırlı olsun

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

alfacan

hadi hayırlı olsun

jantın birisi tamir görmüş , mesaj attım satıcıya şimdi ..

wolkanku

hadi hayırlı olsun

balans ayarında problem yoksa mühim değil. ne jantlar gördüm, kırılmış yamulmuş,sıfırdan kaynakla tutturulmuş , düzeltilmiş. alıp takan ve yıllarca problemsiz kullanan arkadaşlarım var. yeter ki işçiliği düzgün olsun.

yanlız kırmızı arabaya gunmetal jant her zaman favorim. o yüzden ata'nınkileri direk alırdım ben ne yalan söyliyim :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Anıl

Resimlerde göründüğü kadarıyla çukura düşmüş,dış çerçevesi hasar görmüş onarılmış,fiyat uygun olursa alınabilir. Bundan 6-7 sene önce bende öyle bir çukurda jantı mı kırdım(CMS marka,gerçekten kaliteliymiş),kenarı bildiğin V şekline geldi,tamir ettirdim,hala daha kullanıyorum,küçük hasarlarda sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Bir keresinde Momo jant görmüştüm,bir tanesi enlemesine komple ikiye ayrılmış,kaynak yapılmış satıyorlardı.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Volkey

hadi hayırlı olsun

Ata'nın jantlarını boyatman gerekeceğini söylemiştin diye söylüyorum, bu jantları da komple boyatman gerekecek... Astarı kılıfından pahalıya gelmesin yani... Hesabını iyi yap. Bilinen düzgün bir ürün ortadayken macera arama derim.. ;)

ismet

kırmızı araca koyu renk jant çok daha güzel gidiyor bence.. tavanı da kaplatırsan tadından yenmez  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tunerviper

Ata'nın jantlara bir arkadaşım talip fakat önce size söylediğim için beklemesini söyledim. Niyetiniz varsa vazgeçmesini söyleyeyim. :alfisti:
Turbo Twin Spark