Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erol1903

Moda Meydanı'nda DN7497 plakalı kırmızı Mito QV li bi abiyle selamlaştık. 18 inç çok kollu siyah jantlı spor egzoslu çok hoş araçtı..
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

redromeo156

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün m.köy civarında köprüye doğru giderken yoğun trafikte sağımdaki siyah 159 a korna dıtlattım, arkadaşta aynı şekilde karşılık verdi ve camı açmamı istedi, gördüğüm en güzel 156 diyerek beni şımarttı:)
Teşekkür ettim, 34 H .... plakalı genç arkadaş buralarda ise tekrardan selam olsun :)

şımarmakla sonuna kadar haklısın gule gule kullan  :nazar:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Onur ÖZTÜRK

eminim muhabbette eder o abi, tam bi alfisti gibi geldi bana  :yukari-ok:

Perşembe yada Cuma günü Çobançeşme-Havalimanı ayrımında ısrarlarım sonucu Selam için 2 defa kornaya basan servis otobüsümüz Pembemsi renkli O403'ten selamı almadın ama  :p
                                                                                                                           Stile Italiano

Murat Sağlam

bahcesehir akbatida benimkinin aynisi beyaz mito
benden önce o slm verdi...senden önce karsi taraf verdiginde daha bi guzel oluyor :haydi:

redromeo156

bahçeşehirde gölet yanında prestij mall de yım her zmn beklerım cay kahve için   :yukari-ok:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Murat Sağlam

bahçeşehirde gölet yanında prestij mall de yım her zmn beklerım cay kahve için   :yukari-ok:

ziyarete gelirim...

redromeo156

her zmn beklerım kanyon optık :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Murat Sağlam

ok. gözluk isleri ha..

redromeo156

evet  3 optıkcıyız tugrul abide bızım sektörde ahmet var sitede 159 olan bırde ben her zmnda yardımcı oluruz
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Emre Sezen

Perşembe yada Cuma günü Çobançeşme-Havalimanı ayrımında ısrarlarım sonucu Selam için 2 defa kornaya basan servis otobüsümüz Pembemsi renkli O403'ten selamı almadın ama  :p

araba kirlimiydi, benim. perşembeyse çok kirli idi, cuma ise parlıyordu, ama korna duymadım, duyduğum kornaları ayırmaksızın bakıyorum nerden geldi sesi diye ama kaçırmışım demek.  :p

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

redromeo156

bugunde çalısıyorum malesef :( öglen 2 de bahcesehır gölet cıvarında sarı spider bulgarıstan plakalı her gun buralarda bugun tam karsıma cıktı sellektör yaptım karsılık verdı saolsun yanımdan gecerkende gulumse oldu  :yukari-ok:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Murat Sağlam

Akbatı da park halinde gördüm sarı spider

redromeo156

evet o arac sureklı bahcesehırde gun ıcersınde özellıkle prestıjın otoparkında duruyor  :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Murat Sağlam

redromeo156

evet arac budur :)) bendede var resımlerı bende cekmıstım cok guzel :nazar:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Alper

Bunu Ecem görmesin çıldırır varya :)
Sarı spider istiyor hatun :)
Temiz olsaydı alacaktık ona sarı spiderı.

erdemuygan

Geçenlerde akşam Kadıköy'e doğru giderken, önümdeki otobüs aniden durup yolcu almaya karar verince arkasında kalakalmışken, sol şeritte herkes basıp geçerken, beyaz Giulietta hemen durdu yol verdi önümü açtı. Valla çok hoşuma gitti. Arkamda kaldığı için plakasını göremedim, kendisine buradan teşekkür edeyim üyelerden ise :)

Sanırım o bendim. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Sevgiler..

Gouki

Erdem bey aramıza hoşgeldiniz :)

erdemuygan

Hoşbuldum :) Teşekkürler..

misket

Akşam üzeri Antalya Sealife oteli arkasındaki yol çıkışında yandan gördüğüm kırmızı gui'ye sellektör yaptım, kullanan bayanmış gülümsedi aldı selamımı  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

A.S.GÜMÜŞ

Akşam üzeri Antalya Sealife oteli arkasındaki yol çıkışında yandan gördüğüm kırmızı gui'ye sellektör yaptım, kullanan bayanmış gülümsedi aldı selamımı  :)

Onca yıl Antalya da Alfa kullandım o kadar selam verdim ne bir gülümseme ne karşılık. Geçenlerde astra ile Alfa ya alışkanlık işte az daha selam veriyordum son anda durdum dedim şimdi herif ne ayaksın diyecek vazgeçtim

07 DH 800

misket

Ben hemen hemen her sabah konyaaltı 1e1 kavşağında türkay otel yönünden gelen beyaz ve kırmızı gui lerle karşılaşıyorum ama ikisinde de kel ve koca güneş gözlüklü matrix ajanı imajlı amcalar var.

Bazen  yollarına yandan çıktığım için selam verme imkanım olmuyor ama birbirimizi gayet net görüyoruz, bazende ışıkta karşı karşıya geliyoruz o zaman sellektör yapıyorum ama şekli hiç bozmuyorlar bende Alfa'nın yan etkileri diyorum  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Onur ÖZTÜRK

araba kirlimiydi, benim. perşembeyse çok kirli idi, cuma ise parlıyordu, ama korna duymadım, duyduğum kornaları ayırmaksızın bakıyorum nerden geldi sesi diye ama kaçırmışım demek.  :p

Parlıyordu maaşallah :)

Sonradan servis şöfşrümüz hacı amcaya durumu anlattığımda çok şaşırmış ama çokta hoşuna gitmişti. Eskiden hacca giderken Türk otobüsleri birbirine böyle selam verirdi diyor :)
                                                                                                                           Stile Italiano

sntrkomer

Arkadaşlar dün ankaradan kocaeliye dönüyodum ilk başta sakaryalı bi arkadaşı gördüm benimkiyle aynı mk2 kırmızı selamımı almadı çok ayıp etti, ama sonra otobana çıktğımda bi guliettayla selamlaşık, daha sonra ise gene aynı benimkinden bu sefer ankaralı FT 756 ydı plakası yanlış hatırlamıyosam selamımı almakla kalmadı bi süre arkalı önlü gittik :) böyle şeyler alfalarımızı daha çok sevmemizi sağlıyor, en azından benim çok hoşuma gidiyorum teşekkürler 06 FT 756  ;) :alfisti:
bu arada araban çok güzeldi maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

AnilAlkan

Değişik zaman ve şehirlerde yaklaşık son 10 Alfa selamımın karşılığını alamadım. Bundan sonra plakasını da not edip burada ifşa edicem :D
06YA2467 156 2.0 TS - 1998