Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ücretsiz logo yenilemesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delimai

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar ben Hatay'dayım ve burada servis yok. Yine de geçen hafta netten form doldurdum. Bugün beni aradılar. Servis olmayan yerlerde Alfa kullananlara kupon verilecekmiş. Galiba 3 ya da 6 ay içinde servis olan bir yerden logo degişimi yapılabilecekmiş. Umarım vardır böyle bir şey.
alfaromeo türkiye ye mail atmıştım,kayseride yaşadığımı durumun ne olacağını eğer mümkünse logo ları kargo etmelerini kendim takacağımı söylemiştim...gecen hafta telefon actılar dediğiniz gibi kampanya bitsede 6 ay içerisinde taktırabileceğimi adıma logolar geldiğinde tekrar aranacağımı söylediler...bakalım...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Gouki

Bir hafta önce zincirlikuyu birmota gittim randevu alıp,1 saat beklettiler öğlen yemeğinden sonra bir bayan gelip elimizde 166  arka logusu yok adınıza kayıt oluşturduk sizi arayacağız dedi.neyse birmottur yeridir dedim çıktım,dün 3 kere aramışlar bu gün için ranedvu verdiler sabahtan gidip ön ve arka logoları ilanlarına vaad ettikelri gibi hiç bir ücret talep etmeden değiştirdiler,güzel bir uygulama olmuş...

Kötü başlayan hikaye mutlu sonla bitmiş :) Hayırlı olsun.

Cuore Sportivo

ATAŞEHİR MERGERLER HAKKINDA İLK GÜN EDİNDİĞİM İZLENİMİN NEKADAR DOĞRU OLDUĞUNU BUGÜN ANLADIM.

Aracı getirip bırakın dediler ve 3. kez gittim bıraktım. Şimdi aradım ve Tamer Bey'in verdiği cevap şu ; ''logolar farklı tiplerde,kaydırmalı,yapıştırmalı vs. ne yazıkki tekrar gelmesini beklemek durumundayız'' ...

AYIP YAHU AYIP !

smlcvsgl

ATAŞEHİR MERGERLER HAKKINDA İLK GÜN EDİNDİĞİM İZLENİMİN NEKADAR DOĞRU OLDUĞUNU BUGÜN ANLADIM.

Aracı getirip bırakın dediler ve 3. kez gittim bıraktım. Şimdi aradım ve Tamer Bey'in verdiği cevap şu ; ''logolar farklı tiplerde,kaydırmalı,yapıştırmalı vs. ne yazıkki tekrar gelmesini beklemek durumundayız'' ...

AYIP YAHU AYIP !

Haklısınız Alfa Romeo'yu hiç tanımıyorlar. Aracınızı sizinle beraber onlarda keşfediyorlar. Sanırım geçmişten beri Mercedes servisi Alfa'ya yeni başlamışlar bu sebepten acemiler. Ben dün arabanın başında bekledim, bir sürü logo tipi var ellerinde aracın üzerindekileri çıkartıp ellerinde ki ile eşleştirmeye çalışıyorlar. Haliyle hangi arabaya hangi logo kullanılacak çözmüş değiller. Fakat Logoların görüntülerini alıyorlar ve sipariş ediyorlar, yine söylüyorum kötü niyetli değiller, hatta niyetleri çok iyi fakat acemilik var.

Benim anlamadığım bu yetkili servis nasıl olunuyor, eğitimi vs. yok mu bunun Alfa nasıl oluyor da arabalarını hiç tanımayan kimselere yetki verebiliyor hayret...

Cuore Sportivo

AYIP YAHU AYIP !

Haklısınız Alfa Romeo'yu hiç tanımıyorlar. Aracınızı sizinle beraber onlarda keşfediyorlar. Sanırım geçmişten beri Mercedes servisi Alfa'ya yeni başlamışlar bu sebepten acemiler. Ben dün arabanın başında bekledim, bir sürü logo tipi var ellerinde aracın üzerindekileri çıkartıp ellerinde ki ile eşleştirmeye çalışıyorlar. Haliyle hangi arabaya hangi logo kullanılacak çözmüş değiller. Fakat Logoların görüntülerini alıyorlar ve sipariş ediyorlar, yine söylüyorum kötü niyetli değiller, hatta niyetleri çok iyi fakat acemilik var.

Benim anlamadığım bu yetkili servis nasıl olunuyor, eğitimi vs. yok mu bunun Alfa nasıl oluyor da arabalarını hiç tanımayan kimselere yetki verebiliyor hayret...

Beyefendi bunun adı acemilik değil tamamen işgüzarlık !

Şimdi aradım burçlarını da değiştirecektim hiçbirşekilde dokunmayın araca gelip alacağım dedim. Hatta ''dalga geçmekten öte bu yaptığınız ayıp '' dedim.

Yaktığım yakıtı falan geçtim 3 öğlen aram ve zamanıma maloldu.

Altından logo taksalar teslim etseler görüşüm değişmez.İşin tadı kaçtı mı hiçbirşeyin anlamı yok ne yazıkki.

MARKADAN SOĞUTUR BU İŞLER ADAMI !

basar1980

buradan Ankara AKOTA servis sorumlusu Ünal bey e teşekkürlerimi iletiyorum.    Aracımın ön ve arka logo değişimi sorunsuz bir şekilde halledildi.

FB10ur

İşin üstüne düşmemiştim sorun olmaz nasılsa formu doldurdum eninde sonunda arayacaklardır diye bekliyordum.Bugün aradım mengerleri ayrıca tamer beyle görüştüm şuan ellerinde olmadığını stok sorunu yaşadıklarını belirtti ama her hangi bir aksilik olmadan değişikliğin sonunda yapılacağını söyledi..Ama netice ne olursa olsun mengerler gibi bir firma bu organizasyonda zayıf kaldı.

Cuore Sportivo

İşin üstüne düşmemiştim sorun olmaz nasılsa formu doldurdum eninde sonunda arayacaklardır diye bekliyordum.Bugün aradım mengerleri ayrıca tamer beyle görüştüm şuan ellerinde olmadığını stok sorunu yaşadıklarını belirtti ama her hangi bir aksilik olmadan değişikliğin sonunda yapılacağını söyledi..Ama netice ne olursa olsun mengerler gibi bir firma bu organizasyonda zayıf kaldı.

Tamer Bey ile ardarda birkaç kez görüştüm. Son görüşmede ''Cuma günü aracı bırakın öğlen arası akşam gelip alırsınız'' dedi.

Cuma aracı bırakmaya gittim bizzat kendisine teslim ettim işyerime geri döndüm. Akşamüstü tamam mı acaba diye aradığımda aldığım cevap aynen şu ;

''Logolarda sorun var bunlar kaydırmalı yapıştırmalı bla bla bla... yapamıyoruz''

Şaka gibi yani...

erdem1904

Yalnız sizin olay harbiden şakayı geçti.. Mengerler size soğuk şakalar mı yapıyor acaba :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Cuore Sportivo

Yalnız sizin olay harbiden şakayı geçti.. Mengerler size soğuk şakalar mı yapıyor acaba :)

''gelin birde burda form doldurun'' diyip,gittiğimde sadece plaka ve şase no. yeter dediklerinde kaybettiğim vakit yüzünden cinler tepeme çıkmıştı.

Daha sonra tekrar ''gelin 12 gibi aracınızı bırakın akşam alırsınız'' dediler bıraktım buseferde ''bla bla blşa diyip olmadığını söylediler''

Yerimde olsa çoğu kişi saldırgan davranabilirdi.Logosunda değilim ettiğim telefonlarla,gidip gelmelerde kaybettiğim zamana yanıyorum.

blackgear

''gelin birde burda form doldurun'' diyip,gittiğimde sadece plaka ve şase no. yeter dediklerinde kaybettiğim vakit yüzünden cinler tepeme çıkmıştı.

Daha sonra tekrar ''gelin 12 gibi aracınızı bırakın akşam alırsınız'' dediler bıraktım buseferde ''bla bla blşa diyip olmadığını söylediler''

Yerimde olsa çoğu kişi saldırgan davranabilirdi.Logosunda değilim ettiğim telefonlarla,gidip gelmelerde kaybettiğim zamana yanıyorum.

Ya daha önce de yazılmıştı ama, Akota Genel Müdürü Hakan Bey' de aynı bilgiyi verdi. Bu organizasyon yalnızca Türkiye sınırları içerisinde geçerli. Ve servislerin ortak kararı. Organizasyonda ciddi problem var, olması da biraz normal. Zira İtalya-Türkiye arasındaki bağlantılar ve arada neler oluyor bilemiyoruz. Amaçları da Alfa kullanıcılarını tekrar kazanmak. Hakan Bey' in verdiği bilgi, "en azından şimdiye değin gelen bir çok Alfistiden aldığımız bilgi, piyasada bizden daha fazla ücretlerde bakım-onarım hizmeti veren servisler varmış" oldu. Entersan bir bilgi. Hatta Hakan Bey, Servis Müdürü Ünal Bey' e tam yetki vermiş fiyat iskontosu konusunda. Parçada %20, işçiilkte %50 ye varan indirimler yapıyorlarmış.

Buradan anlaşılacağı üzere, amaç logo yenilemek değil. Amaç müşterileri geri kazanmak. Keşke daha profesyönel yaklaşımla olayı ele alabilselerdi. Ama belirttiğim gibi, bu problem Türkiye' deki servisleri de biraz aşıyor anladığım kadarı ile. Zira İtalya' da bu konuda destek (parçada indirim vs..) olmamış sanırım. Hatta benim anladığım, köstek bile oluyor olabilir. Çünkü bu ve benzeri hediyeler, Hakan Bey' in verdiği bilgiye göre, uzun süredir planlanan fakat bir türlü hayata geçirilemiyormuş.

Megerler yerine başka bir servis deneyebilirsiniz belki. Yada konuyu eğer varsa Tamer beyin bir veya iki üst mercisi ile tekrar görüşün. Muhakkak yardımcı olmaya çalışacaklardır.

mahoretti

1 defa boşuna gittim, uygun "cıvatalı" logo yokmuş.... 2. defa için aradılar gittim değişti. İlgi alaka Enriko'da iyiydi. Termostat değişimi yaptırdım hazır gitmişken, 88TL lik işçiliği 33TL'ye indirdiler. Parçada da indirim oldu toplam 150TL verdim. Bizleri tekrar kazanmak istiyorlar fakat biraz hazırlıksız yakalandılar bence bu sefer. Tahminlerinin ötesinde başvuru olunca toparlayamadılar... Bugün bir mail geldi, yetkili servis olmayan illerde yaşayanlar için, 6 ay içinde başka bir yetkili servise gidebilecekleri yazıyor.

Cuore Sportivo

Ya daha önce de yazılmıştı ama, Akota Genel Müdürü Hakan Bey' de aynı bilgiyi verdi. Bu organizasyon yalnızca Türkiye sınırları içerisinde geçerli. Ve servislerin ortak kararı. Organizasyonda ciddi problem var, olması da biraz normal. Zira İtalya-Türkiye arasındaki bağlantılar ve arada neler oluyor bilemiyoruz. Amaçları da Alfa kullanıcılarını tekrar kazanmak. Hakan Bey' in verdiği bilgi, "en azından şimdiye değin gelen bir çok Alfistiden aldığımız bilgi, piyasada bizden daha fazla ücretlerde bakım-onarım hizmeti veren servisler varmış" oldu. Entersan bir bilgi. Hatta Hakan Bey, Servis Müdürü Ünal Bey' e tam yetki vermiş fiyat iskontosu konusunda. Parçada %20, işçiilkte %50 ye varan indirimler yapıyorlarmış.

Buradan anlaşılacağı üzere, amaç logo yenilemek değil. Amaç müşterileri geri kazanmak. Keşke daha profesyönel yaklaşımla olayı ele alabilselerdi. Ama belirttiğim gibi, bu problem Türkiye' deki servisleri de biraz aşıyor anladığım kadarı ile. Zira İtalya' da bu konuda destek (parçada indirim vs..) olmamış sanırım. Hatta benim anladığım, köstek bile oluyor olabilir. Çünkü bu ve benzeri hediyeler, Hakan Bey' in verdiği bilgiye göre, uzun süredir planlanan fakat bir türlü hayata geçirilemiyormuş.

Megerler yerine başka bir servis deneyebilirsiniz belki. Yada konuyu eğer varsa Tamer beyin bir veya iki üst mercisi ile tekrar görüşün. Muhakkak yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Zaten ben de logo değişimi yanısıra burçları da değiştirecektim fiyat çalışması istemiştim. Fakat Bu saatten sonra Mengerlerden biri ile daha görüşmeyi bırakın adını bile duymak istemiyorum.

misket

Birmot Antalya'yı aradım

"Alfa logosu için aramıştım" dedim

Rahat rahat "Elimizdeki logolar tükendi" dendi.

Bende bir aydır beklediğimi daha sonra başvuran arkadaşların taktırdıklarını
söyleyince bir toparlandı.

ve;

Efendim takma işlemleri başvuruya göre değil parça koduna göre yapılıyormuş,
parçalar gelince aranacakmışım,
yarınki gelecek kargoda benim logolardan çıkabilirmiş,
ne geleceğini göremezmiş,
mış, muş...

Peki dedim daha fazla sinirim bozulmasın diye uzatmadan kapattım.

Bu arada,

İsmimi,
servise tam olarak ne zaman kayıt açtırdığımı,
aracımın ne modelini ne de model yılını,

sormadı konuşmada da geçmedi
ben hangi müşteri yada başvuran hangi aracım bilinmiyor.
Gecikme için bir özür ya da üzüntü emaresi bulunmuyor.

Haliyle söyledikleri farazi kalıyor benim gözümde.

İnanıyorum ki burada bir çoğumuz ?Alfa Romeo alacağım? dediğimizde etrafında ?ALMA? demeyen kalmamıştır.
En ufak problemde ?işte bak Alfa bu kadar işte keşke hedehödö alsaydın? vb. gibi bombardımana maruz kalabiliyoruz.
Demem o ki bizler Alfa aldığımızda diğer marka araç alanlara göre 1-0 geriden başlıyor, araçlarımıza olan sevgimizin yanında sırf bu önyargı yüzünden yeri geliyor ekstra çaba ve zaman harcıyoruz, dolayısıyla Alfa alan kişilerin belki
%90?nı bu aracı istediği için alıyor, sadece in-bin yapmak ya da mecbur kaldığı için değil.

Hal böyle iken yapılacak olan organizasyonun çok daha planlı ve programlı olması sağlanabilirdi, eminim ki bunun bir çok yolu yöntemi de bulunurdu, zira bu şekilde bırakın yetkili servislerle ilişkiyi uzun zaman önce kesmiş kullanıcıları geri kazanmayı, benim gibi ?hele bir 10.000 bakımları ile tanışsak mı ? diyebilecekleri de ürkütmekteler.  :asagi-ok:
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

agucba

Alıntı YapMegerler yerine başka bir servis deneyebilirsiniz belki. Yada konuyu eğer varsa Tamer beyin bir veya iki üst mercisi ile tekrar görüşün. Muhakkak yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Mengerler'in bir ve hatta iki üst mercisine zaten burada yazılanları iletiyorum, merak etmeyin. Yalnız servislerin "Bugün git yarın gel" tavrının özellikle yapıldığını sanmıyorum.
Enriko Aliberti böyle bir şey yapsa garibime gider, çünkü onlar uzun zamandır Alfa Romeo'ya servis veriyorlar. Ama Ankara'da AKOTA, İstanbul'da MENGERLER, ÇİFTCİLER gibi servislerin acemilik yaşamalarını en azında şu aşamada çok da garipsemiyorum. Kaldı ki zaman zaman özel servisler bile yanlış logolara yönelebiliyorlar.  :)

Bu arada Alfa Romeo Türkiye'ye de iletmiştim organizasyonluğu.

///////////////

FB10ur

Bugün mengerler tarafından arandım yarın 1.30 gibi orda olacağım var mı yarın o saattlerde gidecek olanlar..

chao

bugün ben de arandım ataşehir mengerlerden bir bayan tarafından, sağolsun randevu için tekrar arayacaklarını haber vermek için aramış..

bekliyoruz :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

dragut

Bugün beni Mersin Bilen Otomotiv'den aradılar. Logo değişimini atölyede yapılıyor; ancak isterseniz eski logoları bize kargoyla gönderin, biz de size yeni logoları gönderelim dediler. Bu kadar ilgi ve çözüm odaklı yaklaşım açıkçası beklemiyordum.  :)
"Alfa sevgisi"

FB10ur

Bugün mengerlerdeydim logolarım değişti süreç ile sıkıntılarımızıda belirttim fakat onlarda aslına bakılırsa şikayetçi çünkü madem böyle bir kampanya yapılıyor o zaman logoları bizim depolarımıza sayılara bakmaksızın göndermeleri gerekiyor dediler ve bu yüzden biz mahcup olduk dediler..

Tamer beye ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ettim..

Cuore Sportivo

Bugün mengerlerdeydim logolarım değişti süreç ile sıkıntılarımızıda belirttim fakat onlarda aslına bakılırsa şikayetçi çünkü madem böyle bir kampanya yapılıyor o zaman logoları bizim depolarımıza sayılara bakmaksızın göndermeleri gerekiyor dediler ve bu yüzden biz mahcup olduk dediler..

Aracınınızın modeli nedir?

delimai

Bugün beni Mersin Bilen Otomotiv'den aradılar. Logo değişimini atölyede yapılıyor; ancak isterseniz eski logoları bize kargoyla gönderin, biz de size yeni logoları gönderelim dediler. Bu kadar ilgi ve çözüm odaklı yaklaşım açıkçası beklemiyordum.  :)
bende  mersin bilen oto ya başvuru yapmıştım-kayseri deyim- henüz dönüş yapan yok hatta demiştim ki logoları gönderirseniz ben takabilirim diye..bakalım...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

agucba

Aracınınızın modeli nedir?

MK2 Alfa 147.

///////////////

Anıl

Ben hala Enriko'dan haber bekliyorum,merak ediyorum ne zaman dönecekler,bana en son söylenen 1 Mayıs'a kadar bütün logolar değişmiş olacaktı,kampanya sonu ayın 1'i!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

alfist_3548

soylenene gore kampanya temmuza bulcak :)
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

zephry

Geçen hafta Enriko'da olay vardı :) Adana'lı bir ünv. öğrencisinin arka camını kırmışlar buda getirmiş Enriko'ya.Ustalar!! camı yanlış takmışlar sonra düzeltmeye çalışmışlar falan ama iş düzgün olmamış.Çocuk bas bas bağırıyordu siz ne biçim iş yapıyorsunuz diye.Ondan önceki bakımındada yağını tamamlayın demiş bakmamışlar sonrada yağ kalmamış aracında:)

Birde aracı teslim ediyorsun serviste hemen perde iniyor ne yapıyorlar haberimiz yok!Nasıl güvenipte vericez araçlarımızı bilemiyorum valla.