Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Son zamanlarda ben de selam vermeye çekinir oldum.
İçindekilere bakıyorum, öyle selam vermeye çalışıyorum, alacak gibiyse :)

Arkadaşımın oralarda EZG plakalı bir Giulietta var. Geçenlerde sahibi ve 1-2 arkadaşı ile arabanın başındalardı, selam vereyim dedim ama bakmıyorlardı, sonra göz göze geldik, tereddüt ettim :)

Arkadaşın apartmanda ise bi Mito var. Onunla da kapıda birkaç sefer karşılaşmamıza rağmen ikimiz de selam falan alıp-vermedik, bakışıp geçiyoruz :)

sp4rc0

Dün Bitez/Bodrum 'da karşılaştığım, geçen hafta İzmir Alfa Teknik'te serviste gördüğüm 48 plakalı siyah 159 ve  yine dün öğleden sonra Didim'de son anda gözgöze geldiğim 35 plaka beyaz Giulietta buradan ise selamlar..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

erol1903

Bizim karşı komşu bir gün siyah Giulietta, bir gün hard black Delta'yla geliyor, bugün de beyaz Giuliettayla gelmiş. Birmot'ta çalışıyor sanırım, ama pek bir iletişimimiz yok birkaç asansör muhabbeti dışında.
Bir de bugün Palladium'un önünde ters yönden 31 plaka kırmızı Giulietta geliyordu, biraz bakıştık ama vermedim selam. Burdaysa kusura bakmasın :D
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

chao

Acıbadem'de karşılaştığım yanlış hatırlamıyorsam gri bir 147 ile selektörleştik :) kendisi buralara üye ise selamlar..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

34alfags34

2 gün önce saat 15 gibi maltepe bostancı arası sahil yolunda yanımda kızımda varken yanımdan siyah 159 ve passat öyle bir geçtilerki arkadan selektor yaptım.159 dörtlüleri yakıp uzadı gitti. O arkadaş burdaysa selam olsun passata tozunu yutturuyordu.

Alper

Dün akşam üzeri bende Hadımköy sapağının orada bir 159 a denk geldim ama yanından biraz hızlı geçtim.
O sıra sellektörlerimi iplemeyen 2013 passat tsi ' ı kovalıyordum.
yanından 200 gibi bir süratle geçtiğim ve önünde makasa girdiğim için 2 elimde direksiyonda olmasından kaynaklı kornasına karşılık veremedim.
Yalnız oda süratliydi ki 160-170 gibi hemen kaybolmadı aynamdan ama bir müddet sonra ben passatıda geçip ilerledim.
Eğer bizim forumdansa kusura bakmasın , selamlar.
Şu VW leri seviyorum solukları tıkanıveriyor ve mecbur ya sağa kaçıyor yada benim sağından uzayıp gitmemi izliyor ve tabii ben geçtikten sonra önüne geçip 4 lüleri yakıyorum bu da sana kapak olsun diye her halde arkamdan iyi sayıyorlardır :)

Leo

You are not allowed to view links. Register or Login

Selamlar, alfa Serhat abinin... Akbatinin karsisinda yasiyor... BG'a gidip gelir... Forumlara takilmaz pek...

Agustosta eski kiz arkadasim gelmisti Ingiliz. Ben de ustte resimdeki 156 ileydim. Aksaray'da bi 156 bize selam verdi. Kiz taniyor muyum diye sordu, hayir dedim. Onun da arabasi Alfa, o yuzden selam veriyor dedim, dumur oldu. Kizin babasinda da Giu vardi. Ingiltere'ye gidince babasina sormus oyle bi gelenek orada var mi diye. Adam sasirmis ve yok demis.
Machine in my head...

Leo

Dün akşam üzeri bende Hadımköy sapağının orada bir 159 a denk geldim ama yanından biraz hızlı geçtim.
O sıra sellektörlerimi iplemeyen 2013 passat tsi ' ı kovalıyordum.
yanından 200 gibi bir süratle geçtiğim ve önünde makasa girdiğim için 2 elimde direksiyonda olmasından kaynaklı kornasına karşılık veremedim.
Yalnız oda süratliydi ki 160-170 gibi hemen kaybolmadı aynamdan ama bir müddet sonra ben passatıda geçip ilerledim.
Eğer bizim forumdansa kusura bakmasın , selamlar.
Şu VW leri seviyorum solukları tıkanıveriyor ve mecbur ya sağa kaçıyor yada benim sağından uzayıp gitmemi izliyor ve tabii ben geçtikten sonra önüne geçip 4 lüleri yakıyorum bu da sana kapak olsun diye her halde arkamdan iyi sayıyorlardır :)

Aynen hocam, sali aksami Bulgaristan'dan geldim,Buyukcekmece TEM'de Golf'u, Jetta'si adamlar sol seridi birakmiyorlar, sagdan gecisimi izlediler caresizce :)
Machine in my head...

erdem1904

Ww tsı ların soluğu kolay tükenmiyor... 120 lik jetta tsı ile iki kere izmite gittim geldim gayet iyi gidiyordu.. Hiç zorlanmadan 2000 cc gibi 200 e çok rahat çıkıyor.. Ki düzde fazlasına da rahat çıkardı ben zorlamadım..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

Ww tsı ların soluğu kolay tükenmiyor... 120 lik jetta tsı ile iki kere izmite gittim geldim gayet iyi gidiyordu.. Hiç zorlanmadan 2000 cc gibi 200 e çok rahat çıkıyor.. Ki düzde fazlasına da rahat çıkardı ben zorlamadım..
En son önümde 220 ye kadar gitti sonra ben 240 geldim sağından uzadım ve uzamaya devam ettim :) sonrasında kadranım yetmedi 240 ın altına indim :) zaten VW falanda kalmadı :)
O yüzden her babayiğidin harcı değildir sol şeritleri her ne olursa olsun boşuna işgal etmeyelim.
Ben 150 - 160 ile giderken bile üşenmeyip bomboş yolda bile orta şeride geçiyorsam önüme araç çıkana kadar millet 90-100 ile ne arar solda anlayamıyorum.

erdem1904

Sol şerit konusunda sonuna kadar haklısın :) bende ifrit oluyorum ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Alfa selamından başka şeritlere sinyalsiz geçiyormuşuz gibi geldi ama...

ihsany

Hızlı ve öfkeli Alper  >:D
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alper

Hızlı ve öfkeli Alper  >:D
Otobanda şekil değiştirebiliyorum ara ara :)
Ama öfkelenmiyorum trafik içerisin da , kimseyi de bile bile tehlikeye sokmamaya dikkat ediyorum.
Öyle makastı falan riske girecek durumlardan uzak duruyorum.
Yani geçemeyeceğim durumlarda zaten riske girmeyip sıkıştırma yada sellektör bile yapmam.
Ama yol boştur inadına yol vermeyen tipler oluyor işte o zaman  >:D uyanıveriyor :)

misket

Önceki gün arkadaşım ile iş çıkışı hazır güneşte yüzünü göstermişken Antalya-Konyaaltı sahilinden bir tur alıp öyle eve gidelim dedik sağdan sağdan laklayarak giderken kırmızı bir 147 den inenlere sellektör yaptım sahibi bir şaşkınlıkla baktı sonra gözü Alfa logosunu görünce anladı olayı o da tebessüm ederek selam verdi, arkadaşım başta tanıdıkmı dedi sonra bir anda düştü jeton;

" Alfamıydı ooo"  :D
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

tfnsmsk

06 ER 156. 156 MK2. (gri)
Öncelikle "umarım tanıdık değildir" ile başlayayım.
Eskişehir yolunda, arkamdan gelip, 300 yok yok 500 metreden sellektöre başladı.
Ben mutlu mesut alfistiye flaşörlerimle karşılık verip ayini tamamlayayım derken..
Bir de baktım ki, sellektörü bırakıp uzunları yaktı, aynı agresiflikle vınnnn.
Trafikte en sevmediğim 3 hareketten You are not allowed to view links. Register or Login :)
Umarım geçer bir mazeretin vardı kardeşim, zira sana flaşörlerimle selam verdiğime pişmanım.
Buradan cevap yazsan, "selam vermek zorundamıyım ki kardeşim" diyeceksin, ona da şüphem yok.
sportif ruh.

blackgear

Ben mutlu mesut alfistiye flaşörlerimle karşılık verip ayini tamamlayayım derken..
Trafikte en sevmediğim 3 hareketten You are not allowed to view links. Register or Login :)
Umarım geçer bir mazeretin vardı kardeşim, zira sana flaşörlerimle selam verdiğime pişmanım.
Buradan cevap yazsan, "selam vermek zorundamıyım ki kardeşim" diyeceksin, ona da şüphem yok.

Çok Alfa kullanıcısı var abi, ama herkes Alfisti değil ;)

Bir de şunu göz ardı etmemek gerek ki, belki çok çok acil bir durum vardır, kendisi çok da Alfistidir aslında ama, ne bileyim yaşadığı extrem durumun psikolojisi altında bunalmış, sizi ve selamınızı es geçmek zorunda kalmış veya görememiş olabilir abi.  :alfisti:

erdem1904

Üyelerimizden birinin sattığı araç.. Plakası tam benlikti  :) hatta sırf bu sebepten almaya niyetlendiğim devamında 2.0 sevdası yüzünden vazgeçtiğim araçtır kendisi :) yeni sahibiyle de geçenlerde alfomda tanıştık.. Genç efendi bir arkadaştı.. Hatta siteden ve alfista muhabbetinden de bahsettik gel üye ol bile dedim :) muhtemelen çok acelesi vardır diye iyimser olmak istiyorum tufan :) mesela aynı muameleyi kadirin bana çok yapmışlığı vardır kepeklide :D bakıyor fiesta ver selektörün gözüne  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tfnsmsk

@Erdem ve Kadir;

"sitem sevgiden doğar" Çoşkun Sabah'ın çok sevdiğim bir parçasıydı. Haklısınız dostlarım,

:alfisti:
sportif ruh.

blackgear

Canım abim, ben ne bileydim o fiestanın içinde bir Alfistinin yattığını :)) Bu arada arkadaşlar beni ciddi ciddi hız canavarı sanacaklar, valla bakın, Ankara' da (yüksek) hız yaptığım tek yerdir Kepekli, inişte de çıkışta da affetmem yapıştırırım. Ama şimdilerde iş değişikliği sebebi ile uğramaz oldum oralara ;) :))

erdem1904

Şimdilerde gri mk2 doldurdu o boşluğu kadir :) incekten çıkıyor kepekliye sonra kayıp  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kibitzer

Cuma günü Aqua Florya AVM önünde selamımı almayan beyaz Giulietta, selam olsun sana buradan tekrar  >:(
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

teflontawa

Florya da metrobüs durağında sürekli bir 147 bir de 156 görüyorum tam da bizim sokağın girişinde 2 dir selam veriyorum içindeki arkadaş dönüp bakıyor ama ne olduğunu bilmiyor herhalde alfa selamının. :alfisti:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

Onur ÖZTÜRK

Florya da metrobüs durağında sürekli bir 147 bir de 156 görüyorum tam da bizim sokağın girişinde 2 dir selam veriyorum içindeki arkadaş dönüp bakıyor ama ne olduğunu bilmiyor herhalde alfa selamının. :alfisti:

Bir dahaki sefere yanına park edip durumu anlatıp devam edin :haydi:
                                                                                                                           Stile Italiano

ibrahim_020805

vay be benim sattığım araç üniversite öğrencisi bir arkadaşta
1998 Marea hlx 2.0 v5
1999 Alfa 156 2.0 Excutive
2001 Volvo S 40 1.9 T4
2007 Alfa 147 1.6
2005 Alfa 156 1.6 Distincive
1999 Mercedes C 200  CDI
1997 Opel Omega CD 2.5 V6
1999 Honda Accord 2.0 Ex (Amerikan)
2013 Chevrolet Aveo 1.3 D
2006 Mercedes A150 Avantgarde