Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leo

Alfa Romeocu Serhat ustamla sabah 8 de Garipce ye kahvaltiya gittik, Tarabya'da kahve icip Avcilar'a donduk, bu yolculuk icerisinde 7-8 Alfa gorduk, selam da vermeme ragmen bi tane bile karsilik alamadim, plaka bakamadim...
Machine in my head...

sule001

Bende günde 3-4 Alfa görüyorum ..selam da veriyorum ama millet beton gibi
Olsun alıştım artık...ben selam vereyim de varsın almasınlar :))

chao

uzun zamandır yaptığım selam verme alma denemelerinden çıkardığım sonuç;

147 - 156 larda durum %50 gibi..

gördüğüm 159 lardan 1 kere karşılık aldım

Giu'da 2 kere falan yanlış hatırlamıyorsam selamlaştık,

henüz ne bir Mito dan selam aldım ne de karşılık :D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

fatihmehmet

Kayseri'de kimse selam almıyor. Bugün 159 gördüm. Adam icinde bana bakıyor görüyorum. Biraz geçtim geç farketmiştim kornaya bastım ama karşılık alamadım. Henüz hiçbir selamıma karşılık alamadım. Ama yine de vereceğim :)
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

agucba

Bu sabah Zübeyde Hanım Öğretmen Evi önünde karşılaştığım 34 UD ... plakalı Mk2 156'ya selam verdim ama karşılık alamadım. Sağlık olsun.

///////////////

Cuore Sportivo

Alfa Romeo, Alfa Romeocular haricinde de sempatizan kazanmaya başladığı için selam olayını çoğu kişi bilmiyor bile...

Bence selam olayının bittiği falan yopk,sebp bu.

Kibitzer

Bugün ilk selamımı aldım :)) Siteden çıkıp Halkalı Elite City'nin yanındaki Shell'in oradan geçiyorduk, karşıdaki ışıkların oradan dönen 34 ZF xxxx plakalı benim aracın aynısı bir 156 ile karşılaştık. Hemen korna çalıp selam verdim, hemen karşılık verdi sağolsun. Kendisi buralardaysa tekrar selamlar :))
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Gouki

Bu sabah caddeye dönmek için garaj yolunda bekliyorken EU 1970 plakalı beyaz Mito bana selam verdi, buralardaysa saygılarımı sunuyorum. Güne güzel başlamamı sağladı.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo, Alfa Romeocular haricinde de sempatizan kazanmaya başladığı için selam olayını çoğu kişi bilmiyor bile...

Aslında bu tam olarak bahane olamaz. Bendenyeni Alfacıyım. Araştırıp öğrenebiliyorum. Günümüzde bazı şeyleri öğrenmek o kadar zor değil.

ozGur

Aslında bu tam olarak bahane olamaz. Bendenyeni Alfacıyım. Araştırıp öğrenebiliyorum. Günümüzde bazı şeyleri öğrenmek o kadar zor değil.
bir de şöyle bi durum var...selam işinden hiç haberi olmayan bi adam olsam ve biri bana ısrarla korna/selektör ile selam verse dönüp baktığımda ALFA olduğunu görünce bi şimşek çakar kafamda...en azından karşılık veririm..bazı alfacılarda malesef bu da yok...adam bnm de alfa olduğumu ve selam verdiğimi görüyo ve kafasını çeviriyo...bu çok ilginç bnm için  :asagi-ok:

madlaz61

Geçen gün Ümraniye çarşıda rastladım Alfa Romeo 159 kasa arkadaşla tanımam selektör çaktım slm verdim oda eywallah yaptı :D

hi_cazz

Geçen gün Ümraniye çarşıda rastladım Alfa Romeo 159 kasa arkadaşla tanımam selektör çaktım slm verdim oda eywallah yaptı :D

Uzun yolda radarı söylediğini sanıp eywallah yaparlar. Belki öyle sanmıştır.

Baskan

Ne zaman bir Alfa görüp selam versem hemen yarış moduna giriyorlar ne iş anlamadım... Sıkışık trafikte selam verdiğim siyah 147 selamımı almadı karşılığında bol devir çevirip makas atmaya çalıştı sağa sola komedi gibi..

madlaz61

Uzun yolda radarı söylediğini sanıp eywallah yaparlar. Belki öyle sanmıştır.

Yok kardeş şehir içi İstanbul ilçesi uzun yol falan değil ana caddeye çıkıyodu :D

Onur ÖZTÜRK

34 AR 486 Siyah mk2 156. Arka camında alfistiturkey stickerı vardı havaalanından çıkıp yanyoldan şirinevler yönüne kadar arkamda sonrasında önümdeydi. Selam veremediğim için üzgünüm. Eğer buralardaysanız selamlar :)

34 TG... Mat gri sportwagon 159. Onda da sticker vardı geçerken korna ile selam verdim yenibosna-mahmutbey tem bağlantı yolunda. O trafikte biraz yavaştı benim şerit hızlı akıyordu. Son saniyede kafanızı çevirdiniz fakat görüp görmediğinizi anlayamadım. Tekrar selamlar :yukari-ok:

Bu arada her ikisine de  :nazar: Çok güzel görünüyorlardı :yukari-ok:
                                                                                                                           Stile Italiano

agucba

Ne zaman bir Alfa görüp selam versem hemen yarış moduna giriyorlar ne iş anlamadım... Sıkışık trafikte selam verdiğim siyah 147 selamımı almadı karşılığında bol devir çevirip makas atmaya çalıştı sağa sola komedi gibi..

Aynen öyle yapıyor bazıları. Sahibinden efsaneler başlığına da yazmıştım. 06 plakalı bir kırmızı 147 1.6'nın arkasında idi, arkadaş sonra birden bastı ve gitti. Yetişemedim kendisine...  :))

///////////////

Cuore Sportivo

akşamüstü çıkıp,giderken selam vereceğimiz birilerini gözleyeceğiz :)

Onur ÖZTÜRK

34VN1554 Kırmızı v6 :haydi:

Boğaz turu güzeldi sanırım. Alfa ile aheste aheste Baltalimanı-Emirgan civarında görüldünüz  8)

:) :)
                                                                                                                           Stile Italiano

tugrul

Yakalanmışız:) Birçok alfa gördüm kızımla turlarken; tozlu kirli halimizle, komple boğaz turu iyi geldi  :yukari-ok:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

teflontawa

Bende persembe günü emirgan civarindaydim hiç yoksa 10 tane Alfa gördüm sadece yeniköy de beyaz bir guilietta ile selamlastik :haydi:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

Onur ÖZTÜRK

Yakalanmışız:) Birçok alfa gördüm kızımla turlarken; tozlu kirli halimizle, komple boğaz turu iyi geldi  :yukari-ok:

Alfam polisevi otoparkında bende nişanlımla beraber sahilde yürüyüşteydim. Ona birşeyler anlatırken "aaa bak ne güzel Alfa" dedi bana. Döndüm ki oradasın :D
                                                                                                                           Stile Italiano

esseksudangelinceyekadar

gecen bebekte gri bi giulietta ile selamlaştım. ilk defa selamımı alan oldu galiba

Hakan Tosun

dün kızılay'da caddeyi hatırlamıyorum bi cafe'nin önünde kırmızı mk1 147 vardı ve sileceklerini kaldırmışlardı. gittim indirdim. kimse bunu yapamaz alfaya ! :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

sbk0655

Bugün Bahçeli'ye giderken bir baktım ılerde mk2 gidiyor. Yapıştım arkasına bir baktım AR plaka 2.0 156 hatırladım tabi Arda hocam bu.Yanina geldim selamlastik.O da aynadan takipteymis .

Oğuz

Bağdat Caddesi'nde ufak bir tur attık,3 tane giulietta ve 1 tane 145'e denk geldim,hiçbiri dönüp bakmadı bile.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive