Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

19 Mayıs Mini Buluşma - F1 Pisti İstanbul Park Pist Günleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Sinan süre olarak da oldukça iyiydin , işte bu etkinliklerde herkes birbirine biraz daha saygılı olsa arkadan gelene öncelik verse yolunu açsa kendisi de rahat rahat devam etse , ama olmaz illa son ana kadar kasacak.
Bu tarz mekanik sporlarda olur böyle şeylere pek takılmamak gerek.

2.58 dondum vites kacirdigim turdu bu subabin yamuldugu, aksam vaktim olursa video eklicem. Gopro olunca hatalari gormek cok rahat oluyor bidahaki sefere 2.54 lerde donerim bende.

Valla önüm açık olsun 2:40 ın altına rahat inerim ben kendi aracımla bu kombinasyonla :)
Ama viraj içinde ve çıkışında araçla karşılaşmamam ve yol çizgimden şaşmamam gerek.
O zaman 2:3x larda rahat dönerim kesinlikle.
Zaten videoyu ekleyebilirsem görürsünüz çok çok rahat seyrettim.
Hiç öyle yarışıyor edam falan yok :)
Hatta Ecem sen trafikte daha hızlısın dedi orada millet bir baktı şöyle :)

Sercan Keklik

Sinancım geçmiş olsun takılmamak lazım böyle şeylere.. Ben senin başarının canı gönülden arkasındayım kardeşim

Saol Sercan'cim senide beklioruz ama ;)

:) Mito yu oynamak lazım biraz o zaman gelirim :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

egeozal1

Sinancım geçmiş olsun takılmamak lazım böyle şeylere.. Ben senin başarının canı gönülden arkasındayım kardeşim

Saol Sercan'cim senide beklioruz ama ;)

:) Mito yu oynamak lazım biraz o zaman gelirim :)
Sercan abi seni Spider ile bekliyorum ben  :))  8) :yukari-ok: :alfisti: :clover: :nazar:

Alper

Videolar yüklendi.
Arkadaşlar çok erken açtım kamerayı o yüzden oraları geçebilirsiniz :)
720P ve 1080P seçenekleri de mevcut :)

Tolga033

Çok keyifli birşey yaw ama o piste çıkmak için bırak Alfayı arabamız bile yok . :)) :serefe:

egeozal1

Videolar yüklendi.
Arkadaşlar çok erken açtım kamerayı o yüzden oraları geçebilirsiniz :)
720P ve 1080P seçenekleri de mevcut :)

Alper abi muhteşemdin tek kelimeyle. İlk video da o Polo yu geçerken ben heyecanlandım.  :yukari-ok:
Bu arada abi aracın lpg li mi? 25 nci dakikalarda sol tarafa eğildin?

Emre Sezen

yok lpg değil o, fanı açıp kapatıyor alt taraftan, ısıyı dengelemek için  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Ferhat_27

Bakıyorumda direksiyondan kullanmadın vitesleri Alper,pistte kullanırken f1 daha zevkli olsa gerek  :)

Alper

Bakıyorumda direksiyondan kullanmadın vitesleri Alper,pistte kullanırken f1 daha zevkli olsa gerek  :)
Abi ben daha çok seviyorum ya bu şekli :) elimi atacam oraya :) eski Magirus minibüsler gibi :)

erol1903

Aha şimdi aynı şeyi yazacaktım, arkadan 100 lira almış sinirli minibüsçünün 3'e atışı gibi :D

Edit: şimdi sonuna kadar izledim sırf Polocunun üzerine inecek misin durduğunda diye. Bunlar işte o apaçiler, adam daha viraj nasıl alınır bilmiyor.. Tebrik ederim bu arada özellikle 8. viraj ve son iki virajdan düzlüğe çıkışlar mükemmel hele önde araba yoksa..
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

egeozal1

yok lpg değil o, fanı açıp kapatıyor alt taraftan, ısıyı dengelemek için  :yukari-ok:
Anlamadım Emre Bey? 156 larda fan mı var?

Emre Sezen

alperin içeride yarattığı g kuvvetini görmek için dönüşlerde alfaromeo anahtarlığına bakmanız yeterli belli bi açıda havada asılı kalıyor,

kesin ip var  :D

Emre Sezen

yok manuel düğme yaptırdı, ısıyı dengelemek için  :yukari-ok:

babi

Sinan geçmiş olsun abicim. Alper bayağı zevk almışsın. ;)
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Alper

Sinan geçmiş olsun abicim. Alper bayağı zevk almışsın. ;)
Abi zaten zevkine gittik :)
Süre kasmadım açıkçası 2:54 yapmışım birinde.
Ama bagajda sub falan var , anfi var , stepne var , bavul var :) Ecem var :) millet gibi arka koltuklarım sökük değil egzozun tam kat iptali vs. yok yazılım yok gayet standart :) yol hali ile çıktım.
Ecem komikti ama :)
Hayatım sen trafikte daha hızlı gidiyorsun virajlara daha sert giriyorsun dedi eve giderken koptum ben :)

egeozal1

yok manuel düğme yaptırdı, ısıyı dengelemek için  :yukari-ok:
Çok başarılıymış.. 8)

Alper

Aha şimdi aynı şeyi yazacaktım, arkadan 100 lira almış sinirli minibüsçünün 3'e atışı gibi :D

Edit: şimdi sonuna kadar izledim sırf Polocunun üzerine inecek misin durduğunda diye. Bunlar işte o apaçiler, adam daha viraj nasıl alınır bilmiyor.. Tebrik ederim bu arada özellikle 8. viraj ve son iki virajdan düzlüğe çıkışlar mükemmel hele önde araba yoksa..
Polocu kayıptı ama sonra özel mesaj atmış forumda özür diledi :)
Arkadan bozuk para göndermeyenlere ne yaparım siz düşünün artık bu arada :)

ooztuncer

Elimdeki resimleri paylaşıyorum.

Sadece Alfalar

Diğerleri

Bir kaç kısa video

Bu arada opel astra yı kullanan kişi süperdi. Her önümüzden geçerken, önündeki araçların gerisindeyken bir sonraki turda 50mt fark açıyordu. Gerçekten harikaydı eleman.

bunlar için teşekkürler... özellikle videolar cezbetti beni, açıkcası çok iyi araba kullanamam, 17-18 yılda hiç kaza yapmadım ama hızlı ve/veya seride çok kullanamam aracı (en hızlı aracım da mitsubishi 3000 gt idi), yine de videoları seyredince insanın oraya çıkıp basası geliyo, top gear'de sandım kendimi...
2002 156 SS

alfacan

Madem herkes bu kadar hevesli , istanbulda müsait bir zamanda go-kart yarışı düzenliyelim . Hem alfalarımızı da yormamış oluruz ..  :)

Piste çıkmanın en kolay yolu go - kart tır . Viraj girişleri , dış - iç - dış vs .. go-kart sayesinde kolayca pratik yapılabilir ...

Bu şekilde bir organizasyonu @alpermusa ile daha önce konuşmuştuk  :alfisti:

egeozal1

Madem herkes bu kadar hevesli , istanbulda müsait bir zamanda go-kart yarışı düzenliyelim . Hem alfalarımızı da yormamış oluruz ..  :)

Piste çıkmanın en kolay yolu go - kart tır . Viraj girişleri , dış - iç - dış bu şekilde kolayca pratik yapılabilir ...

Koşuyolu Go-Kart olabilir. İstanbulda her yer olur koşa koşa gelirim.  :) Planı ayarlayalım. Hep beraber piste çıkalım ama turlarda bayağı bir fark atarım   >:D 8)

alfacan

Piste çıkmanın en kolay yolu go - kart tır . Viraj girişleri , dış - iç - dış bu şekilde kolayca pratik yapılabilir ...

Koşuyolu Go-Kart olabilir. İstanbulda her yer olur koşa koşa gelirim.  :) Planı ayarlayalım. Hep beraber piste çıkalım ama turlarda bayağı bir fark atarım   >:D 8)

Yer konusunda bişey diyemem , zaten önemli olan katılmak  :)

agucba

Kartal'da 8 şeklindeki Go-Kart pistini önerebilirim. Orada kaburgalarıma zarar vermiştim virajlara fazla hızlı girmekten.  :)

///////////////

alfacan

Kartal'da 8 şeklindeki Go-Kart pistini önerebilirim. Orada kaburgalarıma zarar vermiştim virajlara fazla hızlı girmekten.  :)

Yakın olsa Gebzedeki go - kartı önericem ama baya bi uzak kalıyo diğer arkadaşlara ...  :)

egeozal1

Yakın olsa Gebzedeki go - kartı önericem ama baya bi uzak kalıyo diğer arkadaşlara ...  :)
Koşuyolu go kartın pistini ben çok beğeniyorum bir bakın isterseniz.  :) :alfisti:

alfacan

bi kaç videosuna baktım , araçları carolli marka yaramaz . rimo lar çok iyi özelliklede 9.0 lukları  :)