Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ücretsiz logo yenilemesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delimai

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün gündüz aradılar benim logo İncirogluna gelmiş. Pazartesi 10-11 gibi montajı yapılacak.
:yukari-ok:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Onur ÖZTÜRK

Bu yeni logolarda dikkatimi çeken bir şey oldu. Mk1 için gelen yeni tip ön amblemler eskiler gibi tamamen gömülmüyor. Bir kısmı dışarıda. Ramazan bey öyle dedi bana. Bu aralar MK1 156'ya taktıran var mı böyle bir durum onlarda da söz konusu mu?
                                                                                                                           Stile Italiano

fatihmehmet

Sadece arka logomu takabildiler. Eski logolar yapıştırma imis yenisi icine geçmeli. Ama ön logonun arka kısmında 3 giriş var bizimkinde 2 giriş. Delmemiz lazım dediler yapabilecekseniz yapın dedim sonradan kirilabilir diye yanaşmadılar. Koyuncu Konya'ya bilgi vereceklermis yeni logo getirteceklermis.
Arka logom zaten iyi durumdaydı sadece o değişti.
On solmuştu değişmedi.

Yeni logoların sekli sizlerde var mı?

Düzenleme: Ben değişti sanıyordum ama göndermek icin ikisini de almışlar. Arka kısım uyuyor demişlerdi ama o da uymuyor dediler sonradan.

Ne şanssızlık bendeki de.
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Onur ÖZTÜRK

Sadece arka logomu takabildiler. Eski logolar yapıştırma imis yenisi icine geçmeli. Ama ön logonun arka kısmında 3 giriş var bizimkinde 2 giriş. Delmemiz lazım dediler yapabilecekseniz yapın dedim sonradan kirilabilir diye yanaşmadılar. Koyuncu Konya'ya bilgi vereceklermis yeni logo getirteceklermis.
On solmuştu değişmedi.

Düzenleme: Ben değişti sanıyordum ama göndermek icin ikisini de almışlar. Arka kısım uyuyor demişlerdi ama o da uymuyor dediler sonradan.

Yukarıdaki iki fotoğraftaki (DYG 19) Logolar yeni tip ön logo. Arkaların eskiden tek farkı dokununca kabartmaların vs. hissedilebilmesi :)
                                                                                                                           Stile Italiano

fatihmehmet

On solmuştu değişmedi.

Yukarıdaki iki fotoğraftaki (DYG 19) Logolar yeni tip ön logo. Arkaların eskiden tek farkı dokununca kabartmaların vs. hissedilebilmesi :)

Abi montaj yapılırken baktın mı veya logoyu eline aldın mı hiç? Eski logolar yapıştırmalı ama altında 2 tane delik var. Yeni gelen logolarda montaj icin 3 giriş yeri var ama dediğim gibi montaj yerinde 2 delik var sadece. Belki logo yanlış geldi belki de Fiat servisi takamadı.

egeozal1

On solmuştu değişmedi.

Abi montaj yapılırken baktın mı veya logoyu eline aldın mı hiç? Eski logolar yapıştırmalı ama altında 2 tane delik var. Yeni gelen logolarda montaj icin 3 giriş yeri var ama dediğim gibi montaj yerinde 2 delik var sadece. Belki logo yanlış geldi belki de Fiat servisi takamadı.
Bizim logoları değiştirirken bakmıştım bizimkinin altında 3 delik vardı ve tam oturmuştu. Özel Servise taktırdım ben 2 ay önce.. Talihsizlik 1 ay sonra logo değişim kampanyası çıktı :)) Araç:2005 mk1 147

Benim arka arma 2 delikli. Ön 3 delikli.

Onur ÖZTÜRK

On solmuştu değişmedi.

Hiç bakmadım. O arada bekleme salonunda kahve ve muhabbetle meşguldüm aslında. Takıldıktan sonra tuhafıma giden eski amblem gibi scudettonun yuvarlak kısmının içine oturması değil biraz dışarıda kalmasıydı ama gözüm alıştı doğrusu :)
                                                                                                                           Stile Italiano

aseptic1101

İzmir Enriko Alberti de logolarım değişti.biraz geç oldu ama beklemeye değdi.ayrıca ücretsiz chek-up tan da faydalanma imkanı buldum.daha ne olsun.teşekkürler...

Serkesh

Bu yeni logolarda dikkatimi çeken bir şey oldu. Mk1 için gelen yeni tip ön amblemler eskiler gibi tamamen gömülmüyor. Bir kısmı dışarıda. Ramazan bey öyle dedi bana. Bu aralar MK1 156'ya taktıran var mı böyle bir durum onlarda da söz konusu mu?
Benim logolar bugün değişti. Eski logolarım da 1,5 yıllıktı, değişim konusunda kararsız kaldım ancak hazır gitmişken değiştirdim. Önceki ön logo biraz dışarıda kalıyordu bugün takılan logo tamamen gömülü duruyor.

wolkanku

yaklaşık 1.5 ay önce arayan mengerler az önce aradı, logolarımın geldiğini söyledi, cumartesi sabah 09:30 ön logo değişimi için randevu aldım.

bu tür bedava işlerde anladım ki en güzeli, hiç sıkıştırmadan,keyfe keder beklemekmiş :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Sercan Keklik

Benimkide geldi sonunda.. Bugun kargo ile ulasti
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

fatihmehmet

Yarın sabah 10-11 gibi montaj icin çağrıldım. Bakalım bu sefer olacak mı?

Benim arka logo sağlam ama ikisi de değişecek arka logoya ihtiyacı olana verebilirim çıkmış logoyu. :)

agucba

Çıkan logoları vermiyorlar. Eski logoları toplayıp Tofaş'a fatura ediyorlar.

///////////////

sbk0655

Ben gitmeden sağlam olan arka logoyu sökmüştüm sonrada düşmüş yolda giderken dedim hiç bir şey demediler. Çok ta şart değil yani.

fatihmehmet

Çıkan logoları vermiyorlar. Eski logoları toplayıp Tofaş'a fatura ediyorlar.

Logolarım suan değişti. Arka logoyu da aldım hocam :)

Fiat Servisi'nde degisim yapıldı belki de prosedürü bilmiyorlardı.

agucba

Demek ki her yer farklı uygulama yapıyor...  :)

///////////////

delimai

vay arkadaş bana kargo edin ben değiştireyim  diyorum göndermiyorlar fiat servisinde değişttittireyim diyorum göndermiyorlar  >:D saçımızda var ama :-[
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Alfadanadam

Sizin en azından rezerve, bem hepten kaçırdım treni. Ebay yardımcı olacak artık :)

Tapatalk

egeozal1

Bülent abiye de yardımcı olamadık o kadar Alfa Romeo Tr ile görüştüm. Nuh diyor peygamber demiyorlar. :(

fatihmehmet

Bana nasıl itirazsız verdiler anlamadım sakalımda yok ama :)

Levent abi 147-156 logoları aynı sanırım senin arka logo kötüyse bendekini vereyim sana aynı sehirdeyiz ne de olsa.

Bülent abi senin aracı bilmiyorum uyarsa size de olabilir.

Alfadanadam

Teşekkür ederim, düşünmeniz yeter bana :)

Tapatalk

alfist_3548

benim logolarda bugün izmirdeki enriko aliberti tarafından yenilendi enriko alibertide calısan basta servis müdürü sayın aytaç atlam can beye ve enriko aliberti servis çalışanlarına sonsuz teşekkürler

alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

egeozal1

alfist_3548

Özfen abim sırada farlar olsun ;)

egecım farlardan once yapılacak cok ıs var yavas yavas logoları bıle 4 ay beklettıler :D
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

egeozal1