Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

:serefe:
You are not allowed to view links. Register or Login
Bende motoru temizledikten sonra tadini cikarmak istiyorum,gtv ile balayindayim ama metresimi ozledim :D

asklepios

Veloce

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan  :serefe:

asklepios

Sağol abi...geçen yaz aldım ben bunu da,foto koymak bugüne nasip oldu  :serefe:

emin

Ducati değil ama idare eder  :p

abi bu ikilide hiç risk yok fazlasıyla rasyonel =)

ben de 10,800 km oldum. Motoru kuzenin garaja çektik, 20 gün boyunca binemeyeceğim.
Fransa dönüşü bakımlarını yaptırıp yine yollardayım. Bu arada çantasız artçılı çok da rahatsız olmayan sürüşler gerçekleştiriyoruz, artçılı yavaş kullandıktan sonra gazlaması zevkli oluyor =)

Gönlümde beyaz bir multistrada yatıyor =) aah ah
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

abi bu ikilide hiç risk yok fazlasıyla rasyonel =)

Bir haftada alınır, bir haftada satılır, güvenli ve sakin sürüşler ile keyifli dakikalar yaşatabilir... Metanet dolu bir ikili diyebiliriz  :)

Sercan Keklik

Hayirli olsun :)

Volkan abim sen ne alcaksin :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

Hayirli olsun :)

Volkan abim sen ne alcaksin :)

Sercan'ım Allah kısmet ederse ben de bir Ducati almayı tasarladım kafamda. Yılbaşı ya da biraz sonrası gibi sıfır bir tane alıp, bilinçli şekilde eğitimler almaya da devam ederek, hobi şeklinde, gezi amaçlı motorsiklet kullanmaya devam edeceğim kısmetse.  :kahve:

Alfadanadam

Ducati değil ama idare eder  :p

Pcx 125 sınıfının en kral makinesi. Ama ben kesin kararlıyım seneye 250'lik alacağım en düşük. :)

Tapatalk

Anıl

Seneye 250,öteki sene 500,sonra bir bakmışsın altında 1000'lik bir motor,bu motor hikayeleri genelde böyle oluyor Bülent abi :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

emin

250'lik scooter ? önerisi olan bagajı geniş, ağır olmayan, yolda bırakmayacak, güvenli.

250 gts vespa var ama lastikler ufak.
beverley var.
onun dışında maxi scooterlar var onlar da kilo olarak ağır.

Anıl

Bu 250cc sınıfında, scooter olarak X-Max 250 bence önde gelir,tüketim,konfor,sorunsuzluk,bagaj!!!(2 tam boy kask alır,üstüne birde market poşeti koyarsınız öyle bir bagaj yani ;) Birde Made in İtaly,Yamaha bu modeli İtalya'da üretiyor,motorda,jantlarda,birçok parçada İtaly kelimesini görebilirsiniz.X-max'i bir seneden fazla kullandım,bu sınıftaki Piaggio X9 500 Evo'yu da o kadar diyebilirim ama koca 210kg'luk motorda böyle bir bagaj yoktu, ha performans deli gibiydi ama 1.6 araba kadar benzini de hüpletiyordu,konfor vs. salonda tv koltuğunda oturmuşsun gibi vs...Scooterlar'da deneyimim çok fazla ama şimdiye kadar amacına uygun olarak en beğendiğim Yamaha X-Max 250'dir,gidiş ve her türlü adrenelin patlaması için ise gilera runner 180 FXR; bu alet 2 zamanlı ve egzosundan,silindirine kadar mıncıkladığım bir motordu 35HP ve 110kg gibi birşeydi,kalkışta arka lastiği yanımda görüyordum,şimdi olsa satmaz kenara koyardım,şaka gibi birşey :D

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

İlk paragrafa tavsiyem sym gts evo olur. Yakın arkadaşımda var. Çok dengeli. Geniş bagajı var. Motoru da uzun ömürlü. Araba gibi konforlu selesi de. Denk gelirse bir dene derim. Günlük işe gidiş gelişlerde çok rahat edersin.

Tapatalk

Alfadanadam

Ek olarak kombine fren var ki tam kurtarıcı.

Tapatalk

Anıl

SYM'de güzel ama lastikler o motora ufak kaçıyor,marka vs esasında iyi ve kaliteli üretime sahip ama Türkiye'de satışı pek kolay olmuyor.Parça,servis konusunu hiç bilmiyorum bu markanın.Birde Kymco'da olabailir,marka olarak Türkiye'de SYM'den daha bilinir bir ürün.

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Kymco süper. Hele ki yeni xciting süper ama bagaj yok ya hiç. Top case zaruri yani. Benim en güçlü ihtimalim o zaten. Top case her türlü takacağım için tabi.

Tapatalk

KAKIRMAN

250'lik scooter ? önerisi olan bagajı geniş, ağır olmayan, yolda bırakmayacak, güvenli.

250 gts vespa var ama lastikler ufak.
beverley var.
onun dışında maxi scooterlar var onlar da kilo olarak ağır.
Eminim (diğer arkadaşlar da yanlış anlamasın) git Yamaha X-Max ABS al. O scodan aldığım tadı diğer denediğim scolarda tadamadım. Biraz ağır gelebilir (180 KG) Ama gerek bagajı (2 tane full kask alıyor gerisini sen hesapla) bir de arkaya 40lt çanta koydun mu araba gibi olur. 20Tl'lik benzinle 120-130 km yol yapıyordum. Servis sıkıntın olmaz, parçalar pahalıdır ama kolay kolay sıkıntın olmaz.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Veloce

X-Max 250. Kilo falan sorun olmaz. Carium Zeki abi yeni aldı çok memnun o da.

Alfadanadam

Pcx'i ne zaman sattı ya.

Tapatalk

Veloce

Pcx'i ne zaman sattı ya.

Tapatalk

Daha mevzular yeni. Gerçek bir scootera bindiği için memnun ama ;)

asklepios

Güzel dilekler için teşekkürler  :arkadasim:

250 cc scooter diyince,ben de birçok arkadaş gibi X-MAX diyorum...Her anlamda sınıfında rakipsiz,çok başarılı bir scooter

KAKIRMAN

Şunu da ekleyeyim. X-Max'i satmak için ilan vermiştim (fiyatını çok uygun tuttum tabii) Pazartesi akşam ilanı verdim. Salı akşamı gelip baktılar kapora veridiler, Çarşamba satışını yaptım.
The Machina List

Anıl

Bende 2010'da 2006 model x-max aldım,1 sene kadar kullandım 500TL fazla fiyata sattım.

1998 GTV V6 TB

emin

bu x-max kaça bulunur temiz ikinci el servise nereye götürülür kronik problemi var mı?

KAKIRMAN

Emin malum sezon kapanmadı. 9000 ila 12000 arası değişiyor. Ama (en son bildiğim kadarıyla) sıfır ABS + Plaka 13500 idi. Şu halde 2. el de 12500 isteyenleri dövmek lazım.
Ben 10000'e almıştım 10k idi. 16800k'de 9500'e verdim. Zorlamadım yani.
Bu arada servis olarak Yamaha delta var Kızıltoprak'ta ben oranın işçiliğini beğenmedim. Yani işçilikten çok dükkanın dağınıklığını beğenmedim. Yamaha Tunalar var Maltepe'de E5 üstünde, Kaan Bey (satışta) ve de Enver Bey (serviste) var. İşçilik hizmet 10 numara idi. Kaan zaten oraya Kızıltoprak Mototal'den transfer oldu. Hatta X-max düşünürsen orayla irtibata geç bakalım.
The Machina List