Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lamav4

bu selamlaşma hususu başka ülkelerde de geçerli mi acaba bilenler aydınlatırsa sevinirim slmlr
1.4 170hp - 34UD6577

Gouki

Ormanci

Yunanistan'da geçerli değil :)
Orada çok Alfa gördüm, çok denedim, hepsi de mal mal bana baktı.
Ben böyle birşeyin halen var olduğundan şüphelenmeye başladım açıkçası :)

misket

Aslında sadık müşteri, marka imajı, marka kültürü vs. diyerekten Alfa romeonun bu güzel alışkanlığı ele alması gerekir neticede başka markalarda bu alışkanlık yok.  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

sule001

You are not allowed to view links. Register or Login
bebekte mavi renk bir mitoya selektör yaptım.aynı şekilde karşılık geldi.(orta yaş üstü bir bayan kullanıcıydı)

Aşkolsun..orta yaşüstü mü gösteriyorum:((
Yok yok alınmadım şaka...bendim o Sahil hattında mavi başka Mito yok:))

Murad

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Taner27

Potun da böylesi :)

pot olmadı diğelim, en azından tanışılmış oldu, iyi oldu  :alkis:
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

huseyinsimsek

Bugün Antalya'da gördüğüm Brera'nın sahibi buralarda mı? 07 SC 303 gibi bir plakası vardı. Tabi ben yine bizim bipper'la yakalandığım için selam veremedim. :)
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

Gouki

huseyinsimsek

156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

alihsans

Yaklaşık bir saat önce İstanbul yolunda selam verdiğim ve yüzüme dahi bakmayan gri 147 sahibi, buralardaysan kusura bakma. Kendimi bir anlığına Giulietta'da sanmışım.  :'(
İmza: Koreli Kara Hüdai.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

Yaklaşık bir saat önce İstanbul yolunda selam verdiğim ve yüzüme dahi bakmayan gri 147 sahibi, buralardaysan kusura bakma. Kendimi bir anlığına Giulietta'da sanmışım.  :'(
İmza: Koreli Kara Hüdai.
:)

tolga_ozhan

Bostancı'da 34 GT .... plakalı bir GT ile karşı karşıya geldik.
Selektör yaptım, ardından ufakça kornaya bastım.
Ve dövecekmiş gibi bakan bir bey ile karşılaştım :(

egeozal1

Site olarak baya kuvvetli tayfayız aslında niye birbirimizle karşılaşmıyoruz da değişikler ile karşılaşıyoruz anlamadım doğrusu  :haydi:

Murad

Bostancı'da 34 GT .... plakalı bir GT ile karşı karşıya geldik.
Selektör yaptım, ardından ufakça kornaya bastım.
Ve dövecekmiş gibi bakan bir bey ile karşılaştım :(
:) Sanırım selamlaşmadan haberi olmayan bizim forumdan olmayan bir abi :)
Bende bir tane siyah gt ye denk gelmiştim bir hafta önce taksimde, abi oralı olmamıştı.

tolga_ozhan

Problem adamın sallamamsı değil cidden.
Kısa bir dönem Cayenne kullandım. Bir  kez başka Cayenne sahibi selektör yapmıştı, korna çalmıştı. Benim haberim yoktu böyle bir selamlaşmadan, belkide gerçekten yoktur ve adamın içinden gelmiştir birmiyorum.
Fakat aklıma ilk gelen şey, heralde arabalar aynı olunca hoşuna gitti, selam verdi dedim ve karşılık verdim.
İstanbul trafiğinde iki tane GT'nin yan yana gelme olsasılığı çölde su bulmak kadar zordur zaten. En azından bu tesadüfe saygı duy değil mi ama :)

Murad

Problem adamın sallamamsı değil cidden.
Kısa bir dönem Cayenne kullandım. Bir  kez başka Cayenne sahibi selektör yapmıştı, korna çalmıştı. Benim haberim yoktu böyle bir selamlaşmadan, belkide gerçekten yoktur ve adamın içinden gelmiştir birmiyorum.
Fakat aklıma ilk gelen şey, heralde arabalar aynı olunca hoşuna gitti, selam verdi dedim ve karşılık verdim.
İstanbul trafiğinde iki tane GT'nin yan yana gelme olsasılığı çölde su bulmak kadar zordur zaten. En azından bu tesadüfe saygı duy değil mi ama :)

Şöyle bir uygulama yapsak ya,
inanılmaz fazla üyesi olan bir topluluğuz, sayısını tam bilemiyorum.
Aramızda bir fon oluşturalım, bu fonda biriken paralar ile Alfa ruhundan anlamayan ama hasbel kader bir şekilde Alfa'ya binen, Alfa selamımızı almayan, Alfa'sına enteresan apaçi işi işlemler yapan, kişilerden bu araçları satın alalım. Alfisti garaj diye bir büyük garaj tutup bu araçları oraya dolduralım. Sonra Alfa ya gönül vermiş fakat maddi durum yetersizliğinden dolayı sahip olamamış gerçek Alfa gönüldaşlarına hediye edelim.
Bu durum bizi hem neden selamımı almadı stresinden kurtarır, hem ihtiyaç sahibi Alfa severleri aşklarıyla buluşturur hem de araçları eziyetten kurtarıp gerçek severlerine kavuşturur. Böylelikle araçlar hep bizde kalmış olur Alfisti olmayan kimse Alfa kullanmamış olur  :p  :D  :D  :D

egeozal1

Şu 75 evoluzione yi alsak yeter :D  Fon işi hikaye olur yalnız kimse bu iş için para vermez bence.  Eğer böyle bir işe girişirseniz amad esteklerim o ayrı. Mesela satış işlemleri ile ben ilgilenebilirim ilana girme alıcılarla konuşma vs vs. ;)

Murad

Şu 75 evoluzione yi alsak yeter :D  Fon işi hikaye olur yalnız kimse bu iş için para vermez bence.  Eğer böyle bir işe girişirseniz amad esteklerim o ayrı. Mesela satış işlemleri ile ben ilgilenebilirim ilana girme alıcılarla konuşma vs vs. ;)
Gerçek olmayacak bir hayal. Lak lak olsun :)

tolga_ozhan

Ya Ege, abicim şu ikinci el eksperi, uzmanlığı, ıvır zıvırı, neyse işte. O işleri bıraksan. Pek matah birşey değil çünkü. Konu yine tabii ki Alfa Romeo olsun ama kendini başka konularda uzmanlaşmaya versen ne güzel olur. Alfa Romeo konsunda ki şevkini, isteğini daha güzel yönlerde değelendirmiş olursun.
Benimkisi sadece tavsiye.

egeozal1

Benim ki aslında biraz geçici heves diyelim abim. Bende biliyorum biraz matah bir iş ama hoşuma gidiyor. Zaten dediğim geçici bir heves olup sadece hayaldi burda verdiğim örnek. :)

Murad

Ege'ye bir galeri açmalı :)

egeozal1

Aman kalsın Murat hocam iyiyim böyle. :) Farklı bir mesleğe yönelmeyi planlıyorum. ;)

erdem1904

Benim ki aslında biraz geçici heves diyelim abim. Bende biliyorum biraz matah bir iş ama hoşuma gidiyor. Zaten dediğim geçici bir heves olup sadece hayaldi burda verdiğim örnek. :)

Ege bende matah olmayan konuda 2-3 yıl boyunca didindim durdum. Baktım ekmek yok bıraktım :)
Ha sermaye var ve ticaret olarak ta yapılırsa en güzel para ben dahil bizim alfistilerin sırtından kazanılır.  :) Sıkışık durumda çok değer kaybeden ve birçok galericinin kapısından bile içeri sokmayacağı nadir markalardandır Alfa  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2