Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugursahin90

You are not allowed to view links. Register or Login
Neden giulietta sahipleri selamları almıyor abicim bizi alfisti olarak saymıyorlarmıdır nedir? Sabah bi giulietta ya daha selam verdim almadı buda son artık daha da selam vermem. Cumartesi günü çukurambarda bi 156 ile selamlaştık plakasını hatırlamıyorum trafik çok kalabalıktı ama eğer burdaysa selam olsun arabası çok güzeldi.

Rengini hatırlıyor musunuz? Ben olabilirim:)

kırmızı renkli bir giulietta idi sabah 9 civarlarında yıldızda karşılaştık iki kez sellektör yaptım sensen eğer çok ayıp ettin abi :D

huseyinsimsek

Sanırım max-ime, selamını alan 156nın sahibi :)
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

max-ime

Neden giulietta sahipleri selamları almıyor abicim bizi alfisti olarak saymıyorlarmıdır nedir? Sabah bi giulietta ya daha selam verdim almadı buda son artık daha da selam vermem. Cumartesi günü çukurambarda bi 156 ile selamlaştık plakasını hatırlamıyorum trafik çok kalabalıktı ama eğer burdaysa selam olsun arabası çok güzeldi.

kırmızı renkli bir giulietta idi sabah 9 civarlarında yıldızda karşılaştık iki kez sellektör yaptım sensen eğer çok ayıp ettin abi :D

Ben selamını alan araç olabilirim :) C.tesi akşamı Çukurambar'daydım..

max-ime

Arkadaş Giu'dan karşılık alamayınca çok kızmış :)

huseyinsimsek

Arkadaş Giu'dan karşılık alamayınca çok kızmış :)

Böyle güzel adetleri sen önemsiyorsun, karşındaki aynı hassasiyetle yaklaşmayınca üzülüyor insan. Azıcık kızmakta da haklı aslında :) Söz meclisten dışarı çoğu Giulietta sahibi Alfa Romeo sahibi olduğunun farkında değil. Alfa Romeo'da  buna çanak tuttu tabi.
156 2.0 TS - 1998

Murad

Arkadaşlar bence buna fazla takılmayalım. Biz geleneği devam ettirelim ve selamımızı verelim. Varsın almayan almasın. Bu almayanın bilgisizliği ve ayıbıdır.

eminpar

Genelleme yapmayalım ben her zaman selam veriyorum bir kaç Giulietta dan da aldım :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugursahin90

Ben selamını alan araç olabilirim :) C.tesi akşamı Çukurambar'daydım..

Abi yanlış hatırlamıyorsam pırıl pırıl ışıldayan siyah mk1 bi 156 idi selamımı alan hatta ben yanından geçerken kornaya bastım sonra kuyruğa takıldım 156 da benim yanımdan geçerken korna çaldı çokta net hatırlamıyorum bi yandanda arkadaşlar arıyordu nerede kaldın diye hem araç hemde telefon trafiği ile uğraşıyordum o sırada :D

tolga_ozhan

Bu arkadaşa selam vetdim. Cevap "Ne var lan" :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

alihsans

Ciddi mi?  :)) :)) :)) :))
Ne var lan cı bakışlar almışlığım olmuştu ama hiç dillendirmemişlerdi.  :haydi:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

Abi sert yapmış biraz. Yuh :)

senati

bayram oncesi Bursa'ya giderken e-5'te Maltepe taraflarinda arka tamponu modifiyeli ve cok sik duran siyah bir 147'ye selam vermistim.Yanimda kix arkadasim vardi 147'nin sahibi arkadasinda kiz arkadasi vardi kornayla cevap verdi ve karsilik gulusmelere sbep oldu=)

Bunun disinda hic bir Alfa Romeo'dan selam alamadim.Bugun Bulgurlu taraflarinda karsidan gelen 147'e israrla selektor yaptim ama orali olmadi ustelik yol bombostu.

Murad

Bugün Bostancı'dan dönerken Mecidiyeköy civarında sağ tarafımdan geçen 159'a ısrarla 3 kez korna çaldım ama hiç oralı olmadı :)
Abi buralardaysan çok ayıp ettin :)

Keox

bir arkadaşla tanışmıştım mitosu vardı ona geçen selam verdim almadın dedim yaa görmemişimdir kusura bakma dedi bir gün sonra aynadan baktım makas ata ata bir mito geliyor yaklaşınca gördüm ki bu o arkadaş önce yol vermedim 4 lü yaktım oralı olmadı yolu verdim gitti ileride ışıklarda durduk yanaştım yanına ama yine selam vermedin dedim üstüne birde sıkıştırdın beni dedim güldü abi ya senin olduğunu anlamadım kusura bakma dedi:D o arkadaşı bir daha görmedim:D

erim

Kireçburnunda fırının önünde duran beyaz gui o ne güzel bişeydi öyle maşallah   :)  :nazar:

Murad

34 BE 2986 / Alfa 156 burada mı?

Doğa Tosun

2 gece önce BS plaka bi GolfV GTI ile çok centilmen hareketlerle kapistik. Eryaman'da yollarimiz ayrılırken sellektorle iyi geceler dedim, kendisi de dörtlüyle karşılık verdi. 5 dk sonra goksu avm nin otoparkinda karşılaştık, meğer ayni yere farkli kapilardan girmisiz. Kendisi günlük 156 kullaniyormus, akşamları ve h.sonlari GTI'la biniyormus. Alfa'lara gti kullanirken de selam verdigini ama yanlis anlaşıldığını söyledi :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tayfun

Basaksehirde  mk2 siyah ti bi 147 (psk ) plaka genç bi bayan sürücü ile kavşakta denk geldik. Ben yol verdim oda eli ile selam verdi bende minik bir korna ve tatlı bir tebessum ile selam verdim. Bir süre önlü arkali gittik ve ayrıldık. Ondan baskada kimse selamima karşılık vermedi. Bende çekiniyorum artık selam vermeye.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ormanci

Giu'cuları şikayet ediyorsunuz genelde ama ben eskilerden de bi türlü denk gelemedim :)
147'li amcaya selam vermeye çalıştım.... yok.... kilitlenmiş gidiyordu. Hani belki orta yaşlı, eski Alfacılardandır falan diye düşünmüştüm, olmadı :)

Son zamanlarda 1-2 sefer 159'a rastladım ama baya fena apaçilerdi, yukarıdaki "ne var lan" durumu olmasın diye bulaşmadım :)

Bir sefer Göztepe Parkı'na yaklaşırken sahilde bir Mito ile selamlaştık, kendisi öncesinde "tanıdık mı acaba" diye aynadan baya bi baktı zaten, ben de artık onun üzerine selam vereyim dedim ayıp olmasın :)

Başka bir zaman da arkamda bir 147 vardı, sağa dönecek, yol vereyim diye kendimi yırttım, yolun en soluna yanaşmaya çalışıyorum. Neyse sonunda yol verdim, arabada 2-3 kişi, geçerken yanımda durdular, selamlaşıcaz sanıyordum, tip tip baktılar :D

Artık bu yüzden selam melam vermeye çekiniyorum :)
Ya da kendi kendime selam verdiğim çok oldu :D

huseyinsimsek

Buna çok güldüm ya :)
156 2.0 TS - 1998

Doğa Tosun

Okula giderken çayyolu saray liva'dan önceki kavşakta beyaz 06 GP .. plaka bi MiTo'nun arkasında durdum, sellektörle selam vereyim dedim, tam sellektör yaptığım an ışık sarı oldu, muhtemelen eleman "ışık yandı yürü!" şeklinde anladı ve bastı gitti. Okulun kapısına geldim ve sıraya girdim. Karşı tali yoldan 34 plaka bi 156 geldi siyah mk2. önce el işaretleriyle selamlaştık, sonra kendisine geçmesi için izin verdim, kornalaştık ve gitti. kendisi buradaysa, tekrardan selamlar.

akşama doğru okuldan çıkarken sabah ışıklarda gördüğüm beyaz mito okula giriyordu. arabayı benim yaşlarımda bi erkek kullanıyordu, ve önden gördüğümde ayna kapaklarının pembe olduğunu farkettim malesef.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Pembe mi. :o ???

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burak_unsal

Bugün akşam 9 civarı Eskişehir'de Hallerin önünden geçerken sıkışık trafikte karşıdan gelen beyaz 147'li bi arkadaşın selamını geç farkettim. Buralardaysa kusura bakmasın; sellektör yaptım ama biraz geç kaldım sanırım..

Arabam kırmızı "147 Blackline"; plaka da "26 tt 147". Eskişehir'deki tüm alfistilere selam olsun bu arada :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Murad

yaklaşık 1 ay kadar bir aradan sonra dün ilkkez şirket aracımız ile dışarı çıktım. Yolda gördüğüm Giulietta'ya ısrarla korna ve sellektör ile selam verdim, hiç oralı olmadı ve çok sinirlendim. Sonra fark ettim ki altımda ki araç Polo 1.6 tdi di :) Bu arada 1 aydır sürekli Alfa kullanıp sonra Polo'ya binince gerçekten aracı çok garipsedim. Bu ne hissizliklir, bu ne keyifsiz sürüştür, bu ne saçma bir oturuş şeklidir. Anladım ki gerçekten Alfa'dan sonra başka bir araca binince bindiğin araç 2013 dahi olsa çok anlamsız geliyor.

Qadesh

Cumartesi ivedik sanayinde mavi bir 146 ile hem korna hem elle selamlaştık. Burdaysa tekrar selamlar.
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527