Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Trafik sigortası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Ben 2 hafta önce yaptırdım, Aksigorta 160TL verdim,tabi indirimli hali...Sigortacı kız,firmalardan fiyat teklifi aldı,bana bu işte yanlışlık var dedi,neden diye sordum. 500-300 arası rakamlar veriyorlar dedi sonra bu firmadan indirimim varmış ucuza yırttık.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

blackgear

Ağustos ayında yaptırdım sigortamı, 197 TL teklif veren de vardı, 980 TL verende :D Saçma sapan bir sistem, sigortacı da anlam veremedi, veremiyormuş da zaten :)

Yalnız bir günlük gecikme ile yaptırdım, 237 TL ye yaptırabilmiştim.

ismet

sigorta için araç satış sözleşmesi gerekiyor mu yoksa tc kimlik no + şasi no filan yeter mi? bir de Kadirim bana sigortacının telefonunu özelden yollar mısın?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

redromeo156

gtv ankara plaka kuzenımın ustune aldık nevsehırde ıkamet edıyor 700 e yaptırdık  :(
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

blackgear

Bildiğim kadarı ile Kasko, aracın marka, model, tip, kullanım şekli ve hasar geçmişi gibi bir çok bilgiye bakarak, sigorta ise yalnızca kullanım yeri, aracın ve kullanıcının hasar geçmişi ile trafik kayıtlarına bakarak sonuç veriyor. Emin değilim. Yaş da önemli bir etkendi sanırım ;) Ama sigortada aracın marka, model ve tipinin bir önemi yok, mantıken de olmaması gerekiyor zaten. Zira sigorta her zaman karşı tarafın hasarını karşılar. Sigortalı aracı koruyan kaskodur ;)

Yiğit Doğukan

Antep plakalı 147'me geçen sene 217 tl, iki hafta önce 280 tl'ye yaptırdım.

Fatihob

Daha bugün 407TL trafik, 1990TL kasko tuttu Allianz sigorta. 8bin TL kasko teklifleri bile gelmiş, hatta bağzıları kasko yapmam demiş :D Her sene kaskomla biraz içli dışlı oluyorum böyle giderse 2 seneye kasko yapn çıkmaz :)
..

bado

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Fatihob

..

bado

haber etseydin bi şeyler yaptırırdım ya. buraya falan yazsaydın.. nyse olmuş olan :) hayırlı olsun..  ;)
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
gtv ankara plaka kuzenımın ustune aldık nevsehırde ıkamet edıyor 700 e yaptırdık  :(
:o Sağlam para ödemişsin, benimki Manisa plaka 160TL,bu sene büyükşehir oluyoruz 200-220'yi bulur dedi sigortacı :( Etrafta değişen birşey yok ama vergiler değişiyor!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

alihsans

Yaklaşık bir buçuk ay önce kaskoyu 1600, sigortayı da 285 TL'ye yeniletmiştim.
İsmet Bey gerekirse ben de sigortacımın telefonunu verebilirim. Yardımcı olur.  :arkadasim:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Alper

Kaskosu 600 trafik sigortasına 500 verdim içim acıdı yaa gtv için.
500 trafik sigortası mi olur la...

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

max-ime

Babam 500-600 lira arasına kasko yaptırırken ben 680 liraya sigrta yaptırdım..

ismet

97 model hyundai için 470 lira sigorta ödedim :asagi-ok: arabanın yüzde 4ü.. diyecek söz yok..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ihsany

Beyler sıkı durun,

TCT Giulietta için Axa Sigorta 9000 TL (Rakamla Dokuz Bin TL) teklif verdi  :duvar:
Anadolu 4000, Allianz 2200 dedi...
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

fevkalbeser12

9000 tlye herhalde şoförde veriyorlardır:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

universeee

Beyler sıkı durun,

TCT Giulietta için Axa Sigorta 9000 TL (Rakamla Dokuz Bin TL) teklif verdi  :duvar:

Trafik sigortası için mi bu rakamlar???  :o
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

tunerviper

Kasko + sigorta olmasın ?
Turbo Twin Spark

ihsany

Kasko + sigorta olmasın ?

Sadece kasko için bu fiyatlar.. Kasko şirketinin bir markadan uzak durmak istemesi halinde bunu yaptığını söyledi eleman..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

tunerviper

Bana da 2009 da 2200 tl teklif vermişlerdi.
Turbo Twin Spark

max-ime

Bazı sigorta şirketleri kasko yapmak istemediklerinden yüksek fiyat veriyorlar.

156 için bana 3000-4000lira arasında fiyat vermişlerdi. Kaskosuz araç kullanma gibi bir alışkanlığım olmadığından dolayı aracı o an satmayı düşünmüştüm :)

evrenalpar

Her sene arkadaşıma yaptırıyordum sigorta ve kaskoyu, bu sene fazla fiyat çıkınca bir brokerdan fiyat aldım, şaka gibi bir fiyata yaptırdım hem kasko hem t.siogrtasını, isteyen olursa paylaşırım..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

misket

Beyler sıkı durun,

Alfadan fena tırsmışlar anlaşılan diğer yandan acentenin etkisi büyük oluyor diye biliyorum, geçen sene axa dan 1250 TL kasko fiyatı almıştım  (98 156 mk1)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

tunerviper

Bu seneki trafik sigortasını Axa'dan 205 Tl ye 6 taksit ile yaptırdım. İstanbul'dan bir arkadaş uygun fiyatlar veriyor. İsteyen olursa yönlendirebilirim.
Turbo Twin Spark