Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Isparta'da selam olayında sıkıntı yok. Hangi Alfaya selektor yapsam karşılık alıyorum

Note 3 ile tapatalklandı

Oğuz

Gebze Organize'ye giren siyah bir Giu'ya ve Gebze'ye doğru giden gri bir GT'ye(34 SIN ... gibi bir şeydi) selam verdim ikisinden de ses seda yok.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Keox

genelde zaten guli ler le mito kullanıcıları alfa selamını bilmiyorlar yaw kardeşm satan firmalarda bilmiyorsanırım insan alfa satarken az çok birazda gelenekleri hakkında da bilgi versin ya ben bu güne kadar çok guli ye selam vardik almadı alanıda görmedim ki kendi sokağımda 156 - 159 guli ve benim alfam la 4 alfa var diğerlerinde sıkıntı yokta guli nin sahibi ne alfadan anlıyor ne de selamından bu da ileriki yıllarda alfa selamını bitmesi anlamınada gelebilir diye düşünüyorum..

Doğa Tosun

bu sabah okula giderken şu ilandaki kırmızı GT'yi Eskişehir Yolunda gördüm, selam vermedim, yanına yaklaşıp tepkisini görmek istedim, bi baktı ama sanırım araba sarı olduğu için. alfa olmasıyla ilgili hiç oralı olmadı, bastı gitti. hatta, "bastı GT " :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Oğuz

GT plakali GT burda miydi

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

senati

az once camlica baglanti yolunun atasehir yakinlarinda arkamda kirmizi bir 156 mk1 vardi.2-3 araba arkada oldugu icin selam veremedim.Tugrul Abi sen miydin acaba=)

ozGur

Tepe prime'daki et plaka kırmızı gui hala buralardaysa selam olsun :) park halinde oldugundan selam veremedim ama hemen karşısina cektim...yoncalar harika duruyodu    :alfisti:

huseyinsimsek

Antalya yeni yapılan Garden Loft sitesinin sokağında selamlaştığım siyah 156nın sahibi beyfendiye teşekkür ederim. İlk selamımı aldım:)
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

chao

cumartesi günü 34SEC plakalı kırmızı Giu'ya çevreyolu kavacık istikametinde selam verdim ama karşılık verdi mi vermedi mi göremedim :)

buralardan mı ?
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

brkvrl

Merhaba arkadaşlar,

Bende aracımı ilk aldığım zamanlar 4 ay kadar oldu siyah bir Mito Pendik Gözdağı ayrımında selam verdi çok hoşuma gitti karşılık verdim belki buralardır kendisi teşekkürler selamı için.

Büyük bir araç grubunun kurucularından ve daimi üyesi olarak bu şekilde bir karşılama çok iyi geldi.

Herkese selam olsun... ;)
Alfa Romeo Mito QV Beyaz (2011)

Doğa Tosun

Abilerim, forumumuzda 06 EV plaka füme bir 159 tanıyan var mıdır ?

az önce mazot almaya çıktım saat 11 gibi. Gimat kavşağının olduğu Bağdat Caddesinde demet 12'den u yapıp urankente çıkarken arkamda olduğunu farkettim, selam maksatlı dörtlü yaktım, takip etmeye başladı.. "acaba o da urankent'e mi gidiyor" diye düşündüm, bizim sitenin önüne kadar arkamda geldi, ben kapalı otoparka indim, baktı ve gitti..

kendisi buradaysa, özür diliyorum sadece selam vermek maksatlı yaktım, geldiğini görünce de sisleri yakıp söndürerek uyardım "ben eve gidiyorum acelem var" maksatlı. sonra demekki o da urankent'e geliyor diye düşünerek otoparka girdim.. buradaysa selamlar.. kusura bakmasın :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

Bu sabah Maxime Uğur'u galiba kızdırdım biraz :) Uğur sıkıştırdığını sanıp kızdığın sana dıt dıt yapan beyaz Fiesta bendim :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu sabah Maxime Uğur'u galiba kızdırdım biraz :) Uğur sıkıştırdığını sanıp kızdığın sana dıt dıt yapan beyaz Fiesta bendim :)

Abi o ben değil, babamdı:)

Selam konusunda babamı bilgilendirmiştim ama Fiesta ile yaptığın için anlamamıştır:)

erdem1904

Doğrudur bende dikkatli bakmadım ama senin neden bıyık bıraktığına anlam verememiştim  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

Doğrudur bende dikkatli bakmadım ama senin neden bıyık bıraktığına anlam verememiştim  :D

:D:D

Ormanci

Pazar günü Kızıltoprak Shell önündeki ışıklarda beklerken FB stadı önünden gelen Giu ile selamlaştık.
Kendisi selektör yaptı, ben de karşılık verdim, sanırım yanında kız arkadaşı vardı ve selamı bekliyorlardı, alınca karşılıklı gülüştük, elle de selamlaştık :)

Buralardaysa tekrar selamlar...

Giu'lar selam alıp vermiyor diyenlere gelsin :D

tolga_ozhan

Giu'ların selam alıp vermesi bir kenera. Son dönemde e-5 üzerinde denk geldiklerimin hepsi gazcı çıktı :)
Kaza bela sağlamışsam eğer az evvel uslu akıllı süren adam hemen arkamdan dip gaz geliyor.

Oğuz

Giu'ların selam alıp vermesi bir kenera. Son dönemde e-5 üzerinde denk geldiklerimin hepsi gazcı çıktı :)
Kaza bela sağlamışsam eğer az evvel uslu akıllı süren adam hemen arkamdan dip gaz geliyor.

Kasiniyo abi bu Giu'cular :D

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Araban normal görünmüyo ki senin, adamlar napsın ?

ismet

gt, 170lik giu'yu dövebilir mi?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tolga_ozhan

Benim GT chipli ve filtreli. Giu eğer standartsa selespeed'in hızlı vites değiştirme imkanı ile birlikte kafa kafaya giderler gibime geliyor.
GT selespeed sport mode ile ciddi anlamda hızlı vites değiştiriyor..

Bülent Abi bu alet beni bile fena bozdu. Eski sakin halimden eser yok :)

Doğa Tosun

Yazilimsiz GT ile ne olur ? Bence GT cok yüksek hızlarda gelir

bide sanirim GT selespeed'in bilmemkac bin devirden sonra ekstra hizli vites degistiriyor diye hatirliyorum Tolga Abi yanlis miyim?

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ismet

gt 155 beygir miydi? ağırlık farkı da vardır sanırım.. bana ilginç bir kapışma gibi geliyor..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

huseyinsimsek

Yazilimsiz GT ile ne olur ? Bence GT cok yüksek hızlarda gelir

bide sanirim GT selespeed'in bilmemkac bin devirden sonra ekstra hizli vites degistiriyor diye hatirliyorum Tolga Abi yanlis miyim?

Kesinlikle üst devirlerde daha hızlı ve sarsıntısız vites geçişleri var.
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

Doğa Tosun

gt 155 beygir miydi? ağırlık farkı da vardır sanırım.. bana ilginç bir kapışma gibi geliyor..
165 abi

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)