Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yiğit Doğukan

You are not allowed to view links. Register or Login
Özdemir hayırlı olsun. Sen o sesi duymak için arabada uzun bir süre müzikte dinlemezsin artık :D

Teşekkür ederim kardeşim , video dan pek belli olmuyor inşallah ben dönmeden sende gelirsen bir buluşma ayarlarız , görüşmüş oluruz :) ben 1 i veya 2 si gibi yola çıkmış olacağım , sende yolculuk ne zaman antepe ?

Karseşim ay sonu yola çıkmayı düşünüyorum ama bu sürenin bir kaç ay daha uzama ihtimali var. Ancak şu anki plan 30 Ocak gibi Antep'te olmak. İnşallah değişiklik olmazsa sen gitmeden güzel bi buluşma yaparız

Tamamdır başkan , ben haber beklemedeyim o zaman :) Taner abiye,ferhat abiye falanda haber ederiz sanıyorum ki 5-6 araba oluruz bir mini buluşma patlar :)  :arkadasim:
Oluruz antep işi mangal bile yaparız  :p

ozoozo

Özdemir güle güle dip gaz yap :)

Sağolasın abi :) Yalnız ben şimdi o tır tır traktör sesine alışmışken (hala var ama :P ) bu ses üzerine gelince sanki arabaya bakışım değişti , öyle aşırı güzel bir ses değil fakat yinede dizelden böyle bir zevk verici ses duymak beni çok çok mutlu etti aldığımdan beri gazlıyorum, eski arabamda atmosferik benzin idi ondada egsozum vardı abartı olmayan tatlı cinsten, devir çevirip dururdum(Atmosferik çevir Allah çevir :) ), Giu da hiç ses alamayınca bir eksiklik oluyordu şimdi onuda çözünce mis oldu.. Sen nasıl dayanıyorsun abi o efsane sese  onu anlamadım , yakıt tüketiminin uçması gerek :D

ozoozo

Özdemir hayırlı olsun. Sen o sesi duymak için arabada uzun bir süre müzikte dinlemezsin artık :D

Teşekkür ederim kardeşim , video dan pek belli olmuyor inşallah ben dönmeden sende gelirsen bir buluşma ayarlarız , görüşmüş oluruz :) ben 1 i veya 2 si gibi yola çıkmış olacağım , sende yolculuk ne zaman antepe ?

Karseşim ay sonu yola çıkmayı düşünüyorum ama bu sürenin bir kaç ay daha uzama ihtimali var. Ancak şu anki plan 30 Ocak gibi Antep'te olmak. İnşallah değişiklik olmazsa sen gitmeden güzel bi buluşma yaparız

Tamamdır başkan , ben haber beklemedeyim o zaman :) Taner abiye,ferhat abiye falanda haber ederiz sanıyorum ki 5-6 araba oluruz bir mini buluşma patlar :)  :arkadasim:
Oluruz antep işi mangal bile yaparız  :p

Mâeenngali gaydım bile çabık olun...  :alkis:

tolga_ozhan

Bu hacimde bir dizelde en fazla bu ses olur zaten. En fazla derken, desibel olarak artar belki ama daha magirus'a doğru gider heralde.
Hevesin varsa bu yaşta alacaksın tabii ki. İmkanın varsa içinde kalmayacak olması en güzeli.

ozoozo

Bu hacimde bir dizelde en fazla bu ses olur zaten. En fazla derken, desibel olarak artar belki ama daha magirus'a doğru gider heralde.
Hevesin varsa bu yaşta alacaksın tabii ki. İmkanın varsa içinde kalmayacak olması en güzeli.

Aslında yeterli ve kıvamında gibi abi , eski arabamdan da yeteri kadar egsoz sesi aldım sayılır :) Dizel mi benzinlimi arasında çok kalmıştım , çünkü yakıttan korktum aslında üstesinden gelirdim fakat kendimi kasmaya gerek yok dedim. Çünkü kendimi iyi biliyorum 170 lik giu ile ben hayatta 8.5-9 yakamazdım en rahat 10 lt vardı benim.. hatta geçen Oğuza bahsettim biraz :) ama şuan iyi ki dizel almışım diyorum bu yaptırdığım işlemlerden sonra mis oldu :)

berkaykcr

Maşşşallah gardaş eksozun ne güzel ötüyü :D
Smoke Giulietta

h.t

Maşallah kardeşim , dizel qv ye doğru adım adım diyorsun  :p :haydi:

ozoozo

Maşşşallah gardaş eksozun ne güzel ötüyü :D

hahahah eyvallah kardaşım sağolasın.  :serefe:

Maşallah kardeşim , dizel qv ye doğru adım adım diyorsun  :p :haydi:

Teşekkür ederim kardeşim , şimdi şu 2.0 giu lar bir gelirse turbosunu çalmak var hedefte  :alkis:

Doğa Tosun

Sesi gidişi falan hiç hiç fena değil abi, ne keyifli olmuştur şimdi :D
Ankara'ya geldiğinde bi sağ koltuğa oturmak istiyorum bakalım QV MAZOT POWER nasıl!
hayırlı olsun tekrardan, döşeme konusuna da taba-kahverengi vs. tonlar fena olur diyorum

Ama gelgelelim baklavaları sen şimdiden getir ki bidaha antep'e gitmek zorunda kalma :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Lbe

Özdemire çok yüklendiniz valla.Birazda biz bi şeyler yapalım arabalarada islatalim :D

hi_cazz

Özdemir plaka ışıklarını hangi len ile değiştirirsek arıza yakmıyor giuda? Arkadaşın aracına takıcazda

Note 3 ile tapatalklandı

Hepsi yakıyor,ya hata giderici ya da direnç kullanmak lazım.

Bu plaka lambasını nasıl söküyoruz?

Note 3 ile tapatalklandı

ozoozo

Sesi gidişi falan hiç hiç fena değil abi, ne keyifli olmuştur şimdi :D
Ankara'ya geldiğinde bi sağ koltuğa oturmak istiyorum bakalım QV MAZOT POWER nasıl!
hayırlı olsun tekrardan, döşeme konusuna da taba-kahverengi vs. tonlar fena olur diyorum

Ama gelgelelim baklavaları sen şimdiden getir ki bidaha antep'e gitmek zorunda kalma :D

Teşekkür ederim kardeşim , canlı olarak beni daha çok tatmin ediyor  video biraz kötü :D

Seve seve ne zaman istersen bir alo yeter şoför koltuğu için  :serefe: , Sorma bu baklava işini  :duvar: arabaya bir şey yaptırmaya çekinir olduk  :alkis:  :alkis:

Özdemire çok yüklendiniz valla.Birazda biz bi şeyler yapalım arabalarada islatalim :D

Kurtar beni kardeşim olmuyor böyle :D

Oğuz

Özdemir plaka ışıklarını hangi len ile değiştirirsek arıza yakmıyor giuda? Arkadaşın aracına takıcazda

Note 3 ile tapatalklandı

Note 3 ile tapatalklandı

Tornavidanın ucuna gazete sarıp kastırın çıkar. İç tarafa yakın olan yerden çıkıyor diye hatırlıyorum.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

Note 3 ile tapatalklandı

Tornavidanın ucuna gazete sarıp kastırın çıkar. İç tarafa yakın olan yerden çıkıyor diye hatırlıyorum.

Dış taraftan çıkıyormuş. Zorlayıp çıkardık. Verdiğin linkteki ürünleri alıp taktık. Çok iyi oldu.

Note 3 ile tapatalklandı

Oğuz

Dış taraftan çıkıyormuş. Zorlayıp çıkardık. Verdiğin linkteki ürünleri alıp taktık. Çok iyi oldu.

Note 3 ile tapatalklandı

İyi günlerde kullanın :)

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

İyi günlerde kullanın :)

Sağolasın.

Note 3 ile tapatalklandı

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

İlk defa kendi kendime bir şey yaptım :D biraz kirli ama harbiden sarı çok kötü duruyormuş.

Oğuz sağolasın kardeşim.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Giu'nun çehresi degismis Özdemir. :p: D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oğuz

Olay budur reis hayırlı olsun :)

Doğa Tosun

Kaptan devam et  :yukari-ok:
Tam makina oldu ya, hatta "MACHİNE!"

Baklava konusunda ince düşüncen için çok teşekkür ettim abi  :))
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

universeee

Kardesim yeter daaa :)

Tapatalk
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Tolga çok teşekkür ederim :)

Oğuz iyi ki hatırlattın kardeşim tekrar sağol.

Doğa güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim , 3-5 eksik bir şeyler var kafamda daha tamamlayamadığım onlarıda bitirirsek tamamdır :) Ankaraya geldiğimde görüşmek dileğiyle ;)

Evren abi çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun , her yeri led olsun :P

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

universeee

Pavyon sıtayla olsun diyorsun yani :)

Tapatalk
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Eskiden beri istediğim bir şey , görüşleriniz nelerdir acaba çok merak ediyorum ? Şuan için gözümde tek şey arabanın jant eksiği.. 18" Jant ve Lastik yaza doğru planım var ama , birde bunu sormak istedim düşüncelerinizi merak ediyorum , bu rengin plasti dip ini hayal etsek nasıl olur :) Böyle parlak değil de mat.

sbk0655

Şahsen hiçbir zaman yaptirmayacagim bir sey.Ben hiç sevemedim beyaz arabada siyah jant ama gun metal güzel oluyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi