Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende 4 tane bar hayırdır Özdemir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok düşünüyorum bir tane köpek almayı , çokta istiyorum ama kime sorsam , kime danışsam bakamazsın diyor..Tek başıma vs. Şimdi Fatihe mesaj atmıştım (Fatihob) oda aynısını söylüyor boş ver diyor ve baya dertlerinden bahsetti , direk soğuttu desem yeridir :D Soğutmasından kastım herkesin söylediği şeyler yani her gaza gelip siteleri açıp köpek bakmaya başlasam bir tane destek veren bulamadım hepsinden şuan olduğu gibi yarıdan döndüm :D Chow-chow lara bakıyordum aşırı tatlı bir köpek

Chow çok tüylü dökülür sıkıntı yaşarsın, evde yalnız bırakırsın etrafı kemirir sıkıntı yaşarsın, dışarı çıkarmazsın evi tuvalete çevirir sıkıntı yaşarsın, uyurken kafana çıkar uyutmaz sıkıntı yaşarsın, bırakır dışarı çıkarsın evde napıyor diye aklın kalır yine sıkıntı, ama yinede varlığı yeter :)

al işte abi bunu diyorum :D Hangi köpek hoşuma gitse yada köpeğe heveslensem sürekli bir dert çıkıyor  :alkis:

Kısa tüylü ve fazla enerjik olmayan bi köpek sorunu biraz daha aza indirir pug veya bulldog gibi :)  alfa almak gibi bir süreç buda sıkıntılı ama sonu güzel :) ayrıca para vermektense önce sahiplendirme sitelerine bir bak derim ;)

Peki bu tip gönüllü sahiplenmede en fazla kaç ay olmalı , ben büyük istemiyorum ondan dolayı gönüllü sahiplendirmeler hep büyük oluyor haliyle beni iyice tanısın ve benim elimde büyüsün istiyorum.

FB10ur

Önemli olan işte söylediğin şeyler işte bunları yapabılır mısın buna karar ver sonuçta büyük sorumluluk..egzersizi sevmeyen ilk hayvandır herhalde puglar yaysın kıçı yatsın en çok sevdiği şeydir zaten yapıları geregı çok fazla egzersizi ve saatlerce yürümeyi sevmeZler ve çok tatlılar bak numaram yazıyor whatsappdan ekle sana foto yollıyım kendın bak şirinlipe :)

ozoozo

Önemli olan işte söylediğin şeyler işte bunları yapabılır mısın buna karar ver sonuçta büyük sorumluluk..egzersizi sevmeyen ilk hayvandır herhalde puglar yaysın kıçı yatsın en çok sevdiği şeydir zaten yapıları geregı çok fazla egzersizi ve saatlerce yürümeyi sevmeZler ve çok tatlılar bak numaram yazıyor whatsappdan ekle sana foto yollıyım kendın bak şirinlipe :)

Benimle aynı yaşam tarzına sahipmiş , ben şu pug a biraz yöneleyim ancak Fatih hiç böyle anlatmadı gözümü korkuttu biraz  :haydi:

ku2

Özdemir,
Tek bişey söylicem.. Köpek demek sorumluluk demek..
Buna hazır mısın..?

İster para ile al, ister barınaktan al..
Köpek sorumluluk ister.

Benim boxerım vardı.. 18 sene yaşadı..!! 18 yaşında sahip oldum..Taa 36 yaşıma kadar benimleydi..
Ama 3 sene Amerika'ya gittim annem bakmak zorunda kaldı..!!
Onun dışında bilfiil benimleydi.. Hayatını ona göre düzenlemen gerek.
Dışarı çıkartman, yemek vermen, aşıları, vs,vs
Kedi gibi evde bırakıp 2 gün bir yere gideyim diyemezsin..!!
Hiç büyümeyen ve sana her daim muhtaç olacak bir dost..
Çocuk büyür..Kendi yemeğini yer.. Tuvalet ihtiyacını görür..
Köpek yapamaz. Yemek vermen gerekli. Tuvalet eğitimi şart. Günde en az iki kere (sabah-akşam) dışarı çıkarman gerek.
Ben de senin yaşlarındaydım. Sabah üniversiteye gitmeden dışarı çıkarırdım, sonra akşam gelince parka giderdik..
Ama bütün gün evde annemleydi..!! Bu çok büyük bir artı..!! Adam sıkılmadı hiç. Oynadı..Uyudu..Haylazlık yaptı..
Çok güzel günlerimiz geçti. Daha bir aylıkken almıştım..Ve hasta olduğunda da yanımda öldü. Ellerimle toprağa verdim.
Köpek sahibi olmak çok güzel..ama hayatını ona göre düzenlemen gerek.
Köpek bir hediye değil..Bugün birisine vericen..ya da kendine alıcan..2 sene sonra sıkılıp bırakıcan..
ASLA..!!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

fevkalbeser12

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Sanırım sırf almanlar değil herkes şok olmuştur neredeyse en güvenilir firmaydı test vs konularında..

fevkalbeser12

Paralel devlet VAG grubu:)

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Özdemir,
Tek bişey söylicem.. Köpek demek sorumluluk demek..
Buna hazır mısın..?

İster para ile al, ister barınaktan al..
Köpek sorumluluk ister.

Benim boxerım vardı.. 18 sene yaşadı..!! 18 yaşında sahip oldum..Taa 36 yaşıma kadar benimleydi..
Ama 3 sene Amerika'ya gittim annem bakmak zorunda kaldı..!!
Onun dışında bilfiil benimleydi.. Hayatını ona göre düzenlemen gerek.
Dışarı çıkartman, yemek vermen, aşıları, vs,vs
Kedi gibi evde bırakıp 2 gün bir yere gideyim diyemezsin..!!
Hiç büyümeyen ve sana her daim muhtaç olacak bir dost..
Çocuk büyür..Kendi yemeğini yer.. Tuvalet ihtiyacını görür..
Köpek yapamaz. Yemek vermen gerekli. Tuvalet eğitimi şart. Günde en az iki kere (sabah-akşam) dışarı çıkarman gerek.
Ben de senin yaşlarındaydım. Sabah üniversiteye gitmeden dışarı çıkarırdım, sonra akşam gelince parka giderdik..
Ama bütün gün evde annemleydi..!! Bu çok büyük bir artı..!! Adam sıkılmadı hiç. Oynadı..Uyudu..Haylazlık yaptı..
Çok güzel günlerimiz geçti. Daha bir aylıkken almıştım..Ve hasta olduğunda da yanımda öldü. Ellerimle toprağa verdim.
Köpek sahibi olmak çok güzel..ama hayatını ona göre düzenlemen gerek.
Köpek bir hediye değil..Bugün birisine vericen..ya da kendine alıcan..2 sene sonra sıkılıp bırakıcan..
ASLA..!!

Abi sonuna kadar haklısın dediklerin de , az çok çevremdeki herkes de aynı şeyleri söylüyor.

Ben bakarım uğraşırım , o gezdirme vs işlerini nasıl alışırsa öyle gider diyor herkes eğer yavruyken sabah akşam değilde sadece akşamları çıkartırsan ona alışır diyorlar , tuvalet eğitimini de hallederim diyorum zaten tek yaşıyorum evde , benim köpeğim onun pisliği olacak , kimse gelip te bu ne ? diyemez diyemeyecek yani haliyle bende temizlerim onu , ha başka birisiyle yaşasam tabi ki de sıkıntı.

Şimdi bizde ortanca abim üniye hazırlanıyorken bir sibirya kurdu aldı getirdi küçücük kutuda , evde kıyamet koptu, Olmaz! imkansız! :D sonra ertesi gün annem üzerine bir çarşaf açmış , köpeği öyle seviyor git gide alıştı , sabahları kalkıyorum özel şampuanlarla yıkıyor içeriye salıyor , her gün kırık kemikleri alınıyor kaynatılıyor vs :) onda alışmışlardı ancak abim gidince köpekte gitti ve şuan ben konusunu açtığımda kıyamet kopuyor.. Kendine zor bakıyorsun ne köpeği , hatırlamıyor musun Berkan aldı bakamıyordu biz bakıyorduk , evini b*k götürür , her yere pislik yapar vs.  Baba diyorum sorumluluk sahibi oluruz işte ne güzel , Evlendireyim ? seni diyor  :haydi:  :p yani anlayacağın abi evdekiler yok diyor , şuanda tek kafamı kurcalayan o , ha ben tek yaşıyorum her şey tamam ama geldiklerinde vs ne olacak ? yani içim ibr huzursuz oluyor veya antepe döndüğümde laf edecekler ama ha öyle ha böyle alışırlar , sokağa koyacak halleri yok ama onlarında okey verip kafam rahat şekilde almak istiyorum.. Yarın bir gün bir yere dışarı vs gidersem bakarlar da onlarda onay verirse.. Şimdilik tek sorun evdekilerin rızası ve benim de kafamın rahat etmesi , her ne kadar tek te olsam onların söyledikleri veya istememesi beni bir taraftan çekiyor , yoksa gezdirmesiymiş , sorumlulukmuş ben çok istiyorum zaten evde tekim gelsin şöyle beraber takılalım diyorum can yoldaşı  8) . Ama bakalım ailemin benden tek istediği şey kilo vermem :) Ankaraya döndüğümde b0ksa başlıyorum , eğer kilo verirsem bir tanede köpek alayım , sizde ok diyin diyeceğim :D thats the deal its the deal  :yukari-ok:

Tolga033

Okundugu gibi yaziyorum. :D Pinçırlarada bak cok tatli,akilli kopek o da. Bir tanidigim almisti,o da üniversitede ogrenciydi. O bakiyorsa sende bakarsin. :D Minyatür olanlarida var. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ku2

Özdemir..Alma..
Net.

Pişman olursun.

İlk başta harika bir duygu.
Yarın bir gün hayatın bambaşka yerlere gider.. Köpek ile yapamaz duruma gelirsin..ve yolları ayırırsın.
Neden barınaklar terk edilmiş köpek dolu hiç düşündünmü..??

Ben sana satmazdım..
Açık ve net.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ozoozo

Özdemir..Alma..
Net.

Pişman olursun.

İlk başta harika bir duygu.
Yarın bir gün hayatın bambaşka yerlere gider.. Köpek ile yapamaz duruma gelirsin..ve yolları ayırırsın.
Neden barınaklar terk edilmiş köpek dolu hiç düşündünmü..??

Ben sana satmazdım..
Açık ve net.

Abi bakamadıkları için bıraktıkları net fakat hiç kimsede doğuştan köpekle doğmuyor yani doğru değil mi ? haliyle başta zorlanmak vs elbette olacaktır. , Benim şuan için hiç bir tecrübem yok sadece bilgi alıyorum , ha diyince yarın almayacağım hala düşünüyorum. Zaten şuan için sadece brainstorming evresinde :)

engin uzun

Yalnız yasıyorsanız hele ki sakın ola almayın.Evde birisi varsa, zaman gecireceği oynayacagı tamam..Ama bildiğim yalnız ev hayvanlarının davranıslarında ciddi bozukluklar olmakta.
Yada söyle diim..İnsan sevdiğini eve kitleyip gider mi :)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

fevkalbeser12

En olmadı köpek alırsan yanına bi köpek daha alırsın onlar birbirine can yoldaşı olur:) birde eğer köpek istediğine ve hangi cinsi istediğine net olarak karar verirsen yardımım dokunur sana.

jeremy clarkson

ozoozo

En olmadı köpek alırsan yanına bi köpek daha alırsın onlar birbirine can yoldaşı olur:) birde eğer köpek istediğine ve hangi cinsi istediğine net olarak karar verirsen yardımım dokunur sana.

Abi dün gece chow-chow lara baktım ancak hiç olumlu yazı alamadım evde beslemek için çünkü sert bir ırkmış ve tüy dökmesi vs çok fazlaymış , gezmeyi istermiş. İnternette ev için en uygun pug diyor herkes sadece yatmak istiyormuş :D ki Onur da aynısını söyledi benim ki dışarıya bile adım atmıyor dedi.

Gouki

Ya ne köpeği hacı salyangoz(!) al.

wolkanku

eski kız arkadaşım pug aldı..
6-7 aylık oluncaya kadar yatağa yere işemeler s.çmalar, sürekli enerjik haller kesilmedi, sürekli sokulmak sevilmek ve yüzünü gözünü yalamak isteyen bir sevgi yumağı, bazen yorucu olabiliyor :)
ama bütün bunlara rağmen bugün köpek alacak olsam barınaktan gidip bir pug alırım.

alacaksan bir barınaktan istediğin cins köpeği sahiplen özdemir. bir can kurtarmanın da mutluluğunu huzurunu yaşamış olursun. hiç düşünme bebekliğini seninle yaşamadığı için sana alışamaz diye, sana minnettar olacağı için dizinin dibinden ayrılmayacaktır.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

FB10ur

eski kız arkadaşım pug aldı..
6-7 aylık oluncaya kadar yatağa yere işemeler s.çmalar, sürekli enerjik haller kesilmedi, sürekli sokulmak sevilmek ve yüzünü gözünü yalamak isteyen bir sevgi yumağı, bazen yorucu olabiliyor :)
ama bütün bunlara rağmen bugün köpek alacak olsam barınaktan gidip bir pug alırım.

alacaksan bir barınaktan istediğin cins köpeği sahiplen özdemir. bir can kurtarmanın da mutluluğunu huzurunu yaşamış olursun. hiç düşünme bebekliğini seninle yaşamadığı için sana alışamaz diye, sana minnettar olacağı için dizinin dibinden ayrılmayacaktır.

Kesinlikle özdemire gece'de söyledim bende 4 tane var aynı evde son aldığım pug 5 yaşında ve onu barınaktan aldım.
5 yaşında olmasına sevgi ve ilgiyle tuvalet eğitimi verdim ve şimdi istediğim yere yapıyor..

ozoozo

6-7 aylık oluncaya kadar yatağa yere işemeler s.çmalar, sürekli enerjik haller kesilmedi, sürekli sokulmak

Sıkıntı büyük :D valla şu aralar çok araştırıyorum , inşallah alırım. Ama 6-7 ay tuvalet için çok uzun süre :D herkes 1 haftadan bahsediyor.

İlk başlarda paralı almayı düşünüyordum ama herkes aynı şeyi söylüyor ancak ben yavru bir sahiplendirme bulursam almayı düşünüyorum , 5 yaşında olunca ister istemez beni tanımayacak ama yavruyken benimle beraber büyüyecek :)

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

bundan mı alayım abi ?  :haydi:

universeee

Bu tarz al Ozdemir :D
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Bu tarz al Ozdemir :D

Tapatalk

Su aygırına benziyor abi bu :haydi:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

hi_cazz

Bugün geldi hediyemiz. Gayet kalitesiz.

Note 3 ile tapatalklandı

Tolga033

Stok fazlasını mı gönderiyorlar yoksa.  :o Bana daha gelmedi.  :)

ar.159

walla ıspartaya istanbuldan önce gelmişler ne iş?
yalnız gerçekten kalitesiz duruyor benim lisedeki defterlerim daha kaliteli duruyordu  :D
eskiden takvim neyin göndeirlerdi o da  yalan oldu :duvar:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford