Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
walla ıspartaya istanbuldan önce gelmişler ne iş?
yalnız gerçekten kalitesiz duruyor benim lisedeki defterlerim daha kaliteli duruyordu  :D
eskiden takvim neyin göndeirlerdi o da  yalan oldu :duvar:

Abi göndermeselerdi de olurmuş. Şöyle söyleyeyim. Kardeşime al senin olsun dedim. Beğenip almadı. Elimde Beğenip almadı. 2. Dönem öğrencilerinden birine hediye ederim artık. Kalemde zaten eczacılarınkinden kötü.

Note 3 ile tapatalklandı

Tolga033

Bugün geldi not defteri ve kalem. Cidden dandik. :D Hatta not defterindeki Alfa Romeo yazısının ''O'' harfi silindi. Ama olsun. Bunlarla teselli oluyoruz.  :D

max-ime

Bana da ulaştı. Çok çok kötü..

Rotweiler

AROC'dan mı gönderiyorlar? =))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Tolga033

AROC'dan mı gönderiyorlar? =))
Yok ,AR TR Facebook sayfası gönderiyordu. Ama artık göndermiyor.

Tolga033

Bunu gören Organize Sanayi'ye gider abi.  :))

tayfun

Bugün kimler sanayide?  1,gibi oradayım.

hilllebaz

Tolga033

Nedense sitemizin saati 4 dk. kadar geri.  :D

Tolga033

AÖF sınavlarına çalışıyorum tesadüfen kitapta şu yazıyı gördüm. 2 senelik yazı ama güzel yazılmış yazı. Paylaşayım dedim.  :kahve:

Sercan Keklik

C4 picasso icin tasarim harikasi demistim sayfalar once.. Yine diyorum hafta ici oguz la teste gittik. Ici dandik ama disi guzel neticede 81.000 tl etmez. 75 civari 2. El ds5 varken.. Ds5 tecrubesi olan varmi?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Doğa Tosun

C4 picasso icin tasarim harikasi demistim sayfalar once.. Yine diyorum hafta ici oguz la teste gittik. Ici dandik ama disi guzel neticede 81.000 tl etmez. 75 civari 2. El ds5 varken.. Ds5 tecrubesi olan varmi?
abi ds5 okulda bi arkadaşımda var, eski arabası latitude 1.5 dci'nin ds5'den daha az yaktığını ama şehiriçinde ds5'in daha rahat olduğunu söylüyordu. tasarımı da fena değil.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Sercan Keklik

abi ds5 okulda bi arkadaşımda var, eski arabası latitude 1.5 dci'nin ds5'den daha az yaktığını ama şehiriçinde ds5'in daha rahat olduğunu söylüyordu. tasarımı da fena değil.

6.7 nin ustune cikmiyormus sehir ici icin guzel deger bence ist da. Ama fiyat 72 civari 69 a bile dusenler var. Giu ye 67 diyen ler icin ds5 iyi bi araba bence.

Yani otomatik, navi, tasarim, teknoloji vs. acisindan bakinca bence bi tik onde. Hee 67 ye olan arabalarin 55 e olanida var o ayri. Ama duzgun dolulukta spor paket 2 icin 63 bin civari sart gibi gozukuyorr. Hadi ok dedin sanz manuel :s
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

KAKIRMAN

AÖF sinavindayim. Sabahtan beri nevrim döndü.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Tolga033

Diş çektiren var mı hiç aramızda ? Ben çektirdim 1.5,2 saat önce acayip bir şey bu . Daha da çekilecek var  :(  :duvar:  Bu konuda tecrübesi olan var mı . ?

Lbe

2 gün önce arkadaşın megane 1.5dci edc şanzımanını sürdüm.Şanzıman çok güzel dsg gibi, çok seri.İnanılmaz az yakıyor Giulietta'nın 4.1 yaktığı yerde 3.6 ortalama yaptı ve performansı 1.6jtd Giulietta'dan daha iyi.İkiside 17" jant ama megane 110kg daha hafif

ihsany

Millet vekili seviye belirleme sınavı   >:D

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

berkaykcr

2 gün önce arkadaşın megane 1.5dci edc şanzımanını sürdüm.Şanzıman çok güzel dsg gibi, çok seri.İnanılmaz az yakıyor Giulietta'nın 4.1 yaktığı yerde 3.6 ortalama yaptı ve performansı 1.6jtd Giulietta'dan daha iyi.İkiside 17" jant ama megane 110kg daha hafif

EDC sanzuman benzınlı captur surme fırsatım oldu kesınlıkle dsg den daha keyifli
sonra ogrendım ki aynı fırma yapıyormus sanzumanları vs :S
Smoke Giulietta

Lbe

EDC sanzuman benzınlı captur surme fırsatım oldu kesınlıkle dsg den daha keyifli
sonra ogrendım ki aynı fırma yapıyormus sanzumanları vs :S

Abi DSG'yi bilmiyorum ama EDC'yi Getrag üretiyor.Sağlamlığıyla ünlü bi marka zaten :)

Doğa Tosun

Edc gerçekten başarılı.
Ya dsg zaten her forumda var da, burda da edc nin bile konusu geçti.

Peki, bizim TCT miz nasil acaba her yönden?
Hicbirsey duymadim tct ile ilgili. 0-100 de 170 lik giu'ya 0,1 sn kazandirdigina göre geçişleri hizli? Peki keyfi?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Yarın bakıma giriyoruz inşallah sizce nasıl bir fiyat gelmesi beklenmeli ?

Yapılacak bir şey yok arabada klasik periodik bakım 15k bakımı arabam şuan 12k da..

Hava filtrem zaten k&n marka değiştiremezler , Ankaraya dönünce ilacını vs alıp ben halledeceğim.

Polen filtresi değişir..

Yağ değişir..

Kapılardaki , burçlardaki , amortisörlerdeki sesi kesin diyeceğim sanırım yağlarlar zaten öyle ahım şahım rahatsız edecek bir ses yok bende. Bir ara havalar -9,-12 falan iken kasislerden geçerken geliyordu artık gitti haliyle bir yağ ve trimleri kesmek yetecektir.

Silecek suyu vs onlarıda değiştirtmeyeceğim , araba 0 olduğu için antifiriz vs de okey..

Sizce ne kadar tutar ?

İlk alfam ve ilk alfa servisi tecrübem olacağı için ne kadar fiyat veriyorlar vs yardımcı olursanız ona göre pazarlık yaparım :) teşekkürler.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

500'den kapıyı açarlar gibi. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Oğuz

Ben aradım aracım 10binde bakım yaptıracağım ilk bakım ne kadar tutar dedim. 700-750 dedi. Pazarlık etmeye uğraşmadım bile. :)

Sercan Keklik

Edc gerçekten başarılı.
Ya dsg zaten her forumda var da, burda da edc nin bile konusu geçti.

Peki, bizim TCT miz nasil acaba her yönden?
Hicbirsey duymadim tct ile ilgili. 0-100 de 170 lik giu'ya 0,1 sn kazandirdigina göre geçişleri hizli? Peki keyfi?

Tct gecisleri sikintili trafikte isininca kafa salliyo araba
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ozoozo

Dizelin bakımı daha pahalı diye biliyorum desene yandık Oğuz :D arkadaş 500 liralık ne var yav , yağ değişcek bir tek kökü kaç kuruş ki :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

Dizelin bakımı daha pahalı diye biliyorum desene yandık Oğuz :D arkadaş 500 liralık ne var yav , yağ değişcek bir tek kökü kaç kuruş ki :)

Yağ-yağ filtresi,polen filtresi değişecek başka bir şey yok. Eksikse silecek suyunu falan tamamlar, kapıları mapıları yağlar.

Yağ filtresi 20-25 TL
Polen filtresi 30 TL civarı
Yağ da maksimum 150 TL.

Üstüne ne koyuyorlar bilemeyeceğim :)