Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lbe

Bende burdayım :) Pd130 motorlu İbiza, Leon, Polo modifiyelerine bakıyorum.Ha bide 1.7Dti Corsa :D

Gouki

FB10ur

Eyw kardeşim saolasın:)
You are not allowed to view links. Register or Login
Bende burdayım :) Pd130 motorlu İbiza, Leon, Polo modifiyelerine bakıyorum.Ha bide 1.7Dti Corsa :D

İbiza'lar zevkli oluyor :)

Tolga033

Burdayım , counter atıyorum :D  :haydi:
GO mu ?  :D

Aynen GO kardeşim :) sende mi oynuyorsun GO ? kolay kolay millet bilmiyor yenisini.
2-3 kere girip baktimda devami gelmedi. Alıştık 1.8'e,1.6'ya . :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ben bu hallere düşecek adam mıydım ? :D rejim başladı  :duvar:  :haydi:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

erdem1904

Salata iyidir  :) antepten kuzenim geldi.. 10 gün kaldı.. Çocuk bildiğin şişmiş :D kebaptan baklavadan künefeden bıktım diyor  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Salata iyidir  :) antepten kuzenim geldi.. 10 gün kaldı.. Çocuk bildiğin şişmiş :D kebaptan baklavadan künefeden bıktım diyor  :)

Babama resimi attım abi , ben bu hallere düşecek adam mıydım diye :) "Yediklerine say." diye kısa ve öz cevap geldi  :rock:  :rock:

Tolga033

Doğa Tosun

@ar.159; abi sanırım ışık ve çekim modundan dolayı öyle çıkmış, film vb. birşey yok. (farları kirli biraz, yaza doğru temizlettiricem içlerini)

@A.S.GÜMÜŞ; evet abicim benim, takvimdeki resimde yazlık 18" jantlar takılı ama :) senin oğlan arabadan anlıyor ya, hasta olduğu arabadan belli  :p
inşallah abicim, en kısa zamanda alır keyifle binersin
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

h.t

Bu kaçıncı babamın arabasının lastiğini değiştirişim bilmiyorum , çocuğum olursa bende aynısını yapacağım , bıraktı gitti arabayı başıma :([IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Murad

Tolga033

OğuzCanAlantor

Hehehehee :)

:yukari-ok: :alfisti: Abi haber verseydin beraber trolleseydik :D

Murad

Hehehehee :)

:yukari-ok: :alfisti: Abi haber verseydin beraber trolleseydik :D
Kardeşim spontane gelişti. Aşk kelimesi ile Voswos'u bir arada görünce dayanamadım bir cinslik yapayım dedim. :)

Doğa Tosun

Pug (mops) cinsi köpeği nasıl bilirsiniz, almak istiyorum da? (Türkiye'de "Rıfkı" diye geçiyor Adanalı dizisi sağolsun)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

berkaykcr

Bugun sağolsun köpeğim ilk defa 2 kere havladı apartmanda ıns sıkıntı cıkarmaz ısmınıde turbo koydum :D

uykusuz bıraktı velet bizi simdi :D
Smoke Giulietta

berkaykcr

Smoke Giulietta

ozoozo

Pug (mops) cinsi köpeği nasıl bilirsiniz, almak istiyorum da? (Türkiye'de "Rıfkı" diye geçiyor Adanalı dizisi sağolsun)

Yapmayın bunu yapmayın.  :duvar:

Kardeşim ben baya araştırdım evde beslenecek en ideal köpekler arasında geçiyor. Forum dada Fatihte ve Onur da var hepside tecrübeli , sağ olsunlar bana çok yardımcı oldular..Sende bir danış derim.

h.t

Ya vay arkadaş bu ne şanssızlık ya. İyilik yapıyım dedim bana patladı arkadaş.
Bugün kardeşimin Stilosubun sağ arka lastiğindeki çiviyi yaptırdım , döndüm ümitköye indim baktım ki bu seferde sol arka lastik inik ve direk yanaktan pıss diye ses geliyodu.
Stepneyi takym dedim , 1. Çinko aracın krikosu yerleştiği plastik zamazingoya sıkışmış. Kardeşimi aradım küfrettim ulan kriko böylemi yerleştirilir diye oda neblym abi anlamayınca zorladım girdi dedi..
Mecburiyetten arkadaşı çağırdım onun krikoyla kaldırdık , stepneyi taktım.
2 günde evdeki 2 aracında lastiğini drğiştirdim bi Alfa kaldı lastiği patlamayan :D O da patlarsa elitlik yapıp çekiciyle lastikçiye çekerim yeter artık anasını satayım :D[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Stepne tam boymuş Stiloda :D

Gouki

Yol yardımı gibisin, aramak istiyorum.

h.t

Yol yardımı gibisin, aramak istiyorum.

Stepne takma hizimi gorsen sasirirsin abi :p
Her turlu takviye , stepne degisimi yapilir   :haydi:
Allah yolda birakmasin abi :D

OğuzCanAlantor

Kardeşim sendeki de ne talihsizliktir ya :) daha bugün yaptırdık

h.t

Aynen ya :D bugün sol arkayı yaptırmıştık , şimdide sağ arka cortladı. 2 tane temiz çıkma veya 0 alıyım arkalara çünkü yanaktan balon yapmış ordan kaçırıyo sol arka :(

OğuzCanAlantor

Aynen ya :D bugün sol arkayı yaptırmıştık , şimdide sağ arka cortladı. 2 tane temiz çıkma veya 0 alıyım arkalara çünkü yanaktan balon yapmış ordan kaçırıyo sol arka :(

Bence bu kışı kışlık 2 ön lastikle tamamla zaten yazlıkları takıcaksın diğer kış hallederiz :D

h.t

Bence bu kışı kışlık 2 ön lastikle tamamla zaten yazlıkları takıcaksın diğer kış hallederiz :D

Ya yaz lastikleri 2009 yılındamı ne 60 bin km de alınmış michelin ler. Onlarda yavaştan miyadını dolduruyor(araç 109 binde)  , bi takım da yazlık girecek gibi :D
Bakalım yarın ki duruma göre bakacam da benim şanssızlık yazlıklara geçeyim derim kar bastırır anasını satayım :D