Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tonymontana

Şubat ortasında Kocaeli taraflarında benim Giu ile aynı bir 34 plaka ile denk geldik. Bi süre beraber seyrettik keyfini çıkarttık. Sonrasında selamlaştık sanki 10yıllık arkadaş gibi :)

ihsany

2 gün önce cumartesi akşam e5 karayolları-bosyancı istikametinde 41 plaka kırmızı bir 156 ya selam verdim, karşılık geldi, ilerde bostancı sanayiye doğru döndü, bizden birisi ise tekrar selamlar :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Onur ÖZTÜRK

Geçen Cumartesi yada Pazar günü Bostancı köprüsüne yaklaştığımız sırada ben trafikte takılmışken yandaki boş şeritten son anda korna çalarak yanımdan geçip gittiğini gördüğüm ama o hıza yetişemediğim :) 156 mk1ss+Vela :) Kısaca Cemal abi, selamına buradan kaşılık vereyim dedim, zira o gün hızına yetişemedim :p  :alfisti:
                                                                                                                           Stile Italiano

Deniz

Bu sabah Ataşehir Eston çamlı evler önünde karşılaştığım mk1 gri renk 147 ye selam verdim ama geri dönüş alamadım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Storm13

Geçenlerde Üsküdar taraflarında benle tıpatıp aynı olan gri mk1 156'dan selektörle selam aldım, selamımı selektörle verdim, üstüne kornayla tekrar selam aldım :) Alfisti ruhunu devam ettiren böyle örnek kullanıcıların artması dileğiyle.. :)

Kubilay

Benim arabadan (34 em 7493) selam verip alamayan olursa lütfen sövmesin, kesin babam kullanıyordur  :D

ozoozo

Az önce eskişehir yolunda 06 BE GT q2 ile beraber arkalı önlü gittik , önce kornayla sonra gülümseyerek selamlaştık :) maşallah harikaydı. Buradaysa selam olsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

universeee

Dün tam Messt cafe'nin ara sokağından ana yola çıkarken beyaz bir guli selam verdi son anda gördüm elimi kaldırıp selamını aldım ama gördü mü bilmiyorum. Sağolsun, varolsun! :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Ormanci

Galiba bendim :)
Messt cafe neredeydi :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Galiba bendim :)
Messt cafe neredeydi :)
Dünkü buluşmanın olduğu yer, Nakkaştepe. Yanlış görmediysem zaten o tarafa döndü benim bahsettiğim araç. Plaka göremediğim için birşey diyemiyorum.

Ormanci

Ha yok, yanlış alarm oldu :)
Ben de dün bi kavşak çıkışında önce çıkmasın arkadaş dikkat etsin diye dıt'ladım, sonra baktım Alfa'ymış (147'ydi galiba), dıtdıtdıt yaparak geçtim, sen sandım hocam :)

universeee

Ha yok, yanlış alarm oldu :)
Ben de dün bi kavşak çıkışında önce çıkmasın arkadaş dikkat etsin diye dıt'ladım, sonra baktım Alfa'ymış (147'ydi galiba), dıtdıtdıt yaparak geçtim, sen sandım hocam :)
Sorun değil :)

tayfun

Birkaç gün önce ilginç bi durum ile karşılaştım. Arnavutkoyde  ailem ve misafirlerimiz ile eve dönerken, bi ara durmak zorunda kaldım. O ara yanımda başka bir 156 yavaşladı,camı açıp beni süzüp sakince ilerlediler. Sonra ileride yan yana geldik. Korna ile selamlastik. Yolda giderken camdan sohbet etmeye başladık.bu sohbet ışıklarda devam etti. Arkadaş forum'dan deyil tabi. Ama birsekilde internetten benim aracı görmüş ve tanımış. Daha sonradan faceden arkadaş olduk:)
Evde konu açıldı babam kimdi o? Diye sordu. Bende tanimadigimi söyledim babam şaşırdı:) ablam "bunlar örgüt gibi bişey, alfitstimiymis neymiş" diyince gülüştük:) bu camiada olmak kesinlikle ayricalik;)

berkaykcr

İzmir kesinlikle bu Selami bilmiyor :) bir kaç kısi dışında

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

DcD-Semih

Plakasını almak o an aklıma gelmedi ama Ümraniye de siyah bir 145 ile iki 145 kullanıcısı olarak selamlaştık arabasının heleki motor sesinin maşallahı vardı :) Buralarda ise selam olsun tekrardan.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Hakankln

Sırf ayna marka araç kullanıyoruz diye araç kullanırken sağa sola selam vermek biraz komik bence..

Ormanci

Yine aynı isim, yine eşsiz bi çıkış :)

54 yaşında mısınız, 46 mı?
Hangisiydi :) Forumuna göre değişiyor mu?

Bu arada dikkat de ettim, aracımı satmam, satarsam zarar ederim derken, Kasım 2013'ye yeni üye olur olmaz TCT arayan arkadaşa ilan gönderme çabası da ilginçmiş doğrusu :)

Bir başkası olsa, "sizin görüşünüzdür elbet, ama bu konudaki bu yorumunuz için Alfa tarihinde yapıldığı söylenen davranışı bi araştırın isterseniz, Alfa sahiplerinin birbirine selam verdiği anlatılıyor, hoş, ben yurtdışında (Yunanistan'da) göremedim bunu" şeklinde daha "insani" bir yorum yapardım ama son yaptıklarınızdan sonra bunu yapmayacağım kesinlikle :)

Murad

Bu arada dikkat de ettim, aracımı satmam, satarsam zarar ederim derken, Kasım 2013'ye yeni üye olur olmaz TCT arayan arkadaşa ilan gönderme çabası da ilginçmiş doğrusu :)

Bir başkası olsa, "sizin görüşünüzdür elbet, ama bu konudaki bu yorumunuz için Alfa tarihinde yapıldığı söylenen davranışı bi araştırın isterseniz, Alfa sahiplerinin birbirine selam verdiği anlatılıyor, hoş, ben yurtdışında (Yunanistan'da) göremedim bunu" şeklinde daha "insani" bir yorum yapardım ama son yaptıklarınızdan sonra bunu yapmayacağım kesinlikle :)

:) Yakalanmış :)

tolga_ozhan

Sırf ayna marka araç kullanıyoruz diye araç kullanırken sağa sola selam vermek biraz komik bence..

Ben sizi her gördüğümde size selam vermek istiyorum. Almaz mısınız?
Ne olur alın :)

ozoozo

Ormancı müsade edersen yazına imzamı atmak isterim :) arkadaşın yazılarına ve senle olan ikili tct muhabbetine bende denk geldim ve diğer bir çok konusuna ;)

alihsans

Selam vermek sünnet, almak farzdır. Selam vermeseniz de verileni alın. :p

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

sbk0655

Aracınizin hepimiz tarafından hatırlanacak bir fotosunu paylaşında yanlışlıkla sizin gibi bir zihniyete selam vermeyelim.Aracı almışsınız satarsam zarar ederim demeniz gayet normal ve anlaşılır.Ancak bu foruma girmeyince zarar etmezsiniz. Hani böyle bir çekince varsa bilginize.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğa Tosun

yoksa aracınız markası ayna mı ? ayna romeo?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Ormanci

Ormancı müsade edersen yazına imzamı atmak isterim :) arkadaşın yazılarına ve senle olan ikili tct muhabbetine bende denk geldim ve diğer bir çok konusuna ;)

Sağol hocam :) Valla temelde benim hiçbir sorunum yoktu, ancak yazılanları, bahsedilenleri görünce yahu dedim ya arabayı silah zoruyla satmışlar, ya feyk kullanıcı, ya da büyük bi şanssızlık yaşıyor.
Ancak tarz çok enteresan geldi. Yani arabandan memnun olmayabilirsin mesela, ama niye her mesajda bi çamur atma çabası, bi garip nitelemeler falan...

Hele ki diğer forumda son mesajda "arabam böyle gitmiyor" deyip, aptalın birinin testindeki "evet, bu araba 170'lik gibi gitmiyor" cümlesini alıp, R8 videosunu koyunca, ne yapmak istediği konusunda iyice kafam karıştı :D He yani vatandaş aracında bir sorun olduğunu / olabileceğini kabul etmiyor, sorun olabileceğini düşünmüyor, "nasıl olsa testte de böyle dedi, 170'lik araba 75hp gibi gidiyor, test de bunu doğruluyor zaten" ana fikri ile mesaj yazıyor :)

Eh, bu durumda ne diyeyim ben daha?

Bir de ben bunları dile getirince, gidip DH'deki aptalların mesajlarından bir bölümü bulup, "işte bu vatandaş alışmış zaten, herkese çamur atıyor, bulaşıyor" diye link gösterince, vatandaşın çabasını anlamış olduk. Beni nereden biliyorsun da çat diye buldun hemen? :)

Forumlardaki farklı bilgileri de görüp, satış konusundaki samimiyetsizliği de görünce, ben artık bu kullanıcının kesinlikle iyi niyetli olmadığını, feyk olabileceğini, hatta DH'deki o konulara girip ortalığı karıştırmaya çalışan Alfa eziklerinden biri olabileceğini düşünmeye başladım. Ya donnaidolo muydu neydi, ya da Ahmeta60 :D

Kaldı ki ben, "böyle bi kullanıcı değilseniz, feyk değilseniz kusuruma bakmayın, tarzınız ilginç geldi sadece" gibi birşey söylemişken, kendisinin bu linki gösterip "e tabi siz bu değilsiniz, kusuruma bakmayın, eminim o değilsiniz" şeklindeki çıkışı, terbiyesizlikten başka birşey değildir. Ve çocukçadır, o yüzden iki forumdaki iki yaşına da inanmıyorum :)

O yüzden normalde bir daha hiç cevap vermeyecekken, normal bi kullanıcı kabul edip normal mesajlarına adam gibi cevap verecekken, son gelişmelerden dolayı ben de uğraşmaya karar verdim.  :asagi-ok: :kahve:

Qadesh

Bugün istanbul yolu üzerinde eryaman çıkışı taraflarında 2.4 yeşil bir mk-1 156 gördüm. Kullanıcısı 50'li yaşlarında biriydi. Hemen arkasına yanaşıp önce sellektör yaptım anlamadı, sonra yanına geçtim korna çaldım yine anlamadı, gıcık gıcık baktı bana :) ama sonradan bu yaşta bi amca anlamaz herhalde diyip zorlamadım. ama 2.4 bir 156 görmek pek mutlu etti beni. Nasıl basıyodur o yaaaa :)
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527