Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Dün gece lastiği kurban verdik.70-80'le gidilen yolda lastik patlatacak seviyede bir çukura önlem almayan belediyeye selamlarımı iletiyorum.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Geçmiş olsun abi.Bende bi saat önce aks kestim muhtemelen..

Geçmiş olsun arkadaşlar :(
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Kubilay

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Burak sana da çok geçmiş olsun, umarım en az masrafla halledersin.

Oğuz, eğilme dediğin gözle görülür bir şey mi yoksa makineye bağlatmak mı lazım? Varsa çözümü var mıdır? Janttan olmayalım bir de  :)

Oğuz

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Burak sana da çok geçmiş olsun, umarım en az masrafla halledersin.

Oğuz, eğilme dediğin gözle görülür bir şey mi yoksa makineye bağlatmak mı lazım? Varsa çözümü var mıdır? Janttan olmayalım bir de  :)

Gözle görülür olmayabilir, rotçularda bi alet oluyor varsa bir eğiklik pressle düzeltiyorlar. 20 lira civarı bir şey olması lazım jant başı :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Kubilay

Gözle görülür olmayabilir, rotçularda bi alet oluyor varsa bir eğiklik pressle düzeltiyorlar. 20 lira civarı bir şey olması lazım jant başı :)

Eyvallah, uyardığın iyi oldu.Bu hafta yeni lastiği taktırmaya gideceğim, onu da söylerim bakarlar.

Bu arada şuan arabanın üstünde tasarruflu stepne var, aracın tüm fiyakası kaydı. :D

ihsany

Kubilay geçmiş olsun, umarım jant da bir sorun yoktur, bu bahsettiğin çukur nerede ?

Burak sana da geçmiş olsun, umarım fazla masraf çıkmaz..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

tayfun

Dün gece lastiği kurban verdik.70-80'le gidilen yolda lastik patlatacak seviyede bir çukura önlem almayan belediyeye selamlarımı iletiyorum.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
geçmiş olsun. Benimde busabah aynisey başıma geldi. 70 ile yanyolda sol seritte ve solda , ufak ama keskin bi cukura girdim. Öyle bir girdimki teker çukurda kaldı sandım. Lastikleri daha yazın almıştım. Stepnede evde, Allahtan arkadaş geldide jantı söküp , yeni lastik taktırdı.

Murad

Bende tam yazacaktim janta da baktir diye arkadaslar yazmis. Gecmis olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kubilay

Teşekkür ederim arkadaşlar.Tayfun abi sana da geçmiş olsun.

Yalnız arabada tasarruflu stepnenin olduğu tarafa doğru bir çekme var.Direksiyon o tarafa kayıyor.Taban azlığından mı yoksa rot ayarı mı mefta oldu?

Kubilay geçmiş olsun, umarım jant da bir sorun yoktur, bu bahsettiğin çukur nerede ?

İhsan abi jantta görüntüde bir sorun yok ama belki de vardır.Yarın yeni lastik takılacak, ona da baktıracağım.Çukur, Beylerbeyi'nden Nakkaştepe'ye çıkışta köprü girişini geçtikten sonra Koç Holding'e varmadan önceki son uzun virajda.

tayfun

Teşekkür ederim arkadaşlar.Tayfun abi sana da geçmiş olsun.

Yalnız arabada tasarruflu stepnenin olduğu tarafa doğru bir çekme var.Direksiyon o tarafa kayıyor.Taban azlığından mı yoksa rot ayarı mı mefta oldu?

İhsan abi jantta görüntüde bir sorun yok ama belki de vardır.Yarın yeni lastik takılacak, ona da baktıracağım.Çukur, Beylerbeyi'nden Nakkaştepe'ye çıkışta köprü girişini geçtikten sonra Koç Holding'e varmadan önceki son uzun virajda.
kubilaycım stepnenin çapı ufak oldugu için sağa çeker. Bizim arabaların suspansyonu zaten sert. Orj,jantı taktiktan sonra bi rot balansa girersin kafan rahat eder.

Alfadanadam

Bu yazılandan hiçbirşey anlamayan bir tek ben miyim? :)

Kubilay

kubilaycım stepnenin çapı ufak oldugu için sağa çeker. Bizim arabaların suspansyonu zaten sert. Orj,jantı taktiktan sonra bi rot balansa girersin kafan rahat eder.

Teşekkür ederim abi ben de öyle tahmin ettim.Rot balansa yarın lastik değişiminden sonra sokacağım.

Bu yazılandan hiçbirşey anlamayan bir tek ben miyim? :)

Özür dilerim, aceleden lambur lumbur yazmışım.Arabada stepnenin olduğu tarafa doğru bir sapma var.Direksiyondan da belli oluyor.Giderken direksiyon hafif sola dönüyor.Sanıyorum stepneden kaynaklanıyor.

Alfadanadam

:)

Tasarruflu stepne yazınca acaba dedim stepne yerine konan LPG tankına atıfta mı bulunuyorlar diye garip fikirler geldi aklıma benim de :)

tayfun

Maddi kısmı bir şekilde hallolur ama! Teker o cukura küt diye vurunca, sanki benim totoma tekme attılar:) içim gitti desem yeridir.

agucba

///////////////

erdem1904

Volkswagen Doğuş oto yeni oluşumlara hazırlık mı yapıyor.  ;) Alfa ile alakalı domainlere bakınırken keşfettim...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Volkswagen Doğuş oto yeni oluşumlara hazırlık mı yapıyor.  ;) Alfa ile alakalı domainlere bakınırken keşfettim...

hayırdır inş.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

max-ime

Doğuş'u günahım kadar sevmem, üzerine nefret ederim. Telefonda herhangi bir şirketi aradığı zamanda 'Gezi'ci' olduğumu söylerim, utanır kapatırlar ancak Alfa'nın distribitörlüğünü Tr'de hem marka imajı yükselir, hem de satış rakamları artar. Bu konularda gayet iyiler..

Murad

Alfa eğer Doğuşa geçer ve Volkswagen gibi önüne gelenin bindiği bir marka haline gelirse aracımı satarım ve bir daha da asla Alfa romeo almam. Ben Alfa romeo'ya ruhu için, güzelliği için ve herkeste olmadığı için biniyorum. Herkesin kullandığı araç kullanacak standart bir kullanıcı olsam piyasada onlarca standart marka var. Lütfen Alfa romeo onların portföyünde eksik kalsın. Bu araçların bu kadar sıkıntısını sorununu yakıt masrafını herkeste olmadığı için çekiyorum bize özel olduğu için çekiyorum.
Böyle güzide bir markanın Doğuşta olmasına sanırım tahammül edemem.

milano 75

alfa doğuş ageçsede satış rakamları çok değişmez tr de,sadece distribütör değişir,doğuşun elindeki araçların çok satmasının ilk sbebi portföyünün zaten satması,doğuş sadece hizmetiyle artı katıyor.alfa doğuşa geöse herkes 4c mi alcak,alfa yok ortada.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Bu 18" jantlar sizce giu da nasıl duruyor ?  :alfisti:

tayfun

Giu'da 18 pek seçenek yok bildiğim kadarıyla. 5*112.  orj QV jantları birinci,bunlarda ikinci tercihim olurdu giu sahibi olsaydım .

hi_cazz

Benim hoşuma gitmiyor kardeşim ya. Ben giuya hep 8c yakıştırıyorum.

Note 3 ile tapatalklandı

OğuzCanAlantor

Ilanda siyah bir guide var bence çok güzel durmuş.

ozoozo

Kovalıyoruz bir şeyler bakalım :) bende böyle bir kararsız kaldım acaba nasıl durur vs diye , aslında değişik bir modeli var fena durmuyor gibi , birde şuan bu araba yüksek baya onunda görsele etkisi var , yayla vs nasıl durur acaba. Kararsız kaldığım için hemde şuan ki güncel araştırmam jant olduğu için fikirlerinizi almak istedim. Orjinal QV jantlarına zaten ben bitiyorum ancak o jantların orjinalini de replikasını da bulmak imkansız. Servisten sipariş etmek tek çare oda 5bin liradan aşağı değildir , sanırım en son sorduğumda tanesine 1300 civarı denmişti.

Tolga033

@Kubilay, @Lbe geçmiş olsun.  :(
Özdemir diğer benzeyen jant sanırım Collezione Pakette olan ?