Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu daha ucuzmuş. Hepsiburada

Acil düzeltme.. Bu linkteki ürün yanlış. 2000 kodlu ürün değil 4000 kodlu olacak. Gözümden kaçmış....Özür dilerim hali hazırda sipariş veren olduysa.

Ben sormuştum abi sana , onuda favlara almıştım ayın 15 inden sonra arabayla ilgili toplu siparişlerim arasına :) sıkıntı yok yani ve harikasın. Peki bu iki ürünün farkı nedir , bilgilenelim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Hepsiburada linkindeki harc-ı alem bir ürün.
Diğeri bakırlı gres. Olayımız Bakır :)

sarpgrey

bugün benim 147 nin silecek suyu deposunu temizledim. once sokmek istedim ama baktım cok is, , önce icindeki suyu emdirdim ve sonra içine hortumu sokup iyice taşırdım, içinde kireç varsa çıksın diye, çünkü cam fiskiyeleri bir türlü istediğim gibi calismiyordu.
Diğer 147 lerde aynı sorun varmı bilmiyorum ama benim 147 de motor kaputunu kaldırıp kaputun altına baktığım zaman fiskiyelerin altina gelen her iki kisimdada su kacirmasindan dolayı ses yalitim halisindaki beyazlik canimi sıkıyor du su kaçırdığı belliydi. neyse sonra halının bir kismini söktüm ve fiskiyeleri cikardim fiskiyeler ile hortum bağlantısı arasindan su kaçırıyor du. bende araya isiya dayanıklı sıvı conta sıktim.yarin monte edicem bakalim nasıl olacak.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Alfadanadam

İStediğiniz verimi alamazsanız bu parçalar servislerde ayrı satılıyor aklınızda olsun.

Doğa Tosun

bugün değil ama, dün son 1 ayda en fazla 5 kez garajdan çıkardığım sevgili DG977 ile uğraştım.. öncelikle nihayet yazlık 18" jantlarımızı taktık. iyice yıkandık. plaka lambalarımızı geçen sene beyaz yapmıştık, daha parlaklarını taktık. Bütün kışın kirini yaza hazırlık vesilesiyle komple pasta cila ile attık.. arabanın rengi değişti diyebilirim, ilk gün ki "SARI"ya döndük. En güzeli de dpf falan hak getire, arka tarafımız çok kararmıştı, şimdi tertemiz oldu. ön park ampulleriyle oynayacağım, amerikan park tarzı birşeyler var kafamda. bir de stickerlar. denk getirirsem egzoz uçlarını da oval yapacağım

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

bugün değil ama, dün son 1 ayda en fazla 5 kez garajdan çıkardığım sevgili DG977 ile uğraştım.. öncelikle nihayet yazlık 18" jantlarımızı taktık. iyice yıkandık. plaka lambalarımızı geçen sene beyaz yapmıştık, daha parlaklarını taktık. Bütün kışın kirini yaza hazırlık vesilesiyle komple pasta cila ile attık.. arabanın rengi değişti diyebilirim, ilk gün ki "SARI"ya döndük. En güzeli de dpf falan hak getire, arka tarafımız çok kararmıştı, şimdi tertemiz oldu. ön park ampulleriyle oynayacağım, amerikan park tarzı birşeyler var kafamda. bir de stickerlar. denk getirirsem egzoz uçlarını da oval yapacağım

Doğa bak bu fotoyu bizim Oğuz attı , şimdi senin jantları görünce aklıma geldi. Fotodaki araçta güzel durmuş belki sende bu küçük ayrıntıyı düşünebilirsin

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sarıya gelirsek söylenecek söz yok , maşallah! ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

h.t

bugün benim 147 nin silecek suyu deposunu temizledim. once sokmek istedim ama baktım cok is, , önce icindeki suyu emdirdim ve sonra içine hortumu sokup iyice taşırdım, içinde kireç varsa çıksın diye, çünkü cam fiskiyeleri bir türlü istediğim gibi calismiyordu.
Diğer 147 lerde aynı sorun varmı bilmiyorum ama benim 147 de motor kaputunu kaldırıp kaputun altına baktığım zaman fiskiyelerin altina gelen her iki kisimdada su kacirmasindan dolayı ses yalitim halisindaki beyazlik canimi sıkıyor du su kaçırdığı belliydi. neyse sonra halının bir kismini söktüm ve fiskiyeleri cikardim fiskiyeler ile hortum bağlantısı arasindan su kaçırıyor du. bende araya isiya dayanıklı sıvı conta sıktim.yarin monte edicem bakalim nasıl olacak.

Bende sıkmasından kaynaklı bir problem yok fakat o yalıtım halısındaki beyaz leke var az da olsa.Sanırım ilk sahibi düzeltmiş problemi ama bende bu beyazlığı hep merak etmiştim. Bi söktürüp baktırayım , hatta yıkamacım direk söküp yıkayalım demişti ama elletmemiştim , nasıl temizleyebilirim bunu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

OğuzCanAlantor

Kıskandırıcı güzellik :)  :nazar:

milano 75

tamponu oturtmaya çalıştım baya bi uğraştırdı,yarında alt eki taktımmı sıra gelir evo dodiklere.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

hi_cazz

Yanıyooo kardeşim. Allah nazarlardan korusun

Note 3 ile tapatalklandı

Doğa Tosun

Hepinize çok teşekkür ederim abilerim  :)  :serefe:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

milano 75

yarı final,devamı burda You are not allowed to view links. Register or Login

Ormanci

Bugün Yaybach'lar takılacak Giulietta'ya :)

Bu arada aracına Eibach alanlar yardımcı olabilir mi;
Pro-Kit aldım, zaten piyasada galiba Sportline pek yok Giulietta için, ancak yaylar kırmızı geldi.
Prokit'ler sağda solda siyah genelde, kataloglarda falan da öyle görünüyor.

Ancak forumlarda falan da baktığımda başka marka araçlarda da siyah-kırmızı karmaşası olmuş. Prokit olduklarından eminler ama yaylar kırmızı gelmiş mesela..

wolkanku

prokit kırmızı sportline siyah oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Ormanci

Hocam zamanında 106'ya sportline 5cm'lik yay almıştım, onlar da kırmızıydı ama :)
O yüzden bütün milleti ikilemde bırakıyor :)

ozoozo

Bugün Yaybach'lar takılacak Giulietta'ya :)

Bu arada aracına Eibach alanlar yardımcı olabilir mi;
Pro-Kit aldım, zaten piyasada galiba Sportline pek yok Giulietta için, ancak yaylar kırmızı geldi.
Prokit'ler sağda solda siyah genelde, kataloglarda falan da öyle görünüyor.

Ancak forumlarda falan da baktığımda başka marka araçlarda da siyah-kırmızı karmaşası olmuş. Prokit olduklarından eminler ama yaylar kırmızı gelmiş mesela..

Sıkıntı yok abi , 3.5 kırmızı. Bende aldığımda kırmızı geldi 3.5 luk , dediğin gibi kataloglarda vs kırmızı 5 siyah 3.5 gibi görünse de sanırım araçtan araca değişiyor yani kırmızı 5 siyah 3.5 diye kesin bir şey yok. Haliyle aldığın yay istediğin yay :)

Ormanci

Tamamdır, eyvallah :)
İnşallah bugün sorunsuzca takılır binerim, akşama alacağım.
Akü de ölçülecek, start&stop çalışmıyordu, tek ihtimal akü geldi aklıma..

Oğuz

Piyasada 5'lik yay yok ne yazik ki :( Olur da şansa 5lik cikarsa benimkilerle takas ederim seve seve :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Ben çok takılmıyorum start&stop a gitti gelmedi :D ama araba istop vs ettiğinde hemen çalışıyor tekrar debriyaja bastığımda. Manuel araba da start&stop resmen eziyet , çalışmamasına çok takılmıyorum :)

ihsany

Benim aküden dolayı çalışmıyormuş start&stop. Aküyü şarj ettiler, düzeldi.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

hi_cazz

Ben çok takılmıyorum start&stop a gitti gelmedi :D ama araba istop vs ettiğinde hemen çalışıyor tekrar debriyaja bastığımda. Manuel araba da start&stop resmen eziyet , çalışmamasına çok takılmıyorum :)

Kesinlikle katılıyorum. S&S bence sadece otomatik için güzel.

ozoozo

Serkan abiden aldığım bass ve amfiyi bağlattım , tam istediğim gibi oldu :) dinlediğim müzik türüne kıyasla beklentimi karşıladı şimdi daha keyifli oldu. İlerleyen zamanlarda amfiyi büyütüp kapılara da 4 tane mid almayı düşünüyorum.

Serkan abiye ve Oğuz'a (Ankara) katkılarından dolayı da teşekkür ederim.  :arkadasim:

ar.159

ben şimdiye kadar ss nin bir a6 da düzgün çalıştığını gördüm ki ondada bir çok etmene dikkat ettiğinden çoğunda devreye girmiyordu otomatik punto var ofiste ondada var ss ve arabaya bindiğimde ilk işim iptal etmek oluyor tam bir baş belası heleki yokuşlarda arabanın geri kaçırmasına sebep oluyor.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

ben şimdiye kadar ss nin bir a6 da düzgün çalıştığını gördüm ki ondada bir çok etmene dikkat ettiğinden çoğunda devreye girmiyordu otomatik punto var ofiste ondada var ss ve arabaya bindiğimde ilk işim iptal etmek oluyor tam bir baş belası heleki yokuşlarda arabanın geri kaçırmasına sebep oluyor.

Söylediklerine aynen katılıyorum abi özellikle manuelde.. Geç kalkıyorsun,geriye kaydığı vs arada oluyor ondan dolayı bende çalışmamasından yanayım :) istanbulda olsam belki kafa yorarım ama Ankara da öyle ahım şahım beklediğim trafiğe girmiyorum haliyle sıkıntı yok :) bmw dede iyi çalışıyor bence.. Ama otomatik olması şart , yoksa eziyetten başka bir şey değil.