Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Deniz maşallah :nazar:

Zafer hocam egzoz çok şık olmuş hayırlı olsun.

Mahmut artık seni ve bu güzelliği buluşmalarda görmek istiyoruz :)

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Deniz maşallah :nazar:

Zafer hocam egzoz çok şık olmuş hayırlı olsun.

Mahmut artık seni ve bu güzelliği buluşmalarda görmek istiyoruz :)

Çok teşekkürler :))  :serefe: :arkadasim: :haydi:

Kibitzer

Spacer'ı ben de düşündüm, ama arabanın orjinal haline çok dokunmak istemiyorum o yüzden şimdilik pas :)

Dışarıdan aldığım tepkiler ise hep olumlu. Arabayı bilen/bilmeyen insanlardan çok olumlu tepkiler aldım. İki kere polis çevirdi aldığım ilk gün, ikisi de hayırlı olsun demek için (Bunu yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim :D). Geçen gün de Florya'da park halindeyken Toyota Corolla gelip durdu yanımda, içeriden bir genç biri uzandı camdan dışarıya. Tam dedim eyvah, ne olacak "4C mi, çok güzelmiş hayırlı olsun" deyip gitti o da.

Kısacası sorun yok şimdilik  :yukari-ok:

Hocam şöyle apartmanlara takılan boyutta bir nazar boncuğu lazım buna! Tek kelimeyle "MAŞALLAH". Yok böyle bir güzellik  :nazar: :nazar: :nazar:

Biz de arada Florya falan gidiyoruz ama denk gelemedik henüz :)

Bu arada "4C kurcalama, bızıklama, orasını burasını tırtıklama" toplantısı öneriyorum :)

sarpgrey

Uzun zamandır okulumdan dolayı forumda fazla aktif olamadım arabaylada fazla ilgilenemedim. Şuanlık pasta ciladan sonra ilk fotoğrafı app plakalarımda takıldı yanlız detaylı ve daha güzel fotoğraflarını çekmeyi düşünüyorum hafta sonu fakat araçdaki değişiklikleri çok beğendim. Pasta cilanın yanı sıra kaputtaki taş izleri ufak tefek çizikler vs. rötüş boyalarla ortadan kalktı :)
elinize sağlık güzel olmuş. ..ama arka planda duvardaki Atatürk daha güzel :)
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Jaaaa!

Uzun zamandır okulumdan dolayı forumda fazla aktif olamadım arabaylada fazla ilgilenemedim. Şuanlık pasta ciladan sonra ilk fotoğrafı app plakalarımda takıldı yanlız detaylı ve daha güzel fotoğraflarını çekmeyi düşünüyorum hafta sonu fakat araçdaki değişiklikleri çok beğendim. Pasta cilanın yanı sıra kaputtaki taş izleri ufak tefek çizikler vs. rötüş boyalarla ortadan kalktı :)
elinize sağlık güzel olmuş. ..ama arka planda duvardaki Atatürk daha güzel :)

Teşekkür ederim, Onun yeri ayrı tabikide :))
M.byrkc

milano 75

distribütör kapaklarını sıfır bosch larla değiştirdim,buji kablolarını temizledim yağdan falan ve kaputun boş görüntüsünü(önceki haline göre)hediye gelen tz3 stradale deki biscioneyle doldurdum.

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

bu arada malum kazada v kayışının rulmanı aküyü kesmiş akan saf suda o kısımdaki resimde görülen yerlerde boyayı almış,paslı pis bi görüntü var,dışıyla çok tezat.motorun ön kısmını fırça veya süngerle siyaha boyasam nasıl olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

distribütör kapaklarını sıfır bosch larla değiştirdim,buji kablolarını temizledim yağdan falan ve kaputun boş görüntüsünü(önceki haline göre)hediye gelen tz3 stradale deki biscioneyle doldurdum.
Abi kaput çok hoşuma gitti  :yukari-ok:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Rotweiler

Ğşengeçliğimden arabayla işe gelip, haneye 50km daha yazdım.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

h.t

Polis bugün konya yolunda orta şeritten giderken dur dedi bende geç farkettim duramadım , aynaya baktığımda plakayı yazıyordu valla. Bugün Alfa Romeo ma ceza yedim heralde :(
155 i aradım sağolsunlar ilgilendiler olası bi cezada kaydınızda mevcut bana anlattığınızı trafik mahkemesine anlatırsınız dedi.
Allah allah plakam düşmüştü ufak bi hasarda ön plakam takılı değildi o sebepten durdurmak istedi heralde dedim polis memuruna :))

Bi kamyonda laf işittim annemden tak şu plakanıda aracını men ederlermişte şöylede böylede..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ealprsln

Bugün değil ama pazartesi, ön ve arkalara 15mm spacer'lar takıldı. Yol tutuşuna bu kadar pozitif etki edeceğini düşünmüyordum açıkçası. 30mm helezon hali hazırda10 aydır üstündeydi, 15mm spacer sonrası araba iyice karting aracına döndü. :yukari-ok: :yukari-ok:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

OğuzCanAlantor

Polis bugün konya yolunda orta şeritten giderken dur dedi bende geç farkettim duramadım , aynaya baktığımda plakayı yazıyordu valla. Bugün Alfa Romeo ma ceza yedim heralde :(
155 i aradım sağolsunlar ilgilendiler olası bi cezada kaydınızda mevcut bana anlattığınızı trafik mahkemesine anlatırsınız dedi.
Allah allah plakam düşmüştü ufak bi hasarda ön plakam takılı değildi o sebepten durdurmak istedi heralde dedim polis memuruna :))

Bi kamyonda laf işittim annemden tak şu plakanıda aracını men ederlermişte şöylede böylede..

Kanka geçmiş olsun bugün seni gördüm herhalde stock bi 147 gidiodu  saat 2 suları çukurambar tarafındaydı

h.t

Saolasın kanka , yok ben sabahtan okula geldim hala daha okuldayım çıkmadım hiç :)

erim

Tolga abi çok sağolsun bugün stopları boyadı, güzel oldular :) eline sağlık tekrardan abi  :arkadasim:
Ayrıca Biraz kirliyiz sanırım ama yağmurdan :)

Utku

Kaputtaki pati cizigi gittimi mahmut ?
Bravo dogru yolda ilerliyorsun, cok guzel gozukuyor
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Gouki

erim

Erim stoplar çok güzel olmuş :clover:

çok teşekkür ederim :)  :alfisti:

Bandırmalı

Merhabalar,
Bu gün Carriumda Zeki usta ile sallanan yan aynalarımızı onardık.
Ardından bu farlar ile önümü göremiyorum dememle emanet farlarımızı  (Recep Bey sağ olsun ) takarak İlker beye mercek için verdik. Mustafa Kardeşimize cumartesi günü üşenmeden farları söküp taktığı için ayrıca teşekkür ederim.  ;)
Kısmet ise salı günü farlar tamamlanacak.
Halojende kalıyoruz Xenon fikrine Muhsin abinin karşı çıkmasından dolayı.  8)
Ufak bir kaza neticesinde kapanmayan bagaj kapağı incelendi çok ciddi bir sorun olmadığı görülerek Teselli ikramiyemizide aldık.  :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

tolga_ozhan

Tolga abi çok sağolsun bugün stopları boyadı, güzel oldular :) eline sağlık tekrardan abi  :arkadasim:
Ayrıca Biraz kirliyiz sanırım ama yağmurdan :)

Rica ederim. Beğendiğine sevindim.

OOU

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ben degil ama baskaları birseyler yapmış

Tapatalk
[url="//www.oguzozgurugur.com"]www.oguzozgurugur.com[/url]

Jaaaa!

Kaputtaki pati cizigi gittimi mahmut ?
Bravo dogru yolda ilerliyorsun, cok guzel gozukuyor

Abi dikkat etmedim fakat gitmiş olması lazım kaput iyi görünüyor diğer taraflardaki ufak tefek şeylerde halledildi şuan gözle görülür çok eksiği yok kaporta olarak
M.byrkc

lyolcul

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ben degil ama baskaları birseyler yapmış

Tapatalk
geçmiş olsun, içimden bişeyler yazmak geçiyor ama.......

147BLACK

Geçen çarşamba günü sabah işe giderken İncek bulvarı Anayasa mahkemesi önünde motor bir anda güç kesti ve motor lambası yandı... zar zor 20-30 km gibi hızlarda servise kadar gittim ve yapılan kontrolde triger kayışının sıyırdığı görüldü... Daha da 10-15 bin km arası vardı triger değişimine.. lpg'nin sübap kestiği sanıldı açılana kadar motor ama triger sıyırmış..
Sübaplar eğrilmiş vs...

Şimdi motor elden geçiyor..
Triger seti, varyatör tamiri, silindir üst kapağı değişimi, sübap ve sübap lastikleri değişimi, segman atılması ve hazır açılmışken yağ pompası değişimi gerçekleşiyor...

Umarım motor iyi bir hale gelir ve uzun seneler sorunsuzca kullanırım...  :clover:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

lyolcul

Geçmiş olsun. Öncesinde hiç dikkat çeken sorunlar olmadı mı? Yani hiçbir şey yokken aniden mi bu durum oldu?

h.t

Geçmiş olsun Arda abi. Daha 10-15 bin km kala trigerin sıyırması acaba sente ayarının yanlışlığından,eski değiştiren yerin hatasından vs mi kaynaklanmış. Yoksa başka bişeyden mi, belirlenebildi mi ?