Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ayıptır ayıp...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkcnn

çok geçmiş olsun :( insanımız çok garipleşti artık özellikle son dönemlerde.. şaşırmamak, kızmamak hatta çıldırmamak elde değil..

Ormanci

Sadece kötü niyet olarak bakmayın, salak da çok...

Bir defasında arabayı park etmiştim. Geldim ki dershaneden çıkmış liseliler etrafta takılıyolar, salağın biri de benim eski arabanın çamurluğa yaslanmış, üzerinde kot pantolon. Bir de orada kıçını yaymış sanıyorum, sağa-sola çizikler, kedi tırmalamış gibi...

İşin kötüsü, durumu ilk başta fark etmedim.
Hıyarağasını arabaya yaslı gördüm, "babanın arabası di mi yaslanıyosun" dedim, anında zıpladı.
Ben de sinirle bindim arabayı üzerine sürüp gittim.

Çizikleri çok sonra fark ettim. Kotun arka cebindeki düğme veya çantası falan gibi bişey çizdi herhalde.

Kimisi geçerken dikkat etmiyor, arabaya sürtünüyor, kimisi başka mallık yapıyor.

Hain haricinde mal da çok...

burak_unsal

Çok geçmiş olsun Egemen Bey.. Benim de arka tamponun sol tarafında çok küçük de olsa bi ezik oluşmuş. Park halindeyken hafif de olsa vurmuşlar sanırım. Farkettiğimden beri gözüm takılıyor sürekli hissiyatınızı çok iyi anlıyorum maalesef.

Bu arada trafikte karşılaşırız diye sürekli beklenti halindeyim ama bi türlü denk gelemedik kısmet mi değildir nedir anlamadım :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

egemensnt

teşekkürler arkadaşlar.. bu tür insanalara tek dileğim akıl fikir..

egemensnt

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok geçmiş olsun Egemen Bey.. Benim de arka tamponun sol tarafında çok küçük de olsa bi ezik oluşmuş. Park halindeyken hafif de olsa vurmuşlar sanırım. Farkettiğimden beri gözüm takılıyor sürekli hissiyatınızı çok iyi anlıyorum maalesef.

Bu arada trafikte karşılaşırız diye sürekli beklenti halindeyim ama bi türlü denk gelemedik kısmet mi değildir nedir anlamadım :D

teşekkür ederim... aracı sadece pazar günleri kullanıyorum onun dışında hafta içi pek binme fırsatım olmuyor.. yanlız mito ve giulietta kullanıcıları bizi tınlamıyor  :)

Adza

Hafta sonu kış lastiklerini değiştirmek için aracımın yanına gittim, etrafına göz attım lastik durumunu filan bakarken arka sağ kapıda 3 adet derin sivri bir şeyle yapılmış çizik gördüm..
be insafsız ne diye yaparsın varsa sorunu gel söyle..
aynı şeyi geçen gün yaşadım, ön kaputa anahtarı takmış, bakmış komple kaput koruma var, çamurluğa takmış sonra.. ah bi görseydim.....

chao

çok geçmiş olsun.. malesef terbiyesiz çok..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

egemensnt

Hafta sonu kış lastiklerini değiştirmek için aracımın yanına gittim, etrafına göz attım lastik durumunu filan bakarken arka sağ kapıda 3 adet derin sivri bir şeyle yapılmış çizik gördüm..
be insafsız ne diye yaparsın varsa sorunu gel söyle..
aynı şeyi geçen gün yaşadım, ön kaputa anahtarı takmış, bakmış komple kaput koruma var, çamurluğa takmış sonra.. ah bi görseydim.....

size de geçmiş olsun

egemensnt

çok geçmiş olsun.. malesef terbiyesiz çok..

teşekkürler ama bu terbiyesizlikten çok akıl noksanlığı...