Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Otel / Tatil Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Tavsiyem perili köşk diye bir otel var orda sakın kalmayın. Otel silme Türk dolu hiç tatildeymiş gibi bir hava olmuyor. Birde odalar falan eskiydi en azından kaldığımız oda öyleydi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dikkate alacagim. Tesekkur ederim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

Olmadı buraya gelirsiniz:)

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Murad

Tavsiyem perili köşk diye bir otel var orda sakın kalmayın. Otel silme Türk dolu hiç tatildeymiş gibi bir hava olmuyor. Birde odalar falan eskiydi en azından kaldığımız oda öyleydi.

:haydi: ahhha ha ...yarın öğlen o otelde 8 günlük tatile başlıyorum nasipse değişiklik varmı dönünce yazarım
Iyi tatiller simdiden.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

iş yoğunluğu ve bebek durumundan dolayı 3 yıldır tatile çıkamıyorum..bu yaz 2 haftalık izne ayrılacam,otel düşünmüyorum.kiralık yazlık tarzı bildiğiniz,tecrübe ettiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz yer varmı? günlük max 100 tl yi geçmezse iyi olur.

ozoozo

iş yoğunluğu ve bebek durumundan dolayı 3 yıldır tatile çıkamıyorum..bu yaz 2 haftalık izne ayrılacam,otel düşünmüyorum.kiralık yazlık tarzı bildiğiniz,tecrübe ettiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz yer varmı? günlük max 100 tl yi geçmezse iyi olur.

Mersin deki bir çok tatil sitesinde bu tarz evler bulabilirsiniz. Ailece gayet güzel tatil yapabilirsiniz. Liparisler ve Queenaba tavsiyem olur , özellikle "Queenaba" yeni bir tatil sitesi ancak yok yok diyeceğimiz cinsten ama biraz tuzlu olabilir :)

ArinFırat

Mersin deki bir çok tatil sitesinde bu tarz evler bulabilirsiniz. Ailece gayet güzel tatil yapabilirsiniz. Liparisler ve Queenaba tavsiyem olur , özellikle "Queenaba" yeni bir tatil sitesi ancak yok yok diyeceğimiz cinsten ama biraz tuzlu olabilir :)
İlgin için teşekkürler lakin Marmara,Ege veya Güney Ege düşünüyorum.Güney sahilleri aşırı nemli ve sıcak..Dİyarbakır'dan geleceğim için zaten sıcaktan kaçıyor olacağım ve küçük bebek var bu yüzden serin ve püfür püfür esen yerler olsun istiyorum.

erdem1904

Didim'e bağlı Akbük tam aile yeri.. Sahili harika... Sessiz sakin.. Yazlıkta ayarlayabilirim istersen...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

misket

sıcak sıkıntı olmasın diyorsanız kuzey de düşünülebilir,

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

A.S.GÜMÜŞ

Marmaris Selimiye köyü alternatif olarak değerlendirilebilir.

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

ahmet_hulusi

Antalya- Kumköy, Narcia Resort olabilir, geçen sene orada tatil yaptım 5 yıldızlı , aşırı pahalı değil hemde güzel bir otel. Otele tek bekar kadın ve bekar erkek almamaları , aileler için iyi, bu sene yıllık iznimde o piti piti oynayıp rast gele bir tam pansiyona gideceğim. Artık Alfa nereye götürürse oradayım :)
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

ArinFırat

Didim'e bağlı Akbük tam aile yeri.. Sahili harika... Sessiz sakin.. Yazlıkta ayarlayabilirim istersen...
konum ve ev ile ilgili görsel varmı acaba? veya fiyat olarak ne kadar? çünkü 2 aile 2 araç gelecez ve 2 ayrı yazlık kiralayacaz 2 hafta kalmayı düşünüyoruz...sonuçta 1500 km yol geleceğim için içime sinmesi lazım(erkeklere bakarsanız kumda bankta şezlongtada yatarız daaaaa mühim olan hanımların beğenmesi haksızmıyım :-) :-) o yüzden görsel olursa daha iyi olur,beğenirsek eğer 2 tane yazlık 14 günlüğüne kiralamak için rahatsız edebiliriz sizi

erdem1904

Sitenin fotoğrafları yok. Sadece sattığım pejonun ilanı için çektiğim fotolardan bunları bulabildim. Evler teras dahil 3 kat. üst kat 2 oda + banyo, alt katta salon ile mutfak. Ana plaja yürüyerek 5 dakika.. Sahile 1-2 dakika yürüme mesafesinde. Akbük körfez bu arada. Tüm o C boyunca denize girebilecek bir çok yer mevcut.  Arka dağlar komple orman ön deniz. Nem rutubet hiç yok denecek kadar az.

En güzel yanı Kuşadası ve Bodrum ortasında kalması.. İkisinede 1-1,5 saat arasında araçla ulaşım mümkün. Didim'e 30 dk. Yazlık fiyatlarıda günlük 70-100 tl arasıdır....

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

mahoretti

koordinatları veriyorum....
37.263295   27.541039

buranın özelliği 3 katlı vilların kendi havuzları var. ister evde yemek yersiniz ister vasatı aşamayan HD sistemden yararlanırsınız.

agucba

Bırakın da hanımlar bari tatilde yemek, ortalığı toplama, bulaşık gibi şeylerle ilgilenmesinler.
Hizmet alabileceğiniz yerleri tercih edin.  :)

///////////////

dragut

Arkadaşlar merhaba.

Bu sene ağzımın tadıyla bir Ege tatili yapmak istiyorum. Niyetim Çanakkale'den başlayıp İzmir'e kadar Ege'yi bir güzel gezmek. Bir de Yunan adalarına gitmek istiyorum. Bana nasıl yerler önerirsiniz? Turla gitmek mi yoksa bağımsız gitmek mi daha mantıklı olur? Bölgeyi iyi bilen arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum :)
"Alfa sevgisi"

mahoretti

mesajına cevap yazdım.
ben tur olayına karşıyım mandıra filazofu gibi.... Önceden araştırıp gezilecek yerleri kendim gezme taraftarıyım. Turun hengamesi acelesi koşturmacası pek bana uymuyor.

fevkalbeser12

Arkadaşlar merhaba.

Bu sene ağzımın tadıyla bir Ege tatili yapmak istiyorum. Niyetim Çanakkale'den başlayıp İzmir'e kadar Ege'yi bir güzel gezmek. Bir de Yunan adalarına gitmek istiyorum. Bana nasıl yerler önerirsiniz? Turla gitmek mi yoksa bağımsız gitmek mi daha mantıklı olur? Bölgeyi iyi bilen arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum :)
Izmire gelip Selçuk'a uğramamak olmaz selçukta şirin pansiyonlar var veya 5 yıldız herşey dahil olsun diyorsanız kusadasinda güzel oteller var hatta Richmond Ephesus var eniştem o otelin genel müdürü. Ben elimden geleni yapmaya çalışırım: )

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

:o :o :o :o :o :o :o :o

Enişte otelin müdürü mü ?  :o :o :o :o :o

fevkalbeser12

:o :o :o :o :o :o :o :o

Enişte otelin müdürü mü ?  :o :o :o :o :o
Evet ya ocakta başladı göreve: )

jeremy clarkson

ArinFırat

Forum üyelerine indirim yapar mı? Uygun fiyat olursa 2 aile 6 kişi geliriz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

Forum üyelerine indirim yapar mı? Uygun fiyat olursa 2 aile 6 kişi geliriz

Siz geleceğiniz tarihi yazın ben bi sorayım.

jeremy clarkson

mahoretti

Enişte sana gizliden gıcıksa da bize yansıtır... Yanarız.  :)) :)) :)) :)) :))

tunerviper

Enişte sana gizliden gıcıksa da bize yansıtır... Yanarız.  :)) :)) :)) :)) :))

Bu ara tatil olayına sardın galiba Mahmut Abi :) Facede mykanos fln  :)
Turbo Twin Spark

ArinFırat

Tahmini 6 agustos.1 2 gün önce veya sonra olabilir

dragut

Arkadaşlar merhaba.

Izmire gelip Selçuk'a uğramamak olmaz selçukta şirin pansiyonlar var veya 5 yıldız herşey dahil olsun diyorsanız kusadasinda güzel oteller var hatta Richmond Ephesus var eniştem o otelin genel müdürü. Ben elimden geleni yapmaya çalışırım: )

Kemal hocam teşekkürler. Arkadaşlarla kararlaştıralım öncelikle. Sonrasında sizden yardım isteyebilirim :) Özellikle yer ve indirim konusunda :)
"Alfa sevgisi"