Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Ustelik plastidip istedigin zaman geri donersin , hem de orjinal parcaya zarar vermez zimpara vs . olmaz.

Rotweiler

Serkan abi yaparız diyosun da, ozinin parçaları kıvrımlı, ı kaydırmaz ped'i videoda da dediği gibi kalkık kısım kalmayacak ve her yer eşit şekilde gergin olacak şekilde germek gerekiyor düzgün desen için.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Sercan Keklik

Bazı alfalar abartmıyorum aynısı;

sitede de var 4 - 5 tane kimse kusura bakmasın. Alfa abicim bu araba gögüs çakma alcantra falan ne gerek var Alfa Romeo ya biniyosunuz.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login
Kim o 4-5 araba :) Attın ortaya bir laf hadi bakalım :D

ozoozo

sitede de var 4 - 5 tane kimse kusura bakmasın. Alfa abicim bu araba gögüs çakma alcantra falan ne gerek var Alfa Romeo ya biniyosunuz.

Zaten fikir alışverişi yapıyoruz abi ha diyince yapmıyoruz. Görüş,öneri düşünce alıyoruz. Alfayı alırken alfa romeocular para vermediği gibi para harcarken veya bir şey yaparkende kimseyi bağlamıyor ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Videoda ki güzel olmuş..  :yukari-ok:

Sercan Keklik

Zaten fikir alışverişi yapıyoruz abi ha diyince yapmıyoruz. Görüş,öneri düşünce alıyoruz. Alfayı alırken alfa romeocular para verdiği için para harcarken de kimseyi bağlamıyor ;)

gördüm özdemir fikir alış verişi yaptığını ama bu arabalarda e-30 degil, şahin degil. Tabiki kimseyi baglamaz ama alfayı rezilde eden dolu, vezir de Sokakta bindiğiniz arabaya iç geçirip bakan onlarca insan var iken, tutup Doğandan e-30 dan farksız hale getirip binmeyin.

Yada binerseniz binin tabi bize ne ama yaş ilerledikçe, anlıyosunuz. Şu doğanın aynısı Alfa Romeom vardı benim. Şimdi sana bunları yazıyorum. Şimdi senin yorumunda tabi ne diyo ya bu adam falan tarzında oluyodur ama yaş kemale gelince abilerimiz bizi uyardı diye anarsın.

Ben yaptım yanlıs, sen yapma diyorum ama yok yinede ben alırken parasını veren benim binerken benim diyosan, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ata sözü cuk oturur
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

sbk0655

Serkan abi yaparız diyosun da, ozinin parçaları kıvrımlı, ı kaydırmaz ped'i videoda da dediği gibi kalkık kısım kalmayacak ve her yer eşit şekilde gergin olacak şekilde germek gerekiyor düzgün desen için.
Azmi dashbord un kivrimlari oyle sert degil ,o kaydirmaz malzemeyi uzun alip arka taraftan tam opecek sekilde bantlayip yapilir cok zor degil bence.Tabi cok daha kolay olmasi icin sokulebilirse super olur.

Sercan Keklik

eyvahh kavga cıkıcak  :duvar: :p
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Rotweiler

Azmi dashbord un kivrimlari oyle sert degil ,o kaydirmaz malzemeyi uzun alip arka taraftan tam opecek sekilde bantlayip yapilir cok zor degil bence.Tabi cok daha kolay olmasi icin sokulebilirse super olur.

Evet abi,

Eğer sökebilirseniz( bak kendimi katmıyorum işin içine siz bi tayfa yaratmışınız kendinize çünkü :P) en azından her iki taraftan ve alt, üst(tabiiki konsoldaki uzun parça için konuşuyorum) taraflardan bant ile arkasına sabitlenebilir. Ama bunu da yaparken yine bir platforma parçayı sabitlemeniz şart. Elde melde olmaz o iş. Belki boyacıların tampon için kullandığı demir işe yarayabilir ancak el felan deymemeli. En ufak açı deseni komple bozar.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ozoozo

Evet abi,

Eğer sökebilirseniz( bak kendimi katmıyorum işin içine siz bi tayfa yaratmışınız kendinize çünkü :P) en azından her iki taraftan ve alt, üst(tabiiki konsoldaki uzun parça için konuşuyorum) taraflardan bant ile arkasına sabitlenebilir. Ama bunu da yaparken yine bir platforma parçayı sabitlemeniz şart. Elde melde olmaz o iş. Belki boyacıların tampon için kullandığı demir işe yarayabilir ancak el felan deymemeli. En ufak açı deseni komple bozar.

Dashboard sökülüyor abi , yarın konuşalım bir ;)

sbk0655

Ok kardesim konusuruz yarin iftarda bana yakin otur.

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login mustafa abi araştıracağım düz piano istemiyorum :)

@maxime haberler iyi abi ;) LPG çok takmışlar , yazılımda oluyormuş fiyatı hakkında bir şey demedi konuşuruz gidince :) cumartesi falan geliriz dedim.

Mesajını farketmemişim:)

Bende Bekir Bey ile görüştüm, daha önce uygulama yaptığını ancak yazılım yaptırcaksam Lpgyi unutmam gerektiğini söyledi.

Neyse ak, kara yarın belli olur :)  Bir yandan da fren vakum pompası arıyorum :)

Mehmet Ulusoy

Özdemir naber? Uzun zamandır ihmal ettim forumu ne yazık ki. Antepte misin?

ozoozo

Özdemir naber? Uzun zamandır ihmal ettim forumu ne yazık ki. Antepte misin?

Abi iyidir çok şükür , yoksun bayadır :) seni sormalı ? 15-20 güne antepte olacağım abi görüşelim.

Mehmet Ulusoy

Evet ya valla ne deseniz haklisiniz valla. Gel gel de ciger sefasi yapalim :) hemde sohbet ederiz. Aslinda antep bulusmasi da olabilir. Diger arkadaslarida gormus oluruz.

ozoozo

Evet ya valla ne deseniz haklisiniz valla. Gel gel de ciger sefasi yapalim :) hemde sohbet ederiz. Aslinda antep bulusmasi da olabilir. Diger arkadaslarida gormus oluruz.

Hiç o konuyu açma abi şimdi antepte olsam 1 taraklık,1 ciğer ne giderdi söhürde :haydi: mesaj atarım geldiğimde abi görüşürüz ;)

Mehmet Ulusoy

Kardesim sen icini ferah tut artik bugun gecti ama yarin ki sahurda bu da ozdemir icin diyecem geldiginde mutlaka mesaj at.  Gorusuruz

ozoozo

Kardesim sen icini ferah tut artik bugun gecti ama yarin ki sahurda bu da ozdemir icin diyecem geldiginde mutlaka mesaj at.  Gorusuruz

Hahaha eyvallah abi ;) tamamdır.

tolga_ozhan

Zaten fikir alışverişi yapıyoruz abi ha diyince yapmıyoruz. Görüş,öneri düşünce alıyoruz. Alfayı alırken alfa romeocular para verdiği için para harcarken de kimseyi bağlamıyor ;)

gördüm özdemir fikir alış verişi yaptığını ama bu arabalarda e-30 degil, şahin degil. Tabiki kimseyi baglamaz ama alfayı rezilde eden dolu, vezir de Sokakta bindiğiniz arabaya iç geçirip bakan onlarca insan var iken, tutup Doğandan e-30 dan farksız hale getirip binmeyin.

Yada binerseniz binin tabi bize ne ama yaş ilerledikçe, anlıyosunuz. Şu doğanın aynısı Alfa Romeom vardı benim. Şimdi sana bunları yazıyorum. Şimdi senin yorumunda tabi ne diyo ya bu adam falan tarzında oluyodur ama yaş kemale gelince abilerimiz bizi uyardı diye anarsın.

Ben yaptım yanlıs, sen yapma diyorum ama yok yinede ben alırken parasını veren benim binerken benim diyosan, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ata sözü cuk oturur

Senin 156 güzeldi be. Pert olmayaydı ben alırdım :)

hi_cazz

biri benimki :D :D :D  :haydi:

Sercan Keklik

Patron yozgatta oldgn nasi belli :) ankarada olsan doldururlardi seni yozgattan gulucukler atiyosun masallah :) guldurdun beni allahta seni guldursun :) seninki degil ama
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Baskan

Bak şimdi bende huylandım, yoksa benimkimi :)

hi_cazz

Patron yozgatta oldgn nasi belli :) ankarada olsan doldururlardi seni yozgattan gulucukler atiyosun masallah :) guldurdun beni allahta seni guldursun :) seninki degil ama
Usta oruç başına vurdu :D yozgattan geleli 1 yıl oldu :D

ozoozo

Alevli şerit çektiricem ;)