Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlısı olsun Kardeşim, peki o mavi gt Tolga'nın gt si mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim ki kaplamaydı. Bu gerçek mavi. Benim eski GT'yi şu an Malatya'da yaşayan sahibi kullanıyor.

Oğuz

Son pist videomuz, küfürleri ve saçma muhabbetleri kâle almayın. 1.30'dan itibaren izleyebilirsiniz :)

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Ahahaha 8 ve 9. virajlarda arkandaki neymiş öyle :) Hani aynadan bakınca s2000 falan gibi gördüm. Hatta geçemiyorki falan diyorsun (aynı anda bende burdan dedim- seni geçemediği için strese girdim) sonra gaza basmasıyla aynadan bianda kayboldu ohaa tepkisi verdim ne lan bu derken ön taraftan yok oldu adam :D

Oooo eskilerine göre bayaa iyiysin. Devir yapıyorsun, vites küçültmeler, hızlı vites çekişleri ve viraja hızlı girmeler falan. Gulinin sonua MiTo gibi olcak heralde :D

Canım çok çekti ama izlerken :-[
..

Oğuz

California'yı mı diyosun panpa :D Ben de tüm videoları sırayla izledim geliştirimişim kendimi, daha da gelişir. Geçen pist günü 8. viraja 110la giriyodum bunda 122-123 civarı bir şeyle girdim. En çok kastığım buydu ama süre gelişmiyor bir türlü 2.49 hesapladım videodan. Lastikler de yanaklardan parça parça dökülmeye başladı, semi-slick vakti geldi :)

Fatihob

Aynen Ferroyu diyorum :D Duydum duydum ön iki tane alıcam Fatih gibi :D

Sürelerde sıkıntı var ya olmuyor daha aşşağı inmiyor ne yaparsan yap :) Buarada dikkat etimde 11. virajda vitesi 5e attığımız noktalar arasında 1-2sn fark var. Yani yaklaşık aynı hızdayız. Ulan MiTooo ne yaptıysam yürümedin :D

Benim semiler bitti, istediğim ölçüde a048de yok, heralde ku36 alıcam öne 2 tane. Yanakları sertmiydi onların, yoksa yumuşak diye şikayetmi ediyorlardı. Varmı aklında kalan hiç yorum.
..

Oğuz

ku36 için yanakları çok yumuşak diyorlar. Nankang ns2-r varmış yanakları sert kumho'dan iyi diyolar ona bakıcam

Oğuz

Sen bana ucuz 17 jant bul ben lastiği alıcam :) Burda bir kaç şey yazmışlar nankang ve kumholarla ilgili :

Fatihob

Ucuz 17 zor iş. Bostancıdaki jantçılara gidicen bro, ellerinde takımı bozulmuş 2 tane replika jant bulucan alıcan. En ucuz öyle olur heralde.

Bakayım linklere ne demişler. Bu sefer 195-215 arasında bir lastik alıcam. Eğer bulamazsam şeytan kesin beni dürtücek gidicem aynı lastiklerden geri alıcam :)
..

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login bu ebatları var gözüküyor da bulunur mu bilemem. Fiyatları 290-300 lira civarı

Deniz

Oğuz senin specler ne arabadaki ?

Oğuz

Oğuz senin specler ne arabadaki ?

Downpipe, 51'lik düz boru, yazılım, itg kutu içi filtre. Onun dışında kule gergisi,yay,spacer vs var

Deniz

Son susturucu yok mu hiç ? Biryere okumuştum multiairde susturucu iptali performans kaybı yaratıyormus yazan kişide skperformance Sırdar.

Oğuz

Son susturucu yok mu hiç ? Biryere okumuştum multiairde susturucu iptali performans kaybı yaratıyormus yazan kişide skperformance Sırdar.

Bi tarafta orjinal susturucu duruyor diğer taraf düz boru arada cut-out var. Cut-out açık olunca iki tarafa da hava gidiyor aslında ama susturucu tarafında direnç olduğu için tahminimce %80-90'lık kısmı düz boru tarafından çıkıyor. Cut-out kapalıyken sadece orjinal susturucuya giriyor. Susturucu olmaması alt devirleri öldürüyor doğrudur.

Deniz

Bugün ogleden sonra 2-3-4 civarı Küçükbakkalköy Sütaş binası sokağında gazlayan sen miydin ? :D

Fatihob

Bende bakarken o siteyi buldum. Yarın bi arayayım bakayım 205-55-16 veya 205-45-16 varmıymış ellerinde. Fiyatlarıda iyiymiş, yorumlarda genel olarak güzel. İşallah vardır istediğim ebatlarda şu lastik işinide hallederim.

..

Oğuz

Bugün ogleden sonra 2-3-4 civarı Küçükbakkalköy Sütaş binası sokağında gazlayan sen miydin ? :D

Hahah yok valla Gebze'deyim ben bugün arabayı çıkarmadım :)

Oğuz

Bende bakarken o siteyi buldum. Yarın bi arayayım bakayım 205-55-16 veya 205-45-16 varmıymış ellerinde. Fiyatlarıda iyiymiş, yorumlarda genel olarak güzel. İşallah vardır istediğim ebatlarda şu lastik işinide hallederim.

Yarın gidiceksen Kuzey'e sor onlar nankang yetkili bayii bildiğim kadarıyla

Deniz

Cam tavanlı beyaz bir gui güzel gazladi bizim sokakta aklıma sen geldin.

Oğuz

40-220 videosu. Kadran gözüküyor sanıyodum ama o kadar da geniş çekmiyormuş gopro :D

Oğuz

Bu da egzoz videosu, cut-out başta kapalı 3.30 civarı bir yerde açıyorum. Görüntü yok sayılır, ses de zaten You are not allowed to view links. Register or Login 'dan hallice :)

ozoozo

40-200 izlerken uyuya kaldım @Fatihob :haydi: :D bu arabaya gitmiyor diyorsun ya kafama sıkasım geliyor kanka :) kadran çok belli değil ancak aynı araba olduğundan ezbere bildiğim için anladım , çok çok güzel hızlanıyor maşallah. Satmayı falan geç devammm :nazar:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatihob

Bak kadran videosu bu iyimiş. Videolar kısalmaya başaladı :D

Sirada You are not allowed to view links. Register or Login var. Bakalım 175lik Saab nasılmış. İstanbul tayfasından Angaralılara videolar üzerinden atar var :arkadasim:

..

Oğuz

Bak kadran videosu bu iyimiş. Videolar kısalmaya başaladı :D

İlk pist videom daha kısa  :D

Angara'da gergin Mito QV var acımaz You are not allowed to view links. Register or Login

Fatihob

Ahahaa :D

Hah You are not allowed to view links. Register or Login beyin videosunu izleyeceğime kontağa basar sesi dinlerim sadece, o daha az sıkar :D Tabi motoru arabaya geri atınca :p
..

ozoozo

2 nizinde anahtarını alacayık az galdı az :haydi:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi