Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Orta konsolun tecavüze uğramış olmasının dışında, bi sıkıntısı varm mu bu aracın bilgisi olan?

Bu da pianoblack kaplamış çok hoş durmuş...
var mı tanıyan?

castoridae

Orta konsolun tecavüze uğramış olmasının dışında, bi sıkıntısı varm mu bu aracın bilgisi olan?

var mı tanıyan?

İlk ilandaki araç uzun süreden beri satılık. Bir sıkıntısı mi var bilmiyorum ama sahibi uzun süre satamayınca galeriye verdi aracı. Kendi ilanı da hala yayında zaten.

Adza

var mı tanıyan?

İlk ilandaki araç uzun süreden beri satılık. Bir sıkıntısı mi var bilmiyorum ama sahibi uzun süre satamayınca galeriye verdi aracı. Kendi ilanı da hala yayında zaten.

hasar kaydı mevcuttur demiş. ama ne kadar? benimki de mevcut ama 1500tl yani... demekki çekindiği bişey var
edit: 30.000 TL hasar kaydı var dedi sahibi.

castoridae

Bayramdan hemen sonra verilen ilan sayısı artmaya başladı. Ben 159 bakıyorum, sadece sahibinden'e 7 ilan düştü bugün. Araç arayan arkadaşların hepsine göre muhakkak bir alfa denk gelir bu bir iki haftada diye düşünüyorum.

Utku

Bir tane daha eklenecek o 159 ilanlarına malesef..
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

sbk0655

O nerden cikti simdi ya.

castoridae

Hocam ben forumda yeniyim, çok fazla inceleme şansım olmadı ama sen aracı daha yeni almıştın, hatta sıkı ama bir o kadar da hoş bir pazarlık sürecinden sonra site içinden almıştın diye hatırlıyorum; bilmiyorum yanılıyor muyum?
Satma sebebin ne ki?

Utku

Boyle guzel bir arac neden satilirki ? planda olmayan maddi degisiklikler sebebiyle diye ozetliyim.

1 aydir direniyorum, elim hicbi sekilde gitmiyor ilan vermeye ama gun gectikce kacinilmaz son yaklasiyor.

Bir ilan daha eklenecek diye yazarken bile gozlerim doldu ilani nasil vericem bilmiyorum.

Burada postum bulunsun, es dost isterse gorusuruz.bir sure daha ilan vermemek, arabayi elimde tutmak icin cozum arayacagim.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

castoridae

Boyle guzel bir arac neden satilirki ? planda olmayan maddi degisiklikler sebebiyle diye ozetliyim.

1 aydir direniyorum, elim hicbi sekilde gitmiyor ilan vermeye ama gun gectikce kacinilmaz son yaklasiyor.

Bir ilan daha eklenecek diye yazarken bile gozlerim doldu ilani nasil vericem bilmiyorum.

Burada postum bulunsun, es dost isterse gorusuruz.bir sure daha ilan vermemek, arabayi elimde tutmak icin cozum arayacagim.
Umuyorum bir şekilde çözüp sıkıntınızı arabanızı elden çıkarmak zorunda kalmazsınız. Ne yalan söyleyeyim bende ufak ufak bütçeme uyacak bir 159 bakıyorum ama o güzel pazarlık sürecinden sonra sizi tanımasamda sizin araca coşku ile talip olamam.
Arabanızı satmamanız dileği ile.

hi_cazz

inşallah satmak zorunda kalmazsın usta. Fakat satılacaksa da inşallah forumda kalır. Hatta belli olmaz belki M.Ali abi bile talip olabilir.

ar.159

düştüğüm hataya düşmemeni temenni ederim.
inşaallah bi çaresi bulunur..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Umuyorum bir şekilde çözüp sıkıntınızı arabanızı elden çıkarmak zorunda kalmazsınız. Ne yalan söyleyeyim bende ufak ufak bütçeme uyacak bir 159 bakıyorum ama o güzel pazarlık sürecinden sonra sizi tanımasamda sizin araca coşku ile talip olamam.

Sizi tanımıyorum ancak "sizin araca coşku ile talip olamam" sözünüz aşırı hoşuma gitti söylemeden edemedim keşke herkes sizin gibi olabilse. Şahsım adına size teşekkür etmek istedim.

castoridae

Sizi tanımıyorum ancak "sizin araca coşku ile talip olamam" sözünüz aşırı hoşuma gitti söylemeden edemedim keşke herkes sizin gibi olabilse. Şahsım adına size teşekkür etmek istedim.

Estağfurullah. Forumda sizlerin oluşturduğu bu güzel ortama yakışan ancak bu. Görüyorum ki herkes kardeş gibi. O teşekkür bana ait.

Utku

Tayfun bey, nezaketiniz icin sagolun, ince bi yorum olmus gercekten.

Yalniz araci kim alirsa alsin, icim burkulacak.
Hatta geri almak kosuluyla satmak istiyoruz arabayi, hem esim hem ben.yani bi sozlesme sekli falan olsa, bir sene icinde geri alinacak kaydiyla satilmaktadir diye, imzamizi atariz direk.

Kredi cekmekten de nefret ediyorum, bazi belirsiz durumlardan oturu girisemiyorum o ise.
Dedigim gibi, 159 isteyen - arayan es dost varsa konusuruz.Foruma baslik dahi acamiyorum, birakin sahibindeni.Ama bir hafta icinde olacak olan da o gibi gozukuyor.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Murad

@Utku kardesim umarim sikinti araci satmaya gerek kalmadan cozulur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismet

Utku sana yardımcı olmayı ne çok isterdim tahmin ediyorsundur. Hatta 1 yıllık anlaşmaya bile tamam derdim eğer param olsa. Yaşadıklarını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Sizin için hayırlısı olsun :arkadasim:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Utku

Ismet, Murad sagolun dostlar.
Halimize cok sukur, satilirsa 156 alabilecegim kadar butcem kaliyor.
Selespeed ile takas da yapabilirim.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

un italiano vero

Bu arada Dün akşam You are not allowed to view links. Register or Login'da İzmir'den bir 159 ilanı çıkmıştı. 2008 model, siyah renk, otomatik, 1,9 jtd dist. Paket, 75.000 km'de. Arabayı bir gözüm gördü, bir gözüm görmedi, 15 dakika içinde ilan kaldırıldı. Bugün internet geçmişinden güç bela sayfayı bulup telefon numarasına ulaştım satıcının. Araç için kaparo alınmış.

Ama araba çok temiz duruyordu resimlerde, acaba forumdan birine mi gitti diye düşünmeden edemiyorum. Eğer bizden biri ise alan görmek isterim hakikaten aracı. İnşallah forum envanterine dahil olmuştur bu araç.

Ben de ilanı ilk görünce çok afedersiniz heyecandan sıkıştım  :-[ :haydi: lavaboyo geçiyim, sonra rahat rahat bakarım diye düşünürken bi geldim ki ilan uçmuş  :)

hemen favorilere eklemiştim, ordan yadigar kalan ufak bir vesikası var arkadaşın;

dışı koyu renkte, içi full bej, bose sistemli, koltuk hafızalı, manuel otomatik farketmez, 100K km altı ağır hasarı olmayan bir 159'un galericiler tarafından normal bir vatandaşa yedirtilmeyeceğine iyice inanmaya başladım malesef.

bekle beni diri gibi görünen fakat aldıktan 3 ay sonra ~9.000 tl masraf çıkartacak 159. bende bu şans olduktan sonra elimle koymuş gibi bulacağıma inanıyorum seni.

redromeo156

bu araç mükemmel temızlıkte olan bır araçtı ılana koyduktan 1 saat sonra satıldı aksam gelıp kaporasını verdıler
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

castoridae

bu araç mükemmel temızlıkte olan bır araçtı ılana koyduktan 1 saat sonra satıldı aksam gelıp kaporasını verdıler
Hocam siz tanıyor musunuz aracı yada sahibini. Işık hızı ile satıldı resmen.

halil

bahsettiğiniz araç 35 kb 8994 plakalı siyah 159 ise, yaklaşık 3-4 aydır bizim mahallede duruyordu.sahibinden de satılık ilanı vardı.50000 tl isteniyordu.yalnız aracın alınış tarihi bu sene içinde idi.alan kişi hemen satılığa çıkarmıştı.sonradan izmir'de ortaya çıktı.dün de satılmış

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

redromeo156

araç sahıbı doktordu butun bakımlarını tam ve eksıksız di artık bu km de az araç kaldığı ıcın temız araçlar anında satılıyor
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

mrt159

Merhabalar arkadaşlar, forumu 4-5 aydır takip etmeme rağmen bir alfa kullanıcı olmadığından çok söze giremedim. Birkaç ay sonra bir araba planım var fakat sanırım alfisti virüsü kapmış olacağım ki sürekli 159 lara bakıyorum. Eğer bağışıklık sistemim bu virüsü yenemezse bir alfisti olacağım :p. Temiz alfa çok sık düşmediği (bütçem sınırları dahilinde)için ben de sürekli arama modundayım. Izmir'de bulunan aşağıdaki ilandaki aracı 10dk inceleme şansım oldu. isteyenlere özelden izlenimimi paylaşabilirim.

fevkalbeser12

Merhabalar arkadaşlar, forumu 4-5 aydır takip etmeme rağmen bir alfa kullanıcı olmadığından çok söze giremedim. Birkaç ay sonra bir araba planım var fakat sanırım alfisti virüsü kapmış olacağım ki sürekli 159 lara bakıyorum. Eğer bağışıklık sistemim bu virüsü yenemezse bir alfisti olacağım :p. Temiz alfa çok sık düşmediği (bütçem sınırları dahilinde)için ben de sürekli arama modundayım. Izmir'de bulunan aşağıdaki ilandaki aracı 10dk inceleme şansım oldu. isteyenlere özelden izlenimimi paylaşabilirim.

Galiba arabayı çırağa boyatmış:) İzlenimini özelden değilde burdan paylaş mısın?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Tolga033

:( İnşallah satılmak zorunda kalmaz,hayırlısı olsun