Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Şu turbo çatlağı olayına el atcam. Sonrasında memnun olmazsam hala tekrar uğraşcam yazılımla. Yani evet var :D
..

blackpearl

You are not allowed to view links. Register or Login
Şu turbo çatlağı olayına el atcam. Sonrasında memnun olmazsam hala tekrar uğraşcam yazılımla. Yani evet var :D

Heh :D

Yakın çevremde son zamanlarda 4-5 araba yazılım yaptırdı, 320d, A3 1.6 TDI, CC 1.4TSI vs..
Hepsi Powershop'da yaptırdılar, çok memnun kalmışlar, öneririm eğer düşünürsen bir iletişime geç.
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

Fatihob

Valla bu aralar bayaa adı geçiyor Bayçu abinin. Ama ben eğer kendim uğraşmazsam direk Ankaraya Ümit Doğan'a gidicem nokta atışı yapıcam. Başka bir Tjetle uğraşmılar iyi sonuçlar almışlar. Hele şu turbo olayını bi halledeyimde, yazılım işine sonra bakıcam. Tavsiye için teşekkürettim :clover:
..

blackpearl

Valla bu aralar bayaa adı geçiyor Bayçu abinin. Ama ben eğer kendim uğraşmazsam direk Ankaraya Ümit Doğan'a gidicem nokta atışı yapıcam. Başka bir Tjetle uğraşmılar iyi sonuçlar almışlar. Hele şu turbo olayını bi halledeyimde, yazılım işine sonra bakıcam. Tavsiye için teşekkürettim :clover:

Rica ederim ne demek :) İnşallah gönlünce içine sinen bir şey olur :) :arkadasim:
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

Alfadanadam

Fatihim. O çatlak dışarıdan da göründüğüne göre deneme için dışarıdan sun fix yada benzeri ile tıkamayı denesene. Eğer tıkayabilirse en azından problemin kaynağı bu mudır değil midir belli olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatihob

Abi Sun-Fix'in ısıya dayanımı yetmiyor 200derece yazıyor sitesinde. Araç çalıştıktan 1dk sonra turbo üzerinde minimum +200derece sıcaklık oluyor. Daha otoparktan çıkamadan 400dereceyi geçmiş olur. Heralde ben daha gazlamadan ericektir ama yinede denenebilir. Baktım çok pahalı değiller. Denemekten zarar gelmez. Birazda araştırayım belki ısıya daha dayanıklıları vardır. Teşekkürler Bülent abi  :clover:
..

Gouki

Foruma hoşgeldiniz ahaha

Fatihob

Millet çok rahat yaa :D
..

tunerviper

Turbo Twin Spark

Fatihob

..

Alfadanadam

Abi Sun-Fix'in ısıya dayanımı yetmiyor 200derece yazıyor sitesinde. Araç çalıştıktan 1dk sonra turbo üzerinde minimum +200derece sıcaklık oluyor. Daha otoparktan çıkamadan 400dereceyi geçmiş olur. Heralde ben daha gazlamadan ericektir ama yinede denenebilir. Baktım çok pahalı değiller. Denemekten zarar gelmez. Birazda araştırayım belki ısıya daha dayanıklıları vardır. Teşekkürler Bülent abi  :clover:

sun fix ilk aklıma gelen zaten. Benzerleri belki vardır. Kalıcı çözümden ziyade suçluyu bulma amacına hizmete edecek. O yüzden estetik olmasa bile olur :)

Fatihob

Aynen abi amacini anladim, sorun ondan degilse bosuna turbo alma diyorsun :) Bakiniyorum daha cok isiya dayanan buna yakin malzeme bulabilcemmi.

Bide foto ekliyeyim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cepten gönderildi ;)

..

tunerviper

Turbo Twin Spark

Fatihob

Ooo bak bu iyiydi Anıl. Teşekkürediyorum :serefe: Bugun sipariş geçeyim ben buna.
..

tunerviper

Ooo bak bu iyiydi Anıl. Teşekkürediyorum :serefe: Bugun sipariş geçeyim ben buna.

Birşey değil inşallah sorunu çözer.
Turbo Twin Spark

max-ime

Bro Ankara'ya da çekici üzerinde mi getireceksin aracı :)

KAKIRMAN

Fatihim haddime değil ama alsana bir SUBARU...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Fatihob

Valla bro egsoz sesine katlanabilceğimi düşünürsem sürer gelirim, yoksa çekici en mantıklısı. Ama şimdilik Ümit Doğan işi beklemede.

İlhan abi mantıklı diyorsunda artık buna başladım. Bide kullandığım arabanın ambleminde müslüman çocuğu yiyen yılan olması hoşuma gidiyor, mutlu ediyor beni :D :clover:
..

Alfadanadam

Fatih'im, jantları satma niyeti var mı? Belki alan olur :)

Fatihob

Yok bülent abi jantları satma niyetim hiç yok :)
..

Alfadanadam

O zaman Tolga'yı devreye sokarız artık napalım :)

ealprsln

Fatih senin jantlar Mito için olup olabilecek en güzel jantlar benim gözümde, birgün öyle bir hata yaparsan  :)) ilk sırada ben varım zaten.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Fatihob

Aynen abi Tolga'ya bi danışmak lazım. Gerçi yeni model parçaları için oda çok bişi bulamıyor ama şansa bala belki bulur bir takım.

Yok Emre yapmam öyle bir hata. 4ünüde söksem bir gün geri takarım elbet diye düşünür bekletirim jantlarımı :)
..

tolga_ozhan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Mito için sadede bu gelir onunda lastikli falan maliyeti 1600 olur. Fakat bu da çok aranan bir jant değil

Alfadanadam

Kısmetse alacağım mitoda bu var zaten :)

Giu iöin biriyle görüşmüştük. Forum dışındanzaten o yüzden artık beklemeyeceğim onu. Bugün ilan açarım sanırım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi