Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

Önümüzdeki ay Belçikadayım.
Dealera gidicem 4C için; bir de Alfaların toplandığı mekanlara bakıp foto çekicem sizin için bol bol.
Resimdeki araba da Brükselden.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

depeche101

Daha önce de bu konuda bahsettiğimiz Alman Pogea Racing firmasının hazırladığı 4C yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

DSB

4C alacak olsam kırmızı almazdım,, parça boyamalarda rengi tutturamıyorlar malesef   :D

depeche101

4C QV dedikoduları .

You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

depeche101

Murad

Ladies and Centilman,
Alfa romeo is back...  :alfisti:

tolgahan_

Sanki ben yaptım aracı. Garip bi gülümseme var şu an suratımda

ar.159

Ins. Gulia Nın lansmanini da izleriz tez vakitte

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

depeche101

Spider için 3 değişik jant seçeneği var . Her jantın açık ve koyu rengi bulunuyor . Ayrıca 3 ayrı egsoz seçeneği de var . Ortadan çift çıkış Akrapovič favorim  :rock:

4C Spider jant seçenekleri ;

milano 75

benim favorim örümcek jant,ismine münhasır,akrapoviç olmazsa olmaz  :serefe:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tolga_ozhan

Ortadaki jant seçeneği ölsün. Diğerlerinin yanında lafı bile olmaz. 4C'ye mercedes A serisi jantı mı takılır.

ar.159

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
:(

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Alfadanadam

Ortadaki jant seçeneği ölsün. Diğerlerinin yanında lafı bile olmaz. 4C'ye mercedes A serisi jantı mı takılır.

Al benden de o kadar. Rezalet bence de.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

halil

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
:(

sonuç hiç şaşırtıcı değil.karşılaştırma 5 araba ile yapılsa alfa 5. olurdu.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

agucba

Bence Z4 ve Caymen, 4C'nin rakibi değiller. BMW ve Porsche'de 4C'e rakip olabilecek model yok ki. Buradan kastım, rakip olamazlar değil, 4C gibi minimalist modeller yok. BMW'nin ve Porsche'nin konforuna alışmış birileri 4C'de rahat edemez, ilk fırsatta elden çıkarmak için türlü yolu dener.

///////////////

cario

Bence Z4 ve Caymen, 4C'nin rakibi değiller. BMW ve Porsche'de 4C'e rakip olabilecek model yok ki. Buradan kastım, rakip olamazlar değil, 4C gibi minimalist modeller yok. BMW'nin ve Porsche'nin konforuna alışmış birileri 4C'de rahat edemez, ilk fırsatta elden çıkarmak için türlü yolu dener.

Kesinlikle haklısın, aralarında uçurumlar olan modeller. Test sonucu normal, yanlı olduğunu düşünmüyorum, çünkü karşılaştırma yanlış. 4C için yazılanlar tam olarak düşündüğüm gibi, gerçek bir Alfa Romeo  :serefe:
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

krm1983

4c de hidrolik direksiyon yoktu değil mi?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

tolga_ozhan

4C'de hidrolik direksiyon yok. Zaten gerekte yok. Çünkü ön aksa düşen ağırlık normal bir otomobilin yarısından bile az. Hem toplam ağırlık çok düşük hemde motor arkada. Dolayısıyla direksiyonu çevirmek son derece kolay olacaktır düşüncesindeyim.

vieri

francobaresi

galeride gorunce dalmistim iceri:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

Gouki

Gouki

Tolga033

depeche101

ZENDER geri döndü ;